Βουτιά θανάτου έκανε η Ιωάννα Μπιλίση Χρουσαλά! Ζητάει συγνώμη από τα παιδιά της στο ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε

Η πρώην πρόεδρος των συμβολαιογράφων βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα στην Περαία Θεσσαλονίκης – Αυτόπτης μάρτυρας την είδε να βγάζει τα ρούχα της και να μπαίνει στη θάλασσα – Είχε κατηγορηθεί για υπεξαίρεση 500.000 ευρώ από πλειστηριασμούς – Η ίδια είχε απαντήσει ότι δεν οφείλει “κανένα απολύτως ποσό στο Ελληνικό Δημόσιο”

Η πρώην πρόεδρος των Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Μπιλίση Χρουσαλά, βρέθηκε σήμερα νεκρή, στη θαλλάσια περιοχή στο Κτήμα Καραγκιόζη, στην Περαία Θεσσαλονίκης. Στα ρούχα της υπήρχε η αστυνομική της ταυτότητα και μόλις η είδηση έγινε γνωστή, προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία. Κι αυτό γιατί, η Ιωάννα Μπιλίση Χρουσαλά ήταν ένα πρόσωπο ιδιαίτερα γνωστό, που πολλές φορές είχε βρεθεί μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες…

Η σορός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου αναγνωρίστηκε από οικείους της σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Η νεκροψία- νεκροτομή αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί και θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της.
Το ιδιόχειρο σημείωμα και ο αυτόπτης μάρτυρας

Σύμφωνα με το LiveNews, η γυναίκα άφησε πίσω ένα ιδιοχειρο σημείωμα στο οποίο δεν διευκρινίζει τους λόγους που την οδήγησαν στην πράξη της. Ζητάει συγνώμη από τα παιδιά της και δίνει μόνο κάποιες διευκρινίσεις για κληρονομικά ζητήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας, που είδε την γυναίκα να βγάζει τα ρούχα της και να μπαίνει στη θάλασσα. Όλα τα παραπάνω στοιχεία, «δείχνουν» αυτοκτοκτονία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες…

Τον Νοέμβριο είχε ασκηθεί εις βάρος της κακουργηματική ποινική δίωξη έπειτα από καταγγελία για υπεξαίρεση χρημάτων από πλειστηριασμούς περίπου 500.000 ευρώ.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε για την υπεξαίρεση, η ίδια είχε πει: «Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που εμπλέκουν το όνομά μου, δηλώνω ότι είναι ανακριβή και παραπλανητικά, καθώς δεν οφείλεται εκ μέρους μου κανένα απολύτως ποσό στο Ελληνικό Δημόσιο. Είμαι έτοιμη κάθε στιγμή να παράσχω τεκμηριωμένες εξηγήσεις για αυτό εφόσον κληθώ από τα αρμόδια όργανα, και έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

Λίγες ημέρες μετά, διαδηλωτές είχαν πετάξει αβγά έξω από κτίριο που γινόταν εκδήλωση, με τιμώμενο πρόσωπο την Ιωάννα Μπιλίση. Θυμηθείτε το σχετικό βίντεο του Thestival:

Η υπεξαίρεση των 500.000 ευρώ

Η υπόθεση αφορά σε περίπου δέκα πλειστηριασμούς ακινήτων φυσικών και νομικών προσώπων που έγιναν το 2015 από την πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Όπως προκύπτει από την αναφορά που υπέβαλε η ΦΑΕ Θεσσαλονίκης το ποσό της υπεξαίρεσης υπολογίζεται σε περίπου 500.000 ευρώ και πρόκειται για χρήματα που προέρχονταν από πλειστηριασμούς και θα έπρεπε να κατατεθούν σε διάστημα τριών ημερών στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν φορολογούμενοι απευθύνθηκαν στη ΦΑΕ και έκπληκτοι διαπίστωσαν να έχουν ακόμη εκκρεμότητες με το Δημόσιο παρά το γεγονός ότι είχαν εκπλειστηριαστεί τα ακίνητά τους.
Ποια ήταν η Ιωάννα Μπιλίση Χρουσαλά

Ηταν πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης από το 2006 μέχρι και τις 27 δεκεμβρίου 2017 όταν και παραιτήθηκε από τη θέση της. Ο λόγος κατά πληροφορίες η ποινική δίωξη σε βάρος του. Γενικά την εκτιμούσαν οι συνάδελφοι της για αυτο εκλεγόταν επί μία δεκαετία. Είχε συμμετάσχει σε επιμορφωτικά σεμινάρια, συνέδρια και σε εκδόσεις που αφορούν τον χώρο των συμβολαιογράφων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην πρόεδρος των συμβολαιογράφων, είχε ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για τη συνταξιοδότησή της…

Πηγή: Live News, ΑΠΕ-ΜΠΕ, life-events

loading...

2 thoughts on “Βουτιά θανάτου έκανε η Ιωάννα Μπιλίση Χρουσαλά! Ζητάει συγνώμη από τα παιδιά της στο ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε

  1. Η ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΙΛΙΣΗ, ΧΡΟΥΣΑΛΑ! ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΠΑΝΔΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟ, ΑΛΑ ΕΝΤΙΜΗ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ 100% ΑΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!!!!!!!!!! ΤΟ ΔΥΛΟΝΟ ΟΣ ΜΕΝΤΙΟΥΜ!

  2. ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΠΑΡΑ! ΜΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΛΛΛΗΝΑΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΩΣΤΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ!

Comments are closed.