Τι αποκαλύπτει η τρανσέξουαλ ερωμένη του Μητροπολίτη

«Αποφάσισα να ανακαλύψω τον Θεό που έκρυβα μέσα μου και βρήκα τον… διάολό μου»


Αν χθες κάποιοι από την Ιεραρχία της Εκκλησίας έχασαν τον ύπνο τους μετά την αποκάλυψη του ροζ σκανδάλου μεγατόνων, τότε σήμερα θα πρέπει να πάρουν τα… βουνά!

Η «Espresso» αποκαλύπτει την ταυτότητα της τρανσέξουαλ ερωμένης του δεσπότη!

Πρόκειται για την Αφροδίτη Κωνσταντίνου, η οποία σπάει τη σιωπή της ξετυλίγοντας το κουβάρι των συνταρακτικών αποκαλύψεων γύρω από την ερωτική σχέση της με μητροπολίτη: «Αποφάσισα να ανακαλύψω τον Θεό που έκρυβα μέσα μου και βρήκα τον… διάολό μου»! Με τη φράση αυτή η εξ αλλαγής φύλου Αποκαλυπτική η Αφροδίτη Κωνσταντίνου γυναίκα και πρώην ιερόδουλη αρχίζει την αφήγησή της στην πρώτη συνάντηση που είχα μαζί της, όταν θέλησε να αποκαλύψει όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της. Η ίδια λέει πως η σχέση της με τον ιεράρχη άρχισε όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει για πάντα το αμαρτωλό παρελθόν της και τα σκοτεινά δωμάτια του πληρωμένου έρωτα, με μοναδικό στόχο τη σωτηρία της ψυχής της.

«Ολα ξεκίνησαν, όταν πήρα την απόφαση να εγκαταλείψω την πορνεία και τη ζωή μέσα στους οίκους ανοχής. Είχα συγκεντρώσει πλέον μια καλή περιουσία, που μου εξασφάλιζε τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μου. Από την άλλη, είχα μπουχτίσει απ” όλη αυτή τη βρομιά που είχα ζήσει και ήθελα να αλλάξω διαδρομή. Ετσι, αποφάσισα να ψάξω να βρω τον Θεό. Από μικρό παιδί μεγάλωσα μέσα στην εκκλησία, ντυνόμουν μάλιστα και παπαδάκι. Η γιαγιά μου ήταν θρήσκα και μύησε κι εμένα. Ετσι, πάντα πίστευα πως υπάρχει ο Ενας και μοναδικός Θεός. Ακόμα και όταν δούλευα στους οίκους ανοχής, εγώ νόμιζα πως με βοηθάει ο Θεός και βγάζω όλα αυτά τα λεφτά! Τόσο χαζή ήμουν, γιατί άλλες συναδέλφισσές μου δεν κατάφεραν αυτά που έκανα εγώ. Εξασφάλισα πραγματικά το μέλλον μου και μάλιστα όλα νόμιμα και δηλωμένα».

Η αναζήτηση αυτή οδήγησε την Αφροδίτη Κωνσταντίνου να επισκεφτεί πολλά προσκυνήματα σε εκκλησίες και μοναστήρια.

«Ημουν πάντα προσεκτική, ντυμένη όπως πρέπει, χωρίς να θέλω να προκαλώ, αλλά το καμάκι που δεχόμουν δεν είχε τελειωμό. Ετσι, σε ένα από τα προσκυνήματα βρέθηκα μπροστά στον μητροπολίτη και στο πεπρωμένο μου. Εκεί κατάλαβα πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Επαθα πλάκα από την ομορφιά του, αλλά είχε και πειθώ, από την πρώτη κιόλας γνωριμία. Είναι άνδρας παλαιάς κοπής και το ξέρει! Τρελάθηκε όταν με είδε, το λάγνο βλέμμα του έλεγε πολλά! Εντυπωσιάστηκε τόσο, που ήθελε να μάθει τα πάντα για μένα. Το ίδιο έπαθα κι εγώ. Για τουλάχιστον δύο χρόνια τον είχα καψουρευτεί τόσο, που δεν ήθελα να βλέπω και να επικοινωνώ με κανέναν άλλον. Τον αποκαλούσα μάλιστα… πάτερ ημών…»

Από την πρώτη κιόλας συνάντησή τους η τρανσέξουαλ αισθάνθηκε πως βρήκε επιτέλους στη ζωή της τη σανίδα σωτηρίας που αναζητούσε από τη μέρα που αποφάσισε να σταματήσει να εκδίδεται.

