Μήνυμα από Γιώργο Σαββίδη: «Φεύγουμε για Ρωσία»

Την αναχώρηση ή φυγή απο την Ελλάδα της οικογένειας Σαββίδη για τη Ρωσία ανακοίνωσε ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό του στο Instagram.

Με το μήνυμά του άφησε υπονοούμενα για τα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, εννοώντας ότι εξαιτίας των γεγονότων αυτών η οικογένεια αναχωρεί για τη Ρωσία και αναρτώντας την κίνηση μιας… αρκούδας.

Το τελευταίο του post είναι ξεκάθαρο μήνυμα προς τους «εχθρούς» του όπως τους χαρακτηρίζει.

«Φεύγουμε για Ρωσία. Ένα μήνυμα σε όλους τους εχθρούς μας πριν φύγω…», γράφει στην αγγλική γλώσσα και έχει μία αρκούδα που… αυτοϊκανοποιείται.

Στο αμέσως προηγούμενο ευχαριστεί όσους τον στηρίζουν.

«Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να σας ευχαριστήσω ΠΑΟΚΙΑ, έχω πάρει τόσα πολλά και διαφορετικά μηνύματα και έχω ακούσει τόσες δηλώσεις που δεν νιώσω μόνος. Οικογένεια».

Βέβαια είναι άγνωστο εάν η αναχώρηση της οικογένειας αφορά και τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη ή μόνο τα υπόλοιπα μέλη της.

loading...

5 thoughts on “Μήνυμα από Γιώργο Σαββίδη: «Φεύγουμε για Ρωσία»

  1. Eίναι κρίμα που θα φύγετε και θα μείνουν οι paokes χώρίς αρχηγό, και η Ελλάδα χωρίς τις μεγάλες σας επενδύσεις, που είχατε μειώσει την ανεργία αγοράζοντας ακίνητα,

    Στο καλό και καλήν επιτυχία στη φιλόξενη Πατρίδα, και μην ξεχάσετε εμείς πάντα θα είμαστε εδώ και θα σας περιμένουμε για καμιά επένδυση, γιατί Ελληνική καταγωγή έχετε,

  2. τι φταιει η ΕΛΛΑΔΑ για
    τις μαλακιες που σε
    βαλανε να κανεις

  3. ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ Ο ΙΒΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΕΙΠΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΓΝΟΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ,ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΓΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΑΡΑ ,ΟΤΙ ΕΧΤΙΖΕ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

  4. ΜΕ ΗΣΥΧΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΦΕΥΓΕΤΕ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΟ ΣΟΥ.

Comments are closed.