ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΟΥΝ «ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ!»

Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ!

__________Με το υπ΄ αριθμ. Β17-246 ΚΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΙΣΜΑ της Κυρίας Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αιγίου καλούμαι ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου την 15ην
Μαρτίου για να δικασθώ ως κατηγορούμενος επί παραβάσει των άρθρων 1,12,14,18,26 §1α, 27 §1, 51, 53, 57 79, 94 και 196 του Π.Κ. και του άρθρου 1 του Ν. 927/79, ως ετροποποιήθη με το άρθρ, 1 του Ν. 4285/14.
_________Ειδικώτερα κατηγορούμαι, ότι «με πρόθεση μέσω διαδικτύου…προέτρεψα σε πράξεις ή ενέργειες, που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος, και βία κατά ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση το σεξουαλικό προσανατολισμό, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη και ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία και τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων ….».
________Το αδίκημα, για το οποίο και θα δικασθώ, είναι η αρνητική στάση μου ως προς τους ομοφυλοφίλους! Η προτροπή μου «φτύστε τους», όπως δημοσιεύθηκε στο Blog (βλ. 09.12.2015), όπως αποδείχθηκε, τους ενώχλησε πολύ!
________Μήπως όμως και εμάς δεν μας ενώχλησαν είτε κάποιες προκλητικές φωτογραφίες τους, είτε τα Gay’s Parties, τα οποία με τόση υπερηφάνεια παρουσίαζαν;
________Παραδιδόμεθα, λοιπόν, στην κρίση της Ελληνικής Δικαιοσύνης, την οποία τιμάμε και στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη!
________Παραδιδόμεθα στα χέρια των μισούντων ημάς! Ας δείξουν όλη τους την κακία επάνω μας!
________Παραδιδόμεθα στα χέρια και των αγαπώντων ημάς! Ήδη κάποιοι εκλεκτοί άνθρωπο έσπευσαν να μας συμπαρασταθούν! Ζητούν π.χ. να έλθουν ως Μάρτυρες υπερασπίσεως κατά την διεξαγωγής της δίκης! Μας γράφουν συγκινητικά μηνύματα, όπως π.χ. ο Παιδίατρος κ. Σωτ. Β. Καρανικόλας:
«1. Μόνο εγώ γνωρίζω τι κάνατε στο σεισμό του Αιγίου το 1995. Ειδικά τις πρώτες 15 ημέρες, που είχαμε μαζί με τον Δήμαρχο την ευθύνη της πόλης με εντολή του Υπουργείου Εσωτερικών ….και τις διαστάσεις και την έκταση μιάς τεράστιας προσφοράς….
2. Γνωρίζω από πρώτο χέρι την αξία και ε θ ν ι κ ή σημασία των ανθρωπιστικών αποστολών όπου κάναμε στον πόλεμο της Βοσνίας….».
_________Τέλος παραδιδόμεθα στα χέρια του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, του αληθινού Θεού, ο Οποίος συχαίνεται τον Σοδομισμό και γι’ αυτό ακριβώς έρριψε φωτιά από τον Ουρανό και κατέκαψε τα Σόδομα και τα Γόμορρα!
________Η χριστιανική μας ιδιότης διδάσκει την αγάπη προς τον αμαρτωλό άνθρωπο, αλλά συγχρόνως και το μίσος προς την αμαρτία!
________Εμείς, γράφοντας το «φτύστε τους» εννοούσαμε «περιφρονείστε τους»! Η έκφρασή μας είχε ένα μεταφορικό χαρακτήρα! Το συνηθίζουμε άλλωστε στην καθημερινή ζωή. Συχνά σε ένα συνομιλητή μας, ο οποίος μας εκφράζει παράπονα για την κακή συμπεριφορά προς αυτόν κάποιου συνανθρώπου μας, λέμε: «παράτα τον, αδελφέ μου, φτύσε τον!» Είναι τρόπος εκφράσεως και όχι βέβαια συμπεριφοράς, αφού για τον καλό χριστιανό ισχύει ο λόγος του Κυρίου μας: «όστις σε ραπίσει επί την δεξιάν σιαγόνα, στρέψον αυτώ και την άλλην» (Ματθ, 5, 39).
________Προσευχηθήτε, λοιπόν, αδελφοί μου, ώστε να τελειώσει αισίως και αυτή η περιπέτεια! Να ενθυμείσθε την ημερομηνία: Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018.
_________Την πνευματική μας πορεία και συμπεριφορά έχουν σφραγίσει περιστατικά, όπως τα παρακάτω:

ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
«….ανάμεσα στα πλήθη ήταν και μια αμαρτωλή γυναίκα, που ήρθε και αυτή να δει τον άγιο. Κάποια στιγμή μάλιστα έπεσε και κάτω, για να ασπασθεί τα πόδια του. Με τη Χάρη του Παναγίου Πνεύματος ο άγιος, σαν την κοίταξε, γνώρισε αμέσως την αμαρτία της. Χωρίς να τον ακούσει κανένας, με τρόπο γλυκύ και ταπεινό, ψιθύρισε στη γυναίκα «Κυρά μου μη με εγγίσεις». Εκείνη όμως επέμενε. Και τότε ο άγιος με αυστηρότητα φανέρωσε μπροστά σε όλους την αμαρτία της…..» Βλ. Συναξαριστήν της 12ης Δεκεμβρίου)

ΑΓΙΟΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Απευθυνόμενος προς τον Αυτοκράτορα του Βυζαντίου Θεοδόσιο, τον υπαίτιο της σφαγής 7.000 ψυχών στον Ιππόδρομο της Θεσσαλονίκης, «αποστέργων να συναντήση τον Αυτοκράτορα, του οποίου αι χείρες απέσταζον από το αίμα, απεμακρύνθη των Μεδιολάνων, καταφυγών εις εξοχήν, και εκείθεν δι’ επιστολής του ήλεγξε τον Αυτοκράτορα…..». «Το αμάρτημά σου δεν εξαλείφεται παρά με δάκρυα και ειλικρινή μετάνοιαν…» έγραφεν ο Αμβρόσιος.
Πλήν όμως ο Θεοδόσιος δεν έδωσε σημασίαν στα λόγια του Αγίου Αμβροσίου, Επισκόπου των Μεδιολάνων, οπότε αποφάσισε να μεταβή στο ναό για να εκκλησιασθεί. Τότε ο Άγιος Αμβρόσιος, δημοσίως, απευθυνόμενος προς τον Αυτοκράτορα, ιστάμενον ακριβώς στην είσοδο του Ναού, τον εμπόδισε να εισέλθει στο ναό με τα λόγια αυτά: «Φύγε, λοιπόν, και μη επιχειρής δευτέραν παρανομίαν να προσθέσης εις την πρώτην και δέξου το επιτίμιον, το οποίον μετ’ εμού σοι επιβάλλει άνωθεν ο Θεός, ο των όλων Δεσπότης…» (βλ. Συναξαριστήν της 7ης Δεκεμβρίου).
Αυτή, λοιπόν, είναι η εκκλησιαστική παράδοσις!

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 12 Μαρτίου 2018

********************


Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ !

Σας ερωτώ: Μια τέτοια συμπεριφορά είναι παραδεκτή;
Αυτή δεν συνιστά αδίκημα;

*********

ΚΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΙΣΜΑ

(Ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αιγίου)

