Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ (ΕΒΡΑΙΚΗ Η ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ)

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ















Η μουσικη ηταν το βασικοτερο μαθημα των αρχαιων Ελληνων φιλοσοφων μαζι με την γεωμετρια.
 
 
Ο μουσικος πολιτισμος ειναι κατι πολυ σημαντικο για την επιβιωση του Ελληνικου εθνους.
 
Για τους αρχαιους φιλοσοφους το μαθημα της μουσικης ηταν το ποιο βασικο μαζι με το μαθημα της γεωμετριας. 















 
Εδω και δεκα 12 πλεον χρονια δινω εναν τιτανιο αγωνα μεσα απο τις προσωπικες μου ιστορικες εργασιες ωστε να δημιουργηθουν Ελληνες ανωτερης και ανωτατης ποιοτητας. 
 
Ειμαι ο μοναδικος Ελληνας στον κοσμο που εδω και 12 χρονια μεταξυ πολλων αλλων προτεινω τον μοναδικο συνδυασμο που θα μας οδηγησει εγγυημενα στην εθνικη επιβιωση.   
 
 
Ορθοδοξια, Εκκλησιασμος, Κατηχηση, Μουσικα σχολεια, Παγκρατιο, Γνωση της πραγματικης Ιστοριας μεσα απο την στηλη Ισχυς δια της γνωσεως. 
 
Ολα αυτα θα οδηγησσουν τα νεα παιδια να εχουν πολυ υψηλες ηθικες αξιες και να ζουνε με χρηστα ηθη. 
 
Παραλληλα παραμενει παρα πολυ υψηλα το ηθικο τους με αποτελεσμα να ειναι σε θεση να αντιμετωπισουν ολες τις δυσκολιες της ζωης.
 
 
Α ΣΩΣΤΑ ΕΙΔΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.
 
 

 

 
Τα σωστα ειδη μουσικης αποτελουν οπωσδήποτε αντίβαρο στην μαστιγα του συγχρονου τρόπου ζωής της νεας ταξης και στην εξάπλωση της. 
 
 
 
 
Πολυ σημαντικο είναι οτι οι τρεις Ιεραρχες με την σειρα τους επιμενουν να ακουνε οι Ελληνες μονον τα σωστα ειδη μουσικης ώστε να εχουν το μεγιστο οφελος στην ψυχη και στην παιδεια. 
 
 
 
Αντίθετα αναφερουν ότι τα τα αλλα ειδη μουσικης κανουν παρα πολύ μεγαλο κακο στις ψυχες των ανθρωπων, οι οποιοι γινονται ευάλωτοι και εν συνεχεια ανήθικοι και κακοι ανθρωποι.

Για πολλοστη φορα σας επαναλαμβάνω πολύ μεγαλη προσοχη, στα νεοταξικα ειδη μουσικης, τα οποια ναι μεν δημιουργουν μια στιγμιαια ψυχικη ευφορια , ταυτόχρονα όμως την ιδια στιγμη  προκαλουν τεραστιο κακο στην ψυχη ολων οσων ακουνε αυτά τους είδους τα τραγουδια. 

 
Το αποτέλεσμα ολεθριο, καθως μεσα από αυτά τα ειδη, νεοταξικης “μουσικης”, παραγονται ανθρωποι χυδαίοι σεξουαλικα, βίαιοι ,δειλοι, και ραγιαδες.





Οι τρεις ιεραρχες προτρεπουν ολους τους Ελληνες να ασχοληθουν με την εκκλησιατικη μουσικη. 




 
 
Η εκκλησιαστικη μουσιικη είναι ένα τεραστιο κεφαλαιο στον Ελληνικο μουσικο πολιτισμο καθως συνυπαρχουν όλα τα οφελιμα ειδη μουσικης των αρχαιων Ελλήνων φιλοσοφων, μαζι με την μουσικη για την δοξολογια του θεου. 




Η εκκλησιαστικη μουσικη συμβαλει στην αποκτηση ηθους αλλα βοηθα στον μεγιστο βαθμο στην καλιεργεια της δημιουργικότητας ολων των ανθρωπων.
 




Ολοι οσοι προσπαθουν να ενωθουν με το Θειο, να βαλουν τον Χριστο μεσα στην ζωη τους και να γινουν καλυτεροι ανθρωποι, είναι απολυτως αναγκαιο να ασχολούνται με την εκκλησιαστικη Ελληνικη μουσικη.






Οι Αγιοι Ιεραρχες εκτος από την ιερη αρχαια Ελληνικη παιδεια, προσεφεραν τα μεγιστα και στην Ελληνικη μουσικη, παραγωγα της οποιας στην σημερινη εποχη είναι το Ελληνικο παραδοσιακο τραγουδι και το εντεχνο.






Οι Ιεραρχες επιβεβαιωνουν τους ιερους αρχαιους Ελληνες Φιλοσοφους ότι η μουσικη είναι η επιστημη η οποια μεσα από τους ηχους και της σωστες μελωδιες προσφερει ανεκτίμητα στην διαπλαση των σωστων χαρακτηρων και στην ανθρωπινη εξελιξη. 
 
 
 
Το ηθος στην μουσικη δοαμορφωνει τον χαρακτηρα το πνευμα και την ψυχη του καθε ανθρωπου. 
 
 
Οι τεσσερις κορυφαιοι νεοπλατωνικοι φιλοσοφοι,
οι ιεραρχες για να μην  καταστραφουν οι Ελληνες ηθικα, πνευματικα και κατ επεκτασιν στρατιωτικα, πολιτικα και κοινωνικα, δεν επετρεπαν τα ειδη πορνικης μουσικης.   


                                                
Οι αγιοι ιεραρχες το εκαναν για να διακοψουν 
οριστικα τους δωδεκαθεστικους δεσμους  του εβραικου δωδεκαθεου και της χριστιανικής θρησκείας.


Αυτη ειναι η αιτια που απαγόρευσαν την χρήση των προστυχων εβραικων μουσικων  και των αντιστοιχων οργανων. 
 
 
 
Τον 4ο αιώνα μ.χ. , εγιναν προσπαθειες για την αναβαθμιση της εκκλησιατικης μουσικης με στοχο την δημηουργια καλυτερων ανθρωπων.
 
 
 
Σε αυτην την προσπαθεια πρωτοστατουν οι αγιοι της ορθοδοξιας μας.,με επικεφαλεις τους Αγιους ιεραρχες Τον Ιωαννη τον Χρυσοστομο και τον μεγα Βασιλειο. 
 



Το παραδειγμα των αγιων ιεραρχων ως αξιοι συμπαραστατες ακολουθουν και αλλοι συγχρονοι τους οπως ειναι  ο μεγας Αθανασιος, ο  Εφραίμ ο Σύρος, ο Αμβρόσιος στην Εκκλησία των Μεδιολάνων, 
 




Η βασικη επιδιωξη των Αγιων ιεραρχων ειναι να αποτρεψουν τους Ελληνες απο τα πορνικα και εκφυλα ειδα μουσικης. 
 




