ΓΙΑΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ; (ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ)

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΣΤΗΛΗ ; 

ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ  ; 

ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΕΙΝΑΙ 
Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ; 

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ 
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ; 

ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ 
ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ; 


ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ
ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ 
ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ; 

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΗΝ 
ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ. 

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ 
ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.


ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ 
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ 
ΤΟΥ ΥΠΑΤΟΥ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ 
(ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ) ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. 



Απολυτη δικαιωση λοιπον 
 για ολους οσους αναφερουν εδω και χρονια οτι η στηλη Ισχυς δια της γνωσεως ειναι ο μοναδικος φοβος και τρομος ολων των ανθελληνων νεοταξιτων. 



Ο απολυτος πανικος εχει κυριευσει την νεα ταξη και τους εωσφοριστες με την στηλη Ισχυς δια της γνωσεως, την  κορυφαια μακραν Ελληνοχριστιανικη στηλη στην Ελλαδα αλλα και σε ολοκληρο τον κοσμο.

Αυτο ειμαι εμφανες απο τους νεοταξιτες εωσφοριστες που σχολιαζουν. 




Ο ΣΕΠΠΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΕΠΠΙΑ(Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ) ΜΕΡΟΣ Γ















Γνωριζουν πλεον εδω και χρονια, παρα πολυ καλα οτι το μοναδικο εμποδιο ωστε μα νην επιτυχουν τον αφανισμο της Ελλαδος, ειναι η Εθνικιστικη-χριστιανικη στηλη Ισχυς δια της γνωσεως-Επικρατεειν η Απολλυσθαι.


Ο πανικος και η αγωνια ειναι φανερος.

Τον Απριλιο του 2018 η Ελληνοχριστιανικη στηλη Ελλας, Ισχυς δια της γνωσεως (Επικρατεειν η απολλυσθαι) συμπληρωνει 12 συναπτα ετη. 

Ξεκινησα τον Απριλιο του 2006 σε τοπικη-περιφερειακη  εφημεριδα με πολυ μεγαλη επιτυχια. 



Εκεινα τα χρονια δεν ειχα υπολογιστη και οι ιστορικες μου εργασιες ηταν χειρογραφες. 



Εν συνεχεια τα κοριτσια της εφημεριδος τα περνουσαν στον υπολογιστη. 





Θυμαμαι οτι σχεδον καθε φορα, μετα απο καθε εργασια που παρεδιδα με καλουσαν στο τηλεφωνο, τα κοριτσια της εφημεριδας, για να μου ζητησουν διευκρινισεις σχετικα με καποια σημεια στα οποια δεν μπορουσαν να τα διαβασουν. 





Ο λογος ηταν οτι γραφω με το αριστερο χερι και οταν γραφω γρηγορα, γινομαι αρκετα κακογραφος. 







Ηταν τοση μεγαλη η ταλαιπωρια, η αγανακτηση αλλα και οι παρακλησεις των κοριτσιων απο την εφημεριδα, να τα γραφω πιο καθαρα. που μερικες φορες τα υπαγορευα τα αρθρα στην γυναικα μου την Πουλχερια, η οποια εγραφε πολυ καθαρα.  


Καποιες φορες ομως ωστε να μην χασω τον ειρμο μου, της τα ελεγα γρηγορα με αποτελεσμα και τα δικα της γραμματα να ειναι οριακα καλα.


Τελικα μετα και απο επιθυμια της συζυγου μου, το ετος 2009 απεκτησα τον πρωτο μου υπολογιστη. 





Κυριολεκτικα χαρας ευαγγελια για τα κοριτσια της εφημεριδας και για την γυναικα μου.




Εκτοτε τελειωσε οριστικα το χρονιο προβλημα με το γρηγορο γραψιμο των ιστορικων μου εργασιων. 


Εντουτοις οπως διαβαζετε και εσεις σε καποιες εργασιες δεν ειναι ολοκληρες οι λεξεις, διοτι και στο πληκτρολογιο καποιες φορες γραφω πολυ γρηγορα. 
   

Απο το 2010 εως και το 2015 η Ελληνοχριστιανικη στηλη ηταν ταυτοχρονα στον εντυπο τυπο και στο διαδικτυο.





Τα 8 χρονια κατα τα οποια ειμαι στο διαδικτυο η στηλη εγινε η κορυφαια σε ολη την Ελλαδα. 



Οι λογοι οπως αναφερουν οι ιδοι οι πραγματικοι Ελληνες αναγνωστες ηταν οι πολλες και πρωτοτυπες προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις, ενω ταυτοχρονα “μιλησα” μεσα στις ψυχες ολων των ανθρωπων με ηθικη-αξιοπρεπεια. 





Παραλληλα οι Ελληνες αναγνωστες αναφερουν κατι ακομη παρα πολυ σημαντικο, οτι μεσα απο αυτες τις ιστορικες μου εργασιες κραταω πολυ υψηλα το ηθικο των Ελληνων, στην πιο δυσκολη ιστορικη στιγμη για το  εθνος.



Ομως εγω ειμαι ο πιο υπερηφανος Ελληνας στον κοσμο γιατι εκτος απο ολα αυτα τα οποια αναφερατε σας προσφερω και μερικα ακομη υπερπολυτιμα πραγματα. 




Ενα ακομη παρα πολυ σημαντικο ειναι οτι μεσα απο τις εργασιες μου, ειμαι ο μοναδικος σε ολοκληρο τον κοσμο που σας προσφερει τις λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση.  

Διαβαστε σχετικα στην εικονα την οποια ακολουθει. 

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ




Μεσα απο αυτον τον συνδυασμο θα οδηγηθουμε στην εθνικη και ατομικη επιβιωση και στην συνεχεια στην απελευθερωση του εθνους. 





Παραλληλα σημαντικοτατο ειναι οτι οσοι φοβουνται τους νεοταξιτες δηλαδη οι περισσοτεροι, μπορουν να κινηθουν εντελως ηρεμα και αθορυβα χωρις να γινουν αντιλητποι. 




Αυτο διοτι δεν μπορουν να σας διωξουν. 

Για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εξαιτιας της στηλης και των προτασεων μου, δεν εχετε καμια απολυτως αναγκη τα κομματα, τα κινηματα και τους φορεις



Μεσα από τις δικες μου εθνικες λυσεις και προτασεις δεν ειναι σε θεση oi εωσφοριστεςνα σας εντοπισουν και να σας κανουν κακο με οποιοδηποτε τροπο.


Το μονον το οποιον εσεις κανετε ειναι να πηγαινετε τα παιδια σας στις Εκκλησιες, στα μουσικα σχολεια, στο παγκρατιο αθλημα και παραλληλα να γνωριζουν την πραγματικη Ελληνικη ιστορια.




Επισης μεταξυ πολλων αλλων ειμαι ο μοναδικος στον κοσμο σε κατι ακομη παρα πολυ απαραιτητο.


Αυτο διοτι σας προσφερω την προστασια, την οποια  χρειαζεστε, για να εχετε ολο τον απαραιτητο
χρονο γιοα να δημιουργησετε Ελληνες ανωτερης ποιοτητας.




Ολο το το χρονικο διαστημα το οποιο θα δημιουργητε τους αυθεντικους Ελληνες, θα εισαστε χωρις φοβο και χωρις την παραμικρη ενοχληση απο τους νεοταξιτες. 

Να μην ξεχνατε και τα εξης καθοριστικα γεγονοτα σχετικα με ολα αυτα που σας αναφερω. 



Οτι ολα τα δηθεν πατριωτικα ιστολογια εδω και χρονια αρνουνται να βαλουν τις ιστορικες μου εργασιες. 

Ουτε καν την εργασια μου για την αποφυγη τροχαιων ατυχηματων δεν δεχονται να αναρτησουν. 


Περισσοτερα απο 1500 ιστολογια αρνηθηκαν να δημοσιευσουν την αθηλτικη και πολυ υψηλοτατου επιπεδου εργασια μου η οποια δεν ειχε καμια απολυτως σχεση με τις υπολοιπες τις οποιες κανω εδω και 12 συναπτα ετη.



