ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΜΕΡΟΣ Α

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ.
Οι εβραιοι δωδεκαθειστες ειναι ενθερμοι υποστηρικτες του αυτοκρατορα Κωνσταντινου ε. 

Αυτο δεν ειναι τυχαιο καθως την εικονομαχια την δημιουργησαν εβραιοι. 

Οπως βλεπουμε για μια ακομη φορα το αιμα νερο δεν γινεται*.

Ειναι γνωστο οτι ο πρωταιτιος της εικονομαχιας ειναι ο εβραιος απο την Τιβεριαδα με το ονομα Σαραντάπηχος, μαζι με τον αυτοκρατορα Λέων γ τον Ισαυρο.



ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ 
ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙΜΠΡΙΤΖ, ΟΤΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ
ΣΑΡΑΝΤΑΠΗΧΟΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΑΣ (Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ 
ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙΜΠΡΙΤΖ)..  
Ο Λεων ο γ είναι ενας αυτοκρατορας που ανεβηκε στον θρονο καθαρα,με την υποστηριξη των εωσφοριστων ,της “νεας ” Ταξης. 
Ο Λεων ο γ ,μαζι με τον Εβραιο Σαρανταπηχο * από την Τιβεριαδα,είναι η αιτια για την δημιουργια του πιο θανατηφορου εμφυλιου πολεμου που γνωρισε ποτε το Ελληνικο Εθνος. 
H συμπαιγνια εις βαρος του Ελληνικου χριστιανικου λαου είναι τεραστια, για μια ακομη φορα.

Ο Λεων ο γ ενας εντελως αγνωστος, με μηδενικες πιθανότητες, να γινει αυτοκρατορας, ανεβηκε στον Ελληνικο θρονο με την υποστηριξη των εβραιων, καθως υπηρχαν παρα πολλοι αλλοι, με πολύ μεγαλύτερες ικανότητες από αυτές του Λεων του γ. 
Το αντιτιμο για τον θρονο αυτό,είναι να απαγορεψει την λατρεια των ιερων εικονων, του Χριστου,των Αγιων, της Παναγιας ,κλπ. 
Ο εμπαιγμος γινεται ακομη μεγαλύτερος όταν ο Λεων ο γ,στο νομοθετικο του εργο εκλογη, ειχε μεσα νομο,ο οποιος ελεγε ότι η ποινη για αυτους που είναι αιρετικοι είναι θανατος. 
Εντουτοις ο ιδιος ο Λεων ,δημιουργησε την χειροτερη, φοβεροτερη αιρεση ολων των εποχων για την Ελληνικη(ρωμαικη)αυτοκρατορια,για το Ελληνικο Χριστιανικο εθνος.
Μια αιρεση (εικονομαχια), που ειχε πολλες χιλιαδες νεκρων, εξορισμενων, βασανισμένων,αδικα διωκομενων χριστιανων εικονολατρων.

Η ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΑ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ- ΡΩΜΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Μεταξυ αλλων ο εβραιος Σαραντάπηχος ο οποιος ηταν συμβουλος του Λεοντα, αποφασισε, νὰ ἀποχριστιανίσει τὴν Ελληνικη παιδεία καὶ τὴν αὐτοκρατορία, νὰ τὴν ἐκκοσμικεύσει, ὥστε νὰ μην εχει καμια επιρροή ο χριστιανισμος στοὺς Ελληνες πιστούς-υπηκόους.

Ὁ Λέων Ἴσαυρος, με τον Εβραιο Σαρανταπηχο, θέλησεαν νὰ δώσουν μία νεοταξικη εωσφορικη κατεύθυνση στὸν πολιτισμὸ καὶ στὴν παιδεία, ὅπως ἐπιθυμοῦν νὰ δώσουν καὶ οἱ νεώτεροι σημερινοι συγχρονοι προδοτες στὴν Ἑλλάδα,.

Ὁ Μέγας Φώτιος ηταν κατοχος μιας ἐξαιρετικης, μιας μοναδικης σοφιας και γνωσης, για την οποία προκαλοῦσε τον θαυμασμο και τὸν επαινο ακομη και των ἐχθρῶν καὶ των αντιπαλων του. 

