Πέντε κρυφές σκέψεις των αντρών για τις γυναίκες τις οποίες δε θα παραδεχτούν ποτέ!

To μόνο σίγουρο είναι ότι όσο κι αν περάσουν τα χρόνια και όσο κι αν η επιστήμη εξελιχθεί, κανένας άντρας δε θα μάθει τι συμβαίνει στο μυαλό μας-εδώ δεν ξέρουμε ούτε εμείς-και φυσικά καμία γυναίκα δε θα μπορέσει να καταλάβει τις… μύχιες και άκρως περίπλοκες σκέψεις-εντάξει όχι και τόσο-ενός άντρα.

Η αλήθεια είναι, ότι μπορεί ο κάθε άνθρωπος να διαφέρει από τον άλλο, έτσι έχουμε φτιαχτεί anyway, αλλά υπάρχουν κάποια πολύ κοινά στοιχεία ανάμεσα στα δύο φύλα, τα οποία δεν μπορείς να παραβλέψεις σε καμία περίπτωση.

Κι αν για τις γυναίκες λίγο πολύ τα ξέρουμε-γυναίκες είμαστε βρε-για τους άντρες συνηθίζουμε να κάνουμε αναλύσεις ωρών, παρέα με τις κολλητές μας και λίγο… κρασάκι (ή παγωτό αν δεν είσαι του αλκοόλ). Εμείς βέβαια, επειδή επιστήμονες μπορεί να μην είμαστε, αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο-όπως πάντα-λέμε να σου εκθέσουμε κάποιες σκέψεις που όλοι οι άντρες κάνουν για μας, αλλά δε θα παραδεχτούν ποτέ. Την προσοχή σου παρακαλούμε.

1. Κάνε την πρώτη κίνηση: Ή έστω δείξε ότι εκείνος ο δόλιος τύπος απέναντι, που σε έχει «φάει» με τα μάτια του, σου αρέσει-αν δε σου αρέσει πάμε πάσο-. Πίστεψέ μας, μόλις του δώσεις το πράσινο φως, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έρθει. Αλλά αν κάθεσαι κι εσύ με ύφος Πριγκίπισσας, μην περιμένεις και πολλά πράγματα. Χαλάρωσε κι εσύ λίγο βρε ματάκια μου. Δε θα πάθεις τίποτα.

2. Ναι, μπορείς να έχεις το πάνω χέρι στο σεξ: Συγνώμη υπήρξε έστω και μία στιγμή η αμφιβολία ότι δεν τους αρέσει; Σε περίπτωση που αυτή η τρελή σκέψη περνάει από το μυαλό σου, σε παρακαλούμε να φύγει αυτή τη στιγμή γιατί δεν υπάρχει άντρας που να μη θέλει τη γυναίκα αφέντρα στο κρεβάτι.

3. Είσαι όμορφη, σταμάτα να παραπονιέσαι: Εσύ νομίζεις ότι οι άντρες γουστάρουν τις γυναίκες που γκρινιάζουν για την εμφάνισή τους; Και άντε και δεν τα πιστεύεις αυτά που λες, και τα λες μόνο και μόνο για να πάρεις κοπλιμέντο. Από ένα σημείο και μετά, θα βαρεθεί να σε αποθεώνει και δε θα σου αρέσει καθόλου.

4. Σταμάτα να τα πετάς όλα έξω: Προφανώς και έχεις καταλάβει ότι σε γουστάρει. Και προφανώς σε θέλει και γυμνή αλλά και ντυμένη. Ειδικά όταν σε συνοδεύει, καλό θα ήταν να μη ντύνεσαι με τα απολύτως απαραίτητα-για να μην πούμε κάτι χειρότερο και προσβληθείς-γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γίνεις αστεία. Πίστεψέ μας, ένα ωραίο φόρεμα που αφήνει ακάλυπτα μόνο τα πόδια σου, κι αυτά με μέτρο, είναι πολύ καλύτερο από ένα ρούχο που θα καλύπτει μόνο τα γεννητικά σου όργανα.

5. Μάθε να παραγγέλνεις ποτό: Άντε, αν δεν πίνεις ούτε σταγόνα να το καταλάβουμε. Αλλά όταν βγαίνετε, και το διάστημα που περνάει μέχρι να παραγείλεις, είναι μεγαλύτερο από εκείνο που περνάει για να πιεις, τότε υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό. Γενικά, αν ξέρεις να παραγγέλνεις ποτό, βγάζεις μία αυτοπεποίθηση που τον γοητεύει πολύ. Ακόμα κι αν είσαι το πιο ανασφαλές πλασματάκι του κόσμου.

6. Να έχεις απλά αυτοπεποίθηση: Γιατί η αυτοπεποίθησή σου είναι πολύ σημαντικότερη από τα καλλίγραμμα πόδια και τα στητά οπίσθια. Όταν δε αυτά είναι σε συνδυασμό, ακόμα καλύτερα. Αλλά επειδή δεν είσαι η Irina Shayk, δούλεψε λίγο με τον εαυτό σου.

7. Όσο λιγότερο μακιγιάζ, τόσο το καλύτερο: Αν εσύ νιώθεις καλά και εντελώς άβαφη, τότε εκείνος θα ενθουσιαστεί. Αν πάλι σου αρέσει το ελαφρύ μακιγιάζ, είναι ok και με αυτό. Αν βγαίνεις για έναν καφέ, και βάζεις ψεύτικη βλεφαρίδα, τότε σίγουρα, όχι μόνο δε θα του αρέσεις, αλλά θα του φαίνεσαι και αστεία. Βασικά θα κάνει ότι δε σε ξέρει κιόλας.

loading...