Οπως ολοι γνωριζουν εδω και δεκαετιες σχεδον καθε ημερα χανει την ζωη τγου και ενας ανθρωπος απο τροχαιο ατυχημα.


Εντουτοις οι ωευτοχριστιανοι αρνηθηκαν να την αναρτησουν. 

Ολα αυτα για να μην μαθουν ακομη περισσοτεροι Ελληνες για την Ελληνοχριστιανικη στηλη την οποια γραφω.




Ο πραγματικος ρολος των ψευτωπατριωτικων ιστολογιων, και ολων των ψευτοπατριωτων ειναι ο ρολος του εκτονωτη, με αναρθρες κραυγες και δηθεν απειλες για φυλακες και κρεμαλες εναντια στους προδοτες-πραξικοπηματιτες των μνημονιων κλπ.




Ολες αυτες οι κακογουστες παραστασεις δινονται με μοναδικο σκοπο να εκτονωνουν την οργη του λαου ωστε να μην επαναστατησει.  

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΗΘΙΚΟ , ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ  ;







Ο μοναδικος πραγματικος τους φοβος ειναι η στηλη Επικρατεειν η απολλυσθαι. 







Ο απολυτος τρομος των εωσφορισστων ειναι να μην δημιουργηθουν και αλλοι Ελληνες ανωτερης-ανωτατης ποιοτητας, μεσα απο την Ελληνοχριστιανικη στηλη
μου, με συνεπεια να ξεσηκωθουν οι γνησιοι Ελληνες απαιτωντας ειρηνικα, δυναμικα, η βιαια την εφαρμογη του αρθρου 120 παρ. 4 του Ελληνικου συνταγματος, την αλλαγη του πολιτευματος και την καταργηση των κομματων.










Ειμαι ο μοναδικος Ελληνας σε ολο τον κοσμο που σας προτεινει 

την εφαρμογη του αρθρου 120 παρ. 4 του Ελληνικου συνταγματος, την αλλαγη του πολιτευματος και την καταργηση των κομματων.









ΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ;

Παραλληλα με αυτην την πολιτικη μου προταση, σας δινω το δικαιωμα να ξεχωρισετε τους πραγματικους Ελληνες πατριωτες, καθως ολοι οσοι ειναι πιονια και ανθρωποι της νεας ταξεως και του εωσφορου δεν ζητουν ποτε τον προαναφερομενο συνδυασμο.




Αρθρο 120 παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και καταργηση των κομματων. 




Παρα πολυ ευκολα και χωρις να χανετε υπερπολυτιμο χρονο για την εθνικη μας επιβιωσει, μεσα σε ελαχιστα λεπτα, σας εδωσα το δικαιωμα-πλεονεκτημα να εισαστε σε θεση να ανακαλυπτετε τους προδοτες της Ελλαδος.






Δεν επιθυμουν καμια απολυτως αντιδραση απο τους σκλαβωμενους. 






Αυτες ειναι οι πραγματικες αιτιες που δεν εχουν βαλει ποτε καμια ιστορικη μου εργασια και κανενα δικο μου αρθρο, τα ψευτοπατρωτικα ιστολογια. 






Ολοι αυτοι οι προδοτες που εμφανιζονται ως σωτηρες μεσα απο κομματα, νεους φορεις και κινησεις, σας πλησιαζουν με μοναδικο σκοπο να ξοδεψουν ασκοπα τον ελαχιστο χρονο που σας απεμεινε, ωστε να μην αντιδρασετε για να ολοκληρωθει με μεγαλη ευκολια
ο αφανισμος της Ελλαδος. 






Στο σημειο αυτο αναφερω οτι μια μειοψηφια πολιτικων
οι οποιοι προσπαθουν να κανουν το ελαχιστο καλο για την Ελλαδα μεσα στο απολυτως ελεγχομενο πολιτικο συστημα, αμεσως τιμωρουνται με φυλακες και πολλες αλλες ποινες.   


ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.


Παντοτε απο τα αρχαια χρονια ολοι οι Ελληνες οι οποιοι ξεχωρισαν και πρωτοστατησαν εναντια στους τυρρανους και τους εχθρους της πατριδος μας, ειχαν παντοτε πολυ ασχημες επιπτωσεις.



Οπως γνωριζουν ολοι πλεον οι αυθεντικοι Ελληνες -χριστιανοι αναγνωστες, εξαιτιας των διαδικτυακων μου δραστηριοτητων, εχω υποστει τεραστιες αδικιες, πολυ μεγαλες πλεκτανες, αδικες κατηγοριες, υβρεις πολλες συκοφαντιες και μου στερουν ακομη και το δικαιωμα στην εργασια. 


Αυτο ειναι μια ακομη παρα πολυ μεγαλη αποδειξη οτι η στηλη μου ειναι μακραν η κορυφαια ελληνοχριστιανικη στηλη στον κοσμο, ενω εγω ειμαι ο μοναδικος ο οποιος προκαλει στην νεα ταξη, πραγματικα και συντριπτικα  χτυπηματα.



Σε διαφορετικη περιπτωση, που δεν αξιζε η στηλη δεν θα γινοταν ολα αυτα εναντιον μου επι τοσα χρονια, τα οποια δεν εχουν γινει ποτε σε κανεναν αλλον απο το διαδικτυο.



Σε προσωπικο επιπεδο οτι κανω τοσα χρονια, το κανω αφιλοκερδως. 





Η “αμοιβη” μου ειναι η δημιουργια Ελληνων ανωτερης ποιοτητας.




Ειναι ηθικη λοιπον η “αμοιβη μου”. 




Ηδη σε χαμηλους τονους αρκετοι Ελληνες γονεις εφαρμοζουν τις μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση.




Αυτην την εποχη γραφω τις εργασιες μου σε εναν σχεδον διαλυμενο υπολογιστη και μου λειπουν καποια βιβλια για να κανω τις νεες μου εργασιες και τις νεες μου προσωπικες πρατηρησεις. 



Αυτο διοτι μεταξυ αλλων εχω πεσει και θυμα κλοπης.




Προσπαθω με δανεικους-διαλυμενους υπολογιστες να προσφερω το καλυτερο στην Θρησκεια μου και την πατριδα μου. 



ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΔΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΑΝΟ












Θα πρεπει να γνωριζουν οτι Ελληνες αναγνωστες, οτι μερικοι φιλοι της στηλης μου απεστειλαν εμαιλ, διοτι τα σχολια τους δεν δημοσιευονται στο ιστολογιο ως απαντηση, ειτε αργουν πολυ να δημοσιευτουν.

Σε αυτο το θεμα δεν εχω καμια απολυτως αρμοδιοτητα και δικαιοδοσια. 

Ομως αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι στα 8 χρονια στα οποια ειμαι στο διαδικτυο, το ιστολογιο Ξυνπηστε ρε ειναι το μοναδικο μεχρι στιγμης το οποιο δεν εχει καμια απολυτως λογοκρισια. 
ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.