Στα πλαισια αυτων των σκοπων οι αγιοι ιεραρχες θα συθεσουν νεα ειδη εκκλησιαστικης μουσικης για να υπαρχει βέλτιωση των ανθρωπων ειδικα στις ψυχες τους.  
 



Δημιουργησαν  οι αγιοι πατερες νεα ειδη μουσικης για να οδηγηθουν στον σωστο δρομο οι Ελληνες. 
 



Χωρις ηθικες αξιες δεν υπηρχε περιπτωση να επιβιωσει ο Ελληνισμος και αυτο ειναι κατι το οποιο το γνωριζαν παρα πολυ καλα οι αγιοι ιεραρχες.
 




Για αυτο διδαξαν και μετεδωσαν την ηθικη και τις αξιες του Ελληνισμου μεσα απο το κορυφαιο μαθημα μαζι με την γεωμετρια το οποιο ειναι η μουσικη , οπως μας διδαξαν οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι με πρωτο τον υπατο των φιλοσοφων τον Αριστοκλη. 
 
Τα νεα ειδη εκκλησιαστικης μουσικης οι αγιοι ιεραρχες τα δημιουργισαν με βαση την μουσικη των Ελληνων Δωριεων, καθως οπως ειναι γνωστο η μουσικη αυτη ξεχωριζει για την ηθικη της της, την αξιοπρεπεια της, την σεμνοτητα και το μεγαλειο της.  
 
 




Επισης οι αγιοι ιεραρχες για τους Ελληνες που επρεπε να εχουν θαρρος και να ειναι γεναιοι επελεξαν να συνδυασουν δυο ειδη μουσικης. 

Την δωρικη και την Φρυγικη Μουσικη. 



Την Φρυγικη Μουσικη την επελεξαν διοτι ειναι ενα ειδος μουσικης που σου δημιουργει θαρρος και αυτοπεποιθεση. 
 
 
 
 
ΟΙ ΠΟΡΝΙΚΕΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΕΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ.
 



Οπως σας εχω αναφερει πολλες φορες σε καθε εποχη οι εωσφοριστες της νεας ταξης δεν μας πολεμουσαν μονον με τα οπλα στελνωντας πολλα εθνη εναντιον μας αλλα μας πολεμουσαν και με τις αιρεσεις. 
 
Ο βασικος στοχος των αιρεσεων ηταν η πνευματικη και η ηθικη καταρευση για να επελθει εν συνεχεια η πολιτικος, ο  στρατιωτικος και ο κοινωνικος αφανισμος του ενδοξου Ελληνικου
εθνους.
 
Στα πλαισια αυτων των σκοπων οι αιρετικοι νεοταξιτες προωθουν τα προστυχα ειδη χορων και μουσικης. 
 
 





Οι αγιοι ιεραρχες πολεμουν με μεγαλο παθος αυτα τα ειδη μουσικης, οπως μαχονται ενταντια  σε  εκεινους που τα δημιουργησαν και τα προβαλουν ωστε να μην οδηγηθουν στην σεξουαλικη διαφθορα και σε πασης φυσεως αμαρτια και κακουργια οι Ελληνες χριστιανοι.
 




Οι αγιοι θα δωσουν μεγαλους αγωνες για τα ειδη μουσικης αλλαπαραλληλα στρεφονται εναντια σε ολες τις κοσμικες διασκεδασεις οι οποιες διαφθειρουν και καταστρεφουν τους Ελληνες. 
 
 
Την εποχη των αγιων ιεραρχων ειχαμε
εωσφορικους μουσικους διαγωνισμους,οι οποιοι γινοταν στα θεατρα.
 
 
Εκει ερχοταν για να διαγωνιστουν επαγγελματιες μουσικοι, χορευτες, ηθοποιοι. 
 




Οι μετεχοντες στα εωσφορικα μουσικα δρωμενα ονομαζονται διονυσιακοι και βρισκονταν υπο την προστασια του δαιμονα διονυσου και των  θεάτρων.
 
 
Οι διονυσιακοι εωσφοριστες ιδρυουν δικα τους σωματεια, τα οποια συμμετεχουν στους μουσικους αγώνες.
 



Παραλληλα οι λατρεις του Φρυγικου δαιμονα διονυσου αξιωνουν προνομια οπως ειναι η ασυλλια και να μην πληρωνουν φορους στο κρατος.  
 
 
Τα εωσφορικα αυτα δωδεακθειστικα σωματεια ειχαν επεκταθει κατα την εποχη της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας μέχρι και την Μικρά Ασία. κατά την περίοδο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.(1)
 
Οπως οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι καταδικαζαν το Αιγυπτιακο δωδεκαθεο ως αναξιο του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου, το ιδιο εκαναν και οι τρεις ιεραχες.


Καταδικαζαν ως αναξια του Ελληνικου πνευματος
-ηθους, της πορνικες μουσικες, τα θεατρα και της εν γενη διασκεδασεις των εωσφοριστων του δωδεκαθεου. 
 



Αυτο γιατι παντοτε το  περιεχόμενό τους ηταν και ειναι  ξένο προς τα χριστιανικά ήθη, καθως ειναι χυδαιο, άσεμνο, και σε οδηγει στην σεξουαλικη διαφθορα και στην συμμετοχη σε σατανσιτικες τελετες.   
 



Βασικο σημειο αυτων των εωσφορικων των πορνικων θεαματων και διασκεδασεων ηταν οτι οι ανδρες και οι γυναικες συνουσιαζοταν επι της σκηνης, με την συνοδεια των πολυ αισχρων δωδεακθειστικων-διονυσιακων ειδων μουσικης. 
 




Στο σημειο αυτο να κανω αναφορα οτι οι προσβολες και η διακωμωδηση της ορθοδοξιας δεν ειναι τωρινο φαινομενο απο τα κατακαθια των μμε , του θεατρου και του κινηματογραφου, αλλα γινοταν απο εκεινες της αρχαιες εποχες.
 



Ακομη και την τελετη των αχραντων μυστηριων διακωμωδουσαν οι διονυσιακοι ηθοποιοι του μεσαιωνα.
 
 
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. 
Μεσα απο τα εωσφορικα ειδη της Φοινικικης μουσικης, οι λατρεις του φρυγικου δαιμονα Σαβαζιου ο οποιος μετονομαστηκε σε Διονυσο και υιοθετηθηκε απο τον αρχιδαιμονα Δια, προξενησαν φοβερη γενοκτονια στην Ελλαδα.   



Η οργιαστικη διονυσιακη λατρεια, αναμειχτηκε με αλλα τοπικα εωσφορικα στοιχεια, οπου δημιουργηθηκε ο ορφισμος, μια νεα θρησκεια, η οποια άρχισε να εξαπλωνεται σε ολη την Ελλαδα, από τον 8ο π. Χ. αιωνα.
 
Οι φανατικοι λατρεις του φρυγικου δαιμονα των οργίων και της κραιπαλης, διέδιδαν τη νέα θρησκεια με πρωτοφανή βιαιότητα.
 
