Η σύγχρονη «πολιορκία» της Ευρώπης από το Ισλάμ

Η σημασία της μάχης της Βιέννης το 1683 είναι πολύ σημαντικότερη από ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Oι ενωμένες χριστιανικές δυνάμεις αντιμετώπισαν τους αριθμητικά πολύ περισσότερους οθωμανούς τούρκους.

Ο συνδετικός κρίκος των κρατών αυτών παρά τις επιμέρους διαφορές τους ήταν η υπεράσπιση της Χριστιανικής πίστης πράγμα που δεν υπάρχει σήμερα γιατί η Δύση πλέον είναι πολυπολιτισμική – ακόμη γιατί σε λίγο θα είναι μουσουλμανική – λόγω των ρυθμών γεννήσεων και της εισβολής των μουσουλμάνων από τα διάφορα ισλαμικά κράτη.

Η απώλεια της Βιέννης θα σήμαινε οριστική διείσδυση του Ισλάμ σε όλη την Ευρώπη και αντιστροφή της ιστορίας που ως τώρα γνωρίζουμε.
Γι ‘ αυτό και στο βίντεο γίνεται κατά κάποιον τρόπο κάποιος παραλληλισμός με την σημερινή διείσδυση του Ισλάμ στην Ευρώπη.

Σήμερα το Ισλάμ κατακτά την Ευρώπη χωρίς να πέσει μια τουφεκιά γιατί προφανώς από τους σύγχρονους Ευρωπαίους πολίτες λείπει το ηρωικό στοιχείο, η διάκριση των αρετών και πολίτες που να γνωρίζουν ότι θα έπρεπε να αγαπούν την πατρίδα τους, την θρησκεία τους και την οικογενειά τους όπως τότε που αν κάποιος μιλούσε για ανοιχτά σύνορα διαστροφικό ανθρωπισμό υπέρ των εισβολέων και κατά του λαού του αυτομάτως αναγνωριζόταν επάξια ως προδότης και είχε και το ανάλογο τέλος…

ellinikokanali.blogspot.gr

loading...