Η ηθικη ζωη και η Ελληνικη παιδεια είναι τα διαχρονικα τα μοναδικα μεσα  για να εχουμε αρχικα δικαιωμα στην εθνικη επιβίωση, και λιγο αργοτερα να εχουμε δικαιωμα στην ελευθερια, ειτε με ειρηνικο, ειτε με βιαιο τροπο, συμφωνα με το αρθρο 120 ,παραγραφος 4, του Ελληνικου συνταγματος.
Διαβαστε και δειτε σχετικα , με το αρθρο 120 του συνταγματος τους καθηγητές Συνταγματικου δικαιου Γιωργο Κασιματη, Βασιλη Σπυρου, και αλλους.
Ελληνες μπορειτε να κανετε οσες απεργιες θελετε, οσες διαδηλώσεις θελετε, οσους πολιτικους φορεις θελετε. 
Επισης μπορειτε να περιμενετε οσους “σωτηρες ” θελετε .
Τιποτε από όλα αυτά δεν τους ενοχλεί, τιποτε δεν τους φοβιζει.
 Ένα μονο πραγμα τρεμουν την επιστοφη στα χρηστα ηθη. Διοτι τοτε και μονον τοτε θα κερδίσουμε την ελευθερια μας. 
Μονον τοτε θα καταργησουμε το στημενο ελεγχομενο κατά γενικη ομολογια” πολίτευμα” ολων των Ελληνων και τα προδοτικα κομματα.
Μονον τοτε θα γινει αποδεκτη από τους γνησιους Ελληνες , η επι  12 χρονια προταση μου , για αλλαγη πολιτεύματος.
Με την αλλαγη πολιτεύματος θα εχουμε καταργηση των κομματων.
 Η επιλογή των υποψηφιων θα γινεται από τους Ελληνες , με βαση τον εντιμο ηθικο βιο. 
Προσοχη δεν θα κατεβαινουν από μονοι τους υποψήφιοι, θα τους επιλεγουμε εμεις. 



Οι εκλογες θα γινονται με κληρο.




Μολις παρανομησει καποιος αμεσως του αφαιρουμε το αξιωμα και τον τιμωρούμε αυτό διοτι την ανωτατη εξουσια σχετικα με θεματα δικαιοσυνης θα την εχουμε μονιμος εμεις οι Ελληνες ο λαος.




Στις εκλογες αυτές δεν θα εχουν δικαιωμα όλα τα μελη των σημερινων κομματων και οι συγγενείς τους μεχρι εκτου βαθμου.
Μονον οι γνήσιοι και ηθικοι Ελληνες θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης. 




Για να γινουν όμως όλα αυτά χρειαζεται πολύ υψηλη πραγματικη Ελληνικη παιδεια ,και ηθικες αρχες, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 

ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ 
ΟΧΙ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ.
Οι ελαχιστοι σωστοι πολιτικοι δεν τους επιτρεπουν μεσα απο το απολυτως ελεγχομενο πολιτευμα να προσφερουν το παραμικρο στην πατριδα. 
Σε περιπτωση που τολμησουν να κανουν κατι καλο ειτε τους εκβιαζουν ειτε τους τιμωρουν αδικα.



Φυσικα δεν ζητουν ποτε ιερο εθνικο συνδυασμο τον οποιο μονον η στηλη ισχυς δια της γνωσεως προτεινει.  



ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ; 


Απαραβατο αρχαιοελληνικο αξιωμα ειναι οτι οι Ελληνες βασιλεις 

σε καμια των περιπτώσεων δεν 

στηριζουν 

 της στρατιωτικες τους επιτυχιες, και την επιβίωση της Ελληνοχριστιανικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας, εις βαρος της οικονομικης ευημεριας, των φτωχων Ελλήνων βαζωντας δυσβασταχτους φορους όπως εκαναν  καποιοι βασιλεις απο αναγκη η απο φθονο για τον Ελληνικο λαο. 


Οι γνησιοι Ελληνες βασιλεις-στρατιωτικοι γνωριζουν

 πολύ καλα ότι ακομη και σε περιπτώσεις ζωης και θανατου για την αυτοκρατορια ότι η επιβιωση του κρατους δεν επιτρεπετε να επιτυγχάνεται εις βαρος των ασθενέστερων οικονομικα Ελλήνων.


Ο

ι πολιτικες οι στρατιωτικες επιτυχιες ενός κρατους ενός βασιλια -αυτοκρατορα δεν εχουν απολυτως καμια ηθικη, πολιτικη και στρατιωτικη αξια, εάν γινονται εις βαρος της οικονομικης ευημεριας των φτωχων Ελληνων.


Μια στρατιωτικη, μια πολιτικη, μια κοινωνικη επιτυχια για να εχει αξια, δεν πρεπει ποτε να επιτυγχανεται , εις βαρος, της οικονομικης ευημεριας των πολιτων η των υπηκόων.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ 
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΗΣΕΑΣ.



Ο Θησεας ηταν ο πρωτος Ελληνας βασιλιας παγκόσμιος, ο οποιος διδαξε ότι οι πραγματικοι Ελληνες βασιλιαδες επωμίζονται τα περισσοτερα βαρη από ολους τους υπολοιπους, ενω τους καρπους των προσπαθειών τους, τους μοιράζονται με ολους τους πολιτες. 


Ακομη ο Θησεας διδαξε ότι σε κάθε μαχη, σε κάθε πολεμο, καθημερινα της περισσοτερες φορες από οποιονδηποτε άλλο στρατιωτη, βαζει την ζωη του σε κινδυνο ο εκάστοτε Ελληνας Βασιλιας. 

Για αυτό ολοι οι Ελληνες Βασιλεις, στρατηγοι κατά την αρχαια και μεσαιωνικη εποχη, οπου οι προγονοι μας ηταν διοικητες της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, επιτεθοταν ολομόναχοι εναντιoν χιλιαδων αντιπαλων, για να παρουν θαρρος οι υπολοιποι Ελληνες στρατιώτες για να κερδιθουν οι μαχες και οι πολεμοι υπερ της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας. 

Τα χρηστα ηθη είναι το διαχρονικο “μυστικο ” επιβιώσεως του εθνους μας από τα παναρχαια χρονια. 






Εξαιτιας των χρηστων ηθων, του χριστιανισμου και της αρχαιοελληνικης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο. 
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη), και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 
Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. 
Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ ΩΣ 
ΕΘΝΟΣ.

ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΝΑΖΙΑΝΖΗΝΟΣ ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΜΗΣ ΑΜΥΝΑΣ.
Κρείττων γαρ επαινετός πόλεμος ειρήνης χωριζούσης Θεού,  μας διδαξε με τις ευλογιες του Ιησου Χριστου  ο Άγιος Γρηγόριος ο θεολογος.
Μεταφραση : Προτιμω και επαινω τον πολεμο, απο μια “ειρηνη” η οποια θα με χωρισει απο τον Χριστο. 
Οπως μας διδαξε ενας παρα πολυ μεγαλος αγιος της Ορθοδοξιας μας, δεν μπορουμε να κατηγορησουμε εναν χριστιανο που παιρνει το οπλο για να κατατροπωσει τον εχθρο, απο την στιγμη που ο εχθρος εχει ως σκοπο να αφανισει τον Ελληνα, την πιστη του και την πατριδα του.  
Δεν γινεται να αγαπαμε τους παντες ακομη και τους εχθρους μας και να τους επιτρεπουμε να μας σφαξουν διοτι τοτε δεν θα ειμαστε στην ζωη για να διαδωσουμε το εργο του Χριστου, δεν θα μπορουμε να αγαπησουμε. 





Επισης με αυτην την νεοταξικη και εωσφορικη “λογικη” θα ειχε εξαφανσιτει απο τον παγκοσμιο χαρτη πολλους αιωνες πριν το Ελληνικο εθνος.




Δεν ειναι χριστιανικο και λογικο να αγαπαμε τους εχθρους μας μεχρι θανατου. 


ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ 
ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΙ  ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΙΕΡΕΙΣ 
ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ
ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ,
Ηταν εντελως αδυνατον ενας απο τους κορυφαιους αγιους της ορθοδοξιας, ο οποιος προσφερε τα παντα στο Ελληνικο εθνος για να επιβιωσει και να μεγαλουργησει τους επομενους αιωνες να διδασκει πραγματα εναντια στον Ιησου Χριστο. 








Τις διδαχες του αγιου Γρηγοριου του Θεολογου 
ασπαστηκαν και εφαρμοσαν ολους τους επομενους αιωνες ολοι οι Ελληνες χριστιανοι.







Αυτος ομως που εφαρμοσε περισσοτερο απο ολους τους υπολοιπους τις διδασκαλιες του αγιου Γρηγοριου, ηταν ο κορυφαιος στρατιωτικος αγιος της Ορθοδοξιας μας ο Αγιος Νικηφορος ο β Φωκας.