«Τη δεύτερη φορά, και αφού είχαμε ανταλλάξει πολλά μηνύματα, συναντηθήκαμε στον προσωπικό του χώρο όπου με κάλεσε. Του μίλησα για μένα, γιατί δεν ήθελα να τον κοροϊδεύω. Ηθελα να ξέρει τα πάντα, για την πορνεία, την αλλαγή φύλου, όλα. Εκεί νιώσαμε πολύ τρυφερά ο ένας για τον άλλον. Χωρίς να το καταλάβουμε, μέσα σε λίγα λεπτά ήμασταν γυμνοί. Αφεθήκαμε ο ένας στα χάδια του άλλου και κάναμε έρωτα. Τότε κατάλαβα ότι και οι δυο δεν μπορούμε να ελέγξουμε το πάθος μας».

Τα δύο πρώτα χρόνια του δεσμού του το παράνομο ζευγάρι έζησε έναν τρελό, ανομολόγητο έρωτα και, όπως αποκαλύπτει η Αφροδίτη Κωνσταντίνου, ο δεσπότης ήταν άψογος απέναντί της.

«Ημουν τόσο ερωτευμένη, που δεν καταλάβαινα τίποτα. Ο ίδιος προσπαθούσε να είναι πιο προσεκτικός, αλλά μάταια. Η αλήθεια είναι πως είχα γίνει υπερβολική, ήμουν άρρωστη μαζί του, το παραδέχομαι. Με καλούσε παντού, όπου ιερουργούσε ήθελε να είμαι κι εγώ. Τον έβλεπα στο γραφείο του σαν να μην τρέχει τίποτα. Αδιαφορούσα αν μπορεί κάποιος να υποπτευόταν τι συμβαίνει ανάμεσα σε μένα και σ” εκείνον. Είχα ενθουσιαστεί από όλη αυτή τη δόξα, ενώ με είχε πείσει πως ήμουν η εκλεκτή» εξομολογείται χαρακτηριστικά! «Ηταν αμέτρητες οι φορές που κάναμε έρωτα κι εγώ ένιωθα κάθε φορά ότι ερχόμουν ολοένα και περισσότερο κοντά του» λέει αποκαλύπτοντας τα πρώτα κομμάτια της σχέσης τους…

Μεγάλωσε με τη γιαγιά της, στα 17 της άλλαξε φύλο και έβγαλε αρκετά λεφτά χάρη στον στόλο

Με καταγωγή από το χωριό Ανάργυροι της Φλώρινας, η Αφροδίτη Κωνσταντίνου βρέθηκε σε ηλικία μόλις 40 ημερών να μεγαλώνει με τη γιαγιά της.

«Οι γονείς μου έκαναν καθένας τη ζωή του, με αποτέλεσμα να με μεγαλώσει η γιαγιά μου. Εως τα 14 ήμουν εκεί, αλλά της έφυγα και πήγα στη Θεσσαλονίκη, όπου άρχισα να εκδίδομαι. Στα 17 κατέβηκα στην Αθήνα για την ίδια δουλειά, ενώ στα 20 έκανα την αλλαγή φύλου. Εκεί έγινε το μεγάλο μπαμ με μένα, γιατί μαζί μου ασχολήθηκαν τα μεγαλύτερα περιοδικά και οι τηλεοπτικές εκπομπές της χώρας. Μου έγιναν πολλές προτάσεις, μέχρι και οι Dolce & Gabbana με είχαν δει τότε στο αεροδρόμιο και μου έδωσαν την κάρτα τους για να πάω να τους συναντήσω στο Μιλάνο! Γύρισα όλη την Ελλάδα, έκανα χρήματα, ενώ, κάθε φορά που ερχόταν κάποιος στόλος σε Κρήτη ή Ρόδο, μου έμεναν πολλά λεφτά! Εκατομμύρια. Να είναι καλά ο στόλος» διηγείται.