Δυνάμει των αρθρ. 245, 320 & 321 Ποινικής Δικονομίας

Καλούμε τον Αμβρόσιο- Αθανάσιο Λενή του Γεωργίου κάτοικο Αιγίου – Ρωμανιώλη 43, να εμφανισθεί αυτοπροσώπως ενώπιον του ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ Πλημμελειοδικείου ΑΙΓΙΟΥ την 15η του μήνα ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 09.00 για να δικασθεί ως υπαίτιος για το ότι
Κατηγορείται ως υπαίτιος του ότι στο Αίγιο στις 4-12-2015 με πολλές πράξεις τέλεσε πολλά εγκλήματα και ειδικότερα:
Α) Με πρόθεση μέσω διαδικτύου, ως δημόσιος λειτουργός, προέτρεψε σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν αν προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος και βία κατά ομάδας προσώπων που προσδιορίζονται με βάση το σεξουαλικό προσανατολισμό, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη και ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία και τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων και πιο συγκεκριμένα ο κατ/νος, ως Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας με αφορμή την κατάθεση προσς ψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου που αφορά το σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο περιελάμβανε και τα ομόφυλα ζευγάρια στο ρυθμιστικό του πεδίο δημοσίευσε στο προσωπικό του ιστολόγιο http://mkka.blogspot.gr/2015/12/blog-post_9htmlάρθρο με τίτλο «ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ! Ας μιλήσουμε έξω από τα δόντια ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ», στο οποίο αναφέρει:
«…Από τα ΜΜΕ σήμερα 4 Δεκεμβρίου 2015 πληροφορηθήκαμε, ότι απεβίωσε ο ηθοποιός Μηνάς Χ….βας. Διαβάζουμε λοιπόν σε κάποιο ιστότοπο: «Πολλοί δεν γνώριζαν καν ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Με αφορμή όμως την κηδεία του, βγήκε και τον ξεφώνησε, ότι είναι τέτοιος, ο εραστής του (από πάνω ή από κάτω;) ο νεαρός Κώστας Φαλ…..κης, …….μαινόμενος που ο Νόμος δεν του επέτρεψε να παντρευτεί τον ηθοποιό με τον οποίο συζούσε τα τελευταία 25 χρόνια!» (βλ. “xairete.blogspot.gr” 04.12.2015).
__________Στη συνέχεια στο προσκήνιο προέβαλε μια άλλη ηθοποιός και Βουλευτής, θαυμάστρια και φίλη του αποθανόντος, η κα Άννα Β…, η οποία, απευθυνόμενη πρός τον νεκρό, είπε και τα εξής: «Στη μνήμη της προσωπικής σου αγωνίας, θα βοηθήσω να περάσει το σύμφωνο συμβίωσης από τη Βουλή των Ελλήνων»!!!!!
_______Καταγγέλλουμε, λοιπόν, απερίφραστα το θράσος αυτού του πολιτικού προσώπου! Καταγγέλλουμε αυτή την ενέργεια και την καταδικάζουμε χωρίς δισταγμό! Η ομοφυλοφιλία είναι εκτροπή από τους Νόμους της φύσεως! Είναι κοινωνικό κακούργημα! Είναι αμαρτία! Όσοι, λοιπόν, είτε την βιώνουν, είτε την υποστηρίζουν δεν είναι φυσιολογικοί άνθρωποι! Είναι αποβράσματα της Κοινωνίας!
_________Δυστυχώς, αδελφοί μου, σήμερα την Ελλάδα διοικούν και μερικά τέτοια ανθρωπάρια! Ασφαλώς αποτελούν μια μικρή μειοφηφία στο σύνολο των Μελών της Βουλής των Ελλήνων! Υπάρχουν όμως! Είναι μερικά αποβράσματα της Κοινωνίας, περι- θωριακοί άνθρωποι, ελαττωματίες, εξευτελισμένοι, άνθρωποι του σκότους οι οποίοι τώρα πιά με την ευκαιρία της υπεροχής της αριστερής πτέρυγας σήκωσαν πια κεφάλι!
_________Σας συμβουλεύω: Μη τους πλησιάζετε! Μη τους ακούτε! Μη τους εμπιστεύεσθε! Είναι οι κολασμένοι της Κοινωνίας! Δικαίωμά τους, βέβαια, είναι κρυφά -ιδιωτικά- να ζούν όπως θέλουν! Αλλά κάποιοι ξεφτυλισμένοι δεν μπορούν να υπερασπίζωνται δημοσίως τα πάθη της ψυχής των! Την Ελλάδα μας διοικούν σήμερα πια άθεοι άνθρωποι! Σας υπενθυμίζω, λοιπόν, τα λόγια του Λεχ Βαλέσα της Πολωνίας:
«άνθρωπος χωρίς Θεό είναι επικίνδυνος!»
