Οι Ανησυχίες μιας φοιτήτριας… Παρατηρείται ότι οι εχθροί του ελληνισμού χτυπούν το γένος μας στις τρεις βασικές αρχές του: την πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια.

«Στη σύγχρονη Ελλάδα αντιμετωπίζουμε μια Νέα Εποχή, στόχοι της οποίας είναι η αλλοίωση του φρονήματος του λαού και η παγκοσμιοποίηση. Γι΄αυτό και εγκρίνονται νομοσχέδια, που θέτουν σε κίνδυνο το Έθνος μας. Απεναντίας, υπάρχει μία μειοψηφία συμπατριωτών μας, η οποία αγωνίζεται κι
αντιστέκεται καθημερινά, ώστε να μην καταλυθούν οι αξίες και οι παραδόσεις του ευλογημένου αυτού τόπου.

Ειδικότερα, παρατηρείται ότι οι εχθροί του ελληνισμού χτυπούν το γένος μας στις τρεις βασικές αρχές του: την πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια.

Κατά κύριο λόγο, η πατρίδα απειλείται από την εθνοφυλετική αλλοίωση, την οποία βιώνουμε πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια, κυρίως στα ελληνικά νησιά μας. Θα ήταν παράλειψη να μη δημοσιοποιήσουμε τα λόγια του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας κ.Οζάλ: «Δε χρειάζεται πόλεμος με την Ελλάδα για την εκ νέου κατάκτησή της, απλώς μόνο η βαθμιαία αποστολή εκεί τριών- τεσσάρων εκατομμυρίων μουσουλμάνων».

Επιπλέον η Ελλάδα πλήττεται από το δημογραφικό ζήτημα. Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι η σημαντικότερη συνέπεια σε εθνικό επίπεδο είναι ότι οι Έλληνες κινδυνεύουμε να αποτελέσουμε μειονότητα μέσα στην Ελλάδα, ενώ η πλειονότητα θα απαρτίζεται από λαούς άλλων εθνικοτήτων. Επιπροσθέτως, η εθνική περιουσία της Ελλάδας δεσμεύτηκε για ένα και πλέον αιώνα από τις ξένες δυνάμεις. Συγκεκριμένα, ξένα κέντρα εξουσίας ελέγχουν όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας μας με το περίφημο «Νέο ταμείο αποκρατικοποιήσεων». Ας θυμηθούμε τα λόγια μιας κοσμοκρατορικής οικογένειας η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε το στόχο μας και να ανακηρύξουμε το παγκόσμιο νόμισμα και την παγκόσμια κυβέρνηση. Τότε θα είμαστε και φανερά οι αυτοκράτορες και επικυρίαρχοι του πλανήτη». Μ΄αυτό τον ύπουλο τρόπο κατευθύνεται η Ελλάδα στο περιβόητο φαινόμενο της παγκοσμιοποίησης και συνεπώς στην αποσύνθεση της.

Όσον αφορά τη θρησκεία, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι σήμερα διαστρεβλώνεται και η πνευματική μας ταυτότητα. Εγκρίθηκε η δημιουργία ισλαμικού τεμένους, στην πρωτεύουσα της Ελλάδας ώστε να «αναβαθμιστεί» η περιοχή. Εάν όμως ίσχυε πραγματικά κάτι τέτοιο, γιατί δεν κατασκευάστηκε εκεί ένας ορθόδοξος ναός; Είναι επίσης άξιοι προσοχής οι «Φάκελοι Θρησκευτικών» της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Τα εν λόγω βιβλία είναι κυριολεκτικά απαράδεκτα καθώς περιέχουν κεφάλαια που αφορούν το Ισλάμ, τον Ιουδαϊσμό, τις διδασκαλίες των ραββίνων και της μακρινής Ανατολής. Ως γνωστό, τα καινοτόμα αυτά σχέδια έχουν ως απώτερο στόχο τους την υπονόμευση της παιδείας μας.

Εν συνεχεία, η Νέα Εποχή προσβάλλει το θεσμό της οικογένειας. Πρακτικά, ψηφίζονται νομοσχέδια τα οποία στρέφονται κατά του ιερού αυτού θεσμού. Το σύμφωνο συμβίωσης, το κακώς νοούμενο προοδευτικό, ήταν η αρχή του εξευτελιστικού σχεδίου, που επιδιώκει με κάθε τρόπο τη διάλυση της οικογένειας. Συνεπώς, το παιδί που θα υιοθετεί κάθε «ζευγάρι», θα στερείται του δικαιώματος να έχει μητέρα και πατέρα σε περίπτωση ομόφυλων ζευγαριών. Τι τύπου κοινωνία θα είναι αυτή;

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα γίνεται συζήτηση για τα ανθρώπινα δικαιώματα, κυρίως της παιδικής ηλικίας. Πρόσφατα νομιμοποιήθηκε το ανήθικο νομοσχέδιο για την ταυτότητα αλλαγής φύλου από τα 15 έτη. Σ΄αυτή την ηλικία, οι νέοι και οι νέες έχουν σωρεία περιορισμών , όπως η στέρηση του δικαιώματος της ψήφου, του διπλώματος οδήγησης, της κατανάλωσης αλκοόλ,κ.τ.λ.