 



Ο εκστασιασμένες δαιμονικες πορνες του μεθυσου δαιμονικου Διονυσου, ετρεχαν τις νυχτες στις ερημιές ουρλιάζοντας, καταβρόχθιζαν ωμά τα ατυχα ζώα που έβρισκαν μπροστά τους, αλλά και τους ανδρες που τυχαινε να συναντήσουν. 
 
 
Αναφέρεται ότι μαιναδες κατασπάραξαν και εφαγαν τον Ορφεα. 



Επίσης οι λατρεις του Διονυσου ηταν υποχρεωμενοι να παιρνουν μέρος στα εμετικά “ιερα οργια”.
 



Εκει στις αισχρες Διονυσιακες εορτες εκαναν τρομερες ηθικές αθλιοτητες. 
 
 
 




Η καθε γυναίκα, εγγαμη η μη, ήταν υποχρεωμενη στο ονομα του δαιμονικου θεου, να ανεχτει τις σεξουαλικες βρωμερες και διεστραμμενες ορεξεις του καθε εβραιου εωσφοριστη του δωδεκαθεου. 
 
 
 
Οι βιασμοι γυναικων και η ασκηση καθε είδους βίας κατά την διάρκεια των εορτων, όχι μόνο δεν θεωρουνταν έγκλημα, αλλά ηταν μερος της λατρειας του μεθυσου και εωσφορικου “θεου”.




Η “ιερη” πορνεια επισης ήταν λατρευτικη απαιτηση των δαιμονων. 
 
 



Οσοι αρνουνταν να τη δεχτουν και να συμμετασχουν στα εμετικα οργια κατασφαζονταν ως εχθροι του νέου δαιμονα. 
 
 
 
Μια περιγραφη αυτης της τρομερηςγενοκτονιας
μας δίνει ο μεγαλος τραγικος ποιητης Ευριπιδης στην τραγωδια του «Βάκχες».(1)
 
 
 
 
Ο αγιος Χρυσοστομος μας διδαξε οτι  η ηθική των αρχαίων φιλοσοφφων βρικσεται μεσα στην εκκλησιαστικη μουσικη.


Διοτι η εκκλησιατικη μουσικη εχει αρμονικες και  ηρεμες  μελωδίες για αυτο και επιτυγχανει να βελτιωνει τις ψυχές ενω παραλληλα της απομακρύνει από την σεξουαλικη διαφθορα και την ανηθικοτητα. 
 
 
 
Ο αγιος Ιωαννης ο Χρυσοστομος ειναι ο πρώτος απο τους πατερες της εκκλησιας ο οποιος εγραψε υμνους, που προερχονται απο την Δωρικη μουσικη, για αυτο συνεβαλε τα μεγιστα ωστε οι  χριστιανοι να έρθουν πιο κοντά στον Θεό και την Ελλαδα. 
 
 
 
Ενδεικτικα ειναι αυτα τα οποια μας διδαξε ο αγιος Ιωαννης ο Χρυσοστομος :
 
H  φαυλη μουσικη και τα αισχρα πορνικα ασματα
δημιουργουν ηθη κολάσμενα και διεφθαρμενες ζωες, με ατομα που αγαπουν την μαλθακη ζωη, την καλοπεραση, την νωθροτητα και την
θηλυπρεπη συμπεριφορα καθως μεταξυ αλλων υποτασονται στις γυναικες.  
 
 
 

Ο αγιος Χρυσοστομος μας διδασκει και ποια ειναι τα μουσικα οργανα τα οποια μας οδηγουν στην σεξουαλικη διαφθορα και τα οποια καταστρεφουν τις ψυχες.
 
 
Οι αγιοι πατερες της Εκκλησίας διοτι σπουδασαν φιλοσοφια και ρητορικη στην αρχαια Αθηνα αλλα και σε αλλα μερη ενω υπηρξαν για λιγο διαστημα πρωτου να γινουν ιερεις επαγγελματιες ρητορες και σοφιστες αντιλήφθηκαν αμεσως την αξία του αρχαίου Ελληνικου πνευματος.


Για αυτο  χρησιμοποιησαν τις αξίις και τα ιδανικα του για να δημιουργησουν την χριστιανικη Ελληνορωμαικη αυτοκρατορια. 
 
 



Οι Αγιοι αξιοποιοησαν στο επακρο  την Ελληνική γλωσσα για να γραψουν ολα τα υψηλοτατου επιστημονικου φιλοσοφικου και πνευματικου επειπεδου εργα τους.




Ταυτοχρονα μεσα απο την ιερη αρχαια Ελληνικη φιλοσοφια διατυπωσαν τα αξιωματα της αγιας
ορθοδοξιας ωστε να προστατεψουν την ανερχομενη θρησκεια απο τους αιρετικους και  απο πασης φυσεως αιρεσεις.
 
 



Οι αγιοι ιεραρχες μεσα απο την δυναμη και  την πνευματικότητα της αρχαιοελληνικής αγωγής, διδαξαν στους Ελληνες την ελευθερια, την ομορφια, την αγαπη, την ηθικη, την δικαιοσυνη, την γεναιοτητα και  την πιστη στον Ιησου Χριστο.
 
 
 
 
Ο αγιος Χρυσόστομος, ήταν πολυ μεγαλος νεοπλατωνικος φιλσοφος και ρητορας, για αυτο χρησιμοποιησε την αρχαία φιλοσοφία και μεταξυ αυτων την μουσικη που διδαξαν και εγραψαν οι αρχαιοι για να δωσει την ιδια ισχυ και αξια και στην εκκλησιαστική μουσική με μοναδικο σκοπο την ανύψωση της ψυχής και του ανθρώπου.
 
 
 
 

ς.
OI ΑΓΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΕΖΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ
ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ.
 
 
Απο την εποχη του αγιου Κωνσταντινου εως την εποχη του αυτοκρατορα Θεοδοσιου εζησαν οι 5 μεγαλυτεροι Ελληνες νεοπλατωνικοι φιλοσοφοι του μεσαιωνα. *
 
Αυτοι ηταν ηταν ο μεγας Βασιλειος, ο αγιος Ιωαννης ο Χρυσοστομος, ο αγιος Γρηγοριος ο Ναζιανζηνος, ο αγιος Γρηγοριος Νυσσης και η φιλοχριστιανη Αλεξανδρινη φιλοσοφος η Υπατια. 
 
Την εποχη εκεινη και οι πεντε τεραστιοι νεοπλατωνικοι διδασκουν τον Αριστοκλη εχοντας παντοτε την αμεριστη υποστιριξη των αυτοκρατορων.
 
Οι αυτοκρατορες γνωριζουν προσωπικα τους μεγαλους φιλοσοφους και ρητοτρες τους αγιους ιεραρχες και τους στηριζουν  στο επιστημονικο τους εργο το οποιο δεν ηταν αλλο απο την ενσωματωση ολοκληρης της Πλατωνικης διδασκαλιας στον Χριστιανισμο. 
   
 
Με την ολοκληρωση αυτου του μοναδικου στο ειδος του στα παγκοσμια χρονικα φιλοσοφικου και πνευματικου εργου καθως οι αγιοι Ιεαραρχες μετετρεψαν τον ιουδαικο χριστιανισμο σε καθαρα Ελληνικο, αμεσως ο αγιος και μεγας Θεοδοσιος τον Μαιο του 381 μ.χ. θα ανακηρυξει τον Ελληνικο πλεον χριστιανισμο σε επισημη θρησκεια της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.
 
