Ζουράρις για την εισβολή του Σαββίδη

Γνωστός για τα οπαδικά του συναισθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ ο Κώστας Ζουράρις μίλησε για τα όσα έγιναν στην Τούμπα στο παιχνίδι του Δικεφάλου του Βορρά με την ΑΕΚ.


Ανάμεσα σε αυτά που είπε στον Alpha Radio υποστηρίζει ότι πρέπει να τιμωρηθεί για την είσοδό του στο γήπεδο αλλά αρχικά τον χαρακτηρίζει... κωφάλαλο καθώς δεν μπορεί να καταλάβει αλλά και να μιλήσει ελληνικά. «Είναι δυνατόν να επικυρώνει το γκολ ο διαιτητής και να μπαίνει να κάνει τι; Άρα δεν είχε καταλάβει», αναφέρει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Ένας άνθρωπος που δεν ξέρει τη γλώσσα είναι κωφάλαλος. Ο Σαββίδης ούτε καταλαβαίνει τι του λένε, ούτε μπορεί να μιλήσει στα ελληνικά. Ουσιαστικά λειτουργεί ως κωφάλαλος. Είναι δυνατόν να επικυρώνει το γκολ ο διαιτητής και να μπαίνει να κάνει τι; Άρα δεν είχε καταλάβει.

Πρέπει να τιμωρηθεί γιατί μπήκε στο γήπεδο. Το όπλο είναι παντός καιρού και παντός τόπου, γιατί είναι άμυνα. Βεβαίως, δεν πρέπει να το δείχνεις, φυσικά, όταν έχεις νόμιμη άδεια οπλοχρησίας, που φαίνεται να την έχει ο Σαββίδης…

Τα γήπεδα είναι αυξημένης επικινδυνότητας τόπος . Η μόνη παράβαση και θα πρέπει να τιμωρηθεί, είναι ότι μπήκε μέσα στο γήπεδο.

Όταν λειτουργεί η αρχή της αναλογικότητος προφανώς έτσι γίνεται η ποινική δίκη πάντα. Πχ αν σε απειλήσω με πιστολάκι νερού και επειδή είναι νύχτα εσύ δεν το βλέπεις, μπορεί να τρομάξεις και να πάθεις κάτι και να πεθάνεις, τιμωρείσαι αντιστοίχως.

Ποτέ δεν εξισούται το πιστολάκι το νερένιο με το πραγματικό, δηλ ποτέ το χαρτί (της ταμειακής) με το τενεκεδάκι”.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. ΑΝΔΡΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡ ΕΚ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ......Ο ΚΑΚΩΣ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ,ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΛΩΣ ΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝ................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. του Ζουραρι του Μπουταρη θα τους παρω μια Φερραρι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γενναίος εί εκ βαλαντίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΜΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΛΘΟΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]