Πρόεδρος Για Εγκληματική Οργάνωση Ναί, Κάνει- Για Ποδοσφαιρική Ομάδα Όμως Όχι !!!

Ένταλμα σύλληψης για τον Ιβάν Σαββίδη…..
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης κατά του Ιβάν Σαββίδη και άλλων τεσσάρων ατόμων που πιθανότητα πρόκειται για τα άτομα της προσωπικής του ασφάλειας.

Ο Ιβάν Σαββίδης εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο μετά την απόφαση του διαιτητή Κομίνη να ακυρώσει το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα έχοντας πάνω του όπλο με την ΑΕΚ να καταγγέλλει ότι ο πρόεδρος του Δικεφάλου του Βορρά απείλησε τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Να υπενθυμίσουμε πως σε αθλητικούς χώρους δεν επιτρέπεται η οπλοκατοχή ούτε σε αστυνομικούς. Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα η υποδιεύθυνση αντιμετώπισης βίας σε αθλητικούς χώρους.

loading...

4 thoughts on “Πρόεδρος Για Εγκληματική Οργάνωση Ναί, Κάνει- Για Ποδοσφαιρική Ομάδα Όμως Όχι !!!

  1. Σιγά ρε … αναπτήρας είναι, όχι όπλο.

  2. Δυο Έλληνες στρατιωτικοί βρίσκονται όμηροι στα χέρια των Τούρκων, έχουμε απωλέσει εθνικό έδαφος καθώς οι βραχονησίδες Ίμια έχουν περιέλθει de facto στην τουρκική κυριαρχία, η χώρα κατακλύζεται από λαθρομετανάστες, ενώ ο ελληνικός λαός στενάζει από την βαριά υπερφορολόγηση του καθεστώτος συριζανελ.
    Δηλαδή εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ@*#ί χτενίζεται.

  3. Ο ΕΣΚΟΜΠΑΡ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΜΥΑΛΟ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟ-ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΧΕΛ

  4. ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΣΙΡΚΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΑΓΚΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΟΠΛΟ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΣΕΠΗ ΤΟΥ

Comments are closed.