 
Εαν οι αυτοκρατορες ηταν εναντια στον Ιερο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο δεν θα επετρεπαν ποτε και σε καμια περιπτωση την ενσωματωση αυτουσιας της διδασκαλιας του Αριστοκλη στην χριστιανικη θρησκεια.





 
Ακομη αμεσα οι αυτοκρατορες θα τιμωρουσαν τους αγιουςς ιεραρχες και θα τους αφαιρουσαν ολα τα εκκλησιαστικα τους αξιωματα.  
 
Φυσικα θα απαγορευαν την διδασκαλια του Πλατωνα και στους αγιους ιεραρχες στην φιλοχριστιανη Υπατια αλλα και σε ολους τους υπολοιπους φιλοσοφους. 
 
Αυτο ομως ειναι κατι το οποιο δεν το εκανε ποτε ο κανενας αυτοκρατορας καθως ολοι οι φιλοσοφοι διδασκαν ελευθερα τον Πλατωνα.
 
Μεταξυ αλλων οι αυτοκρατορες θα εκλειναν και ολες τις φιλοσοφικες σχολες.



 
Ο αγιος Θεοδοσιος εδωσε Ελληνοχριστιανικη παιδεια, στα τεκνα του και αυτα με την σειρα τους στα δικα τους παιδια με αποτελεσμα να ανοιξει ο δρομος στην Ελληνιδα αγια Ευδοκια-Αθηναιδα να εξελιξει και να επανιδρυση την ανωταση φιλοσοφικη πανεπιστημιακη σχολη της πολης-Κωνσταντινουπολεως.
 
 
Το ετος 425 μ.χ. με  διαταγμα του Θεσοδοσιου του β αναβαθμιζεται και επανιδρυεται η ανωτατη φιλοσοφικη σχολη της πολης κατοπιν επιθυμιας της αγιας αυτοκρατειρας Ευδοκιας-Αθηναιδας.





Χωρις την ενωση του Χριστιανισμου και του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου ηταν αδυνατον να γινει ο Ελληνισμος παγκοσμια αυτοκρατορια και να φτασει στην κορυφη του κοσμου. 
 
 
Οι αγιοι πατερες της ορθοδοξης εκκλησιας κρατησαν οτι πολυτιμο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος, οπως οι διδασκαλιες του Πλατωνα και του Αριστοτελη και φυσικα χρησιμοποιουσαν την κορυφαια γλωσσα στον κοσμο την Ελληνικη. 
 
 
 
Σκεφτειτε οτι ο Ελληνικος πολιτισμος δεν ηταν αρκετος απο μονος του για να φτασει στην κορυφη του κοσμου το Εθνος, για αυτο και επρεπε να ενωθει ο Ελληνικος πολιτισμος με τον χριστιανισμο.   
 
 
Ο Ελληνικος πολιτισμος και ο Χριστιανισμος θα ενωθουν ωστε να γινει για μια και μοναδικη φορα η Ελλαδα παγκοσμιο κρατικο μορφωμα.
 
 
Ο Χριστος και ο Πλατωνας ειναι τα θεμελια της αυτοκρατοριας. 




Απο εκει ο Ελληνισμος θα παρει αστειρευτες δυναμεις για να μεγαλουργησει και να επιβιωσει. 
Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 
Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως; 

  

;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.
 
Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται,ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  
 
Αναφερομαι παντοτε στους φοινικες-εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκης και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 
 
Δεν αναφερομαι σε ολους τους εβραιους. 
 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων.   
 
 

Σε παρα πολλες ιστορικες μου εργασιες εχω αναφερθει στο εβραικο δωδεκαθεο. 




Σημερα σχετικα με την Ιουδαικη καταγωγη του δαιμονα Απολλωνα, ας δουμε την αποψη και καποιου αλλου. 



Αυτος ειναι ο Δημητρης Σκουρτελλης. 




Ειναι μια εξαιρετικη εργασια, σχετικα με την προελευση του δαιμονα.  

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΡΤΕΛΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ. 


ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ.
 
 
 



(1) Ο εβραιος δαιμονας Απολλων ηταν και ειναι για τους  δωδεκαθειστες ενας απο τους αρχιδαιμονες του Ολυμπου.


Ο εβραιος  Απολλων ηταν και ειναι ενας απο τους δαιμονες  του σκοτους ενω παραλληλα για τους εωσφοριστες ηταν και ειναι “ θεός” της εωσφορικης μουσικηςπορνιkης μουσικης καθως και ολων των προστυχων νεοταξικων τεχνων.





Σας εχω αναφερει σε παρα πολλες εργασιες μου οτι η μουσικη μαζι με την γεωμετρια, ηταν τα βασικοτερα μαθηματα των ιερων Ελληνων φιλοσοφων, οι οποιοι καταδικαζαν το εωσφορικο δωδεκαθεο ως εβραικο και ως αναξιο του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου.


Επισης μεταξυ αλλων σας εχω επισημανει οτι οπως ειχαμε και εχουμε ως εθνος τις επιστημες και τις τεχνες
για το καλο της ανθρωποτητας, στον αντιποδα οι εωσφοριστες, εβραιοι δωδεκαθειστες ειχαν και εχουν
ολες τους τις επιστημες μαζι με τις τεχνες, για τον αφανισμο των ανθρωπων και ειδικα του Ελληνικου εθνους. 






Τα ειδη μουσικης τα οποια ειχαν δημιουργησει οι Ελληνες φιλοσοφοι ηταν για να γινονται οι Ελληνες ηθικοι, γεναιοι, τιμιοι, αξιοπρεπεις και χρησιμοι στην Ελλαδα. 



Αντιθετα τα νεοταξικα-πορνικα ειδη μουσικης τα οποια ειχαν δημιουργησει οι εωσφοριστες του δωδεκαθεου, με επικεφαλης τον εβραιο δαιμονα Απολλων εκαναν και κανουν τους ανθρωπους.

Αυτο διοτι τους κανουν πολυ χυδαιους σεξουαλικα, ανανδρους, δειλους, θηλυπρπεεις, χωρις τιμη και αξιπορεπεεια, για να καταστραφει δια πανντος
η Ελλαδα. 

Στην σημερινη εποχη μερικα απο αυτα τα ειδη μουσικης ειναι η ροκ, η ραπ, η ντισκο κλπ.


Αναπληρωτης δαιμονας και δευτερος στην σχετικη ιεραρχια μετα τον εβραιο δαιμονα Απολλων, ειναι ο φρυγικος δαιμονας, Σαββαζιος-Διονυσος, οποιος τον αντικαθιστουσε και στο εβραικο μαντειο των Δελφων.

loading...

25 thoughts on “Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ (ΕΒΡΑΙΚΗ Η ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ)

  1. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΣΑΔΕΣ.
    ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΘΑΣΕΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΝΑ ΠΟΡΔΙΣΕΙ.