Πρωτου να γινει πατριαρχης δίδασκε σε ιδιωτικη σχολη που ειχε δημιουργησει στὴν οἰκία του, ομως διδασκε καὶ στὸ πανεπιστημιο της Μαγναυρας. 
Δίδασκε γραμματικη, φιλοσοφια, λογικη, διαλεκτική, ἀκόμη καὶ μαθηματικα. 
Μὲ πολλη στενοχωρια εγκατελειψε αυτην την εκπαιδευτικη δραστηριοτητα η οποια ειχε γινει ο σκοπος, της ζωης του, όμως πιεζόμενος απο τριτους, στην ἡλικια των σαραντα ετων στον πατριαρχικο θρονο.
H συμπαιγνια εις βαρος του Ελληνικου χριστιανικου λαου είναι τεραστια, για μια ακομη φορα. Την εποχη που είναι χαλίφης ο Γιεζιδ ο β, πηγαινουν εβραιοι και του λενε ότι είναι”προφήτες”, αστρολογοι. 
Ειπαν λοιπον οι εβραιοι στον Γιεζιδ τον β ότι εάν ηθελε μεγαλες δοξες, εάν ηθελε να είναι χαλίφης για πολλα χρονια, η λυση είναι μονον μια. Θα επρεπε να απαγορεψει την λατρεια των ιερων εικονων του Χριστου,των αγιων,της Παναγιας , από ολους τους υπηκόους του χαλιφάτου.
Ο Γιεζιδ ο β,τους πιστεψε, για αυτό απαγορευσε την λατρεια των ιερων εικονων από τους Χριστιανούς υπηκοους του. 
Λιγο αργοτερα όμως πεθανε,αντι να ζησει παρα πολλα χρονια, με μεγαλες δοξες, όπως του ειχαν προφητεψει οι εβραιοι. Στον θρονο των Ισμαηλιτών ανεβαινει ο γιος του Χαλιφη, ο Χισαμ, ο οποιος εβγαλε διαταγή να πιασουν τους εβραιους “προφήτες”. 
Οι εβραιοι όμως προλαβαν να περασουν τα σύνορα του αγαρηνου χαλιφάτου και να διαφυγουν.
Ο Ιωαννης Ζωναράς ο κορυφαιος Ιστορικος του μεσαιωνα κατά γενικη ομολογια,χαρακτηριζει τους εβραιους αυτους που πηγαν στον Ισμαηλιτη χαλιφη Γιεζιδ ως απατεωνες. 
Εντουτοις στην συνεχεια όμως ο Ιωαννης Ζωναράς σιωπα, σχετικα για της ενεργειες των ιδιων εβραιων,για το ιδιο θεμα. 
Οι Εβραιοι συνεχιζαν της “προφητειες” (δολοπλοκιες), περι καταργησεως της λατρειας των ιερων εικονων, μεχρι να βρουν το καταλληλο ατομο, να κανει πραξη τα σχεδια τους. 
Οι εβραιοι δεν απογοητευτηκαν,και πηγαινουν εν συνεχεια, στα Ελληνοαραβικα συνορα, σε έναν αγνωστο εκεινη την εποχη στρατιωτη τον Λεων, για να του “προφητεψουν” ότι αυτος θα γινει σιγουρα αυτοκρατορας. 
Οταν όμως γινει αυτοκρατορας, θα τον επισκεφτουν,στην Κωνσταντινουπολη, για    να του ζητησουν μια και μονον χαρη. 
Ο Λεων πραγματι γινεται αυτοκρατορας, οι ιδιοι εβραιοι πηγαινουν στην Βασιλευουσα να τον συναντησουν. 
Όταν τους δεχτηκε ο Λεων,οι εβραιοι του ειπαν ότι δεν θελουν ουτε χρηματα, ουτε παλατια ,ουτε δοξες σε ανταλαγμα που του “προφητεψαν ” οτι θα γινει σιγουρα αυτοκρατορας,και το μονο πραγμα που του ζητουν είναι να απαγορεψει από ολους τους Χριστιανούς της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, την λατρεια των ιερεων εικονων του Χριστου,των Αγιων, της παναγιας. 
Οντος ο Λεων ο γ απαγορεψε την λατρεια των ιερων εικονων του Χριστου. 
Ο Λεων μαζι με τους εβραιους είναι η αιτια για να ξεκινησει ο φοβερότερος θρησκευτικος εμφύλιος στην ιστορια του Ελληνικου Εθνους. 
Ενας εμφύλιος που δεν απειλησε μονον σε θρησκευτικο επιπεδο την Χριστιανικη Ελληνικη ρωμαικη αυτοκρατορια,αλλα ελαχιστα ελειψε να διαλυσει την αυτοκρατορια σε στρατιωτικο, πολιτικο επιπεδο,για να πεσει αμαχητί στα χερια των αγαρηνων.

