Το ΚΚΕ θα πολεμήσει εναντίον του ελληνικού στρατού σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία;

Το ερυθρόν κόμμα του «δημοκρατικού τόξου» υπόσχεται τα χειρότερα και η Ιστορία έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα πράξει…

Γράφει ο Παναγιώτης Λιάκος

Αν αποπειραθούν να μπουκάρουν εδώ οι Τούρκοι, το ΚΚΕ έχει σχέδιο. Ποιο είναι αυτό; Να αποτελέσει την πέμπτη φάλαγγα! Δεν το κρατάει κρυφό. Εχει ανακοινώσει με κάθε επισημότητα ότι σε περίπτωση πολέμου θα έχει δική του αυτοτελή οργάνωση (δηλαδή εκτός Ελληνικού Στρατού) που θα σηκώσει τα όπλα και εναντίον της εγχώριας αστικής τάξης αλλά και της ξένης. Κοντολογίς, θα βάλουν κατά του Ελληνικού Στρατού! Μετά θα ασχοληθούν και με τους Τούρκους.

Για όποιον αμφιβάλλει για τα ανωτέρω, ιδού ένα απόσπασμα από το πρόγραμμα που ψήφισε το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ, το οποίο σύμφωνα με τους εργολάβους παραγωγής σοσιαλιστικών… παραδείσων «αναπτύσσει τη συνολική στρατηγική του ΚΚΕ για το σοσιαλισμό και τα βασικά καθήκοντα της ταξικής πάλης» (μπορείτε να το διαβάσετε στην ιστοσελίδα του ΚΚΕ http://www.kke.gr/taytothta/ ): «Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, είτε σε αμυντικό είτε σε επιθετικό πόλεμο, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί της αυτοτελούς οργάνωσης της εργατικής – λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει σε ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης ως εισβολέα, έμπρακτα να συνδεθεί με την κατάκτηση της εξουσίας. Με την πρωτοβουλία και καθοδήγηση του Κόμματος να συγκροτηθεί εργατικό – λαϊκό μέτωπο με όλες τις μορφές δράσης, με σύνθημα: Ο λαός θα δώσει την ελευθερία και τη διέξοδο από το καπιταλιστικό σύστημα που, όσο κυριαρχεί, φέρνει τον πόλεμο και την “ειρήνη” με το πιστόλι στον κρόταφο».

Ο πρώτος εχθρός που θα αντιμετωπίσει, δηλαδή, ο Ελληνικός Στρατός όταν γίνει ελληνοτουρκική σύρραξη είναι οι κομμουνιστές (όσοι, τέλος πάντων, υπακούσουν στα προδοτικά κελεύσματα αυτού του ανθελληνικού κόμματος), οι οποίοι θα αποπειραθούν εν μέσω εθνικής καταστροφής να πάρουν την εξουσία.

Αυτό το απόσπασμα από το πρόγραμμά τους έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και μάλλον θα πρέπει να το εξηγήσουν και στον ελληνικό λαό (που πληρώνει τα κερατιάτικα για τη λειτουργία τους) αλλά και στις Αρχές που ενδιαφέρονται -έστω θεωρητικά- για την εθνική ασφάλεια και την ακεραιότητα της χώρας.

Από «Δημοκρατία»

loading...

3 thoughts on “Το ΚΚΕ θα πολεμήσει εναντίον του ελληνικού στρατού σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία;

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
    ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ

  2. Τα παρακάτω σου τα είπαν ποτέ;;

    1) Για τη Μακεδονία και τη Θράκη.
    http://hercolano8.blogspot.gr/2012/03/blog-post_6835.html

    2) Περί πατρίδος
    http://knossopolis.com/images/21.Apriliou.1967/14.11.1935.jpg

    3) Για τον πόλεμο του 1941 της Ελλάδος εναντίον των ναζί
    http://www.greekalert.com/2015/10/40_27.html

    4) Για την μικρασιατική καταστροφή
    http://knossopolis.com/images/21.Apriliou.1967/rizospastis12.07.1935.jpg

    5) Για την φιλία Στάλιν και Χίτλερ
    https://kokkonis.wordpress.com/πηγες-της-ιστορίας/σύμφωνο-ρίμπεντροπ-μολότοφ-1939/

Comments are closed.