Σταμάτης: Πιστεύω περισσότερο τον Ερντογάν από τον Τσίπρα – Έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

“Η δήλωση του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Σταμάτη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ξεπερνά κάθε όριο τυχοδιωκτικής και επικίνδυνης συμπεριφοράς στα εθνικά θέματα” αναφέρει με ανακοίνωση του το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη σημερινή δήλωση του βουλευτή της ΝΔ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

“Η δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Δ. Σταμάτη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ξεπερνά κάθε όριο τυχοδιωκτικής και επικίνδυνης συμπεριφοράς στα εθνικά θέματα. Συγκεκριμένα ο Δ. Σταματης έφτασε να πει ότι πιστεύει περισσότερο τον Ερντογάν από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Είναι προφανές ότι η Ν.Δ. διολισθαίνει σε επικίνδυνες και ακραίες θέσεις, αρνούμενη κάθε συνεννόηση και ομοψυχία στα εθνικά θέματα. Η συγκεκριμένη δήλωση όμως δεν μπορεί να γίνεται από μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών και να καταδικάσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισυνάπτει και σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του. Σημειώνεται ότι ο βουλευτής της ΝΔ διασταύρωσε τα ξίφη του με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη. Ο Δ. Σταμάτης ανέφερε ότι ο Πρωθυπουργός δεν απάντησε στην ερώτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αν πράγματι στο τηλέφωνο υποσχέθηκε την απελευθέρωση των οκτώ. Πρόσθεσε δε ότι ο Ερντογάν επανέλαβε αυτό τον ισχυρισμό, με την Χ. Καφαντάρη να του λέει πως παίρνει τη θέση του Ερντογάν.

«Άρα πιστεύετε τον κ. Ερντογάν;» επέμενε να τον ρωτάει, για να απαντήσει εκείνος μετά από λίγο: «Ναι, περισσότερο. Σε αυτό το σημείο (…)».

loading...

1 thought on “Σταμάτης: Πιστεύω περισσότερο τον Ερντογάν από τον Τσίπρα – Έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

  1. Καλά βρε ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΥΡΙΖΟ/ΑΝΕΛ όταν ο άλλος επιτακτικά σου ζητά να κάνεις μια διευκρινίσει επί ενός θέματος και συ το παίζεις παπί ή κοινός αδιάφορος , όχι μία αλλά πολλές φορές τότε ο άλλος τι θα πει και τι θα πιστέψει , εσένα που δεν μιλάς ή τις δηλώσεις και τους ισχυρισμούς του οποιουδήποτε άλλου , ας δώσει τελικά αυτός ο ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ μια απάντηση σωστή και πειστική και τότε θα έχετε λόγω να διαμαρτύρεστε

Comments are closed.