Σχετικα με τον Ιωαννη Ζωναρα

Είναι απολυτως απαραδεκτο αυτό που εκανε ο ιστορικος Ιωαννης Ζωναράς, ο οποιος ενώ αρχικα αποκαλει τους εβραιους “προφήτες” ως απατεωνες, όταν πηγαινουν στον χαλιφη Γιεζιδ τον β να κανουν της” προφητειες” τους. 

Στην συνεχεια οταν οι ιδιοι , εβραιοι, με αρχηγο τον Σαρανταπηχο, πηγαινουν
 να πλησιασουν τον Λεοντα,στα Ελληνοαραβικα σύνορα, ο Ζωναράς να σιωπα, χωρις να ξαναναφερει ότι είναι απατεωνες. 
Αυτους που λιγο πριν ο ιδιος αποκαλεσε απατεωνες μεσα στο εργο του, τωρα τους δεχεται ως “προφήτες”.Φυσικα δεν γνωρίζουμε εάν δεχτηκε πιεσεις, να μην γραψει την αληθεια.

Ο Λεων ο γ ενας εντελως αγνωστος, με μηδενικες πιθανότητες, να γινει αυτοκρατορας, ανεβηκε στον Ελληνικο θρονο με την υποστηριξη των εβραιων, καθως υπηρχαν παρα πολλοι αλλοι, με πολύ μεγαλύτερες ικανότητες από αυτές του Λεων του γ. 

Το αντιτιμο για τον θρονο αυτό,είναι να απαγορεψει την λατρεια των ιερων εικονων, του Χριστου,των Αγιων, της Παναγιας ,κλπ. 
Ο εμπαιγμος γινεται ακομη μεγαλύτερος όταν ο Λεων ο γ,στο νομοθετικο του εργο εκλογη, ειχε μεσα νομο,ο οποιος ελεγε ότι η ποινη για αυτους που είναι αιρετικοι είναι θανατος.
Εντουτοις ο ιδιος ο Λεων ,δημιουργησε την χειροτερη, φοβεροτερη αιρεση ολων των εποχων για την Ελληνικη  (ρωμαικη)αυτοκρατορια,για το Ελληνικο Χριστιανικο εθνος.
Μια αιρεση (εικονομαχια), που ειχε πολλες χιλιαδες νεκρων, εξορισμενων, 
βασανισμένων,αδικα διωκομενων χριστιανων εικονολατρων. 
Η εικονομαχια ηταν η αιτια, όταν βρισκοταν εικονόφιλος Βασιλιας στον Ελληνικο ρωμαικο θρονο,τα στρατιωτικα θεματα της Μικρας Ασιας, που στην πλειοψηφια τους ηταν εικονομαχικα, για να εκδικηθουν τον βασιλια που ηταν εικονολάτρης, αφηναν τους αραβες να φτανουν μεχρι την Κωνσταντινουπολη, κανοντας σφαγες, κλοπες, εμπρησμούς, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων, εντελως ανενόχλητοι,την ιδια ωρα που οι Ελληνες αυτοκρατορικοι στρατιώτες καθοταν ως θεατες σε παρελαση, μπροστα σε ολες της αραβικες επιθεσεις.

Το πιο σημαντικο είναι ότι οι βασιλιαδες που δεν ηταν απολυτα καλοι, σωστοι,οι τιμιοι, οπως ο Λεων ο γ, ο οποιος ανεβηκε στην εξουσια με τον τροπο που σας ανεφερα, απαγορεύοντας την λατρεια των ιερων Εικονων, εντούτοις μπορεσε να υπερασπιστεί την πατριδα στο ακεραιο από τους εξωτερικούς εχθρούς.

Οσο αναφορα τα πολιτικα δρωμενα του Λεων του γ, η “κορυφαια” του ενεργεια σε συνεννοηση , παντοτε με τον Σαρανταπηχο, ειτε με την αδεια του Σαρανταπηχου εάν προτιμάτε,εγινε ο διωγμος των Εβραιων της Ελληνικης(ρωμαικης) αυτοκρατοριας. 

