Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΜΕΡΟΣ Α ΚΑΙ Β

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ



ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΕΙΝΑΙ Ο 
ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 
ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 
ΣΗΜΕΡΑ.



ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ




Η  Θηβα του Φοινικα Καδμου, ειναι η πρωτη πολη στην Ελλαδα η οποια λατρεψε το Εβραικο δωδεκαθεο. 

Ο πατερας της ιστοριας μας αναφρει οτι οι αρχαιοι Θηβαιοι διοτι δεν ηταν Ελληνες πολεμησαν στο πλευρο των Μηδων κατα τους Περσικους πολεμους. 


Σε καθε πολεμο των Ελληνων εναντιον των Περσων, οι
εβραιοι-Θηβαιοι, οι εωσφοριστες του δωδεκαθεου,
παντοτε πολεμουσαν στο πλευρο των ομοθρησκων τους, των σατανιστων της Περσιας. 


Μην ξεχνατε οτι οι Εβραιοι της Θηβας εκαναν ακριβως τα ιδια και κατα τον Τρωικο πολεμο καθως δεν πηγαν να πολεμησουν εναντιον των Φοινικων-εβραιων του Ιλιου, διοτι ηταν ομοεθνεις και ομοθρησκοι.  
TΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ


TΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ 



ΠΕΡΣΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΠΟΧΗ.




Σε κάθε πολεμο που γινοταν εναντια στους περσες εδιναν αποτρεπτικούς χρησμούς στους Ελληνες να μην πολεμησουν τους περσες, οι οποιοι ηταν ομοθρησκοι τους.





Ενδεικτικος είναι ο χρησμος της εβραίας Αριστονικης η οποια προδοτικα ειπε στους Ελληνες :

Τι κάθεσθε ταλαιπωροι, φυγετε στα περατα της γης, εγκαταλειψτε τις οικιες σας και την ακροπολη σας. 






Ο ερχομενος απο την Ασια αρης θα καταστρεψει τα παντα, και οχι μονον τα δικα σας τειχη, αλλα και τα τειχη των αλλων πολεων θα απολεσθουν.

Φύγετε λοιπόν από το οχυρό σας, έστω και αν αυτό γεμίζει θλίψη τις ψυχές σας» (Κ. Παπαρηγόπουλου Ιστορια Γ΄, σελ. 94 και Ηρόδοτος-VII,140).

Τους ιδιους χρησμούς η εβραια Αριστονικη έδωσε και σε άλλες πολεις όπως στους Αργείους και στους Κρήτες.





Σε ολες αυτες τις πολεις η εβραια Αριστονικη ειπε  να τηρήσουν ουδετεροτητα απέναντι στον πολεμο Περσών–Ελλήνων και να υποταχθούν στους σατανιστες βάρβαρους ασιάτες εισβολείς (Ηρόδοτος .VII,148-169).

Όταν οι Ελληνες αρχηγοι δεν δεχοταν αυτους τους χρησμούς, και για αυτό ηθελαν να πολεμησουν τοτε εδιναν νεους χρησμούς παγιδες.

ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΗΞΕΡΕ
ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ,
ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ ΘΑ ΤΟΥΣ
ΕΚΑΙΓΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΜΕΣΑ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.





​Ο Ελληνας Θεμιστοκλής γινεται ο πρωτος ο οποιος αποφευγει με πολύ μεγαλη δεξιοτεχνια την θανασιμη εβραικη παγιδα-χρησμο από τους Δελφους. 





Ο Θεμιστοκλής επεισε τους υπολοιπους ότι ο δαιμονικος εβραικος χρησμος δεν ελεγε να κανουν ξυλινα τειχη , αλλα αυτό που ζητουσε ηταν να γινουν ξυλινα πλοια ώστε να γινει ναυμαχια.
Με αυτόν τον τροπο γλυτωσε ολους τους Ελληνες ο Θεμιστοκλής , καθως σε περιπτωση που εκαναν ξυλινα τειχη γυρω από την αρχαια Αθηνα και παρεμεναν εντος των τειχων, θα τους ειχαν καψει ολους ζωντανούς οι περσες.​

Τις περισσοτερες δυσκολιες από τις εβραικες παγιδες του μαντειου των δελφων τις αντιμετωπισε ο στρατηγος Παυσανίας.

