Καταγγελία-βόμβα Βούτση: Παμμακεδονικές οργανώσεις μας απειλούν με θάνατο ή ισόβια αν ψηφίσουμε ονομασία με τον όρο «Μακεδονία» – ΒΙΝΤΕΟ

Σε πολύ σοβαρές καταγγελίες προέβη ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. «Κάποιοι έχουν ξεφύγει» είπε ο κ. Βούτσης, από το βήμα της Βουλής και κατήγγειλε ότι κάποιες από τις παμμακεδονικές οργανώσεις έστειλαν στους βουλευτές κείμενο με το οποίο τους απειλούν με θάνατο ή με ισόβια εάν ψηφίσουν συμφωνία συνθέτης ονομασίας των Σκοπίων.

«Κάποιοι έχουν ξεφύγει και δεν εννοώ μόνο την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Κάποιοι έχουν ξεφύγει σε όλη την Ευρώπη και αναπτύσσουν τα τελευταία χρόνια τις αναθεωρητικές ιστορικές σχολές που οδηγούν ανενδοίαστα στην εξύμνηση των ναζί. Κάποιοι έχουν ξεφύγει και εδώ γιατί μοιράστηκαν σήμερα στους Έλληνες βουλευτές κείμενα από εκπροσώπους παμμακεδονικών οργανώσεων της οικουμένης, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ μας εγκαλούν για εσχάτη προδοσία και λένε ότι η ποινή είναι ο θάνατος ή τα ισόβια εάν αποτολμήσει κανείς να ψηφίσει την πρόταση του υπουργείου Εξωτερικών και της ελληνικής κυβέρνησης εάν και όποτε έρθει στη Βουλή για σύνθετη ονομασία. Κάποιοι έχουν ξεφύγει και δεν είμαστε ούτε γραφειοκράτες που περνάμε από εδώ για να τελειώνουμε την τρέχουσα νομοθετική εργασία και τα τρέχοντα προβλήματα και να κάνουμε πως δεν ακούμε ή δεν ξέρουμε τι μας συμβαίνει γύρω γύρω. Όλα αυτά είναι διχαστικά κηρύγματα», είπε ο κ. Βούτσης.

Ο κ. Βούτσης υπερασπίστηκε και τους τέσσερις Έλληνες μουσουλμάνους βουλευτές, σχολιάζοντας πως η Βουλή δεν είναι δυνατόν να βρίσκεται υπό ομηρία από τα μέλη της Χρυσής Αυγής.
«Αυτή η Βουλή δίνει τη δυνατότητα παρουσίασης παρέμβασης και ισότητας και στους αρνητές της Δημοκρατίας. Όμως δεν είναι δυνατόν η Βουλή να βρίσκεται σε ομηρία, η Βουλή να σιωπά, δεν είναι δυνατόν να κάνουμε συμψηφισμό, να δίνουμε άλλοθι σε αυτόν τον διχαστικό, μίζερο, εμπαθή και ρατσιστικό λόγο μέσα στην ίδια την Βουλή. Δεν μπορούμε να το ανεχθούμε».

Ο πρόεδρος της Βουλής πρόσθεσε: «Οι Ελληνες μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα βουλευτές είναι ισότιμοι μαζί μας και όχι απλώς τιμώνται αλλά βρίσκονται και στην πρώτη γραμμή της κοινοβουλευτικής δράσης. Θα πρέπει να τύχουν απ´ όλους μας και μιας σαφούς πολιτικής και ηθικής υποστήριξης από το σύνολο των Ελλήνων βουλευτών έτσι ώστε να μην τολμήσει κανείς, είτε βρίσκεται στην Αυστραλία και στην Αμερική είτε στην Αυστρία είτε σε αυτά τα έδρανα, να μην αποτολμήσει κάνεις ποτέ ξανά μέσα σε αυτή την αίθουσα να μιλήσει για κατασκόπους και πράκτορες».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

.enikos.gr

loading...

11 thoughts on “Καταγγελία-βόμβα Βούτση: Παμμακεδονικές οργανώσεις μας απειλούν με θάνατο ή ισόβια αν ψηφίσουμε ονομασία με τον όρο «Μακεδονία» – ΒΙΝΤΕΟ

  1. Από τη μια τους κατηγορούν για εσχάτη προδοσία και από την άλλη ζητούν δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο λαός εάν είναι εσχάτη προδοσία ή δεν είναι. Οξύμωρο.

