Αστάθεια παντού….

*Γράφει ο Νίκος Κούτρικας….

Τα τελευταία γεγονότα της κυβέρνησης σε συνδυασμό και με την πίεση που δέχονται καθημερινά τα Ελληνικά νοικοκυριά για να τα φέρουν βόλτα καθημερινά επιδεινώνουν το πολιτικό κλίμα για την κυβέρνηση Σύριζα-Ανελ. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι δημοσκοπικά προηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου στις επόμενες εκλογές.

Ήδη το κλίμα της λαϊκής αντίδρασης έχει ενταθεί πολύ περισσότερο τελευταία με τα εθνικά μας θέματα και τον τρόπο που τα χειρίζεται η κυβέρνηση ενώ μέτωπο ανοίγεται ακόμα και με την Εκκλησία με θέματα όπως το Φανάρι η κατάργηση των Θρησκευτικών στα σχολεία και το Μακεδονικό.

Μπορεί η Ελλάδα να αναβαθμίζεται από ξένους οίκους και η Τουρκία να υποβαθμίζεται το θέμα όμως είναι ότι τα πράγματα στην πραγματική οικονομία πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Συντάξεις και μισθοί μειώνονται η ανεργία καλπάζει και η εκ περιτροπής εργασία ανθεί σε κάθε κλάδο. Μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλείνουν καθημερινά και η αγορά καταρρέει…

Στο όλο κλίμα προστίθεται και η υπερβολική ανασφάλεια των πολιτών για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Ερντογάν και την Ελληνική κυβέρνηση. Ένα θέμα που η κυβέρνηση δεν απαντά ή δεν θέλει να απαντήσει ακόμα.

Μου λένε κάποιοι τελευταία πως είναι δυνατόν να γίνουν επενδύσεις στην Ελλάδα με τέτοιο κλίμα;

Η απάντηση απλή.

Δεν γίνονται επενδύσεις.

Η αστάθεια δεν βοηθά για επενδύσεις…

Η χώρα ζει σε ρυθμούς επιβίωσης με τις τράπεζες κλειστές σε κάθε είδους χορηγήσεων.

Πως να υπάρξει επιχειρηματικότητα;

Αστάθεια παντού!

Όποτε και να γίνουν εκλογές η νίκη της ΝΔ είναι σίγουρη και ο κύριος Κυριακός Μητσοτάκης είναι ο επόμενος πρωθυπουργός!

Τι τον βοηθά;

Η αστάθεια και τα αδιέξοδα που δημιουργεί η κυβέρνηση Σύριζα-Ανελ αλλά και η δικαίωση της πολιτικής των κκ Σαμαρά-Βενιζέλου όπου σήμερα όλοι θεωρούν ότι ήταν αποτελεσματικότερη και με μικρότερο κόστος για τους πολίτες.

Έτσι και η  πρωτιά της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις!

*Ο Νίκος Κούτρικας  είναι δημοσιογράφος-οικονομικός συντάκτης μέλος της ΕΣΗΕΑ

loading...

2 thoughts on “Αστάθεια παντού….

  1. Και να πεινάσω , ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τους δύο καταστροφείς, ποτέ δεν πρόκειται να ψηφίσω,

  2. Η μίζενς θα σώσει τη Ελλάδα;χαχαχαχαχαχα
    Τη άλλη μέρα κιόλας θα τη κάψουν την Ελλάδα οι Συριζοπασόκοι.

Comments are closed.