Μετα από τον τελειο χειρισμο από τον Θεμιστοκλή στην Σαλαμινα, οι εβραιοι μαυροι μαγοι εμφανιστηκαν πολύ πιο οργανωμένοι στις Πλαταιες.

​​Στις Πλαταιες οι εβραιοι εωσφοριστες των Δελφων απαγορευαν μεσω των δαιμονικων χρησμων στους Ελληνες να πολεμησουν. 

Ουτε να αμυνθουν δεν τους επτρεπαν για να μην προσβληθεί ο Εβραιος δαιμονας Απολλων,

Ειχαν περασει πλεον αρκετες ημερες οπου οι Ελληνες παρεμειναν παθητικοι-θεατες στον ιδιο τους τον θανατο.

Οι Ελληνες στρατιώτες τραυματιζοταν από τους Περσες χωρις να εχουν το δικαιωμα να αμυνθουν , ενώ ταυτόχρονα εξαιτιας της παρατεταμένης απραξιας τελειωναν τα τροφιμα και το νερο. 

​​Εκεινη ακριβως την χρονικη στιγμη ερχεται το τελειωτικο χτυπημα στους Ελληνες με έναν ακομη “χρησμο” από την εβραικη σφηκοφωλιά των Δελφων.
Ο νεος ψευδοχρησμος ελεγε ότι οι Αθηναιοι εάν θελουν να νικησουν τους περσες, θα πρεπει να εγκαταλειψουν της Πλαταιες και να πολεμησουν στην Αττικη, διοτι εκει υπαρχει ναος της Ισιαδας -Δημητρας της εωσφορικης θεας από την Αιγυπτο.

Ο Ελληνας στρατηγος Παυσανίας με το επιτελειο του ειδε τον θανασιμο κίνδυνο και την ολοκληρωτικη καταστροφή.

Για αυτό σκεφτηκε όπως ο Θεμιστοκλής και σε συνεννοηση με το επιτελειο του εβαλαν τους Πλαταιεις να παραχωρησουν τα εδάφη τους στους Αθηναιους, ώστε να πολεμησουν σε δικο τους εδαφος.


Παραλληλα με αυτην την αριστη σκεψη υπηρχε και στις Πλαταιες δαιμονικος ναος της Αιγυπτιας Ισιδας-Δημητρας, για αυτο θα ηταν σε θεση να καμψουν αντιρρησεις των Αθηναιων.
Μετα απο αυτο το πολυ ευφυεστατο Ελληνικο σχεδιο δεν χρειαστηκε να φυγουν καθολου οι Αθηναιοι από τις Πλαταιες, διοτι ηταν πλεον Αθηναικο εδαφος υπο την Αθηναικη εξουσια.

Όμως για να είναι απολυτως σιγουροι ο μεγας

Παυσανίας και το επιτελειο του εβαλαν τον στρατηγο Αριμνηστο να πει στους Αθηναιους ότι ειχε δει “ονειρο”.







Στο “ονειρο” εκεινο τον διεταζε ο ο αρχηγος των εβραιων δαιμονων ο Διας, να “μεταφερει” στους Αθηναιους την εντολη του, να πολεμησουν στις Πλαταιες μαζι με τους υπολοιπους Ελληνες.

Οι Αθηναιοι μετα από όλα οσα τους ειπε ο στρατηγος Αριμνηστος ηταν πλέον πεποισμενοι 
ότι επρεπε παση θυσια να πολεμησουν στις Πλαταιες, διοτι αυτη ηταν η “εντολη” του Εβραιου δαιμονα του Δια.
Για αυτο οι Αθηναιοι εκαναν αμεσως ολοκληρο το αιγυτιακο-εωσφωρικο τελετουργικο προς τιμην της δαιμονικης θεας-μαυρης μάγισσας της Ισιδας-Δημητρας.