Ο  Aγιος Νικηφορος σχετικα με την αντιμετωπιση των αγαρηνων ειναι απολυτος οπως και ο αγιος Γρηγοριος ο Ναζιανζηνος, αφανισμος των αγαρηνων μεχρι ενος με την βοηθεια και την ευλογια του  Χριστου για να επιβιωσει το Ελληνικο εθνος.
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ 
ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΕΦΑΡΜΟΦΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΠΑΡ.4
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Για αυτόν τον λογο επετρεψε για πρωτη και μοναδικη φορα σε ολο τον κοσμο ο τριαδικος θεος, να διακοψουν την λειτουργια του, το μνημοσυνο του, μεσα στον κορυφαιο ναο του Χριστιανισμου, την Αγια Σοφια, και να ψαλλουν τον Ελληνα Βασιλια Νικηφορο, ως αργαλεο θανατο των Σαρακηνών.

Ακομη και τοσο γεναιος πολεμιστης που ηταν ο Νικηφόρος ο β,τοσο μεγαλος στρατηγος, που ηταν αυτοκρατορας στην κορυφαια αυτοκρατορια του κοσμου, μπροστα στον θεο, δεν ηταν παρα ενας απλος ανθρωπος, μεχρι εκεινη την στιγμη, καθως δεν ειχε γινει ακομη αγιος. 

Εν τουτοις οι καταστροφες των αραβων, ηταν τοσες πολλες επι πολλους αιωνες εις βαρος των αθωων Ελλήνων.
Τα μαρτυρια των Ελλήνων δεν ειχαν τελος ολους εκεινους τους αιωνες, από τους αγαρηνους, με σφαγες, κλοπες, εμπρησμούς, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων. 
Για αυτό επετρεψε ο θεος να διακοπτουν την δοξολογια του μεσα στην Αγια Σοφια, και να δοξολογουν τον Νικηφορο τον β Φωκα.
Ο αγιος Νικηφόρος είναι ο μοναδικος βασιλιας στον οποιο εγινε η υψιστη τιμη να διακοπτουν το μνημοσυνο του θεου μεσα στην αγια Σοφια τον κορυφαιο ναο της οικουμενης και να ψαλλουν εκεινον ως Αργαλεο θανατο των σαρακηνων, εγινε αντικειμοενο υβρεων-βιαιοτήτων εξαιτιας των εβραιων. 
Ουδέποτε στα παγκοσμια χρονικα  εγινε μια τετοια τιμη σε οποιοδήποτε άλλο βασιλια ουτε καν στον κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων τον Ιερο Βασιλειο τον β.

Ουτε στον κορυφαιο αυτοκρατορα ολων των εποχων τον ιερο Βασιλειο τον β δεν εγινε τετοια τιμη, ουτε σε κανεναν άλλο Ελληνα αυτοκρατορα, να τους ψαλλουν μεσα στην κορυφαια εκκλησια του κοσμου, διακοπτωντας το μνημοσυνο του Σωτηρα Ιησου Χριστου. 






Αυτό ηταν ξεκάθαρα ένα δειγμα, ότι ο Νiκηφορος θα γινοταν Αγιος.




Ο ιδιος ο ιησους Χριστος ,επιτρεπει την νομιμη αμυνα, διαφορετικα δεν θα επετρεπε, στους Ελλήνες να αμυνονται επι τοσους αιωνες και να εχουμε αυτοκτρατορια.
Σχετικα την νομιμη αμυνα ειναι συμφωνος και ο επισκοπος Πλωμαριου το 1913 μ.χ., ο οποιος σε σχετικο του βιβλιο αναφερει οτι ο χριστιανος θα πρεπει να εξαντλησει ολα τα μεσα ωστε να αποφυγει τον φονο. 
Εαν ομως αυτο δεν ειναι εφικτο τοτε εχει καθε δικαιωμα, οπως και ο καθε ανθρωπος να υπερασπιστει την ζωη του.
ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ  ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ 
ΑΜΥΝΑ.


Αλλο ενα σημαντικοτατο παραδειγμα ειναι ο Ελληνας βασιλιας απο την Καππαδοκια ο Ηρακλειος.





Ο Ελληνας βασιλιας Ηρακλειος, ο οποιος πριν να ξεκινησει το θρυλικο επος του εναντια στους περσες, πηγε και παντρευτηκε την εξ αιματος ανηψια του την Μαρτινα. 
Η Μαρτινα ηταν κορη της αδερφης του και ο λαος μαζι με τον αγιο  πατριαρχη Σεργιο αντεδρασαν σε αυτον τον γαμο.




Αυτο τον γαμο τον εκανε διοτι η πρωτη του γυναικα η Ευδοκια πεθανε πολυ προωρα απο επιληψια.




Εντουτοις ο Χριστος αξιωσε αυτον τον υπεροχο Ελληνα να ξεπερασει σε επιτευγματα τον μεγα Αλεξανδρο και να κρατησει δια παντος ζωντανο το Ελληνικο εθνος.




Ο βασιλιας Ηράκλειος ξεπερασε σε αρκετους τομεις τον M. Αλεξανδρο και κρατησε ζωντανη την Ελλαδα στην πιο κρισιμη ιστορικη καμπη ολων των εποχων.





Εάν δεν υπηρχε ο Ηράκλειος παρα τα χρηστα ηθη των προγονων μας η Ελλαδα θα ειχε σκλαβωθεί στους περσες.
Δυστυχως ο Ιδιος ανθρωπος παντρευτηκε την εξ αιματος ανηψια του την Μαρτινα με την οποια εκανε πολλα παιδια. 




Ποιος ο ανθρωπος που ξεπερασε σε ποσους τομεις και επιτεύγματα τον Μεγα Αλεξανδρο. ​ 
Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 
Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 
Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα.
Στους αγιους τοπους εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων.






Μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου, εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 
Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 





Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα    περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια.





Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο.




Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. 






Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας.








Ακομη και ο Μ. Αλεξανδρος, με πολύ εμπειρους στρατιώτες,με περισσοτερους στρατιώτες σε σχεση με τον Ηρακλειο, και ένα ισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος πολιτικα,οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει    
την περσικη αυτοκρατορια, σε σχεση με τον Ηρακλειο.




Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.



Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο, ο πρωτος Ελληνας χριστιανος βασιλιας, ο Ηράκλειος εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων. 






Ειχαμε δηλαδή εισβολή και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.


ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ




Το απογειον της Ελληνορθοδοξιας πανω από όλα, ηταν οταν ο Ελληνας Αυτοκρατορας Ηράκλειος πηρε πισω από τους Περσες τον Τιμιο Σταυρο, τον οποιο πηγε ο ιδιος πισω στα Ιεροσόλυμα.
Ο θριαμβος των Ελλήνων ήταν ολοκληρωτικος. 




Δεκατέσσερα χρονια πριν, δηλαδή το 614 μ.Χ., το Ελληνικο-ρωμαικο κρατος, δεν είχε βρεθει μονον κατακτημενο κατά το ημισυ από τους Περσες,
αλλα ήταν για πρωτη φορα στην ιστορια του σκοπιμα, εξαιτιας των αλλοδαπών αυτοκρατορων, τελειως χρεωκοπημενο.
Ηταν η εποχη που εδωσαν οι εωσφοριστες Περσες το τελεσιγραφο στους προγονους μας, ότι ή θα εγκαταλείψουν ολοι τον Ιησου Χριστο, η δεν θα ξαναδουν ποτε τον ηλιο.





Τελικα ο υπεροπτης εωσφοριστης Χοσροης ο οποιος αποκαλουσε τον Ηρακλειο, δουλο του, εχασε την ζωη του, και ο γιος του εκανε κηδεμονα
-δουλο του το παιδι στον Ελληνα αυτοκρατορα Ηρακλειο. 
Αυτο ειναι το απολυτο απογειο της Ορθοδοξιας και του Ελληνισμου. 