Τον διωγμο των εβραιων τον εκανε ο Λεων ο γ , μαζι με τον Σαρανταπηχο, για έναν και μονο λογο,για να δικαιολογησει την εικονομαχικη αιρεση που δημιουργησε,η οποια ελαχιστα ελειψε από το να καταστρεψει δια παντος την Ελληνικη Ρωμαικη αυτοκρατορια. 
Η ενεργεια αυτή του Λεωντα είναι σπανιοτατη , καθως οι διωγμοι κατά,των εβραιων, την εποχη του μεσαιωνα είναι, παρα πολυ σπανιο φαινομενο. 
Εάν δεν έπεφταν οι Έλληνες στην θανάσιμη παγίδα του θρησκευτικού εμφυλίου, που κόντεψε να διαλύσει ολόκληρη την Ένδοξη Ελληνική αυτοκρατορία, η δεύτερη εποχή ακμής του Ελληνικού κράτους θα ξεκινούσε από την εποχή του Κωνσταντίνου του πέμπτου και όχι επί Μακεδονικής δυναστείας. 


Με τον θάνατο του Λέοντα του τρίτου στις 18 Ιουνίου του 741 μ.Χ., ο Κωνσταντίνος γίνεται μονοκράτορας, επί βασιλείας αυτών των δυο ξεκίνησε η θανάσιμη κατάρα της εβραικης εικονομαχίας η οποία ελάχιστα έλειψε να διαλύσει το κράτος.


Σε κάθε εποχή οι Εβραίοι εκτος απο τους λαους τους οποιος εστελναν εναντιον μας, δημιουργουσαν και αρκετες αιρεσεις για να καταρρευσει η Ελληνικη αυτοκρατορια αρχικα πνευματικα-ηθικα και στην συνεχεια στρατιωτικα, πολτικα και κοινωνικα.


ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.

Ενδεικτικο ειναι οτι κατα την εβδομη αγια οικουμενικη συνοδο, στο πέμπτο συμβούλιο της συνοδού το 787μ.χ., ο Ιωαννης ο πρεσβύτερος σαν επίσημος αντιπρόσωπος των πατριαρχείων Αντιοχείας-Ιερουσαλήμ-Αλεξάνδρειας διάβασε έγγραφο εκ μέρους των τριών πατριαρχείων, ότι ο Εβραίος από την Τιβεριαδα με το όνομα Τεσσαρακονταπηχυς διαβεβαίωσε τον Άραβα χαλίφη Γιεζιδ τον δεύτερο ότι εάν απαγορέψει την λατρεία των εικόνων θα ζήσει και θα βασιλέψει πολλά χρόνια.

Ένας από τους πολλούς τρόπους που 
χρησιμοποιούσαν οι Εβραίοι μαζί με πολλούς άλλους για να επηρεάσουν τους Έλληνες των Συνόρων καθώς και τους Έλληνες των κατακτημένων περιοχών από εκεινους ηταν οι αιρεσεις.


Αρχηγό της εικονομαχικης αίρεσης, θεωρούσαν οι πατριάρχες Γερμανός και Ταρασιος τον επίσκοπο Νακολειας Κωνσταντίνο.


Σημαντικο ρόλο έπαιξε και η νεανική στρατιωτική ζωή του Λέοντα του τρίτου που πολεμούσε στα Ελληνοαραβικα σύνορα δεχόμενος την μωαμεθανική άποψη σχετικά με την λατρεία των εικόνων.


Αυτες τις αποψεις περασε αργοτερα ο Λεον και στον γιο του τον Κωνσταντινο τον ε. 



Σίγουρο είναι ότι η εικονομαχία στρέφεται και ενάντια στον 820 κανόνα της εν τρούλο συνόδου του 622μ.χ. .

Στην Ελλάδα ξεκινά ένας αιματηρός πόλεμος ο οποίος θα κρατήσει σχεδόν έναν αιώνα.
Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 
Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως; 

  

;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.
 
Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται,ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  
 
Αναφερομαι παντοτε στους φοινικες-εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκης και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 
 
Δεν αναφερομαι σε ολους τους εβραιους. 
 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων.   
loading...

10 thoughts on “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΜΕΡΟΣ Α

  1. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ
    ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ, ΚΑΘΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΞΥΛΑ, ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ.