Με αυτόν τον τροπο απέφυγαν οι πολυμηχανοι Ελληνες την θανασιμη εβραικη παγιδα από τους Δελφους, παρεμειναν οι Αθηναιοι στις Πλαταιες, και ολοι  μαζι οι Ελληνες πολεμησαν εναντια στους Περσες με αποτέλεσμα μια ακομη τεραστια νικη η οποια τους εξασφαλιζε πλεον την πολυοθητη ελευθερια. 

Η ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ
ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ

Εν συνεχεια οι εωσφοριστες του δωδεκαθεου για να εκδικηθουν τους ενδοξους Ελληνες αρχηγούς (Παυσανια, Θεμιστοκλή, Μιλτιαδη) , οι οποιοι δοξασαν και κρατησαν Ελευθερη την Ελλαδα , τους κατηγορησαν ψευδος ως προδοτες στους περσες.








Οι τρεις Ελληνες αρχηγοι ,παρακουσαν της εντολες της μεγαλύτερης ανθελληνικης σφηκοφωλιας του Εωσφορικου μαντειου των δελφων, και πολεμησαν εναντια στους Περσες.
Το αποτέλεσμα ηταν να τους εκδικηθουν, επειδή κρατησαν ελευθερη την Ελλαδα. 





Για αυτό τους κατηγορησαν ψευδος, και τους τρεις (Παυσανια, Μιλτιαδη, Θεμιστοκλή,) ως προδοτες στους Περσες.
Ηταν αδυνατον να ηταν προδοτες οι Ελληνες αρχηγοι.
 Όλα αυτά από την στιγμη που επαιξαν της ζωες τους κορωνα γραμματα, στα πεδια των μαχων, κατά την διαρκεια των Περσικων Πολεμων.
Ακομη οι τρεις αρχηγοι, με τις στρατηγικες και τις πολιτικες τους ικανότητες, απέφυγαν ολους τους χρησμούς παγιδες, του εωσφορικου μαντειου των Δελφων. 






Την εποχη που τους κατηγορησαν για προδοτες, η Ελλαδα ειχε διαφυγει με υπαιτιοτητα των τριων αρχηγων (Μιλτιάδης, Παυσανίας. Θεμιστοκλής), κάθε κινδυνο.




Εξαιτιας των τριων αυτων Ελλήνων, η Ελλαδα από θεση αμυνας, πατουσε πλεον πολύ δυνατα στα ποδια της, με αποτέλεσμα να είναι σε θεση αντεπιθέσεως, εναντια στους Περσες. 




Ενα πραγμα που εγινε τελικα με τους Αγησιλαο αρχικα, και αργοτερα με τον Αλεξανδρο τον γ. 


Δεν ειχε λοιπον κανενα νοημα, να γινουν “προδοτες”, οι τρεις Ελληνες αρχηγοι, την στιγμη που όλα ειχαν κριθει υπερ της Ελλαδος και εκεινοι ειχαν τεραστια συμβολή στον ιερο αυτον σκοπο καθως και στους περσικους πολεμους.
Εντούτοις και οι τρεις αρχηγοι ειχαν τραγικο τελος.



Σε κάθε εποχη ο ιδιος λαος ο οποιος κατοικει μονιμα στην Ελλαδα από το 1519 π.χ. ( Ηρόδοτος ,Ευτερπη), προκαλει κάθε είδους εθνικη καταστροφή.

Η περσικη αυτοκρατορια εχει υποστεί πλεον συντριπτικα πληγματα εξαιτιας του Μιλτιάδη, του Παυσανία και του Θεμιστοκλή.

Οι εωσφοριστες περσες επέστρεψαν στην πατριδα τους ταπεινωμένοι και εντελως αδυναμοι να να κανουν οποιαδήποτε πολεμικη επιχειρηση εναντιον των Ελλήνων.