Η Αφροδίτη αποκαλύπτει ότι ανάμεσα στους πελάτες της βρέθηκαν και πολλοί επιφανείς άνδρες.

«Εχω ξαπλώσει στο κρεβάτι με πολλούς επωνύμους, γι” αυτό μην τολμήσει κανείς να σκεφτεί πως χρησιμοποιώ τον άνθρωπο αυτόν. Δεν έχω κανέναν λόγο. Αν ήταν, θα μπορούσα να μιλήσω και για άλλους σημαντικούς άνδρες που βρέθηκαν στη ζωή μου, με τους οποίους είχα και κάτι σοβαρό. Κι όμως, ποτέ δεν είπα τίποτα για κανέναν. Οσο έκανε τη δουλειά αυτή, η Αφροδίτη ήταν σωστή και ήξερε πώς να συμπεριφερθεί σε όλους όσοι την πλησίασαν».

loading...

17 thoughts on “Τι αποκαλύπτει η τρανσέξουαλ ερωμένη του Μητροπολίτη

  1. Ερωμενη ο μητροπολιτης και τρανσεξουαλ!!!Αποκλειετε τιποτα εωσφορικο-μασσονο-παγανο-γυφτο-μογγολο-τουρκοανθελληνες πρακτορες θα ειναι!

  2. ΟΝΟΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΟΝΟΜΑ!!!! ΕΑΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ΤΟΤΕ ΣΠΙΛΩΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ . ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ;;;;;

  3. Τα μεγάλα "μπαμ"και καλά των εβραϊκών ΜΜΕ αν έχετε προσέξει ξεπετάγονται στις μεγάλες γιορτές της Χριστιανοσύνης.

  4. ΑΠΟ ΑΙΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΛΩΜΕΝΗ Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!!! ΕΚΑΤΟΜΙΡΙΑ ΜΑΝΕΣ, ΚΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΥΠΟΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΗΣ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ!!! ΤΟ 95% ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΟΥΔΗΣ ΕΛΛΗΝ! ΟΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΥΤΕΣ!!! ΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!!!!!!!!! ΤΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΛΟΞΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΣΟΝ ΑΙΟΝΩΝ ΑΓΟΝΑ ΓΙΑ ΤΙΝ ΚΑΤΑΚΤΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΗΣΜΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΥΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΟΙΣΤΑΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ!!! ΞΥΠΝΗΣ ΤΕΓΥΔΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΙ ΕΜΠΑΤΕ ΣΤΗ ΓΡΑΜΗ ΜΕ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΤΕ ΤΗΝ… ΛΑΜΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.

  5. ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΣΟΝΟ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ
    ΑΓΙΟΥ.

  6. Νάσαι καλά φίλε Arhiereas Ellin,ήμουνα γίδι και με ξύπνησες……

  7. Η διαφθορά των "αγίων", η σύμπραξη με τον εχθρό, ήταν σχεδόν ο κανόνας ανέκαθεν.
    Λίγες οι εξαιρέσεις.

    Ακολουθούν σχετικά ιστορικά κείμενα:

    «Ὁ Ἄρτης, ὁ Γρεβενῶν καὶ ὁ Ἰωαννίνων εἶναι οἱ πρῶτοι προδόται τοῦ τυράννου, καθὼς ὅλοι τὸ γνωρίζουσι. Ὁ ὕστερος ἀπὸ αὐτοὺς ἱκέτευσεν τὸν τύραννον, καὶ ἐκούρευσεν τὸν ἔγγονά του, ὡς νὰ τοῦ ἐγίνετο νουνός.
    Ὁ Ἄρτης ἠπάτησεν καὶ ἐπρόδωσεν τοὺς ἥρωας Σουλιῶτας· εἶναι δὲ καὶ οἱ τρεῖς ἀσελγεῖς, ἄσωτοι εἰς τὸ ἄκρον, μοιχοί, πόρνοι καὶ ἀρσενοκοῖται φανεροί… Δὲν εἶναι κρυφόν, ἀλλ᾿ ὅλοι τὸ ἠξεύρουν, ὅτι εἰς τὰ Ἰωάννινα οἱ πνευματικοὶ ἀναφέρουσι κάθε ὑπόθεσιν, ὁποὺ ἀκούουσιν ἀπὸ τοὺς χριστιανοὺς εἰς τὸν ἀρχιερέα, καὶ αὐτὸς εὐθὺς κάμνει ἕνα κατάλογον μὲ προσθήκην καὶ τὸν προσφέρει τοῦ τυράννου, εἰς τρόπον ὁποὺ ἡ ἐξομολόγησις, τὴν σήμερον, εἶναι ἓν μέσον προδοσίας».
    «Ελληνική Νομαρχία» (Ανωνύμου του Έλληνος)

