ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ…ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΙΟΣΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!

Ισχυροποίηση του τρίπτυχου θρησκεία-πατρίς-οικογένεια- καταγράφεται τον τελευταίο χρόνο στην ελληνική κοινωνία, όπως αναδεικνύει νέα…

έρευνα της DiaNEOsis, τα αποτελέσματα της οποίας θα ανακοινωθούν επισήμως στα τέλη Μαρτίου.

Σε παρουσίαση των αποτελεσμάτων στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών από τον Δημήτρη Μαύρο, διευθύνοντα σύμβουλο της (συστημικής) MRΒ, της έρευνας που διενεργήθηκε τον Ιανουάριο του 2018 και συγκρίνει τα αποτελέσματα με τον Δεκέμβριο του 2018, διαπιστώνεται ενίσχυση των Πατριωτικών τάσεων και πίστη στους παραδοσιακούς θεσμούς-ιδίως μάλιστα από τις ηλικίες μεταξύ 25 και 54 ετών.
Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο κ. Μαύρος επισημαίνει τρεις κυρίαρχες τάσεις στη σημερινή κοινωνία:
Η ανάγκη για ανάστημα -κάτι που έγινε ορατό και στον πρωτοφανή ξεσηκωμό για την ονοματολογία των Σκοπίων. 
Το 98% των Ελλήνων δηλώνουν εμπιστοσύνη στον θεσμό της οικογένειας και ακολουθούν οι θεσμοί των Ενόπλων Δυνάμεων, της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης.
Το 85% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι πιστεύει στον Θεό και το 60% ότι βρίσκεται «κοντά στη θρησκεία», πηγαίνοντας τακτικά στην εκκλησία.
Το 80% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι υπάρχουν «μυστικές ομάδες» στη χώρα ή το εξωτερικό, όπως η μασονία, που «κινούν τα νήματα». 




loading...

3 thoughts on “ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ…ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

  1. πατριδα θρησκεια οικογενεια η αγια και αδιαιρετη τριαδα των ελληνων
    οσο για τον πουτιν ενα παραδειγμα προς αποφυγειν ειναι
    ας παει με τα μεμετια

  2. Γιαυτό το 80%, θα τους πω ότι είναι κακό και επικίνδυνο να προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις το κόσμο, με κάτι που δεν γνωρίζεις,
    Το ποιός μας φταίει για την καταστροφή της χώρα μας , είναι γνωστό, τι δουλειά έχουν οι ξένες δυνάμεις ΄αφού οι Ζιμενς τα εξοπλιστικά η Νόβαλτις και τόσα άλλα κακά κάνουν μεγάλο χορό στη πλάτη μας, το μόνο που χρειάζεται σε όλους είναι΄λιγότερο υπνωτικό ή να το κόψουν τελείως, αν ΟΧΙ αλλοίμονο μας…α..

  3. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ. ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΤΣΑΤΣΟΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.

Comments are closed.