  2. Ξεκίνησαν «παιχνίδι» με την πρεσβεία οι Τούρκοι: «Είμαστε έτοιμοι να σας ρίξουμε ξανά στη θάλασσα – Η σημαία μας θα κυματίσει στην Αθήνα»

    https://www.pentapostagma.gr/2018/03/%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B2%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BF.html

  3. ΕΒΡΑΪΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΜΑΝΟΥΗΛ.

    ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΓΩΣ ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ.

    ΕΒΡΑΪΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥ, Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ.

    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΕΣΥ, ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΣ, ΠΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ, ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΤΟΥ ΛΩΤ, ΤΟΥ ΑΥΝΑΝΟΣ (ΙΔΙΩΣ…) ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΗΣ ΕΒΡΑΙΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ!!!

    ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ "ΠΟΙΜΝΙΟ" ΣΑΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ…

  4. Μωραίνει Κύριος ὅν βούλεται ἀπωλέσαι!!

  5. Τα σοφά λόγια του Γέροντα Παϊσιου για την απιστία και την κρίση που δημιουργεί σε ένα ζευγάρι, μπορεί να είναι ανακούφιση για πολλούς….
    Τα σοφά λόγια του Γέροντα Παϊσιου για την απιστία και την κρίση που δημιουργεί σε ένα ζευγάρι, μπορεί να είναι ανακούφιση για πολλούς. Σας τα μεταφέρουμε μέσα από το βιβλίο του και στην γλώσσα γραφής του: “ – Γέροντα, όταν περνούμε κάποιον πειρασμό, μια μεγάλη δοκιμασία, τι να κάνουμε; – Τι να κάνετε; Υπομονή να κάνετε. Η υπομονή είναι το ισχυρότερο φάρμακο που θεραπεύει τις μεγάλες και μακροχρόνιες δοκιμασίες. Οι περισσότερες δοκιμασίες μόνο με την υπομονή περνούν. Η μεγάλη υπομονή ξεδιαλύνει πολλά και φέρνει θεϊκά αποτελέσματα∙ εκεί που δεν περιμένεις την λύση, δίνει ο Θεός την καλύτερη λύση. Να ξέρετε ότι ο Θεός ευαρεστείται ,όταν ο άνθρωπος περνά δοκιμασίες και υπομένη αγόγγυστα δοξάζοντας το άγιο όνομά Του . «Μακάριος ανήρ ος υπομένει πειρασμόν», λέει ο Άγιος Ιάκωβος.

  6. Γι’ αυτό να προσευχώμαστε να μας δίνη ο Καλός Θεός υπομονή, ώστε να τα υπομένουμε όλα αγόγγυστα και με δοξολογία. Η ζωή μας σ’ αυτόν τον κόσμο είναι μια συνεχής άσκηση και ο καθένας μας ασκείται με διαφορετικό τρόπο. Να σκέφτεσθε τι τράβηξε ο Χριστός σ’ εκείνα τα δύσκολα χρόνια ! Πόσα προβλήματα του δημιουργούσαν οι Εβραίοι και δεν μιλούσε καθόλου! Ενώ είχε πληροφορία από τον Θεό ότι θα πάη στην Ρώμη, έμεινε στην φυλακή δυο χρόνια ,γιατί ο ηγεμόνας καθυστερούσε την δίκη. Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος πάλι τι υπέφερε! Για έναν μικρό γογγυσμό υπέστη ναυάγιο… Βλέπετε, επιτρέπει ο Θεός να ταλαιπωρηθούν για μικρά πράγματα οι Άγιοι, για να έχουμε εμείς παραδείγματα, ώστε να αντιμετωπίζουμε τους πειρασμούς με υπομονή ,με προσευχή, αλλά και με χαρά. Για να υπομείνης τον άλλον , πρέπει να τον αγαπήσης – Γέροντα, πώς αποκτιέται η υπομονή; – Η υπομονή έχει βάση την αγάπη. «Η αγάπη πάντα υπομένει», λέει ο Απόστολος. Για να υπομείνης τον άλλον, πρέπει να τον αγαπήσης, να τον πονέσης. Αν δεν τον πονέσης, τον βαριέσαι. – Γέροντα, να μιλήσω για μια δυσκολία που αντιμετωπίζω ή να σιωπήσω; – Αν δεν μιλήσης για την δυσκολία σου από αγάπη, για να μη δυσκολέψης τους άλλους, θα διατηρήσης την ειρήνη μέσα σου. Αυτή η δυσκολία θα φέρη την ευλογία του Θεού. Καλύτερα να δυσκολευθής εσύ, παρά να δυσκολευθή ο άλλος εξαιτίας σου. Μια φορά επέστρεψα αργά στο Kελλί από την Λιτανεία της Μονής Κουτλουμουσίου. Ήμουν κατακουρασμένος και πονούσα πολύ, γιατί τότε είχα πρόβλημα με την μέση μου . Βρήκα απ’ έξω να ,με περιμένη ένα γεροντάκι ογδόντα πέντε χρονών που ήθελε να μείνη το βράδυ στο Κελλί. Είχε αφήσει και την βαλίτσα του πιο κάτω, γιατί δεν μπορούσε να την σηκώση. Αφού του εξήγησα ότι δεν μπορούσε να διανυκτερεύση σε μένα , φορτώθηκα στον ώμο μου την βαλίτσα του και τον πήγα στο ξενοδοχείο, μισή ώρα ανήφορο∙ του έδωσα και πεντακόσιες δραχμές για τα έξοδά του. Έκανα λίγη υπομονή και μετά ήμουν αναπαυμένος , γιατί αναπαύθηκε ο άλλος. – Γέροντα, όταν η αδελφή με την οποία συνεργάζομαι είναι ζορισμένη, την λυπάμαι και την κάνω υπομονή∙ αυτό έχει μέσα αγάπη; – Και πού ξέρεις αν δεν είσαι εσύ η αιτία που είναι η άλλη ζορισμένη και σε κάνει εκείνη υπομονή; Αν νομίζης ότι εσύ είσαι σε καλύτερη πνευματική κατάσταση και την κάνης υπομονή, τότε πρέπει να λυπάσαι τον εαυτό σου. Όταν υπάρχη πραγματική αγάπη και υπομονή, δικαιολογεί κανείς τον άλλον, και μόνον τον εαυτό του κατηγορεί. «Θεέ μου, είμαι ένοχος, λέει, μη με υπολογίζης εμένα∙ πέταξέ με στην άκρη και βοήθησε τον άλλον». Αυτή είναι η σωστή τοποθέτηση, η οποία έχει και πολλή ταπείνωση, και τότε δέχεται ο άνθρωπος πλούσια την Χάρη του Θεού. Θα εύχωμαι να γίνης «σκύμνος» πνευματικός, σαν τα μπρούντζινα λεονταράκια που με την πλάτη στηρίζουν τα μανουάλια της εκκλησίας και ούτε ταράσσονται ούτε ακούνε ούτε μιλάνε, αλλά σηκώνουν βάρος στην πλάτη τους. Αμήν. Από το βιβλίο: «ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΛΟΓΟΙ Ε΄ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ» ΙΕΡΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ

    Read more: http://www.newsbomb.gr/prionokordela/story/183555/gerontas-paisios:-gia-na-ypomeneis-ton-allon-prepei-na-ton-agapas#ixzz595xceKnY

  7. Η συγκλονιστική προσευχή ενός άθεου

    Ἄκουσε, Θεέ μου! Ἀκόμα δέν Σοῦ ἔχω μιλήσει. Ὅμως τώρα ἐπιθυμῶ νά Σοῦ πῶ: Τί κάνεις; Μοῦ εἶπαν ὅτι δέν ὑπάρχεις, καί σάν… βλάκας τό πίστεψα. Χθές βράδυ, ἀπό τό βάθος τοῦ κρατήρα μιᾶς ὀβίδας εἶδα τόν οὐρανό Σου. Ἔτσι εἶδα ὅτι μοῦ εἶχαν πεῖ ψέματα. Ἐάν εἶχα διαθέσει τόν ἀπαιτούμενο χρόνο γιά νά κοιτάξω ὅσα ἔφτιαξες, θά εἶχα διαπιστώσει ὅτι αὐτοί οἱ ἄνθρωποι ἀρνοῦνται ν᾽ ἀντικρύσουν τήν ἀλήθεια… Εἶναι παράξενο ὅτι μοῦ χρειάσθηκε νά ἔλθω σ᾽ αὐτό τόν καταχθόνιο τόπο γιά νά βρῶ τόν καιρό νά δῶ τό πρόσωπό Σου. Σ᾽ ἀγαπῶ τρομερά, νά τί θέλω νά ξέρης. Σέ λίγο θά γίνη μιά ἀπαίσια μάχη. Ποιός ξέρει; Μπορεῖ νά φθάσω στό σπίτι Σου ἀπόψε! Δέν ὑπήρξαμε σύντροφοι μέχρι τώρα καί ἀναρωτιέμαι, Θεέ μου, ἄν θά μέ περιμένης στήν πόρτα. Μπά, νά πού κλαίω! Ἐγώ νά χύνω δάκρυα; Ἄχ, νά Σέ εἶχα γνωρίσει πιό νωρίς!… Ἐμπρός, πρέπει νά φύγω… Εἶναι παράξενο, ἀπό τή στιγμή κατά τήν ὁποία Σέ συνάντησα δέν φοβᾶμαι νά πεθάνω… Καλή ἀντάμωσι… Γειά σου!”

  8. ΓΕΛΟΙΕ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ Ο
    ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ Ο ΤΥΑΝΕΑΣ.

    Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ Ο ΤΥΑΝΕΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ
    ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ.

    ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ
    ΒΡΑΔΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΕΣ.

  9. Ωστε κ. Γιαννόπουλε,ο Απόλλων ήταν εβραίος καί θεός τού σκότους,ενώ ο δικός σου Ιησούς,ήταν …Έλληνας.Ολοι οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν στό εβραικό δωδεκάθεο,οι δέ "ορθόδοξοι έλληνες" χριστιανοί,πιστεύουν σέ Ελληνική θρησκεία.Όταν "ενώθηκε" η αρχαία φιλοσοφία μέ τόν χριστιανισμό,η Ελλάς "εμεγαλούργησε".Της γειτονειάς μας ο τρελλός,όλα ανάποδα τα βλέπει…από το τραγούδι του κ,Χατζή.Λίγη σοβαρότητα κ. Γιαννόπουλε,δεν βλάπτει.Τα άσπρα,μαύρα ?Φιλικά ,ΚΑΣΤΩΡ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ.

  10. ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ.

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΜΕ ΜΟΝΟ
    ΠΑΤΣΑΔΕΣ, ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ
    ΤΖΑΤΖΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ
    ΚΥΡΙΟ ΛΕΠΙΔΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ
    ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ
    ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ, ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΛΣ ΤΗΝ
    ΜΑΡΟΛΥΛΟΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚ ΒΑΦΗΣ ΞΑΝΘΙΑ ΝΤΙΖΕΖ.

  11. ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΜΩΝ ΣΕ ΗΘΙΚΗ
    ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ O MEΓΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ
    ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ
    ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΙΝΚΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΚΟΥΡΤΕΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ
    ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ :

    To E το εν Δελφοίς και ο Ιεχωβάς – ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ

    Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟΛΛΥΩΝ-ΑΠΟΛΛΩΝ

    εβραϊκα χαρακτηριστικα της απολλώνιας λατρειας – αρχαια ελλαδα
    https://sites.google.com/…/archaiaelladaealetheia/…/ebraieka-charakteristika-tes-apollo…

    ΑΠΟΛΛΩΝ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ …
    https://sites.google.com/…/archaiaelladaealetheia/apollon-o-katastropheas-theos-tou-th…

    ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ AYTA ΤΑ ΑΡΘΡΑ H ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΣΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΗ ;

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

  12. @@ ΚΑΣΤΩΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ 11/02 μ.μ

    Πολύ σωστός και ευγενικός ,προσθέτω οτι ο κύριος Γιαννόπουλος πρέπει να ενώνει τους Έλληνες και όχι να τους χωρίζει, οπως και οι άνθρωποι αυτοί που βρίζουν εδω μέσα κάνουν το ίδιο, στίς τόσο δύσκολες ώρες που μετράει η πατρίδα μας . Μια γροθιά αδέρφια μου
    έρχονται μαύρες μέρες Τασούλα

  13. ASE ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ
    ΠΗΓΕΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ 12ΘΕΟΙ ΛΟΥΚΙΑ,

  14. 3:20…ΛΟΥΚΙΑ..Ή ΛΟΥΚΑ;;

    ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ..

  15. ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο "ΘΕΟΣ"ΑΠΟΛΛΩΝ????
    ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ????
    ΖΩΑ 12ΘΕΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΥΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ

  16. ειρηνη υμιν αδερφια μου αλητες πουλια

  17. ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο "ΘΕΟΣ"ΑΠΟΛΛΩΝ????
    ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ????
    ΖΩΑ 12ΘΕΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΥΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ……ΠΟΙΟ ΧΑΖΟΣ ΠΕΘΕΝΕΙΣ!!!!!
    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΟΙ ΘΕΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ….ΠΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΘΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!!!ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ 1% ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΟ!!!!ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΗΤΕ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΤΙΣΤΟΝ 5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ????

  18. Ο ΕΛΛΗΝ ΘΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΧΑΖΑΡΟΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ.

  19. Και τι δεν ειδαμε και τι δεν ακουσαμε, απο τον ανεκδιηγητο, γελοιο, σαλτιμπαγκο, μυθομανη, καταζητουμενο, ψυχοπαθη απατεωνα και τους συνεργατες του, στην διαρκεια της επταχρονης παρουσιας του.