    Ο μητροπολίτης Ιωαννίνων Ιερόθεος, αποτελεί ένα από τα πιο «λαμπρά» παραδείγματα φιλοτουρκισμού,
    ώστε να μπορεί να καθίσει επάξια δίπλα σε άλλες «εθνοσωτήριες» μορφές της Εκκλησίας,
    όπως τον Γρηγόριο Ε', τον Άνθιμο ΣΤ', τον Αγαθάγγελο Α' (όλοι τους πατριάρχες)
    και αρκετές ακόμη. Ήταν τόσο στενή η «συνεργασία» του με τον Αλί Πασά, ώστε που και που ξεχνιόταν(;) και χρησιμοποιούσε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο («ημείς»). Ο απώτερος σκοπός του Ιερόθεου, στα πλαίσια της «συνεργασίας» του με τον Αλί Πασά, ήταν η καθυπόταξη των Σουλιωτών κι όλων όσων διανοήθηκαν να σηκώσουν κεφάλι στον «κραταιοτάτο Σουλτάνο».

    Ως κλασικό παράσιτο, ζει άνετα και πλουσιοπάροχα, από το υστέρημα του «ποιμνίου» του, όπως και πλείστοι «ποιμένες» της εποχής. Κι ενώ οι ραγιάδες ζουν στην εξαθλίωση και στην ανέχεια, όπως μας πληροφορεί και ο «Ανώνυμος» της «Ελληνικής Νομαρχίας», οι ρασοφόροι αρχιερείς «Τρώγοσι καὶ πίνοσι ὡς χοῖροι. Κοιμῶνται δεκατέσσαρας ὥρας τὴν νύκτα καὶ δύο ὥρας μετὰ τὸ μεσημέρι. Λειτουργοῦσι δύο φορὰς τὸν χρόνον, καὶ ὅταν δὲν τρώγωσι, δὲν πίνωσι, δὲν κοιμῶνται, τότε κατεργάζονται τὰ πλέον ἀναίσχυντα καὶ οὐτιδανὰ ἔργα, ὁποὺ τινὰς ἠμπορεῖ νὰ στοχασθῇ. Καὶ οὕτως εἰς τὸν βόρβορον τῆς ἁμαρτίας καὶ εἰς τὴν ἰδίαν ἀκρασίαν θησαυρίζουσι χρήματα, καὶ οἱ ἀναστεναγμοὶ τοῦ λαοῦ εἶναι πρὸς αὐτοὺς τόσοι ζέφυρες», ενώ για τον Ιερόθεο γίνεται πιο συγκεκριμένος: «εἰς τὸ πρόγευμα τρώγει δύο ὀκάδες γιαούρτι, καὶ εἰς τὸ δειλινὸν μισὴν ὀκᾶ σαρδέλας ξεκοκκαλισμένας, τὰς ὁποίας τρώγει μὲ τὸ χουλιάρι».

  8. Πρωτα απ ολα οποιος θελει να εξολολογηθει δεν παει σε μητροπολιτη αλλα σε ιερεα.Η εν λογω ανωμαλη πορνη ας μας πει και ονομα αν θελει να γινει πιστευτη,η ας παει στο διαολο τον πατερα της,βγαινουν ολα τα ανωμαλα παραμονες Θρησκευτικων εορτων οπως λεει και ενας φιλος πιο πανω και δια διδουν βρωμιες εναντιον της εκκλησιας.Μονο τυχαιο δεν ειναι.

  9. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ,ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.

