Μια πρόταση για τ όνομα των ΣΚΟΠΙΩΝ που αποκαλύπτει τους προδότες . Ποιος θα πει ΟΧΙ ;

Για σκεφτείτε . Τι εμποδίζει τους έλληνες Βουλευτές να που ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ στη χρήση του όρου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;

Τους προτείνουμε  λοιπόν , έστω και με αυτό !!

Όπως οι ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ θέλουν να έχουν το όρο «ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ » -γιατί τα χα μου τους έμαθαν να νιώθουν ¨Μακεδόνες ¨ χάριν γεωπολιτικών σκοπιμοτήτων – θα πρέπει να δεχτούν σε μια σύνθετη ονομασία ,  και τον όρο «ΕΛΛΗΝΙΚΗ » .Καταρχήν λοιπόν , καταλήγουμε σε σύνθετη ονομασία που πρέπει  να περιέχει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και τον όρο «Ελληνική ».

Ποιο είναι το όνομα που προτείνουμε , εδώ που φτάσαμε ;

ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ή  northern Greek Macedonian ή северна грчка македонска

Ποιος λέει ΟΧΙ ;

Σε αυτήν την κατεύθυνση ΔΕΝ  γίνονται αποδεκτά  ονόματα χωρίς τον όρο ¨Ελληνική , ούτε άνω , ούτε βόρεια , ούτε νέα . Όλες οι υποψήφιες  ονομασίες να  υποδηλώνουν συνεπώς ξεκάθαρα σε όλα τα έθνη , ότι το κρατίδιο το ΣΚΟΠΙΩΝ είναι τμήμα της υπάρχουσας Ελληνικής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ .

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ και παράλληλα να δείξουμε  ότι αποτελεί Αιτία Γεωπολιτικού Πολέμου η Παραχάραξη της Ιστορίας μας !!

Όποιος δεν συμφωνεί σε αυτό , όποιος δεν ¨πατάει πόδι ¨ σε αυτό, είναι ανθέλληνας ή ηλίθιος !!

Δείτε τι θα κερδίσουμε από αυτήν την ονομασία  !!

Η γεωγραφική περιοχή της ιστορικής Μακεδονίας  ως ενιαίος χώρος , δεν ορίζεται επισήμως από κανένα διεθνή οργανισμό ή κράτος. Ειδικές αναφορές κατά καιρούς την εμφανίζουν να απλώνεται σε πέντε χώρες: Αλβανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, ΠΓΔΜ, και Σερβία.

Από εκεί ξεκινάει το ιστορικό αδιέξοδο !!

Σήμερα γίνεται κυρίαρχα αποδεκτό ότι , η περιοχή της Μακεδονίας εκτείνεται στην επικράτεια της Ελλάδας – η μισή περίπου έκταση της περιοχής όπου κατοικεί ο μισός πληθυσμός της-  στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας ,όπου  ανήκει σχεδόν το 40% της έκτασης και στη Βουλγαρία , περίπου το το 10%, στην περιοχή του Μπλαγκόεβγκραντ.

Το κρατίδιο το ΣΚΟΠΙΟΝ τείνει να γίνει Βουλγαρική ή Αλβανική αποικά !!

Ένα όνομα συνεπώς του κρατιδίου αυτού που να έχει την δυναμική της προοπτικής συνένωσης του Κρατιδίου αυτού με την Ελλάδα στο μέλλον , μας προσδίδει Γεωπολιτική ευελιξία , γεωστρατηγική δυναμική και διασφαλίζει την σταθερότητα στα Βαλκάνια !!

… κύριε Υπουργέ Εξωτερικών της Ελλάδας .

Μην κόπτεστε πολύ άλλωστε κάποιοι !!. Οι φύλακες έχουν μεριμνήσει , πολύ σύντομα , το κρατίδιο των ΣΚΟΠΙΩΝ να επιθυμεί διακαώς  την συνένωσή του με την μητέρα Ελλάδα !!

Το σχέδιο είναι γνωστό ως ¨Μετανάστευση Κράτους ¨

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ


[email protected]

loading...

2 thoughts on “Μια πρόταση για τ όνομα των ΣΚΟΠΙΩΝ που αποκαλύπτει τους προδότες . Ποιος θα πει ΟΧΙ ;

  1. εδώ που φτάσαμε το καλύτερο είναι να παραμείνει ως Πρώην Γιουγοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας

  2. Δεν μπορεί αν γίνει τώρα κάτι τέτοιο γιατί κανείς από τα υπάρχοντα κόμματα της βουλής δεν θα το ζητούσε πλην της Χρυσής Αυγής και δεν θα μπορούσε να το επιβάλλει επίσημα στα Σκόπια πάρα μόνο αν γινόταν κυβέρνηση είτε αυτοδύναμη είτε συγκυβέρνηση με άλλο ή άλλα κόμματα. Ακόμα και εσείς που το λέτε σαν ιδέα δεν έχετε την παραμικρή ιδέα πως θα το επιβάλλεται κιόλας, εδώ δεν σας ξέρουν πλην των αναγνωστών ΕΩ και του μπλόγκ που έγραψα σχόλιο.

Comments are closed.