  2. Ο ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΕΜΗΝΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΦΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΗ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΙΚΟΟΤΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟΑ ΧΗΡΟΤΕΡΟ ΕΓΙΝΕ ΔΗΚΤΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΒΟΤΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!!!! ΝΑ ΑΠΙΛΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΟΣ, ΕΝΑΣ Α Λ Β Α Ν Ο Σ ΑΛΙΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΑΝ ΚΑΠΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ ΗΛΕΙΑ ΚΑΣΗΔΙΑΡΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

  3. eseis xefygate alitampures pou dialisate tin ellada.alla den ftaite eseis ftaii o kosmos pou den sas kremaei apo exo apo tin vouli afou kalesei doetnei kai ntopia mme.

  4. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ, ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

    ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ…

  5. ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΓΚΩΔΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ?ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ.ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

  6. ΦΙΛΕ ΜΟΥ 7,47,ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΛΙΓΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.ΚΑΚΙΣΤΟΙ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ,ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ Ο ΛΑΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΤΟΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΕΝΟΙΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ.ΟΡΘΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΦΩΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΤΥΦΛΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ…

  7. ΓΡΑΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΕ ΒΑΡΕΜΕΝΕ…

  8. ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΑΛΒΑΝΕ ΜΗΝ ΣΕ ΒΑΛΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΙΣΩΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΤΕΩΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ Κ.Ι,Π

  9. ΥΒΡΙΣ-ΑΤΙΣ-ΝΕΜΕΣΙΣ-ΤΙΣΙΣ…………..ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ…..ΧΥΔΑΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΤΟ ΕΘΝΟΣ…….ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΓΟΝΙΚΗ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ……..ΤΙΚ…ΤΑΚ……..

  10. ΑΡΑ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ 8:04, ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΧΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;;

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ;

    ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΤΥΠΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΚΑΜΜΕΝΟΥ..ΨΗΜΕΝΟΥ, ΦΑΗΛΟΥ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ…ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ…

  11. Υπερπατριωτηs του ΛΑ.Ο.Σ αποκαλει τη FYROM MACEDONIA!
    Ρε αρχιπροδοτη ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ με τον Γιωρ…
    ixnos.blogspot.gr/2010/09/republika-vardarska-makedonigia.html
    Ο Λ.Παπαδημοs καλεσε τον Γκρουεφσκι για…συνομιλιεs!Με ποιο δικαιωμα;
    e-parembasis.blogspot.gr/2012/02/blog-post_2571.html
    Ο πρωην περιφερειαρχηs του ΛΑ.Ο.Σ στην Κρητη Γεωργιοs Καρτσωληs καταλογιζει στον προεδρο του ΛΑ.Ο.Σ ασυνεπεια με την ιδεολογικη γραμμη του κομματοs στα Εθνικα Θεματα και ειδικα στο Σκοπιανο!!!
    Κατα την διαρκεια τηs προεκλογικηs περιοδου του 1993 χυδαιολογουσεs κατα την γνωριμη τακτικη σου εναντιον του Αντ Σαμαρα λεγονταs οτι το να παρουν οι"Σκοπιανοι"το ονομα"Μακεδονια"δεν εχει σημασια αλλα σημασια εχει να κανει η ελλαδα οικονομικη εισπηδηση συμφωνα με το ακαταλαβιστικο ιδιολεκτο σου!!!
    Ο ευρωβουλευτηs Γεωργιοs Γεωργιου ειναι ο μοναδικοs στην ιστορια ελληναs ευρωβουλευτηs που αποκαλεσε τα"Σκοπια"ωs"Μακεδονια"κατω απο τα εκπληκτα και περιπαικτικα βλεματα των Σκοπιανων!!!
    Ο Βουλευτηs σου κ.βελοπουλοs τηλεπωλητηs τηs ιστοριαs στιs 09/07/2008 στην εφημεριδα ελευθερο βημα τηs Φλωριναs δηλωσε επι λεξη τα εξηs:Οι Σκοπιανοι εχουν δικαιωμα να διεκδικουν το ονομα"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"εστω και ωs γενιτσαροι ειναι"Μακεδονεs"και ο Μιλοσοσκι και ο Γκρουεφσκι!!!
    ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!στιs τρυπιεs ελαφρωs μεταχειρισμενεs κυλοτεs…
    Πανελληνια ΟΡγανωση Διεφθαρμενων Ορθ Κυλοτεs ΛΑσπολογοι Ντενεκεδεs Ολιγομυαλοι Λαμογια Αποβρασματα Οφσορ Συμμοριαs(Π.ΟΡ.Δ.Ο.Κ.ΛΑ.Ν.Ο.Λ.Α.Ο.Σ)

Comments are closed.