Τα παντα ειχαν κριθει οριστικα υπερ των Ελληνων και εις βαρος των Περσων με την καθοριστικη συμβολη των τριων ενδοξων Ελληνων αρχηγων.


Για να “εκαναν ” κατι τετοιο οι Ελληνες αρχηγοι δεν θα επρεπε να είναι “προδοτες¨”, αλλα θα επρεπε να ηταν και οι τρεις οι πιο παρανοικοι και γελοίοι ανθρωποι στον πλανητη.
Φυσικα ολοι γνωρίζουμε ότι οι τρεις Ελληνες αρχηγοι των περσικων πολεμων ηταν ακριβως το αντιθετο.


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.



Επισης να μην ξεχνατε οτι με το τελος της Μαχης των Πλαταιων, ο Ελληνας στρατηγος Παυσανιας, κατευθυνθηκε στην εβραικη Θηβα. 




Ο Ελληνας στρατηγος Παυσανιας απάιτησε να του παραδωσουν τους εβραιους προδοτες, οι οποιοι ηταν αρχηγοι των Εβραιων της Θηβας και πολεμησαν με τους Περσες εναντια στους Ελληνες. 






Οι αρχηγοι των Εβραιων ηταν ο Τιμηγενιδης και ο Ατταγινης.





Οι υπολοιποι Εβραιοι δωδεκαθειστες της Θηβας αρνηθηκαν στον Ελληνα Παυσανια, την παραδωση των ομορησκων και ομοεθνων τους.




Μαλιστα οι δολοπλόκοι εβραιοι χρησιμοποιησαν
και την προσφιλη τους διαχρονικη τακτικη σε μια απελπιδα προσπαθεια τους να αποφυγουν την παραδωση των αρχηγων τους.







Για αυτο και προτειναν στον Σπατριατη Παυσανια
, ενα πολυ υψηλο χρηματικο ποσο, με σκοπο να τον εξαγορασουν, ωστε να μην εκτελεσει τους προδοτες δωδεκαθειστες.





Οπως ηταν φυσικο ο στρατηγος Παυσανιας διοτι ηταν γνησιος Ελληνας αρνηθηκε την προταση των εβραιων σατανιστων-δωδεεκαθειστων
για δωροδοκια. 



Τοτε οι βρωμεροι εβραιοι εωσφοριστες του 
δωδεκαθεου αναγκαστηκαν να παραδωσουν στον Ηρωα Σπαρτιατη Στρατηγο Παυσανια, τους εβραιους αρχηγους.





Εντουτοις ενας εκ των αρχηγων ο Ατταγινης ο οποιος πολεμησε μαζι με τους περσες εναντια στους Ελληνες, επετυχε να διαφυγει κατα την διαρκεια των διαπραγματευσεων του Ηρωα 
Σρατηγου Παυσανια με τους εωσφοριστες
Εβραιους δωδεκαθειστες της Θηβας.




Ο Ελληνας Παυσανιας οδηγησε τους προδοτες εβραιους δωδεκαθειστες στην Κορινθο, οπου τους εκτελεσε για εσχατη Προδοσια. 


Αυτος ειναι ενας ακομη πολυ σοβαρος λογος για τον οποιο συκοφαντηθηκε και θανατωθηκε ο Ηρωας Στρατηγος Παυσανιας απο τα εβραικα εωσφορικα δωδεκαθεστικα ιερατεια.




Εαν ο Ελληνας Ηρωας Σπαρτιατης Στρατηγος Παυσανιας ηταν προδοτης και χρηματιζοταν, τοτε θα αποδεχοταν την προταση να παρει το υψηλο χρηματικο ποσο που του προτειναν οι εβραιοι της Θηβας ωστε να μην εκτελεσει τους προδοτες αρχηγους των εβραιων.  




Ο μεγαλος Ηρωας Παυσανιας σε σχεση με τους αλλους δυο Ελληνες αρχηγους των περσικων πολεμων, ειχε κανει ενα ακομη μεγαλο επιτευγμα. 