    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΒΡΩΜΕΡΕ ΙΟΥΔΑΙΕ.

  2. ΕΒΡΑΪΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΜΑΝΟΥΗΛ.

    ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΓΩΣ ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ.

    ΕΒΡΑΪΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥ, Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ.

    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΕΣΥ, ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΣ, ΠΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ, ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΤΟΥ ΛΩΤ, ΤΟΥ ΑΥΝΑΝΟΣ (ΙΔΙΩΣ…) ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΗΣ ΕΒΡΑΙΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ!!!

    ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ "ΠΟΙΜΝΙΟ" ΣΑΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ.

  3. ΓΕΛΟΙΕ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ Ο
    ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ Ο ΤΥΑΝΕΑΣ.

    Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ Ο ΤΥΑΝΕΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ
    ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ.

    ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ
    ΒΡΑΔΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΕΣ.

    Αν και ο Ιουδαϊσμός, δεν μπορούμε να πούμε ότι επαίρεται και τόσο φανατικά ότι αποτελεί «θρησκεία της αγάπης», ωστόσο ο Χριστιανισμός (που έχει σαν βάση κι αυτός, την εβραϊκή Παλαιά Διαθήκη) αυτό ακριβώς κάνει εδώ κι αιώνες αυτοδιαφημιζόμενος.

    Βεβαίως, ο αναγνώστης διαβάζοντας ένα μικρό δείγμα από την πληθώρα σχετικών χωρίων που υπάρχουν στην θεόπνευστον Αγία Γραφή, πιθανότατα να πειστεί, όσο κακόπιστος κι αν είναι, για το πόση "αγάπη" αποπνέει αυτό το "ιερό" βιβλίο…

    Ο Θεός καταστρέφει τα Σόδομα και τα Γόμορρα, σκοτώνοντας όλους τους κατοίκους των, πλην των "δίκαιων" Αβραάμ και Λωτ, ο οποίος μεν πρώτος, προηγουμένως είχε εκπορνεύσει την σύζυγό του, Σάρα, ενώ ο δεύτερος λίγο αργότερα θα έκανε έρωτα με τις κόρες του…

    "….Και έβρεξε ο Κύριος επάνω στα Σόδομα και τα Γόμορρα θειάφι και φωτιά από τον Κύριο του ουρανού· και κατέστρεψε αυτές τις πόλεις, και όλα τα περίχωρα, και όλους τους κατοίκους των πόλεων, και τα φυτά τής γης….."
    (Γένεσις, 19: 24-25)

    Ο Πανάγαθος προτίθεται να σκοτώσει ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΟΚΑ ΠΑΙΔΙΑ των Αιγυπτίων (όπως και πράττει αργότερα [Έξοδος, 12: 29]), για να καταστήσει σαφές ότι υπάρχει μια "διάκριση ανάμεσα στους Αιγυπτίους και τον Ισραήλ"…..

    Και κάθε πρωτότοκο στη γη τής Αιγύπτου θα πεθάνει, από το πρωτότοκο του Φαραώ, που κάθεται επάνω στον θρόνο του, μέχρι το πρωτότοκο της δούλης, που δουλεύει στον μύλο, και κάθε πρωτότοκο των κτηνών· και σε ολόκληρη τη γη τής Αιγύπτου θα υπάρξει μεγάλη κραυγή, τέτοια που δεν έγινε ποτέ ούτε θα γίνει τέτοια ύστερα απ' αυτά· σε όλους, όμως, τους γιους Ισραήλ σκύλος δεν θα κουνήσει τη γλώσσα του, από άνθρωπο μέχρι κτήνος· για να γνωρίσετε ότι, ο Κύριος έκανε διάκριση ανάμεσα στους Αιγυπτίους και τον Ισραήλ…
    (Έξοδος, 11: 5-7)

    Ο Πανάγαθος είπε στον Μωυσή: "Γράψ' το αυτό σε βιβλίο προς ενθύμηση, ότι θα εξαλείψω εξάπαντος τη μνήμη του Αμαλήκ από τον ουρανό".
    (Έξοδος, 17: 14)