    Μετοχες που τις αγορασε στο Μοναστηρακι με δυο ευρω, να μας τις παρουσιαζει με αξια εκατονταδων δισεκατομμυριων ευρω αλλα ουδεις να ενδιαφερεται για την αποκτηση τους εστω κι αν τους τις χαριζει…

    Τεχνογνωσια για διαστημικα καυσιμα, της εποχης του Ζηνος και του Απολλωνος, που την πωλει στους Αμερικανους και τον πληρωνουν με ομολογα αξιας 2.8 τρισεκατομμυριων και με αυτα να εξοφλει το δημοσιο χρεος και τα χρεη των Ελληνων….και αυτα να παραμενουν ανεξοφλητα και να αυξανονται…

    Αμετρητα τρισεκατομμυρια σε καταπιστευματα και εκατονταδες εκατομμυρια τονους χρυσου, απο τους θησαυρους του Γιαμασιτα και του Μαρκος, των οποιων τυγχανει και θεματοφυλακας, να μας περιμενουν να τα κληρονομησουμε… οταν ενωθουμε ολοι οι Ελληνες κατω απο την αρχηγια του

    Δημαρχους να του υπογραφουν ανεκκλητα πληρεξουσια για την χρηματοδοτηση των Δημων τους απο τα τρισεκατομμυρια των καταπιστευματων και μετα απο τεσσερα χρονια ακομη να τα αναμενουν…

    Τελετες και ορκωμοσιες στον συμπαντικο νου, για πιστη και αφοσιωση στον Πολεμαρχο, διαλυσεις κυτταρικων ιστων, θαυματουργα ενεργα υδατα, επικλησεις στον Μινωα, στον Αγαμεμνονα, στον Δια, στον Απολλωνα και στην απειρη ηλιθιοτητα…

    Τον Μ. Αλεξανδρο να καμπυλωνει τον χρονο και να παρευρισκεται σε δεκα μαχες ταυτοχρονα, , τους Μαορι να του παραδιδουν τα χειρογραφα συμβολαια του Μ. Αλεξανδρου , φιλους του δυτες να ανασυρουν απο τον βυθο της Β. Θαλασσας τα πηνια που κινουσαν τις αρχαιες τριηρεις….

    Να βριζει χυδαιοτατα, να απειλει με ξεντεριασματα, να συκοφαντει και να αποκαλει προδοτες τους πρωην αφελεις συνεργατες του που βρισκονται κατηγορουμενοι επειδη πιστεψαν στις υποσχεσεις του που αποδειχτηκαν φουμαρα

    Και ουκ εστιν αριθμος υβρεων, απειλων, μπουρδολογιων, μυθοπλασιων και φαντασιωσεων…απο τον παρανοϊκο απατεωνα.

    Τα τερατωδη ψευδη του προκαλουν την νοημοσυνη και τον γελωτα και αυτων ακομη των νηπιων.

    Προκειμενου δε να ικανοποιησει την ματαιοδοξια του και την μεγαλομανια του, ακομη και σημερα που εχει εκδοθει εις βαρος του ενταλμα συλληψης και διωκεται για απατες, δεν δισταζει απο την κρυψωνα του, να συνεχιζει να εξαπατα τους αφελεις και να προσπαθει να διχασει τους Ελληνες, σε τοσο κρισιμες για την Ελλαδα στιγμες.

    Ευτυχως , η συντριπτικη πλειοψηφια των Ελληνων εχει αντιληφθει περι τινος προκειται και του εχει γυρισει την πλατη.
    Μια ματια αλλωστε στο απωτερο και προσφατο παρελθον του, δεν αφηνει αμφιβολιες για την αξιοπιστια των λεγομενων του και για το ποιον του καταζητουμενου , τρισεκατομμυριουχου εθνοσωτηρα….

    Εκανε ομως κι ενα καλο ο αφραγκος εθνοσωτηρας. Κατεγραψε με ακριβεια το πσοστο και τα ονοματεπωνυμα των ηλιθιων που κατοικουν σ' αυτην την χωρα.

  20. ο θεουλης μας ειναι ενας και μοναδικος
    ειναι η αληθεια η αγαπη και το φως
    ειναι η παρηγορια η ζωη η ανθρωπια
    τον αγαπαμε και μας αγαπα
    αφηστε τους να λενε τα μιση και τα παθη τους
    και μεις να τους
    περιβαλουμε με την αγαπη μας
    που μας τη δινει η παναγια μας
    η μονιμη συντροφια μας
    καλημερα Τασουλα

  21. Αν και ο Ιουδαϊσμός, δεν μπορούμε να πούμε ότι επαίρεται και τόσο φανατικά ότι αποτελεί «θρησκεία της αγάπης», ωστόσο ο Χριστιανισμός (που έχει σαν βάση κι αυτός, την εβραϊκή Παλαιά Διαθήκη) αυτό ακριβώς κάνει εδώ κι αιώνες αυτοδιαφημιζόμενος.

    Βεβαίως, ο αναγνώστης διαβάζοντας ένα μικρό δείγμα από την πληθώρα σχετικών χωρίων που υπάρχουν στην θεόπνευστον Αγία Γραφή, πιθανότατα να πειστεί, όσο κακόπιστος κι αν είναι, για το πόση "αγάπη" αποπνέει αυτό το "ιερό" βιβλίο…

    Ο Θεός καταστρέφει τα Σόδομα και τα Γόμορρα, σκοτώνοντας όλους τους κατοίκους των, πλην των "δίκαιων" Αβραάμ και Λωτ, ο οποίος μεν πρώτος, προηγουμένως είχε εκπορνεύσει την σύζυγό του, Σάρα, ενώ ο δεύτερος λίγο αργότερα θα έκανε έρωτα με τις κόρες του…

    "….Και έβρεξε ο Κύριος επάνω στα Σόδομα και τα Γόμορρα θειάφι και φωτιά από τον Κύριο του ουρανού· και κατέστρεψε αυτές τις πόλεις, και όλα τα περίχωρα, και όλους τους κατοίκους των πόλεων, και τα φυτά τής γης….."
    (Γένεσις, 19: 24-25)

    Ο Πανάγαθος προτίθεται να σκοτώσει ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΟΚΑ ΠΑΙΔΙΑ των Αιγυπτίων (όπως και πράττει αργότερα [Έξοδος, 12: 29]), για να καταστήσει σαφές ότι υπάρχει μια "διάκριση ανάμεσα στους Αιγυπτίους και τον Ισραήλ"…..

