Λεβέντης: Ο Τσίπρας έπρεπε να κάνει χαρακίρι που κραύγαζε αριστερά και μετά έγινε δεξιός

«Δεν θα του μιλούσα ούτε πεθαμένος» – «Να φύγει ο Κοτζιάς αν σκέφτεται έτσι για μια ενδεχόμενη κρίση με την Τουρκία» – «Πρόσχαρος άνθρωπος η Γεννηματά αλλά όταν την περιβάλουν σκελετοί»
Κριτική σε όλους άσκησε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ξεκαθαρίζοντας ότι «ούτε πεθαμένος δεν θα μιλούσα με τον Τσίπρα».

«Ούτε πεθαμένος δεν θα κουβέντιαζα με τον Τσίπρα γιατί δεν έχω καμία σχέση μαζί τους. Μόνο που κραύγαζε αριστερά και μετά έγινε δεξιότερος όλων έπρεπε να κάνει χαρακίρι. Για να μείνει στην εξουσία ξεβρακώνεται και τα υπογράφει όλα» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Σύμφωνα με την εκτίμηση του ίδιου «ο Τσίπρας παλεύει να αντικαστήασει τον Καμμένο που βλεπει ότι έχει μηδενίσει το κοντέρ στήριξης του λαού και τώρα το παίζει πατριώτης».

Κατά τον Βασίλη Λεβέντη εκλογές θα γίνουν «μέχρι το Σεπτέμβριο γιατί από τον Αύγουστο πρέπει να κόψει μισθούς και συντάξεις. Θα πάει το Μακεδονικό μέχρι του σημείου που μπορεί και εκείνη τη στιγμή θα κάνει εκλογές».

Ωστόσο ο ίδιος εξέφρασε τη διαφωνία του με το να γίνουν εκλογές και να πέσει ο Τσίπρας. «Εγώ θέλω να υπάρχει μια σοβαρή κυβέρνηση. Εγώ φοβάμαι περισσότερο τον Μητσοτάκη από τον Τσίπρα γιατί είναι φιλελεύθερος. Από αριστερός (σ.σ. ο Τσίπρας) μεταλλάχτηκε σε δεξιό. Μεταξύ δύο δεξιών θα διαλέξει η Ελλάδα».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προειδοποίησε, επίσης, ότι αν ο Τσίπρας κάνει προδοσία για το Μακεδονικό «θα είναι σητν οικογένεια του το ανάθεμα για πάντα».

Κληθείς να σχολιάσει την αποκάλυψη από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για όσα είπε ο Νίκος Κοτζιάς στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων ο κ. Λεβέντης είπε «αν αισθάνεται έτσι για κρίση να φύγει από τη θέση του». «Όσοι  έχουν αφήσει ανεξόπλιστη τη χώρα θα πάνε φυλάκη» είπε ο κ. Λεβέντης εκφράζοντας το φόβο του ότι η Ελλάδα θα χάσει νησιά «γιατί η Τουρκία θέλει να διευρύνει τα χωρικά της ύδατα. Αισθάνεται περιχαρακωμένη στο Καστελόριζο η Τουρκία. Θα ήταν ευεργέτημα για την Τουρκία η κατάληψη 1-2 νησιών γιατί δεν ενδιαφέρεται για τον Έβρο».

Μιλώντας, τέλος, για την παρουσία του στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής είπε ότι «αν ήθελαν χειροκροτήματα είχαν τον Μητσοτάκη που τους είπε ότι αν έχω 135 θα γίνετε τσόντα όπως ο Καμμένος στον ΣΥΡΙΖΑ». «Το Κίνημα Αλλαγής είναι συγκόλληση ετερόκλητων πραγμάτων, δεν έχει μέλλον γιατί τα βαρίδια του παρελθόντος είναι εκεί». Όπως είπε, μάλιστα, «η η Γεννηματά είναι πρόσχαρος άνθρωπος αλλά όταν την περιβάλουν σκελετοί…».

loading...