Σόκ:Ρωσία,Η Ελληνική Κυβέρνηση Μας Απαγόρευσε Νά Μεσολαβήσουμε Για Την Άμεση Απελευθέρωση Των Δύο Ελλήνων Στρατιωτικών Με Την Τουρκία, Κατόπιν Εντολών Απο Τις ΗΠΑ!

Σέ μία περίεργη είδηση που τήν λαβάνουμε ώς σενάριο, μάς έρχεται από αμφιλεγόμενα στοιχεία απο την Ρωσία, ότι η Ελληνική  Κυβέρνηση απαγόρευσε ρητώς  στην Ρωσία να διαμεσολαβήσει (μετά απο Ρωσικό αίτημα προς την Ελληνική Κυβέρνηση)  για την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων
Στρατιωτικών που έπεσαν σε σχεδιασμένη Τουρκική ενέδρα,και στην ουσία αιχμαλωτίστηκαν δια της βίας!

Η Απόρριψη του Ρωσικού αιτήματος, φαίνεται να έχει Αμερικανικό δάκτυλο, που κατονομάζεται,Τζέφρι Πάιατ,  πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα! Για αυτό και υπάρχει περίεργει σιγή ασυρμάτου τόσο απο την Ρωσική Κυβέρνηση, όσο και απο την Ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα!

Η Ρώσοι κατηγορούν τον Πάιατ, οτι παρόλου που εξέφρασε τους φόβους του για το ενδεχόμενο μιας «ακούσιας σύγκρουσης» όπως την χαρακτήρισε, ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία,μιλώντας στο 3ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, εντούτοις δέν αποκαλύπτει ποτέ,και δεν μοιράζεται με την Ελλάδα της απόρρητες πληροφορίες  που διαθέτει μέσο της CIA, παρά καταναλώνεται σε συνεντέυξης με αόριστες φοβίες οτι φοβάται το μοιραίο ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, όπου και επιβεβαιώνετε μετά απο λίγα εικοσιτετράωρα!

Στην Ρωσία κάνουν λόγο για σπασμένο-νεκρό τηλέφωνο, αναμεταξύ των δυο Υπουργείων Άμυνας Ρωσίας-Ελλάδας, με την δέυτερη να μην λαμβάνει,και να μην δέχεται τα προειδοποιητικά Ρωσικά μηνύματα κινδύνου!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης    email: [email protected] 

loading...

7 thoughts on “Σόκ:Ρωσία,Η Ελληνική Κυβέρνηση Μας Απαγόρευσε Νά Μεσολαβήσουμε Για Την Άμεση Απελευθέρωση Των Δύο Ελλήνων Στρατιωτικών Με Την Τουρκία, Κατόπιν Εντολών Απο Τις ΗΠΑ!

  1. ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ(ΤΟ ΤΡ ΜΕ Π ) ΤΙΣ ΖΥΜΩΝΕΤΕ ΜΕ ΞΕΡΑΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΩΝ , ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΡΑΦΙΚΗ ΚΟΥΡΑΔΑ . ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΩΣ ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ

  2. ..γιατι ταχα δεν μπορουσανε οι δικαιοι και "φιλλελληνες" ΡΩΣΟΙ ..να μεσολαβησουν για την απελευθερωση των Ελληνων ..,.ΚΑΙ επειτα να απευθυνθουν στον ελληνικο λαο ..και εχουν τον τροπο ..και να μας πουν οσα τωρα διαβαζουμε ??..η.. δεν μπορουν να τραβηξουν το αυτι του Ερτογαν και να του πουν "μακρια τουρκε απο την ομοδοξη ΕΛΛΑΔΑ"??..νομιζουν οτι αυτα δεν θα ταεκτιμουσε ο λαος μας ..η..νομιζει καποιος οτι οι ΕΛΛΗΝΕς ..ειναι αφελεις..και δεν αντιλαμβανονται το κρυφτουλι που μεχρι τωρα παιζει η ΔΥΣΗ ..με την ΕΛΛΑΔΑ ..διχοτομηση κυπρου ..χουντα ..χρεος ..μετρα απο ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΕ..φτωχοποιηση ..ξεπουλημα εθνικου πλουτου ..κλπ

  3. H αλήθεια είναι πως δεν κινδυνευει η Ελλάδα απο την Τουρκία
    Η Τουρκία κινδυνευει με διαλυση εάν δεν αποσυρθεί ο Ερντοάν.
    Αυτόν δεν θέλουν, αυτός είναι ο στόχος.
    Βεβαια τα σχέδια των Δυτικών είναι λιγάκι διαφορετικά απο τα δικά μας, εμας μας συμφέρει η υπαρξη Ερντοάν στο τιμονι της Τουρκίας αλλά ποιος μας ρωτάει.
    Μας βαζουν μπροστά και υφιστάμεθα τις συνεπειες.
    ΠΡΟΣΟΧΗ !
    μην παθουμε οτι και το 1922.

  4. χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααα

  5. Ερντογάν είναι, όχι Ερντοάν.

  6. VGENEI O TOURKOS KATHE TOSO KAI LEEI ME KOROIDEPSE O TSIPRAS MOU EIPE OTI SE 15 MERES THA MOY DOSI TOYS FIGADES!!!!!KALA SOY EKANE EDO O ALITARAS DOYLEPSE ENA LAO OLOKLIRO ESI THA GLITONE;;;;

Comments are closed.