    Και κάθε πρωτότοκο στη γη τής Αιγύπτου θα πεθάνει, από το πρωτότοκο του Φαραώ, που κάθεται επάνω στον θρόνο του, μέχρι το πρωτότοκο της δούλης, που δουλεύει στον μύλο, και κάθε πρωτότοκο των κτηνών· και σε ολόκληρη τη γη τής Αιγύπτου θα υπάρξει μεγάλη κραυγή, τέτοια που δεν έγινε ποτέ ούτε θα γίνει τέτοια ύστερα απ' αυτά· σε όλους, όμως, τους γιους Ισραήλ σκύλος δεν θα κουνήσει τη γλώσσα του, από άνθρωπο μέχρι κτήνος· για να γνωρίσετε ότι, ο Κύριος έκανε διάκριση ανάμεσα στους Αιγυπτίους και τον Ισραήλ…
    (Έξοδος, 11: 5-7)

    Ο Πανάγαθος είπε στον Μωυσή: "Γράψ' το αυτό σε βιβλίο προς ενθύμηση, ότι θα εξαλείψω εξάπαντος τη μνήμη του Αμαλήκ από τον ουρανό".
    (Έξοδος, 17: 14)

    Έτσι λέει ο Κύριος: "Θα εκδικήσω όσα έκανε ο Αμαλήκ στον Ισραήλ, ότι του αντιστάθηκε στον δρόμο όταν ανέβαιναν από την Αίγυπτο· πήγαινε τώρα και πάταξε τον Αμαλήκ, και εξολόθρευσε κάθε τι που έχει, και μη τους λυπηθείς· αλλά, θανάτωσε και άνδρα και γυναίκα, ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕ, και βόδι και πρόβατο, και καμήλα και γαϊδούρι".
    (Σαμουήλ Α', 15: 2-3 )

    Και ο Κύριος σε έστειλε στον δρόμο, και είπε: "Πήγαινε και εξολόθρευσε εκείνους που αμαρτάνουν σε μένα, τους Αμαληκίτες, και πολέμησε εναντίον τους μέχρις ότου τους εξαφανίσεις…."
    (Σαμουήλ Α', 15: 18 )

    "Αν πραγματικά υπακούσετε στη φωνή μου, και φυλάξετε τη διαθήκη μου, θα είστε σε μένα ο εκλεκτός λαός από όλους τους λαούς· επειδή, δική μου είναι ολόκληρη η γη· κι εσείς θα είστε σε μένα βασίλειο ιεράτευμα, και έθνος άγιο…¨"
    (Έξοδος, 19: 5-6)

    Επειδή, έτσι λέει ο Κύριος των δυνάμεων:
    «Ύστερα από τη δόξα με έστειλε στα έθνη, που σας λεηλάτησαν· επειδή, όποιος αγγίζει εσάς, αγγίζει την κόρη τού ματιού του».
    (Ζαχαρίας, 2: 8).

  22. Ακολουθεί ένα μικρό και πρόχειρο δείγμα γιά την ηθική του Xριστιανισμού.

    ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

    Ποιούς να σκοτώνετε:
    –Το άτακτο και ανυπάκουο παιδί. Δευτερονόμιον 21: 20-21.[ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των παιδιών δηλαδή]

    –Αυτούς που καταρρώνται ή χτυπούν τους γονείς των. Λευιτικόν 20: 9, Έξοδος 21: 15.

    –Τους λάτρεις άλλων θεών. Δευτερονόμιον 13: 6-11.[ εδώ δεν γλυτώνουν Δωδεκαθεϊστές, ούτε Μουσουλμάνοι, Ινδουιστές, Βραχμάνοι, Βουδιστές. Την γλυτώνουν όμως άθρησκοι και άθεοι!]

    –Τους πνευματιστές και τις μάγισσες. Λευιτικόν 20: 27, Δευτερονόμιον 13: 6-11, Έξοδος 22: 18.

    –Αυτούς που δεν πιστεύουν στον Χριστό (παραβολή). Λουκάς 19: 27.

    –Αυτούς που εργάζονται τα Σάββατα. Έξοδος 35: 2 (ο Μωυσής σκότωσε κά­ποιον γι’ αυτόν τον λόγο), Αριθμοί 15: 32-36. [την γλυτώνουν οι Εβραίοι!]

    –Αυτούς που κατηγορούνται από δύο μάρτυρες για κακοήθεια. Δευτερονόμιον 17: 6.

    –Τα παιδιά και τα μωρά των εχθρών. Αριθμοί 31: 17, Δευτερονόμιον 20: 13, Ψαλμοί 136 (ή 137): 9, Λευιτικόν 26: 29.
    [τώρα τί φταίνε τα αθώα αυτά πλάσματα, μόνο η χριστιανική αγάπη ξέρει]

    –Τους Μοιχούς. Λευιτικόν 20: 10.

    –Τους ομοφυλοφίλους. Λευιτικόν 20: 13.

    –Τη γυναίκα που δεν είναι παρθένος όταν παντρεύεται. Δευτερονόμιον 22: 13-21.[εδώ λίγες θα γλυτώσουν!]

    –Αυτούς που έχουν φονικά ζώα. Έξοδος 21: 29.

    –Τους κτηνοβάτες. Έξοδος 22: 19, Λευιτικόν 18: 23, 20: 15-16
    .
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ!

    Τώρα ποιούς να μισείτε:
    –Αυτούς που τρώνε καβούρια και γαρίδες. Λευιτικόν 11: 10. [τρέμετε καλοφαγάδες!]

    –Αυτούς που ξαναπαντρεύονται το ίδιο άτομο μετά από διαζύγιο. Δευτερονό­μι­ον 24: 4.

    –Τους ομοφυλοφίλους. Λευιτικόν 18: 22. [βλέπε παραπάνω]
    –Τους υπερηφάνους. Παροιμίαι 16: 5.

    –Τις γυναίκες που φοράνε παντελόνια. Δευτερονόμιον 22: 5. [ να τ ακούνε κυρίες και δεσποινίδες]

    –Τον άνδρα με μακριά μαλλιά (τον Ιησού άραγε;) Α΄ Πρός Κορινθίους 11: 14, αντί­φαση με: Αριθμοί 6: 5, Α΄ Σαμουήλ (ή Βασιλειών), 1: 11, Κριταί 13: 5.
    [οι φαλακροί να κοιμούνται ήσυχοι!]

    –Αυτούς που αποκαλούν άλλους βλάκες. Ματθαίος 5: 22.

    O Πανάγαθος λοιπόν, είναι γεμάτος αγάπη.

  23. ΣΤΑΜΑΤΑ!!ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ????…ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ?ΙΚΑΝΟ ΣΕ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ…ΠΑΛΙΟ ΔΑΙΜΟΝΑ!!

  24. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…Ε ΝΑΙ ΕΛΑ….ΑΑ ΠΟΛΥ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΙΑ ΗΛΙΟ ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕ….ΜΠΑΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?…ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ?…ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕ Ο ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΗΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟΥΔΑΚΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ?….ΑΑΧΧΧ Α ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΗ ΕΥΘΥΜΙΑ? ΕΞ'ΑΠΗΝΗΣ ΜΕ ΣΥΝΕΛΛΑΒΕΣ ΠΑΛΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ……Ε ΑΜΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΙΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΣΟΝ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΚΡΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ ΜΕ ΝΤΟΥΣΛΑΜΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΑΠ'ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΝΙΚΗ!!…..ΕΕΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΟ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΛΑΕ ΚΑΙ'ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ?….ΤΙΙ? ΤΙ? ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ!!….ΚΑΛΟ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟ.ΧΑΑΑ ΧΑΑΑΑ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΑΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΒΟΤΚΑ Β,ΚΟΡΕΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ?….ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΡΟΝΙΤΙΖΕΙ Ο Κ'ος ΠΡΕΣΒΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ….salom….salom.. Ονειρο ειδα ονειρο ειδααα που σε τεμαχιζε ο Νομικος με την μακρυα Λεπιδαα…

Comments are closed.