Ο Χριστος και η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια ειχαν κερδισει κατα κρατος τον εωσφορο και την αυτοκρατορια του. 





ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ 
ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ 
ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Η Περσικη αυτοκρατορια, προσπαθουσε παρα πολλους αιωνες να αφανισει δια παντως τον Ελληνισμο. 
Τελικα εξαιτιας της γενναιοτητας, του ηθους, της πιστης, των χρηστων ηθων, και της βοηθειας του Ιησου Χριστου, οι προγονοι μας κατεβαλαν δια παντως τον προαιωνιο εχθρο του Ελληνικου εθνους. 





(1) ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ :
Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες.
Είναι κατανοητό ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν.
Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε -αν και μας την κρύβουν και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε.
Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση του κατ’ επίφασην πρωθυπουργού.
Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως γνωρίζει πάρα πολύ καλά σε τι έχει συναινέσει, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά και την κατάληξη των όσων μέχρι σήμερα ζούμε.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών και αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο “πείραμα” της νέας τάξης πραγμάτων για την απόλυτη κατοχή μίας χώρας χωρίς να προηγηθεί πόλεμος.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και οι πραξικοπηματίες κυβερνούν ενώ ταυτόχρονα μετέχουν σε σχέδιο ολικής απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ από όλους εκείνους που γνώριζαν πως η θέση τους για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι σε κάποιο κελί μίας υπόγειας φυλακής και αντάλλαξαν την τιμωρία τους με την δική μας δουλεία και με την άλωση της χώρας εις το διηνεκές.
Αυτούς τους πραξικοπηματίες πρέπει να τους απομακρύνουμε εμείς, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος για εμάς. 
Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, όλοι γνωρίζουμε πως είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου. 
Ή αυτοί, ή εμείς.
(2) 
Φωτογραφία της Dimitra Papadopoulou.
ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΕΡΕΣ  ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
kasimatis george – Το Κουτί της Πανδώρας

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ 19 3 16 Ξενοδοχείο Stanley ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ

Για οσους δεν γνωριζουν στημενες και παρανομες διοτι πλεον εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα ειναι και οι νεοταξικες “εκλογες” . 
Ακριβως το ιδιο πραγμα γινεται με τις στημενες εκλογες που συμμετεχουν διαφοροι αλλοι για προσωπικα συμφεροντα, αλλοι γιατι ειναι προδοτες και μερικοι διοτι ειναι αφελεις.
Εντουτοις νομιμοποιουν τους προδοτες να κανουν καθε εθνικη προδοσια.
Η Ελλαδα απο το 1832 μ.χ. δεκα χρονια μολις μετα την ΗΡΩΙΚΗ επανασταση του 1821 εγινε εκ νεου προτεκτορατο των μεγαλων δυναμεων, για αυτο απωλεσε μεγαλος μερος απο την εθνικη κυριαρχια.
Για αυτο μας εφεραν το 1832 μ.χ.  γερμανο βασιλια να μας κυβερνησει.
Απο το 2010 και με την ψηφιση του πρωτου παρανομου και προδοτικου μνημονιου, ειχαμε καταλυση του συνταγματος, πραξικοπημα και ολικη απωλεια της εθνικης κυριαρχιας. 
Σχετικα με τις στημενες και προδοτικες εκλογες εχουμε πολλες αναφορες, ενδεικτικα θα αναφερω δυο περιπτωσεις. 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ :
 Οι Έλληνες τόνισε, δεν ψηφίζουν με την αληθινή έννοια της ψήφου. 
Οι Έλληνες απλά καλούνται να νομιμοποιήσουν, δηλαδή να επιλέξουν μεταξύ εκείνων των επιλογών που προτείνουν οι μηχανισμοί του συστήματος. 
Σε άλλο δε σημείο του λόγου του επισήμανε πως αυτό το σύστημα παράγει σκουπίδια, δεν παράγει φιλοδοξία, άρα δεν παράγει προσωπικότητες, τις αποκλείει.

ΑΝΤΙΛΟΓΟΙ: Κοντογιώργης: Οι Έλληνες δεν ψηφίζουν, απλά επιλέγουν …


EKΚΛΟΓΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ :

Κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων φέρεται ότι λάβαμε ψήφους και σε επτά (7) τον αριθμό περιφέρειες της επικράτειας στις οποίες όχι μόνο δεν υπήρχε υποψήφιός μας αλλά και ΟΥΔΕΝ ψηφοδέλτιο τούτου βρισκόταν στα αρμόδια εκλογικά τμήματα.

Οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση κατα γενικη ομολογια ειναι μονον αυτες οι οποιες σας προτεινει η στηλη ισχυς δια της γνωσεως.



Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, κατηχηση ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 παρ. 4 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 
Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις
γνησιες Ελληνιδες γυναικες, συμμαχια με την Συρια και γαμοι με τις Συριες. 

Οι γαμοι με τις Συριες θα γινονται με βαση το παραδειγμα των σπουδαιοτερων Ελληνων του κοσμου, αυτων της ιερης Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας, οι οποιοι εκαναν πολυ ισχυρη συμμαχια κατα τον μεσαιωνα με τους αρμενιους.
Ολα τα προαναφερομενα κατα γενικη ομολογια με μαθηματικη ακριβεια θα μας οδηγησουν στην εθνικη επιβιωση.




Στο σημειο αυτο να επαναλαβω για να μην το ξεχνα κανενας Ελληνας οτι ολοι οι ελεγχομενοι απο τους νεοταξιτες “ψευτοπατριωτες” δεν ζητουν ποτε την εφαρμογη του αρθρου 120 του Ελληνικου συνταγματος, δεν ζητουν ποτε την αλλαγη του πολιτευματος και την καταργηση των κομματων.
loading...

31 thoughts on “ΓΙΑΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ; (ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ)

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ
    ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ
    ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.

    Θύελλα αντιδράσεων έχουν ξεσηκώσει οι δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου για την Ηράκλεια Σερρών και τους κατοίκους της περιοχής. Μιλώντας σε ραδιοσταθμό αναφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Ηράκλειας Σερρών, σημειώνοντας μεταξύ άλλων:

    «Διαμαρτυρήθηκε ο πληθυσμός της περιοχής και επιτέθηκε για να κάψει το Κέντρο Υγείας. Το πρόβλημα είναι απλό και είναι ευθύνη του ΠΑΣΟΚ. Δεν έπρεπε στην Ηράκλεια Σερρών να υπάρχει Κέντρο Υγείας».

    Όμως ο πρώην υπουργός δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε, λέγοντας στον δημοσιογράφο: «Έχετε πάει στην Ηράκλεια Σερρών; Ε, περάστε μια φορά να δείτε. Είναι ένα χωριό με δέκα σπίτια και επιπλέον τους κατοίκους τους είχαν φέρει οι Τούρκοι ως δούλους από την Αίγυπτο».

    Οι δηλώσεις του προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλια-Τσαρουχά, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση.

    «Δύναται ο κύριος Πάγκαλος να ομιλεί για τις ανάγκες της ελληνικής περιφέρειας και ειδικότερα της ακριτικής Ηράκλειας Σερρών;

    Ο ίδιος άνθρωπος που ως πρώην υπουργός Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ παρέδωσε μαθήματα «αγάπης και πίστης στην Πατρίδα», παρακαλώντας να φυσήξει αέρας για να πάρει τη σημαία από τα Ίμια;

    Που μέχρι εσχάτως δήλωνε ότι υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο;

    Που πρόσβαλε βαθύτατα τον ελληνικό λαό εκστομίζοντας με απίστευτο θράσος το αμίμητο «Μαζί τα φάγαμε»; Αρκετά με τον ανιστόρητο, κυνικό, αναιδή, προσβλητικό υβριστή του λαού. «Κρείττον του λαλείν το σιγάν», κύριε Πάγκαλε» αναφέρει.