    Έτσι λέει ο Κύριος: "Θα εκδικήσω όσα έκανε ο Αμαλήκ στον Ισραήλ, ότι του αντιστάθηκε στον δρόμο όταν ανέβαιναν από την Αίγυπτο· πήγαινε τώρα και πάταξε τον Αμαλήκ, και εξολόθρευσε κάθε τι που έχει, και μη τους λυπηθείς· αλλά, θανάτωσε και άνδρα και γυναίκα, ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕ, και βόδι και πρόβατο, και καμήλα και γαϊδούρι".
    (Σαμουήλ Α', 15: 2-3 )

    Και ο Κύριος σε έστειλε στον δρόμο, και είπε: "Πήγαινε και εξολόθρευσε εκείνους που αμαρτάνουν σε μένα, τους Αμαληκίτες, και πολέμησε εναντίον τους μέχρις ότου τους εξαφανίσεις…."
    (Σαμουήλ Α', 15: 18 )

    "Αν πραγματικά υπακούσετε στη φωνή μου, και φυλάξετε τη διαθήκη μου, θα είστε σε μένα ο εκλεκτός λαός από όλους τους λαούς· επειδή, δική μου είναι ολόκληρη η γη· κι εσείς θα είστε σε μένα βασίλειο ιεράτευμα, και έθνος άγιο…¨"
    (Έξοδος, 19: 5-6)

  4. Επειδή, έτσι λέει ο Κύριος των δυνάμεων:
    «Ύστερα από τη δόξα με έστειλε στα έθνη, που σας λεηλάτησαν· επειδή, όποιος αγγίζει εσάς, αγγίζει την κόρη τού ματιού του».
    (Ζαχαρίας, 2: 8).

    8 Μαρτίου 2018 – 1:27 μ.μ.
    Ακολουθεί ένα μικρό και πρόχειρο δείγμα γιά την ηθική του Xριστιανισμού.

    ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

    Ποιούς να σκοτώνετε:
    –Το άτακτο και ανυπάκουο παιδί. Δευτερονόμιον 21: 20-21.[ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των παιδιών δηλαδή]

    –Αυτούς που καταρρώνται ή χτυπούν τους γονείς των. Λευιτικόν 20: 9, Έξοδος 21: 15.

    –Τους λάτρεις άλλων θεών. Δευτερονόμιον 13: 6-11.[ εδώ δεν γλυτώνουν Δωδεκαθεϊστές, ούτε Μουσουλμάνοι, Ινδουιστές, Βραχμάνοι, Βουδιστές. Την γλυτώνουν όμως άθρησκοι και άθεοι!]

    –Τους πνευματιστές και τις μάγισσες. Λευιτικόν 20: 27, Δευτερονόμιον 13: 6-11, Έξοδος 22: 18.

    –Αυτούς που δεν πιστεύουν στον Χριστό (παραβολή). Λουκάς 19: 27.

    –Αυτούς που εργάζονται τα Σάββατα. Έξοδος 35: 2 (ο Μωυσής σκότωσε κά­ποιον γι’ αυτόν τον λόγο), Αριθμοί 15: 32-36. [την γλυτώνουν οι Εβραίοι!]

    –Αυτούς που κατηγορούνται από δύο μάρτυρες για κακοήθεια. Δευτερονόμιον 17: 6.

    –Τα παιδιά και τα μωρά των εχθρών. Αριθμοί 31: 17, Δευτερονόμιον 20: 13, Ψαλμοί 136 (ή 137): 9, Λευιτικόν 26: 29.
    [τώρα τί φταίνε τα αθώα αυτά πλάσματα, μόνο η χριστιανική αγάπη ξέρει]

    –Τους Μοιχούς. Λευιτικόν 20: 10.

    –Τους ομοφυλοφίλους. Λευιτικόν 20: 13.

    –Τη γυναίκα που δεν είναι παρθένος όταν παντρεύεται. Δευτερονόμιον 22: 13-21.[εδώ λίγες θα γλυτώσουν!]

    –Αυτούς που έχουν φονικά ζώα. Έξοδος 21: 29.

    –Τους κτηνοβάτες. Έξοδος 22: 19, Λευιτικόν 18: 23, 20: 15-16
    .
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ!

    Τώρα ποιούς να μισείτε:
    –Αυτούς που τρώνε καβούρια και γαρίδες. Λευιτικόν 11: 10. [τρέμετε καλοφαγάδες!]

    –Αυτούς που ξαναπαντρεύονται το ίδιο άτομο μετά από διαζύγιο. Δευτερονό­μι­ον 24: 4.

