ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ Βίντεο Μουσουλμάνων Βουλευτών, Τούρκων κατ’ αυτούς, της Ελληνικ’ής Ξάνθης

Κύριοι Βουλευτές,….
Προς τον Πρόεδρο της Βουλής αξιότιμο κ. Νίκο Βούτση,

Επειδή το αξίωμα σας δεν επιτρέπει να είστε ανενημέρωτος και  ως έλεγε ο παλαιός Ανδρέας,  αιθεροβάμων, σας στέλλω το συνημμένο βίντεο που θα έπρεπε οι υπηρεσίες του κράτους να σας είχαν ενημερώσει γι αυτό, ώστε να μην εκτίθεστε.

Στο βίντεο μουσουλμάνων βουλευτών της Ελληνικής Θράκης ακούστε τους ίδιους να ομιλούν καθώς και τον  ψευτομουφτή και άλλους. Λένε μεταξύ πολλών άλλων πχ

«Κατάρα στον τούρκο που ψηφίζει γκιαούρη κτλ. Και ενώ χαρακτηρίζουν τους εαυτούς τους τούρκους, τους  Έλληνες τους λένε ή χριστιανούς ή γκιαούρηδες

Ελπίζω να μην παρεξηγήσετε την ενέργεια της αποστολή του που μοναδικό σκοπό είχε την ενημέρωση σας. Και να μη με  χαρακτηρίσετε ακροδεξιό, ή ακραίο εθνικιστή ή με κάποιον από τους συνήθεις χαρακτηρισμούς των Ελλήνων  πατριωτών.

Ευριπίδης Μπίλλης

Συνταξιούχος Καθηγητής ΕΜΠ

loading...

7 thoughts on “ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ Βίντεο Μουσουλμάνων Βουλευτών, Τούρκων κατ’ αυτούς, της Ελληνικ’ής Ξάνθης

  1. Το βίντεο λέει πολλά. Τι ακριβώς από όσα είπε ο Κασιδιάρης δεν είναι αληθές; Ξέρει κανείς να μας πληροφορήσει;

  2. Οι βουλευτές πρέπει να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους επάνω στο βήμα της βουλής ναι ή όχι;

  3. Πόσο δημοκρατίες είναι οι δημοκρατίες σήμερα;

  4. Έμεινα σύξυλος ακούοντας αυτό το βίντεο.

  5. Οι Πομάκοι τους έχουν γραμμένους γι αυτό έχουν λυσάξει.
    Η ηλιθιότητά τους δεν έχει όρια.
    Γιατί;
    Γιατί όσο μιλούν τα πρακτοράκια για τουρκική μειονότητα τόσο αφυπνίζουν τη εν κρυπτω Μικρασιατική και Ποντιακή μειονότητα!

  6. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ,ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ,ΤΩΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ..

  7. Φίλε/η 9 Μαρτίου 2018 – 9:30 μ.μ
    δεν αναγνωρίζεις τη τρομοκρατία;Ναι αγαπητέ,τρομοκρατία,ο πολίτης πληρώνει για να αισθάνεται ασφαλής και αυτοί οι προδότες που ψηφίζουμε τον πιέζουν (κατ'εντολή των θεσμών-τοκογλύφων-νεοταξιτών) να βγάλει απο το μπαούλο τα τιμαλφή ή το μετρητό έκτατης ανάγκης,να πουλήσει τα ασημικά της πατρίδας του,να εξαθλιωθεί και όταν θα είναι για λύπηση τότε και μόνο τότε θα κοιμάται ασφαλής!
    Πολεμούν την Ελλάδα,πολεμούν την Ορθοδοξία κι αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτηση σήμερα ούτε απο νήπιο!
    Ολη η ανθρωπότητα,αλλά πιο ειδικά ο 'Ελληνας έχει μπροστά του ένα για πρώτη φορά στη ιστορία τόσο εμφανές και τεράστιο δίλλημα

    ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Η ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ;
    Καλό βράδυ

Comments are closed.