Αποκαλύψεις-ΒΟΜΒΑ από τον Φαήλο Κρανιδιώτη για το περιστατικό στον Έβρο

Με αφορμή το επεισόδιο στον Έβρο και την σύλληψη των 2 Ελλήνων αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού από δυνάμεις της Τουρκικής Χωροφυλακής, ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, με ανακοίνωση του αποκάλυψε ότι οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί έπεσαν σε ενέδρα των Τούρκων και στη συνέχεια ξυλοκοπήθηκαν.

«Με μεγάλη λύπη θα γράψω αυτές τις γραμμές. Η αλήθεια για το περιστατικό στον Έβρο είναι δυστυχώς πολύ διαφορετική, εξοργιστική και έχει ως εξής και μην διανοηθεί κανείς από τους υπαιτίους της συγκάλυψης να διαψεύσει» αναφέρει ο κ. Κρανιδιώτης και συνεχίζει:

»Τα δύο στελέχη εκτελούσαν εποχούμενη περιπολία, έτσι γίνονται εκεί πλέον, με τζιπ, τα όπλα τους, τελαμώνες με πυρομαχικά και ασύρματο. ΜΕΣΑ στο ελληνικό έδαφος, πάνω στο φαρδύ μονοπάτι, όπου ΔΕΝ μπορείς να χαθείς, με τα δέντρα δεξιά και αριστερά βαμμένα αντίστοιχα με τα ελληνικά και τουρκικά χρώματα, είδαν πατημασιές στο χιόνι, σταμάτησαν, αποβιβάστηκαν να ελέγξουν για τυχόν λαθρομετανάστες και περπάτησαν μέσα στα δέντρα περί τα 15 μέτρα ακολουθώντας τις πατημασιές.

Έπεσαν σε ενέδρα Τούρκων
»Εκεί, ήτοι περί τα 200 μέτρα εντός του ελληνικού εδάφους, ήταν η τουρκική ενέδρα από 5 Τούρκους οι οποίοι τους αιχμαλώτισαν και «κατέσχεσαν» και το τζιπ, το οποίο βρίσκεται και αυτό στα τουρκικά χέρια.

»Μιλάμε επομένως για πολεμική, εχθρική πράξη, αρπαγής δυο Ελλήνων στρατιωτικών και ελληνικού στρατιωτικού οχήματος μέσα από το ελληνικό έδαφος.

«Έχουν χτυπηθεί πολύ»
»Οι δε δυο Έλληνες στρατιωτικοί έχουν χτυπηθεί πολύ από τους ισλαμοφασίστες εισβολείς. Τα περί χαθήκαμε κλπ, είναι οδηγίες των εκεί δικηγόρων, ήτοι επιβολή της τουρκικής εκδοχής για ευνόητους λόγους, που βολεύει και την δική μας ηγεσία, η οποία έκανε πατσαβούρα τον όρκο της και το Σύνταγμα.

«Εάν νομίζετε πως αυτό θα μείνει έτσι, γελιέστε» καταλήγει στην ανακοίνωση του ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς.

loading...