Ομαδικό σεξ: Οι βασικοί κανόνες που πρέπει να ξέρεις για να μην βρεθείς ξαφνικά εκτός… ομάδας

Μια από τις φαντασιώσεις πολλών γυναικών είναι και το να συμμετέχουν σε ομαδικό σεξ. Πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι όταν μιλάνε για «ομαδικό», αναφερόμαστε στο σεξ όπου το «παρών» δίνουν περισσότερα από τρία άτομα.

Σημασία δεν έχει αν είναι μια γυναίκα και πολλοί άντρες, πολλές γυναίκες με έναν άντρα ή ακόμα και πολλοί και από τα δύο φύλα.

Αυτό που έχει σημασία, ειδικά εάν και εφόσον δεν το έχεις ξανακάνει, είναι να έχεις υπόψη σου κάποιους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς σχετικά με το ομαδικό σεξ, ώστε να μην βρεθείς ξαφνικά εκτός… ομάδας.

1. Σωματική υγιεινή

Ναι, για την καθαριότητά σου μιλάμε. Φυσικά και το να κάνεις ομαδικό σεξ, δεν πρέπει να είναι η αφορμή για να προσέξεις την υγιεινή σου. Αυτό θα πρέπει να το κάνεις καθημερινά. Ειδικά, όμως, στην περίπτωση που εξετάζουμε έχεις… πολλούς λόγους για να παρουσιαστείς ακόμα πιο καθαρή.

2. Μην πιάνεις την κουβέντα

Σε περίπτωση που βρεθεί και άλλη γυναίκα στο «παιχνίδι», σε καμία περίπτωση μην παρασυρθείς και αρχίσεις το κουτσομπολιό. Ο σκοπός σας δεν είναι να μιλήσετε για το τελευταίο χτένισμα της αγαπημένης σας τραγουδίστριας, αλλά να λάβετε και να δώσετε σεξουαλική ευχαρίστηση. Οπότε, επικεντρωθείτε καλύτερα στους συμμετέχοντες ή ακόμα καλύτερα η μια στην άλλη.

3. Μπες στο παιχνίδι

Ο σκοπός και το νόημα του ομαδικού σεξ είναι πρώτα απ’ ολα να κάνεις σεξ! Μην κάθεσαι αμέτοχη σε μια γωνιά, περιμένοντας να συμβεί έτσι ξαφνικά. Μπες στη δράση, για να ζήσεις αξέχαστες στιγμές ηδονής. Πάντως, εάν για κάποιον λόγο το μετανιώσεις ή δεν νιώθεις άνετα, εννοείται δεν χρειάζεται να πιεστείς για να κάνεις κάτι με το ζόρι.

4. Extra εσώρουχα

Επειδή ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι ακριβώς θα σου συμβεί σε μια τέτοια κατάσταση, καλό θα είναι να έχεις φροντίσει να φέρεις τουλάχιστον ένα ζευγάρι extra εσώρουχα.

5. Μην τραβάς βίντεο

Επειδή, στην εποχή που ζούμε, ακόμα και η στιγμή που απλώνεις τα ρούχα στο μπαλκόνι μπορεί ξαφνικά να ποσταριστεί στο διαδίκτυο, πριν γίνει το οτιδήποτε σιγουρέψου ότι κανείς από τους συμμετέχοντες δεν βιντεοσκοπεί με το κινητό του, εκτός κι αν θέλεις να βρεθούν οι προσωπικές σου στιγμές σε κάποιο site με περιεχόμενο για ενήλικες.

6. Προφυλάξου

Πάντα, μα πάντα δεν ξεχνάς το προφυλακτικό. ΣΜΝ και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη είναι οι βασικοί κίνδυνοι που διατρέχεις. Απόλαυσε το σεξ υπεύθυνα!

loading...

2 thoughts on “Ομαδικό σεξ: Οι βασικοί κανόνες που πρέπει να ξέρεις για να μην βρεθείς ξαφνικά εκτός… ομάδας

  1. απο τα μνημονια ποτε θα βγουμε?
    μετα την παρτουζα?

  2. Βασικός κανόνας: τρεις πιθαμές απόσταση από τον κ… μας να είναι ΄και όπου θέλει να είναι.

Comments are closed.