    Καυστική ήταν και η δήλωση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στον νομό Σερρών, Μιχάλη Τζελέπη. «Με αφορμή τις δημόσιες δηλώσεις του κ. Πάγκαλου στην πρωινή, ραδιοφωνική εκπομπή στα “Παραπολιτικά” συμπεραίνουμε ότι το “άτιμο το γήρας” τον έχει επηρεάσει τόσο πολύ και έχει απολέσει παντελώς την μνήμη του!

    Καλό θα είναι, λοιπόν, ο κ. Πάγκαλος να φύγει λιγάκι από τα σαλόνια της Αθήνας και προτού εκφράσει την άποψη του, να “φρεσκάρει” λιγάκι τις γεωγραφικές του γνώσεις, να πραγματοποιήσει μία επίσκεψη στην Ηράκλεια Σερρών και να δει από κοντά τους 4.400 (σύμφωνα με την τελευταία απογραφή) Έλληνες συντοπίτες μου, Σερραϊκής καταγωγής. Μετά μπορεί να διατυπώσει οποιαδήποτε άποψη περί του “Κέντρου Υγείας” που εξυπηρετεί 22.000 κατοίκους του Δήμου Ηράκλειας!!!

    Φαίνεται μάλλον ότι αρέσκεται να προκαλεί με άστοχες, ανιστόρητες, αγεωγράφητες δηλώσεις για να κερδίζει τις εντυπώσεις μήπως και η “Νέα παράταξη” που υπηρετεί τώρα, η ΝΔ, του δώσει μία “καρέκλα εξουσίας” », τονίζει ο κ. Τζελέπης.

    NA ΓΙΑΤΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ
    ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ
    ΣΕΡΡΕΣ.

    ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ.

  2. O "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ
    ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑ, ΖΩΝΕΣ, ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ, ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ.

    ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ
    ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ
    ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.

    ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΒΡΑΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΔΑΞΑΝ
    ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ.

    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ
    Ο ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ-ΙΟΥΔΑΙΟΣ
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ
    ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΡΟΒΑΤΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ
    ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΥ.

    ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΑΣΤΕΙΑ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΨΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ
    ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ,ΕΒΡΑΙΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.

    ΑΠΟ ΧΘΕΣ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕΛΙΔΑ.

    ΕΛΛΗΝΑ Ε.ΣΥ ΚΡΑΤΑΣ ΠΕΛΟΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.

    Ο ΦΟΙΒΟΣ, ΑΚΕΡΣΕΚΟΜΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ
    ΕΔΩ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ.

  3. ΕΣΥ 9:20μ.μ αύριο να προσκομίσεις βεβαίωση από τον Ιπποκράτη πως είσαι αυτόχθων και ότι έχεις σώας τας φρένας, διαφορετικά πας για ζουρλομανδύα.

  4. Είσαι η απόδειξη της ρήσης του Αϊνστάιν για τη βλακεία…

  5. ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑ-ΓΕΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ…!!!!

    ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ,ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ…!!!

    1. ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Η ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ,

    2. ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ,

    3. ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ,

    4. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, I. ACTUS REUS ΚΑΙ II. MENS REA

    5. ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

    6. ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ

    7. ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

    8. ΑΠΑΤΗΣ ,

    9. ΑΞΙΑΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ – ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ,

    10. ΔΟΛΙΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗΣ ,

    11. ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ,

    12. ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ,

    13. ΦΘΟΡΑΣ ΞΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ,

    14. ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΕ ΧΡΕΗ (Α.Φ.Μ. ΣΕ ΝΕΟΓΝΑ- ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟ ΧΡΕΟΥΣ ΕΡΗΜΗΝ..)

    15. ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑΣ ,

    16. ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

    17. ΑΠΑΤΗΣ

    18. ΕΠΑΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ,

    19. ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ

    20. ΥΠΟΘΑΛΨΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ

    21. ΠΑΡΑΣΙΩΠΗΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ

    22, ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ

    23. ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

    24. ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ,ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞ’ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΤΛ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ… ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ.

  6. ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΥΣ,ΒΑΠΤΙΖΕΤΕ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΕ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΒΡΑΑΜ…

    ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΒΕΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ??

    ΟΠΟΤΕ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ,ΕΙΠΑ ΑΝΤΙΟ ΣΑΣ…

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΥΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥ…

    ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ,ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΛΕΞΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ…

    ΑΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ,ΑΘΡΗΣΚΟΣ ΝΑΙ,ΕΧΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΝΙΩΘΩ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ…

    ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΟΝΑΧΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΦΑΡΑ ΠΡΟΗΡΘΑΝ,ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ…

    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΙΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ…
    ΔΟΓΜΑΤΑ,ΚΟΜΜΑΤΑ,ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ..

    ΔΙΧΟΝΙΕΣ,ΤΑΡΑΧΕΣ,ΠΟΛΕΜΟΙ,ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ,ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ;;;

    ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, ΕΚΤΡΑΠΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΙΟΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΜΕ.

    ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.

    ΟΙ "ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ", ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ "ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ"…

    ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΑΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΡΥΦΑ…ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ…

    ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ "…..ΕΙΣ ΔΟΞΑΝ ΛΑΟΥ ΙΣΡΑΗΛ." ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΗΣΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΩΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ, Ο ΝΕΚΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΣ "…ΤΑΣ ΑΓΚΑΛΑΣ ΤΟΥ “ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ” ΑΒΡΑΑΜ" …

    ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΕ Η ΘΥΓΑΤΡΙΞΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΩΝ ,ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΑΡΙΩΝ.

  7. ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΙΚΟ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ.

    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΣΑΠΕΛΑΣ ΤΟΥ
    "ΚΥΡΙΟΥ" (ΑΧΡΕΙΟΥ) ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ
    "ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΫ".

    ΡΑΒΒΙΝΙΑ, ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ
    ΨΕΥΤΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΠΕΣΟΥΝ.

    ΕΛΛΗΝΑ Ε.ΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ
    ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ
    ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ.

  8. Ο Αυνάν (εβραϊκά: אונן, ονάν) είναι Βιβλικό πρόσωπο που αναφέρεται στη Παλαιά Διαθήκη. Αναφέρεται ως δευτερότοκος γιος του Ιούδα και εγγονός του Ιακώβ. Όταν πέθανε ο αδελφός του Ηρ υποχρεώθηκε από τον πατέρα του σύμφωνα με τον "μωσαϊκό νόμο" να νυμφευθεί τη Θάμαρ, χήρα πλέον σύζυγο του αδελφού του. Όταν λοιπόν αυτός ερχόταν σε ερωτική συνεύρεση με την χήρα, για να μη θεωρηθεί το τυχόν τέκνο που θα γεννιόταν ως τέκνο του πεθαμένου αδελφού του, και έτσι έχανε τα πρωτοτόκια που είχαν περιέλθει ήδη σ΄ αυτόν, "όταν εισήρχετο προς την γυναίκα του αδελφού αυτού εξέχεεν επί της γης του μη δούναι σπέρμα τω αδελφώ αυτού".
    (Γένεση κεφ. 38:1-10).
    Συνέπεια αυτού ήταν ο Αυνάν, σύμφωνα με την Γραφή να θανατωθεί στη συνέχεια από τον ίδιο τον Γιαχβέ.

    Από τη Βιβλική αυτή αναφορά, που διαγράφεται σαφέστατα, όχι τόσο η έννοια της αμαρτίας όσο η σκοπιμότητα του οικονομικού συμφέροντος, προέρχεται σήμερα ο όρος Αυνανισμός.
    Επίσης εντύπωση προκαλεί ό συνεχιζόμενος χαρακτηρισμός της χήρας ως γυναίκας του αδελφού και όχι ως συζύγου του Αυνάν αφού βάσει του υφιστάμενου νόμου την νυμφεύθηκε.

  9. Το Πηδάλιον αποτελεί το επίσημο και σε ισχύ μέχρι και σήμερα «Ποινολόγιο» της Ορθόδοξης Εκκλησίας, το οποίο αντιμετωπίζει τις παρεκτροπές των πιστών και τις τιμωρίες τους.

