Συγκλονίζει γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός: Με ξέχασαν όλοι, τα βγάζω δύσκολα πέρα

“Με ξέχασαν όλοι. Το τηλέφωνο μου έχει σταματήσει να χτυπά εδώ και χρόνια. Οικονομικά τα βγάζω δύσκολα πέρα” δήλωσε η μεγάλη πρωταγωνίστρια του θεάτρου, του κινηματογράφου και του τραγουδιού, Σούλη Σαμπάχ.

Παρά τα πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, έχοντας ως συμμάχους της, το χιούμορ και την αισιοδοξία της. “Η υγεία μου είναι πολύ ταλαιπωρημένη. Όχι δεν κλαίω. Δεν μπορώ να κλάψω και ούτε κάνω κακές σκέψεις. Είμαι αισιόδοξο άτομο” λέει η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στην Espresso.

Ερωτηθείσα εάν οι έντονοι πόνοι έπειτα από χτύπημα που υπέστη μέσα στο σπίτι της την έχουν καταβάλει η Σούλη Σαμπάχ απάντησε αρνητικά, λέγοντας: “προσπαθώ και πάλι να σταθώ στα πόδια μου. Ήμουν πάντα άνθρωπος της αισιοδοξίας και δεν το βάζω κάτω. Τώρα ξεκίνησα και πάλι να περπατάω δειλά – δειλά. Αν ήταν άλλος άνθρωπος, δεν θα σηκωνόταν ξανά. Εγώ όμως έχω ζωή μέσα μου”.

“Δυστυχώς δεν δουλεύω εδώ και χρόνια και αυτό με κάνει να είμαι χάλια. Νοσταλγώ όσα πέρασα, όμως θα ήθελα να ξαναπαίξω και να με χειροκροτήσουν και πάλι” προσθέτει.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

loading...