Αυτο ηταν η θανατωση των εβραιων αρχηγων της Θηβας οι οποιοι πολεμησαν μαζι με τους υπολοιπους εβραιους της Θηβας εναντια στους Ελληνες κατα την μαχη των Πλαταιων.






ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Ο ΗΡΩΑΣ 
ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ
ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.




Στο σημειο αυτο και λιγο πριν να κλεισω την σημερινη μου ιστορικη εργασια, να νας αναφερω μια ακομη ιστορικη μου παρατηρηση, σχετικα με το γεγονος οτι οι αρχαιοι Σπαρτιατες ειναι γνησιοι Ελληνες και δεν ειναι εβραικης καταγωγης οπως ισχυριζονται οι εβραιοι   
δωδεκαθειστες. 




Αυτο διοτι εαν ηταν εβραιοι οι αρχαιοι Σπαρτιατες    οπως ηταν οι κατοικοι της Θηβας θα πολεμουσαν στο πλευρο των περσων εναντια στους Ελληνες.




Ομως κατι τετοιο δεν συνεβη ποτε. 


Επισης εαν οι αρχαιοι Σπαρτιατες ηταν εβραιοι, δεν θα πηγαινε ποτε ο Στρατηγος Παυσανιας στην Θηβα, για να απαιτησει την παραδωση των εβραιων αρχηγων,
τους οποιους τελικα θανατωσε για το αδικημα τις εσχατης προδοσιας, διοτι πολεμησαν εναντιον των Ελληνων στις Πλαταιες και στους αλλους Περσικους πολεμους. 




ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΚ ΝΕΟΥ
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΟΥ 
ΠΡΟΣΩΠΙΚΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ. 


Το πιο 

σημαντικο ειναι να συνυπαρχουν ειρηνικα ολοι οι λαοι του πλανητη. 






Για αυτο παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .




Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.




Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;




Τι θα πρεπει να κανουν οι Ελληνες όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο μας ;



Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως 

;





Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου κρατους.



Από ολους τους προαναφερομενους εξαιρειται,
ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων  μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και          μηδεν αγαν.  



Αναφερομαι παντοτε στους φοινικες-σημιτες που απο μονοθειστες της Π.διαθηκης και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες του δωδεκαθεου.
Δεν αναφερομαι σε ολους τους Σημιτες. 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των Σημιτων. 


Ειναι ιστορικα γνωστο και αποδεδειγμενο οτι ολοι οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, ποιητες, επιστημονες κλπ, 

καταδικαζαν το ξενοφερτο εβραικο δωδεκαθεο ως εωσφορικο και αναξιο του ιερου αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ 
ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 
ΕΒΡΑΙΚΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ
ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ :

Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΦΟΙΝΙΚΩΝ 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ


Ανατρεχοντας στους ιερους αρχαιους Ελληνες τον Εκαταιο Μιλησιο (Στραβων 7, 321), τον Θουκυδιδη (Α, 3 – 9), τον Ηροδοτο (Ιστορια Α 54 – 58), τον Ισοκρατη (Παναθηναικος, Ελένης εγκωμιον 68 – 69, Πανηγυρικος ), τον Διοδωρο (1, 23-24 και 28-29,  Μ, αποσπασμα 3), τον Υπατο των Φιλοσοφων τον Αριστοκλη (Μενεξενος245c-d) , θα δειτε οτι ολοι μας αναφερουν ακριβως τα ιδια σχετικα με τους Φοινικες και τους αλλους αλλοδαπους εωσφοριστες του δωδεκαθεου, οι οποιοι εισαβαλαν στην Ελλαδα. 

Πριν ακομη  απο τον  Τρωικο πολεμο  το 1500 π.Χ. ξεσπουν στην Αιγυπτο ασθενειες. 


Οι ντόπιοι τις αποδίδουν στους ασεβείς εβραιους αλλόφυλους. 

Οι εβραιοι για να αποφυγουν τους εξαγριωμενους Αιγυπτιους, εγκαταλειπουν την Αιγυπτο . 