    Συντάχθηκε το 1793 από δυο λόγιους μοναχούς, τον Νικόδημο τον Αγιορείτη και τον ιερομόναχο Αγάπιο. Εκδόθηκε αρχικά στη Λειψία το έτος 1800.

    Και μόνο η ανάγνωση του κειμένου προκαλεί άφθονο γέλωτα.

    Εντύπωση προκαλεί η λεπτομερής περιγραφή των σεξουαλικών παρεκτροπών, καθώς επίσης και η σεξουαλική φαντασία των μοναχών συγγραφέων του βιβλίου.

    Απόσπασμα από το βιβλίο:

    -Ο παρών Κανών διορίζει ότι όποιος κάμη μαλακίαν, τεσσαράκοντα ημέρας να μη μεταλαμβάνη, απερνώντας αυτάς με ξηροφαγίαν, ήτοι με ψωμί μόνον και νερόν, και κάμνωντας καθ’ ημέραν μετανοίας εκατόν.

    -Η μαλακία είναι η κοινή και ψοχόλεθρος πανούκλα οπού φθείρει και απολλύει τους περισσοτέρους ανθρώπους του κόσμου, και μάλιστα τους αθλίους νέους, κατά της οποίας όσα και αν ειπή τινας, έχωντας σκοπόν να εκριζώση από τον κόσμον τοιούτον φοβερόν και θεομίσητον κακόν, ποτέ δεν ήθελαν νομισθούν μάταια και περιττά.

    -Καθώς όλοι κοινώς λέγουσιν, οι τε παλαιοί και νεώτεροι ιατροί, οι μαλακοί είναι άθλιοι και ελεεινοί, διατί

    Α΄ κιτρινίζουσι,

    Β΄ αδυνατεί ο στόμαχός των και να χωνεύσουν δεν ημπορούν,

    Γ΄ ασθενεί η όρασις των οφθαλμών τους,

    Δ΄ χάνουσι την φωνήν,

    Ε΄ χάνουσι την ευφυΐαν και οξύτητα του νοός,

    ΣΤ΄ χάνουσι την μνήμην,

    Ζ΄ χάνουσι τον ύπνον, με κάποια ταραχώδη ενύπνια,

    Η΄ τρέμει το σώμα των,

    Θ΄ χάνουσιν όλην την ανδρείαν του σώματος και της ψυχής και γίνονται άνανδροι ωσάν γυναίκες,

    Ι΄ ακολουθεί εις αυτούς η αποπληξία, ήτοι ο ταμπλάς,

    ΙΑ΄ ακολουθεί εις αυτούς συχνάκις η καθ’ ύπνους ρεύσις, πολλάκις δε και όταν είναι έξυπνοι διά το πολύ άνοιγμα των σπερματικών τους πόρων, και

    ΙΒ΄ τέλος πάντων γηράσκουσιν ογλίγωρα και αποθνήσκουσι κακώς.

    -Είναι αφρονέστατοι εκείνοι οπού διά της μαλακίας και πορνείας χάνουσι το σπέρμα των, το οποίον είναι το βάλσαμον και η δύναμις, ……..

    Λοιπόν, ω νέοι αδελφοί μου, φυλάττεσθε, δι’ αγάπην Θεού, να μη πέσετε εις τοιούτον θεοκατάρατον, διαβολικόν και θεομίσητον αμάρτημα. Φοβηθήτέ το ωσάν πανούκλαν και φθοράν του ανθρωπίνου γένους και μισήσετέ το.

    -Η μαλακία γίνεται τριών λογιών, ή με το χέρι το ίδιον του ανθρώπου, ή με το χέρι άλλου, ή με το κοπάνισμα και κτύπημα εις τα μηρία. Δεν πρέπει και τούτο να λανθάνη τους πνευματικούς Πατέρας, ότι η κατάρατος μαλακία προχωρεί και εις τας γυναίκας. Διά τούτο και αυταί πρέπει να κανονίζωνται ωσάν και οι άνδρες, ίνα μη λέγω και βαρύτερα.

    -Εάν αρσενοκοιτήση τις τον γαμβρόν του, τέσσερα έτη επιτιμάται, ξηροφαγών μετά την εννάτην, και ποιών καθ’ εκάστην γονυκλισίας διακοσίας.

    -Εάν τις αρσενοκοιτήση τον αδελφόν του, οκτώ χρόνους επιτιμάται, ξηροφαγών μετά την ενάτην, και ποιών καθ’ εκάστην γονυκλισίας τετρακοσίας.

    -Εάν δε τις αδελφός μικρότερος αρσενοκοιτηθή από τον μεγαλύτερον, χωρίς να αρσενοκοιτήση αυτός, τρεις χρόνους επιτιμάται, ξηροφαγών μετά την θ΄ και ποιών γονυκλισίας εκατόν.

    -Εάν τις πέση με την θυγατέρα μίαν φοράν, πέντε χρόνους επιτιμάται, ει δε περισσότερον, εξ χρόνους και επτά, ξηροφαγών μετά την ενάτην, και ποιών καθ’ εκάστην γονυκλισίας πεντακοσίας.

    -Εάν τις πέση με την μητέρα του μίαν φοράν, επτά χρόνους επιτιμάται, ει δε πολλάκις, δώδεκα χρόνους, ξηροφαγών μετά την θ΄ και ποιών γονυκλισίας πεντακοσίας.

  10. ΡΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΟΓΚΟΛΙΘΟ
    ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ;
    ΟΥ !!! ΧΑΘΕΙΤΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ

    ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ – ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ – (ΡΟΔΟΣ) (25-02-2018)
    https://www.youtube.com/watch?v=ufVMsHvu1Z4

  11. 9.07 εννοεις οτι οι Σερραιοι ειναι γυφτοι,πολυ μισος τελικα τους εχεις τι σε καμανε μπρε;

  12. ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑ Η 9η ΜΑΡΤΙΟΥ.
    ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΚΑΣΕ ΤΑ 70 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 10.800 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΜΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΝΑ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΤΛ ΚΤΛ
    ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ.
    ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕ !!! ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ

  13. ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΕ ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗ'Μ

  14. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΡΣ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΥΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    https://www.pentapostagma.gr/2018/03/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CF%8D%CF%81%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B7-h-t%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B9.html

  15. μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απωλέσαι

  16. ΕΧΕΙ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΣ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ.
    ΜΟΛΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΝ ΑΛΥΠΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ.

    Markos Stagakis
    14 ώρες ·

    ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΣΤΟ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΕΣ ΦΟΥΤΑΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…!!!
    ———————————————–
    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ,ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ…

    Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΕΝΟΡΟΣ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΟΜΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΑΥΤΟ…!!!!

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ Η ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΟΜΩΣ…..

    ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΜΟΥ "ΛΟΓΟ"…!!!!

    ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΛΙΩΜΑ…!!!!

    ΙΣΩΣ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑ…

  17. Καλά ΕΣΥ 10:00 μ.μ. τυφλώθηκες εντελώς. Δεν το ήξερες ότι τυφλώνει η μαλ.κία;

  18. Πάλι βγήκε σεργιάνη ο πάτερ Ακης;

  19. οχι οχι εφραγμα ποτε! που θα βρουμε αλλο γελοτοποιο να γελαμε τσαμπα!! μεχρι στο δια θα προσευχηθουμε να εισαι γερος τσαγοπατερογιαννακη

  20. ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΗΛΘΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΟΦΙΕΣ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ.
    ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΥΦΤΟΓΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ.
    ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ο ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ.