__________ Ε, λοιπόν, αυτούς τους ξεφτυλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Μαυρίστε τους! Δεν είναι άνθρωποι! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με νοητική διαταραχή! Δυστυχώς, αυτοί είναι τρις-χειρότεροι και πολύ πιο επικίνδυνοι από κάποιους, που ζούν στα τρελλοκομεία! Μή διστάζετε, λοιπόν! Όταν και όπου τους συναντάτε, φτύστε τους! Μη τους αφήνετε να σηκώνουν κεφάλι! Είναι επικίνδυνοι! Η Εκκλησία μας προσεύχεται γι’ αυτούς ως εξής: «Εκλείποιεν αμαρτωλοί από της γης και άνομοι, ώστε μη υπάρχειν αυτούς» (Ψαλμός 103). Δηλ. Ας εξαφανισθούν από την γή όλοι οι αμαρτωλοί και όλοι οι άνομοι, ώστε να μην υπάρχουν! Στον αγύριστο να πάνε όλοι αυτοί οι καταραμένοι!»
Όλων των ανωτέρω τοποθετήσεων έλαβαν γνώση οι αναγνώστες του εν λόγω ιστολογίου, ο ίδιος δε, λόγω της ιδιότητάς του ως θρησκευτικού λειτουργού, γνώριζε ότι ο λόγος του έχει μεγάλη δύναμη, πειθώ και αποτελεσματικότητα, κατά τρόπο που μπορεί να προκαλέσει επιελή για τη ζωή, την ελυθερία και τη σωματική ακεραιότητα των ομόφυλων προσώπων και ζευγαριών.
Β) Ως θρησκευτικός λειτουργός δημόσια και με την ιδιότητά του διέγειρε τους πολίτες σε εχθροπάθεια κατά άλλων πολιτών και συγκεκριμένα ο κατ/νος με την ιδιότητα του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας σε άρθρο που δημοσίευσε στο προσωπικό του ιστολόγιοhttp://mkka.blogspot.gr/2015/12/blog-post_9.html με τίτλο «ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ! Ας μιλήσουμε έξω από τα δόντια ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ», ανέφερε μεταξύ αλλων:
«Η ομοφυλοφιλία είναι εκτροπή από τους Νόμους της φύσεως! Είναι κοινωνικό κακούργημα! Είναι αμαρτία! Όσοι, λοιπόν, είτε την βιώνουν, είτε την υποστηρίζουν δεν είναι φυσιολογικοί άνθρωποι! Είναι αποβράσματα της Κοινωνίας!
_________Δυστυχώς, αδελφοί μου, σήμερα την Ελλάδα διοικούν και μερικά τέτοια ανθρωπάρια! Ασφαλώς αποτελούν μια μικρή μειοφηφία στο σύνολο των Μελών της Βουλής των Ελλήνων! Υπάρχουν όμως! Είναι μερικά αποβράσματα της Κοινωνίας, περι- θωριακοί άνθρωποι, ελαττωματίες, εξευτελισμένοι, άνθρωποι του σκότους οι οποίοι τώρα πιά με την ευκαιρία της υπεροχής της αριστερής πτέρυγας σήκωσαν πια κεφάλι!
_________Σας συμβουλεύω: Μη τους πλησιάζετε! Μη τους ακούτε! Μη τους εμπιστεύεσθε! Είναι οι κολασμένοι της Κοινωνίας! Δικαίωμά τους, βέβαια, είναι κρυφά -ιδιωτικά- να ζούν όπως θέλουν! Αλλά κάποιοι ξεφτυλισμένοι δεν μπορούν να υπερασπίζωνται δημοσίως τα πάθη της ψυχής των! Την Ελλάδα μας διοικούν σήμερα πια άθεοι άνθρωποι! Σας υπενθυμίζω, λοιπόν, τα λόγια του Λεχ Βαλέσα της Πολωνίας:
«άνθρωπος χωρίς Θεό είναι επικίνδυνος!»
__________ Ε, λοιπόν, αυτούς τους ξεφτυλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Μαυρίστε τους! Δεν είναι άνθρωποι! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με νοητική διαταραχή! Δυστυχώς, αυτοί είναι τρις-χειρότεροι και πολύ πιό επικίνδυνοι από κάποιους, που ζούν στα τρελλοκομεία! Μή διστάζετε, λοιπόν! Όταν καί όπου τους συναντάτε, φτύστε τους! Μη τους αφήνετε να σηκώνουν κεφάλι! Είναι επικίνδυνοι! Η Εκκλησία μας προσεύχεται γι’ αυτούς ως εξής: «Εκλείποιεν αμαρτωλοί από της γης και άνομοι, ώστε μη υπάρχειν αυτούς» (Ψαλμός 103). Δηλ. Ας εξαφανισθούν από την γή όλοι οι αμαρτωλοί και όλοι οι άνομοι, ώστε να μην υπάρχουν! Στον αγύριστο να πάνε όλοι αυτοί οι καταραμένοι!»,διεγείροντας τοιουτοτρόπως τους πολίτες σε εχθροπάθεια κατά των ομόφυλων προσώπων και ζευγαριών.
Για παράβαση άρθρων 1,12,14,18,26§1α,27§1, 51, 53,57,79,94 και 196 ΠΚ και αρθ. 1Ν.327/79, ως τροπ. Με αρθ. 1Ν.4285/14.
ΜΑΡΤΥΡΕΣ:
1) Λύο Καλοβυρνάς – Αθήνα
2) Αλκιβιάδης Δελαντώνης – Π. Φάληρο Αττικής
3) Μενέλαος Σιαφάκας – Αθήνα
4) Άλκης Ιωαννίδης – Αθήνα
5) Michael Huber- Αθήνα
6) Πέτρος Σαπουντζάκης – Αθήνα
7) Ιωάννης Παπαγιαννόπουλος – Αθήνα
8) Νίκος Σοφιανός – Αθήνα
9) Βασίλειος Θανόπουλος – Οικισμός Λάκκας Αναβύσσου Αττικής
10)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΑ
1) Αντίγραφο δημοσιεύματος