    –Τους ομοφυλοφίλους. Λευιτικόν 18: 22. [βλέπε παραπάνω]
    –Τους υπερηφάνους. Παροιμίαι 16: 5.

    –Τις γυναίκες που φοράνε παντελόνια. Δευτερονόμιον 22: 5. [ να τ ακούνε κυρίες και δεσποινίδες]

    –Τον άνδρα με μακριά μαλλιά (τον Ιησού άραγε;) Α΄ Πρός Κορινθίους 11: 14, αντί­φαση με: Αριθμοί 6: 5, Α΄ Σαμουήλ (ή Βασιλειών), 1: 11, Κριταί 13: 5.
    [οι φαλακροί να κοιμούνται ήσυχοι!]

    –Αυτούς που αποκαλούν άλλους βλάκες. Ματθαίος 5: 22.

    O Πανάγαθος λοιπόν, είναι γεμάτος αγάπη.

  5. ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΥΦΤΟΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΥ.
    ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 12ΘΕΟ ΣΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ 12ΘΕΪΣΤΕΣ. ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΤΟΝ ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ.
    ΑΝ ΠΗΔΗΧΤΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ.
    ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΝΤΑΙ.
    ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΤΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ.

  6. ενας ειναι!!!!!!!!!!ο γυφτοδιαχειριστης 12θεος γυφτοδασκαλος!
    κοιταξε τις ωρες των σχολιων!!!!!!!!!!!

  7. Που Ειναι ο Γιαννης ΠατερΑκης ?? Γιατι Σταματησε να Γραφει ??

  8. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ
    ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΚΛΑΙΓΟΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ 36 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΕΞΟΦΛΗΣΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ.
    ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ; ΝΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ.

    Markos Stagakis
    3 Μαρτίου στις 6:41 π.μ. ·

    ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΠΟΥ ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ,ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ….

    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΦΕΣΙΜΗ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΠΙ ΟΠΟΥ ΕΝΩ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ,ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΠΗ Η ΔΙΚΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΤΑΧΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΛΗΤΗΡΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ….

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ,ΕΙΧΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

    ΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΓΩ ΣΑΣΤΙΣΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ,ΤΟ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ,ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ,ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ….

    ΕΚΕΙ ΤΕΛΟΣ,ΟΛΑ…!!!!..ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΠΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ,ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΕΦΕΤΕΙΟ…

    ΠΑΡΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ 36 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ,ΜΙΑ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΔΙΝΑ 60 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ…..

    ΣΤΙΣ 4-6 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΗΣΥΧΟΣ,ΑΛΩΣΤΕ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΝ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 400 ΕΥΡΩ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ…

    ΧΘΕΣ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΞΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ…

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΕΦΟΡΟΣ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ….������

    ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΠΑΕΙ ΜΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙ…

  9. Ανώνυμος8 Μαρτίου 2018 – 11:16 π.μ.
    ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…Ε ΝΑΙ ΕΛΑ….ΑΑ ΠΟΛΥ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΙΑ ΗΛΙΟ ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕ….ΜΠΑΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?…ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ?…ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕ Ο ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΗΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟΥΔΑΚΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ?….ΑΑΧΧΧ Α ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΗ ΕΥΘΥΜΙΑ? ΕΞ'ΑΠΗΝΗΣ ΜΕ ΣΥΝΕΛΛΑΒΕΣ ΠΑΛΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ……Ε ΑΜΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΙΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΣΟΝ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΚΡΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ ΜΕ ΝΤΟΥΣΛΑΜΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΑΠ'ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΝΙΚΗ!!…..ΕΕΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΟ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΛΑΕ ΚΑΙ'ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ?….ΤΙΙ? ΤΙ? ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ!!….ΚΑΛΟ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟ.ΧΑΑΑ ΧΑΑΑΑ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΑΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΒΟΤΚΑ Β,ΚΟΡΕΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ?….ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΡΟΝΙΤΙΖΕΙ Ο Κ'ος ΠΡΕΣΒΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ….salom….salom.. Ονειρο ειδα ονειρο ειδααα που σε τεμαχιζε ο Νομικος με την μακρυα Λεπιδαα.

  10. Μηπως θα ηταν καλλυτερο λεγω μηπως να αυνανιζοσουνα μερικες φορες πριν ομιλησεις?

Comments are closed.