ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ: «Δεν θα πολεμήσουμε για την Ελλάδα σας… πολεμάμε μόνο για τον ΠΑΟΚ»

Ε μονο και μονο για αυτο που λένε οι βλάκες…ΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΙΛΙΘΙΟΙ !

«Δεν θα πάμε στον πόλεμο, αν τολμήσετε να τιμωρήσετε τον ΠΑΟΚ». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν οι φανατικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, με αποδέκτη τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, μέσω ψηφίσματος στην διεθνή διαδικτυακή πλατφόρμα «Avaaz.org».

Οι φίλοι του «Δικεφάλου του Βορρά», εδώ και δύο 24ωρα, συγκεντρώνουν υπογραφές υπέρ του ψηφίσματος, με τον τίτλο: «Κάτω τα χέρια σας από τον ΠΑΟΚ».

Οι εμπνευστές του ψηφίσματος ξεκαθαρίζουν ότι, εάν τιμωρηθεί η ομάδα τους λόγω των πρωτοφανών επεισοδίων της περασμένης Κυριακής και στην περίπτωση που κηρυχθεί επιστράτευση στην χώρα μας, τα φύλλα πορεία τους θα είναι απλά κουρελόχαρτα!
«Αν τολμήσετε να επιβάλλετε μεθοδευμένη εξοντωτική ποινή στον ΠΑΟΚ προς τέρψιν των Μαφιόζων της Αθήνας, αυτομάτως να θεωρήσετε τα φύλλα πορείας μας, σε περίπτωση επιστράτευσης, ως απλά κουρελόχαρτα. Κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ σε μάχες για τη δικιά σας Ελλάδα. Εμείς πολεμάμε ΜΟΝΟ για τον ΠΑΟΚ» λένε χαρακτηριστικά.

Μέχρι στιγμής, το συγκεκριμένο ψήφισμα έχει συγκεντρώσει 6.350 υπογραφές υποστηρικτών της ομάδας της Θεσσαλονίκης, με την προτροπή, κάτω από την φωτογραφία της κατάμεστης θύρας 4 του γηπέδου της Τούμπας, να αναφέρει: «Ας φτάσουμε τις 100.000».

Η πλατφόρμα «Avaaz» είναι ένα παγκόσμιο ακτιβιστικό κίνημα που αριθμεί περισσότερα από 46 εκατομμύρια μέλη σε 195 χώρες έχοντας πραγματοποιήσει άνω των 365.000 δράσεων από το 2007 που ιδρύθηκε.

Μέσω των ψηφισμάτων του, που «τρέχουν», έχει τη δυνατότητα να κινητοποιήσει εκατομμύρια πολίτες ταυτόχρονα σε όλη την υφήλιο, λαμβάνοντας θέση πάνω σε φλέγοντα ζητήματα τοπικού, εθνικού ή παγκόσμιου ενδιαφέροντος, μέσω συγκέντρωσης υπογραφών σε σχετικά ψηφίσματα.

Δείτε το ψήφισμα

loading...

9 thoughts on “ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ: «Δεν θα πολεμήσουμε για την Ελλάδα σας… πολεμάμε μόνο για τον ΠΑΟΚ»

  1. ΑΛΛΟ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΠΑΔΟΣ.

    Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΑΘΛΕΙΤΑΙ, ΓΥΜΝΑΖΕΤΑΙ,

    ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ "ΣΠΟΡΤΣΜΑΝ".

    Ο ΟΠΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ!

    ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ, ΑΤΟΜΟ ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ, ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΣ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ,
    ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΛΕΦΤΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝ,
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ,
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΠΟΛΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ, ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ Ή ΤΗΝ
    ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ, TOYΣ ΜΕΓΑΛΟΛΕΦΤΑΔΕΣ !

    ΦΩΝΑΖΟΥΝ, ΚΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΓΙΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.