Αίγιο 7-7-2017
Η Εισαγγελέας
Κωνσταντούλα Αθανασοπούλου

loading...

5 thoughts on “ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΟΥΝ «ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ!»

  1. Η Παγκοσμιοποίηση επινόησε την λεγόμενη ''πολιτική ορθότητα'', όποιος δεν συμφωνεί μ' αυτήν χαρακτηρίζεται ως φασίστας ή ως ρατσιστής.

  2. Οι σημερινές δημοκρατίες δίνουν το δικαίωμα στον πολίτη
    να μ η ν διαφωνεί με την επικρατούσα ιδεολογία.

    Στον Μεσαίωνα:
    Η Ιερά Εξέταση έδινε το δικαίωμα στους πολίτες να μην διαφωνούν με τις επικρατούσες τότε αντιλήψεις ή οι ιδεολογίες.

  3. Οι άξιοι πάντοτε εδιώκοντο.
    Ο Θεμιστοκλής, ο δίκαιος Αριστείδης, ο Μιλτιάδης, ο Σωκράτης …

  4. ΚΑΛΑ Η ΚΑΡΑΦΛΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΕΧΕΙ AIDS ΚΑΙ ΦΙΛΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ? ΤΗΝ? ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΠΟΙΟΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΣ? ΦΑΙΝΕΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΓΑΜΕΙΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΨΩΦΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΨΩΦΗΣΟΥΜΕ Ε ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ….ΟΥΥΥΣΤ ΛΕΠΡΕΣ….

  5. ΑΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

    Εσύ πάντως φίλε με την αυτάρκεια,
    δεν κινδυνεύεις να κολλήσεις.
    Λίγο τόχεις;

Comments are closed.