Πώς είναι λοιπόν δυνατόν να αυτοπροσδιορίσουν το φύλο τους; Σύμφωνα με τον γερμανοεβραίο πολιτικό κ. Χένρυ Κίσινγκερ: «ο Ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι΄αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητα του ν΄αναπτυχθεί».

Όσο όμως κι αν εξωραϊζουν τον εκσυγχρονισμό τραντάζοντας τα θεμέλια της πατρίδας, θρησκείας, οικογένειάς με νόμους παρά φύσιν ή αντισυνταγματικούς, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δε θα τα καταφέρουν, διότι ο Θεός, που παρακολουθεί το συνεχή αγώνα μας και αγαπάει την Ελλάδα, δεν θα το επιτρέψει!
Από τα παραπάνω συνάγεται πως καθοριστικό ρόλο στη μη κατάλυση των ιδανικών μας παίζει η ομόψυχη αντίσταση των Ελλήνων κάθε φορά που τίθεται σε κίνδυνο το Έθνος μας.
Ας παραθέσουμε τα λόγια του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου: «Σταθείτε όλοι όρθιοι στις επάλξεις και μην ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκιά μας.Αντίσταση και ανάκαμψη για να ξαναβρούμε ό,τι έχουμε χάσει και να υπερασπιστούμε ό,τι κινδυνεύει». όπως άλλωστε μας έχει αποδείξει η ιστορία ότι μόνο έτσι θα νικήσουμε! Ο Θεός να μας δίνει πλουσιοπάροχα υπομονή, φώτιση και δύναμη!»

Σ. Αρακά

loading...

9 thoughts on “Οι Ανησυχίες μιας φοιτήτριας… Παρατηρείται ότι οι εχθροί του ελληνισμού χτυπούν το γένος μας στις τρεις βασικές αρχές του: την πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια.

  1. EUGE! STAVRULA ARAKA! ELPIZO I LIGOSTI APOMINANTES ELLINES ME ELLINIKI KARDIA NA EXOUN KATALABI TO MINIMA SU! KE NA GINOUN MIA GROTHIA OLI MAZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA PAPSOUN NA ANIKOUN SE POLITIKA KOMATA KE NA ANIKOUN STIN ELLADA MONO!!!!!!!!!!!!!! MONO ETSI THA EPELTHI I NIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. MPRABO ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΛΑ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ, ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ. ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;; ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ….

  3. Symfono apolyta me tin arthrografo me mia paratirisi oson afora ta omofula zevgaria kai tin yiothesia. Protimotero einai na zoun ta orfana me omofyla zevgaria, para se idrymata opou den yparxei oute pateras oute mitera, alla mono ksenoi diefthyntes kai psyxologoi kai koinonikoi leitourgoi pou oso kai na to arnountai…. exoun kerdoskopiko skopo kai apo agapi liga pragmata.

  4. Αυτές οι πατροπαράδοτες αντιλήψεις περί Ορθοδοξίας, περί Οικογενείας, περί Πατρίδος δεν αρέσουν στην παγκοσμιοποίηση. Άρα οι λαοί πρέπει να αντισταθούν στην παγκοσμιοποίηση.

  5. Ποιοι υπηρετούν την Παγκοσμιοποίηση;
    Υπάρχει κανείς που δεν το έχει καταλάβει;
    Υπάρχει κανείς που δεν το βλέπει;

  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  7. Χριστός Ανέστη!
    Να είστε Καλά

  8. Χριστός Ανέστη!
    Συμφωνώ ότι δεν πρέπει τα παιδιά αυτά να ζουν σε ιδρύματα επειδή τα περισσότερα έχουν σκοπό τα κερδη. Υπάρχουν όμως ολιγαριθμα ιδρύματα στην Ελλάδα μας που ενδιαφέρονται για τα ορφανά παιδιά, δίνοντας τους απλόχερα αγάπη και δεν λειτουργούν με βάση το συμφέρον τους-την τσέπη τους! Κατα την γνωμη μου δεν πρέπει να ζουν ούτε με ομοφυλόφιλα ζευγάρια διότι θα έχουν στο μέλλον ψυχικές διαταραχές!

Comments are closed.