  21. Γεννήθηκε γαμώφιδο στου Αβραάμ το γένος
    Σφάζει αρχαίες πατριές με γυναικείο μένος.
    Όλο τον κόσμο διαιρεί δύο χιλιάδες χρόνια
    Τα έθνη κάνει αχταρμά, τα δίνει σε κλεφτρόνια.
    Πουλάει φτηνιάρικο καλό, μούφα ελεημοσύνη
    Πίνει το αίμα με μπουρί, γαμεί νοημοσύνη.
    Σφαγή, πουστιά και διχασμός, αιώνες προμελέτης
    Τοκογλυφία, τεκτονισμός και λείπει ο ηγέτης.
    Ισλάμ, Μεσσίας, παπαδαριά, της μήτρας εφευρέσεις,
    Των δούλων τα αποχέσματα χυσοβολούν αιρέσεις.
    Η αστροπύλη άνοιξε σε δράκους άλλης Γης,
    Φυλάξτε τα κουλούρια σας, ΤΟ ΠΕΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ !!!

  22. Πιθανό είναι ότι οι Τιτάνες έχουν διφυή υπόσταση (ανθρωποειδούς και ερπετοειδούς) και τούτη η ιδιαιτερότητα ενίοτε διαχωρίζεται και στους (μεταλλαγμένους) απογόνους. Κάποιοι διαθέτουν περισσότερα «ανθρώπινα» στοιχεία ενώ κάποιοι άλλοι έχουν μονάχα τα μοχθηρά ένστικτα του ερπετοειδούς. Έτσι εξηγείται η σχέση αγάπης-μίσους των θεών με τα ερπετά καθώς και η κοινή γενεαλογία τους από την Γαία. Ο Δίας πολεμάει με τον Τυφώνα και ο Απόλλων σκοτώνει τον δράκο Πύθωνα (ή κατ’ άλλη εκδοχή την δράκαινα Δελφίνη). Αλλού ο Δίας εμφανίζεται ο ίδιος ως ημι-ερπετό ενώ ο Απόλλων παρουσιάζεται ως προστάτης των φιδιών όπως και η Αθηνά, ενώ ο Άρης έχει γιό φίδι.

    Ο σχηματισμός των αρχαίων Ελληνικών πόλεων σαφώς εμπεριέχει το ερπετικό σπέρμα. Στην Μινωική Κρήτη η Μεγάλη Μητέρα Θεά απειλεί κραδαίνοντας τα φίδια ως θανατηφόρα όπλα του κράτους της. Στην ηπειρωτική Ελλάδα, ο Κάδμος σκοτώνει το ερπετό που ήταν γιος του Άρη (!) και ιδρύει την Θήβα. Μετά από περιπέτειες για την ασεβή πράξη του, τελικά μυείται στα χθόνια μυστήρια και μεταμορφώνεται μαζί με την γυναίκα του σε φίδι!

    Στην Ορφική αίρεση και στην βρωμερή θεογονία της που εμφανίζεται τον 6ο αιώνα Π.Κ.Ε. (Ελληνικός αιώνας 65ος) οι θεοί είναι όλοι αιμομικτικά ερπετοειδή. Ο Ζεύς τεκνοποιεί με την μητέρα του την Παμμητέρα η οποία φέρνει στη ζωή πλήθος από φιδοκοσμικά σιχάματα. Η ορφική αρχιπουστιά αποσκοπεί στην διάλυση των υπολειμμάτων του πατριαρχικού φυλετικού ιερατείου και ειδικά των κομματιών του που υποστηρίζουν την ηρωολατρεία ως μεταβατικό στάδιο για την πλήρη θρησκευτική απεξάρτηση. Είναι η διείσδυση του χθόνιου ιερατείου της Εκάτης που στρώνει τον δρόμο για τον μονοθεϊσμό και την παλιννόστηση του Κρόνου. Κομβικό σημείο του Ορφισμού είναι η αναδημιουργία του θρησκευτικού γονιδιακού εμφυτεύματος. Χωρίς αυτό οι γήινοι είναι ανεξέλεγκτοι.

  23. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΕΕΠ ΝΑΙ ΕΛΑ….ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΗΛΘΕ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΞΑΙΧΩΝ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ?…ΤΙ? ΤΙ ΠΕΣ ΜΟΥ?…Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΕ ΕΦΕΣΗ ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!…Α ΣΤΟ ΚΑΛΟ? ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΑΣΑΝ?…Ε ΝΑΙ ΑΦΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΙΝΕ ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ ΥΠΟ ΑΥΤΗΡΗ ΦΡΟΥΡΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?…ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟΝ ΜΕ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΕΤΣΙ ΚΟΝΤΟΣ ΚΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΛΑΜΠΑ ΘΥΕΛΛΗΣ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ!…ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΜΠΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΑ ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΓΕΛΩΤΑΣ ΧΑΑΑ ΧΑΑΑΑ ΑΚΟΥ ΛΑΜΠΑ ΘΥΕΛΛΗΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΚΑΙ Ο Κος ΚΑΗΓΗΤΗΣ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ….ΒΕΒΑΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΛΙ!!..ΩΩΩ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΦΕΥΓΩ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕ ΣΕΝΑ ΟΛΟ ΓΕΛΚΩΤΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΣ ΧΑΑΑΑΑ ΩΙΜΕ ΑΝΤΕ ΕΛΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11-12 ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΟ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΤΟΝΟΙΜΑΣΤΟΥ ΝΑΝΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΛΘΩ,,,,,salom….salom..

  24. XAXAXAXAXA.

    NA SE KALA ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ ΜΕ
    ΤΟΝ ΒΡΩΜΕΡΟ ΑΘΙΓΓΑΝΟ.

  25. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ
    ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ.

    ΑΥΟΤ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ
    ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑ
    ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ
    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΣΕ ΑΥΤΟΥΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΚΑΘΕ ΚΛΙΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ
    ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

  26. ΤΟΥ ΤΑ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΨΥΛΛΙΑΣΤΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΞΕΜΥΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΧΩΘΗΚΕ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΤΟΥ.
    ΟΥΤΕ ΗΧΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΙΑ. ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ; ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.
    ΔΕΝ ΛΥΠΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΠΩΣ Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ 20ΧΙΛΙΑΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΠΑΝΙ ΜΕ ΠΑΝΙ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙ ΟΤΙ

  27. Και ποιο είναι το κακό σ' αυτά που παραθέτεις; Μήπως απαγορεύει σε σένα ή σε μένα να προβούμε σε ανάλογες πράξεις;

  28. Τα ήθη και τα έθιμα της Παλαιάς Διαθήκης τα καταδικάζεις. Τα ήθη και τα έθιμα εκείνα δεν αφορούν την Ορθοδοξία και την διδασκαλία του Χριστού. Κατάκρινέ τα όσο θέλεις.

    Τις φρικτές ανθρωποθυσίες των ειδωλολατρών στους θεούς τους τις κατακρίνεις; Αυτό θα ήθελα να το μάθω.
    Ελπίζω ότι θα έχω την απάντησή σου για ένα τόσο απάνθρωπο γεγονός.

  29. Θέλω να μου λύσουν κάποιες απορίες οι πιστεύοντες στους 12 θεούς του Ολύμπου:

    Έχω ένα φίλο ορειβάτη, ο οποίος ανέβηκε στην κορυφή του Ολύμπου, αλλά δεν συνάντησε ούτε τους θεούς, ούτε το παλάτι τους, ούτε το εργαστήριο του Ηφαίστου.

    Έφυγαν οι θεοί από τον Όλυμπο, μετακόμισαν κάπου αλλού;

    Το παλάτι τους το κατέστρεψαν οι Βυζαντινοί;

    Αφού είναι αθάνατοι, πώς εξαφανίστηκαν από προσώπου της γης;

    Γιατί εγκατέλειψαν τους πιστούς;

  30. Έκαναν λιτανεία για να βρέξει στην Ρόδο

    Λιτανεία στην Εκκλησία του Προφήτη Ηλία στις Καλυθιές Ρόδους λόγω παρατεταμένης ανομβρίας
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΒΛΑΚΑΚΟ ΤΟΝ 10.02

Comments are closed.