  10. H ΘΡΥΣΚΕΥΤΗΚΕΣ ΕΟΡΤΑΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΗΣ ΓΛΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΕΝΟ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΛΗΡΟΝΟΥΝ!!! ΕΣΕΙ 7.46μ.μ. ΜΑΣ ΥΠΕΣ ΠΟΣ ΕΙΣΕ ΓΥΔΙ Η ΠΡΟΒΑΤΟ, Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΔΕΝ ΓΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ ΘΕΟ! ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΟΥ. ΟΛΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥ ΗΠΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΟΣ ΒΛΑΚΕΣ!!!!!!!!!!! ΟΠΥ ΤΟ ΑΠΟΔΙΚΝΙΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ, ΟΠΟΣ ΤΟΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΗ.

  11. EΣΕΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ! ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΙΡΟΣΗΣ ΤΟ ΗΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΙΣΤΕΥΟ ΤΑ ΟΣΑ ΗΠΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟ ΟΠΟΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΙΡΙΑ ΑΛΟΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΙΡΟΣΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΦΡΟΔΙΤΗ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!! Ο ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΕ ΔΕΧΤΗ ΟΣ ΜΕΤΑΝΙΟΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!!!!!!! ΜΙΝ ΞΑΝΑΠΛΙΣΙΑΣΗΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟ ΟΥΔΙΣ ΕΛΛΗΝ! ΟΥΔΙΣ ΘΕΟΠΙΣΤΟΣ, ΟΛΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΣΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΜΜΑ ΣΑΤΑΝΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. Εσύ κοίτα να πάψης να πορνεύεσε με την Ελληνική γλώσα ,οσο γιάτις ανάξιες αξιολόγησης αηδίες που γράφεις αυτοικανοποιούμενος δείχνουν με σαφήνεια τον βόθρο στον οποίο δυστυχώς είσαι χωμένος.Ταλαίπωρε ανθρωπάκο προσπάθησες να ανασάνεις λίγο καθαρό αέρα αλλά ανοίγοντας το βρωμερό σου στόμα ανακατεύτηκαν τα σκ@τα της ψυχής σου με αυτά που σε περιβάλουν.Σε λυπούμαι οπως και όλα τα πλάσματα του θεού και ακόμη πετισότερο γιατί ενώ σε επλασε με προδιαγραφες ανθρώπου εσύ ελεύθερα επέλεξες το δρόμο του κτήνους .Εύχομαι να βρεθεί και γιά σένα ένα χέρι που θα σε βγάλει από εκεί που είσαι χωμένος και σίγουρα δεν θα είναι το χέρι κάποιας πόρνης ψυχής και θα σε συμβούλευα να αναχητήσης βοήθεια από αυτούς που σήμερα βρίζεις και σίγουρα μόμο εκεί θα βρείς ανιδιωτελή βοήθεια.

  13. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ειδικά οι του Χριστιανικού κόμματος
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΑΚΑΜΑΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.
    ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ,
    ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ.
    ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΥΝΑΣΤΗ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ.
    ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΌΤΡΑ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΔΙΟΤΙ,
    ΤΟΣΗ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ.
    Μεχρι και πρωθυπουργοι εγιναν μερικοι/ές χάρη στις ευλογίες και τα προσόντα των πατέρων τους.
    Εξαιρουνται μονον οι μοναχοί,
    οσοι ειναι ιδεολογοι, άμισθοι και απομακροι, αφιερωμενοι στην πίστη και τις ιδεες των, δεν συμμετεχουν σε ιερες μπιζνες ΕΣΠΑ και πακετα της Ε.Ε.

  14. ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟ*ΝΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ

  15. ΑΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΡΕΜΑΛΙ
    ΑΠΟ ΤΟ ΜΟ*ΝΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΕΣΥ,
    ΚΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ.
    Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΡΕΧΕΙ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΒΑΖΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
    ΟΥΣΤ

  16. χαχαχαχαχαχαχαχαχα ετσι σας θελω να φαγωθειται χαχαχαχαχαχχαχα

    Μ.Κ.ΓΙΑΧΒΕ

  17. το πρωκτικο ειναι δυνατοτερο και απο τον αγιασμο

Comments are closed.