    "ΑΠΟ ΠΙΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΣ, ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΕΙ"
    ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

    ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΟΠΑΔΟ:
    "ΕΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΝΙΚΗΣΕΙ Ή ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΤΡΑ ΑΜΟΙΒΗ.
    ΕΣΥ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ;"

  2. Η μαλάκια πάει σύννεφο όταν θα μπει ο Τούρκος μέσα πες του εγώ ειμουν παοκτσης και δεν σε πολέμησα άρε που μας κατάντησαν να ασχολούμαστε με μαλακιες εδώ ο Έλληνας δεν έχει να φάει κινδυνεύει η εθνική του κυριαρχία και ασχολούμαστε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα δυστηχως

  3. Αυνανισμός: το εθνικό σπορ των νεοελλήνων!!!
    Ειδικά άμα σε βαρέσει και στο κεφάλι …

  4. Καλά στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει ψυχίατρος να τους δώσει καμία φαρμακευτική αγωγή , ή είναι πολλή πιθανό να τους αρέσει το Οθωμανικό δίκαιο και σου λένε γιατί να πάμε εμείς στην Τουρκία, δεν είναι καλλίτερα να έλθουν οι Τούρκοι εδώ , περί ορέξεως ουδείς λόγος

  5. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
    ΠΟΥ ΧΕΙΡΑΓΟΓΟΥΝΤΑΙ

  6. Το Avaaz ως γνωστόν είναι του γνωστού εθνοδιαλύτη Σόρρος.
    Από ότι φαίνεται την έστησαν για τα καλά στον Σαββίδη οι Αμερικανοί που ποτέ δεν είδαν με καλό μάτι έναν Ρώσσο να καταλαμβάνει θέσεις ισχύος στο προτεκτοράτο τους και γνωρίζοντας το εκρηκτικόν του χαρακτήρος του Σαββίδη έστησαν την αδικία (εν γνώσει ή αγνοία του) για να παίξουν το παιχνίδι του διχασμού,πάνω στο οποίο στηρίζονται για να διαμελίζουν ή να δημιουργούν εμφυλίους στα κράτη.
    Γι αυτό και εξ αρχής γενομένης από το κοινοβούλιο ο πόλεμος βορείων νοτίων ήρθε στην κατάλληλη στιγμή, τώρα που ο Κοτζιάς ευρισκόμενος στα Σκόπια με το Γκόρνα Μακεντόνια,για να αποσπάσουν την συναίνεση του διχασμένου λαού στην διχοτόμηση της χώρας.
    Ας φανούμε για μιά φορά έξυπνοι.Να μην τσιμπήσουμε και πάλι το δόλωμα.Φτάνει πιά με την αφέλεια και την ευπιστία.
    Το πιό πιθανό είναι αυτή η συλλογή υπογραφών να μην ξεκίνησε καν από τα παόκια.Και παραείναι χοντράδα για τα αποδεδειγμένα πατριωτικά τους αισθήματα.
    Δείτε την εξαιρετική συνέντευξη της κ.Μαρούπα στο Μετρόπολις για το θέμα https://www.youtube.com/watch?v=qEKU8WkiBLY και επιπλέον διαβάστε τις σοβαρές δημοσιογραφικές έρευνες για το στημένο της υπόθεσης.http://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7-%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CE%B1%CE%B2%CE%B2%CE%B9%CE%B4/# και https://www.zms.gr/etsi-estisan-ton-ivan-savvidi/

  7. Προφανώς και προκειται για προβοκάτσια …

  8. oi aristeroi lene i thriskeia einai to opoio tou laou stin pragmatikotita to podosfaoro einai.apovlakonoun ton kosmo edo kai dekaeties me auto to pragma kai na ta apotelesmata.

  9. Είμαι εκτός θεματος, αλλά την αφορμή μου την έδωσε ο 10,47μμ , Αλήθεια, πως θα λέγονται οι Σκοπιανοί,; εαν καταλήξουν στο Όνομα ΓκόρναΜακεντόνια;
    Εγώ είμαι ΓκορντοΜακεδόνας΄, ή σκέτο είμαι Μακεδόνας,; για να μας πει ο διαπραγματευτής κύριος Κοντζιάς, που κάθε τόσο πηγαίνει ταξίδι στους Σκοπιανούς, αντι να έρχονται αυτοί στο Κοντζιά, δηλαδή, αντί να πηγαίνει ο Μωάμεθ στο Βουνό, πηγαίνει το βουνό στο Μωάμεθ, που καταντάει ο Άνθρωπος, όταν συνηθίσει να Υποκλίνεται??

Comments are closed.