Η ΑΓΝΩΣΤΗ «ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ» ΣΧΕΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ – ΤΣΙΠΡΑ

Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε πριν από δύο εβδομάδες περίπου ο καταπληκτικοτρομερός τσιρίδας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Alpha.

«Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας από αυτούς, ο Τσίπρας πρώτος απ’ όλους. Ο άθλιος και αχρείος, αυτός που το έστησε» τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, προσθέτοντας ότι «ο κ. Τσίπρας είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι». «Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην (Προανακριτική) Επιτροπή όταν θα πάω» είχε δηλώσει.

Και τα εύλογα ερωτήματα είναι:
Θα περιμένουμε να πάει στην προανακριτική για να μας απαλλάξει από τον Τσίπρα;
Γιατί δεν πάει στον εισαγγελέα αφού έχει στοιχεία κατά του πρωθυπουργού της χώρας και τι περιμένει τόσο καιρό;
Το κόμμα του, τι ακριβώς κάνει για αυτό το θέμα; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Όλοι αυτοί που πιέζουν τον Προκόπη Παυλόπουλο να παραιτηθεί για να πέσει ο Τσίπρας, γιατί δεν πιέζουν τον Άδωνι Γεωργιάδη να πάει τα στοιχεία διαφθοράς του Πρωθυπουργού στον εισαγγελέα και να απαλλαγεί η χώρα;

Μας κάνει εντύπωση πάντως που ο τιτανοτεράστιος Άδωνις Γεωργιάδης που είναι η Νο1 τσιρίδα της τηλεόρασης και της βουλής, δεν εκμεταλλεύεται τα στοιχεία που έχει, για να διώξει τον «διεφθαρμένο μέχρι το μεδούλι» Αλέξη Τσίπρα και ο ίδιος να γίνει ο νέος πολιτικός ηγέτης, ο απελευθερωτής, που περιμένει η πατρίδα μας.

Μήπως λοιπόν ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ένας χυδαίος συκοφάντης που πετάει λάσπη για τον πρωθυπουργό της πατρίδας μας, χωρίς κανένα στοιχείο; Αυτή τη θέση την αρνούμαστε γιατί ο βουλευτής και αντιπρόεδρος ΝΔ, αποτελεί σπάνια μεταγραφή του Σαμαρά από τον Καρατζαφέρη και σε όλη του τη διαδρομή έχει δείξει απίστευτη πολιτική στιβαρότητα και σταθερότητα. Πράγματι πολλοί τον ζηλεύουν, γιατί σε όποιο κόμμα πάει έχει σταθερές αρχές και αξίες.

Έτσι, φτάνουμε στο ένα και λογικό συμπέρασμα: Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει στοιχεία για τον Αλέξη Τσίπρα, όμως δεν τα δίνει γιατί επενδύει στην επόμενη ημέρα.

Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη ο «Κούλης δεν τραβάει»όπως λέει παντού.
Και ευτυχώς που δεν τραβάει γιατί την επομένη των «καταστροφικών» εκλογών για τη ΝΔ, ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει δύο σενάρια: Ή θα αμφισβητήσει τον ηγέτη Κυριάκο και θα πάρει το απο-κόμμα, ή θα τραβήξει τη δική του ομάδα εκλεγμένων βουλευτών (πάντα της Σαμαρικής σχολής) και θα κάνει κόμμα που θα συνεργαστεί στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα ως εταίρος και ρυθμιστής και όχι ως γιουσουφάκι του Μητσοτάκη. Και σε αυτό το σχήμα μην φανταστεί κανείς ότι θα λείπει ο Αλέξης Τσίπρας, μνημονιακός και σοσιαλδημοκράτης πια. Είναι αίτημα των δανειστών. Τα δύο μεγαλύτερα κόμματα μαζί!

Όποιος περιμένει λοιπόν να δει στοιχεία από τον Γεωργιάδη για τον «διεφθαρμένο» Τσίπρα, θα περιμένει πολύ! Αν ήταν θα τα είχε δει…

Η συγκυβέρνηση έρχεται.

Υ.Γ.
Τώρα κατάλαβες γιατί Σαμαράς και Γεωργιάδης στήριξαν με πάθος τον Μητσοτάκη, το άλογο με το σπασμένο πόδι;

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

loading...

1 thought on “Η ΑΓΝΩΣΤΗ «ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ» ΣΧΕΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ – ΤΣΙΠΡΑ

  1. ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ

Comments are closed.