ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Σήμερα έπεσε στην αντίληψη μου η   δήλωση στο συνέδριο των Δελφών, που έγινε από  έναν ΄΄ αξιωματούχο  ονοματι   Βιζερ . Αυτό το Σιωνιστικό  παρατράγουδο, μας λέει ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι   χάριν του Βαρουφακη   η Ελλάδα
ζημιώθηκε   κατά τουλάχιστον  200 δισεκατομμύρια . Αρχικά ήταν 50 δισεκατομμύρια  μετά 80  δισεκατομμύρια πριν  λίγο καιρό ήταν περίπου 100  δισεκατομμύρια.
    Αλήθεια είμαστε τόσο ηλίθιος λαός να δεχόμαστε από αυτό το ραμολί, τον φίλο του Μητσοτάκη να προσβάλει τόσο την  νοημοσύνη μας και την κοινή λογική?
   Όλο το Α.Ε.Π της χωράς μας δεν  φτάνει   τα   170 δισεκατομμύρια (αφορά έναν χρόνο)  και έχασε 200 σε ένα εξάμηνο?? ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! Πως μπορείς να χάσεις όταν   δεν έχεις τίποτα να χάσεις??
     Βεβαία πρέπει να δικαιολογήσουν οι  άνθρωποι ( ο θεός να τους κάνει) τα μετρά που επέβαλαν ,και την καταλήστευση που έρχεται από την άλλη του διαπιστωμένου εθνικού  μας πλούτου,  που φτάνει τα ΕΝΝΕΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  μόνο νότια της Κρήτης σύμφωνα με στοιχεία  που κατά τον ΦΩΣΚΟΛΟ έχει στα χέρια της η κυβέρνηση .
   Σιωπή όμως από τους εγκρίτους δημοσιοκαφρους των καναλιών και των λοιπών ΜΜΕ. Αν   ρωτήσουν τον κ. Βιζερ  , μα τις λες  εκεί ,πως προκύπτει αυτό? Θα χάσουν το παντεσπάνι τους.
 Αυτή όμως η  δουλική συμπεριφορά τους  είναι εις βάρος των παιδιών μας και του μέλλοντος της ΕΛΛΑΔΑΣ . Μπορούμε επιτέλους να σηκωθούμε   και να τους δώσουμε να καταλάβουν  ότι   και μυαλό έχουμε και νοημοσύνη, και πάνω απ΄ όλα ΗΘΙΚΗ  που αυτοί οι μεγαλόσχημες δεν διαθέτουν??

Υ.Γ
   Σήμερα το πρωί  είδα  σε  κανάλι να βγαίνει τηλεφωνικά  ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ, τεως περιφερειάρχης  καρνάβαλος  κ. ΨΩΜΙΑΔΗΣ   για το θέμα της σύλληψης των στρατιωτικών, και  να δηλώνει ότι πρέπει η ΕΛΛΑΔΑ να δώσει ένα 20%  από τον φυσικό της πλούτο στη ΤΟΥΡΚΙΑ για να ηρεμήσουν τα πράγματα. Και ποιος σου είπε νηστικέ ότι η Τουρκία θα ηρεμήσει? Μήπως Ελληναρα μου   λόγω της οικονομικής δυσπραγίας σου σε β ά λ α ν ε στο  χερι ?? Λέω μήπως!!!!!!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!

loading...