Απο αυτους καποιοι εβραιοι με αρχηγο τον Μωυση κατευθυνθηκαν δια ξηρας στο Ισραηλ


Οι Εβραιοι Δαναοι με πλοία και με αρχηγό το Δαναο, πηγαν αρχικα στην Ροδο και εν συνεχεια στο Αργος της Πελοποννησου. 



Οταν έφτασαν στο Αργος ηρθαν σε συγκρουση με τους ΅Ελληνες κατοίκους, που ηταν Αχαιοί στη. 



Εντουτοις ο βασιλιας των Αργειων, ο Γελανωρ, δεν είχε  διάδοχο και παραλληλα δεν ειχε στρατηγικες ικανοτητες γιανα νικησει τους εβαιρους δαναους.



Κατω υπο αυτες τις συνθηκες οι Αργειοι  προσκαλεσαν τον Δαναο για συνθηκολόγηση ωστε να γινει κοινος βασιλιας, Ελληνων και Εβραιων. 


Αυτος ειναι και ο λογος που  οι κατοικοι του Άργους ονομαζονταν Αχαιοι και Δαναοι . 


Συμφωνα με του Αριστοκλη Ισοκρατη, Θουκυδιδη, οι Δαναοι επιτεθηκαν στην Πελοποννησο το ετος 1511 π.Χ. και ο Καδμος στην Βοιωτία το ετος 1519 π.Χ. 



ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΔΙΟΔΩΡΟΣ Ο ΣΙΚΕΛΙΩΤΗΣ :

 Την παλιά εποχη ξεσπασε λοιμωδης ασθενεια στην Αιγυπτο και οι Αιγυπτιοι  απεδωσαν τις ασθενεις στους ασεβείς αλλόφυλους. 

Τοτε οι αλλοδαποι εφυγαν και ηρθαν στην Ελλαδα. 

Αρχηγοι των αλλοδαπων ηταν ο Καδμος και ο Δαναος. Οι υπόλοιποι εβραιοι δωδεκαθειστες πήγαν στην Ιουδαία, που τότε ήταν ακατοίκητη, και των οποίων επικεφαλής ηταν ο Μωυσης, ο οποιος  ειχε φρονηση και ανδρεια (Διοδωρος Σικελιώτης, βίβλος Μ, αποσπασμα 3).


Oι Εβραιοι που εφυγαν μαζι με τον Δαναο απο την Αιγυπτο εγκατασταθηκαν στο Αργος , ενω οι υπολοιποι πηγαν των Κολχωνστον στην Ιουδαια. 

O Φοινικας Κάδμος γεννηθηκε στις Θήβες της Αιγυπτου, και ενα απο τα παιδια του ηταν και η εβραια Σεμελη. 

Στα κατοπινά χρόνια, ο Ορφέας, που απόκτησε μεγάλη φήμη ανάμεσα στους Έλληνες για την μουσική, τις τελετές και τα θεολογικά ζητήματα, φιλοξενηθηκε απο τους απογονους του Καδμου. 


Εκει  στην Θηβα απολαμβανε μεγαλες τιμες διοτι ειχε μυηθει στον εβραικο εωσφορισμο (Διοδωρος Σικελιωτης, βίβλος 1, 23-24 και 28-29).

 Ο Εκαταίος ο Μιλήσιος αναφερει οτι την Πελοποννησο εκτος απο τους Ελληνες την κατοικησαν βαρβαροι. ΟλΟκληρη σχεδόν η Ελλαδα ηταν πλεον κατοικία εβραιων  στους παλιούς καιρους.

Αυτο διοτι ο Πελοπας εφερε εναν λαο απο στην  Πελοπόννησο, ενω ο Δαναός από την Αίγυπτο, οι Δρυοπες, οι Καυκωνες  οι Πελασγοι και οι Λελεγες  μοιρασαν τους τόπους πάνω και κάτω από τον ισθμό. 

Την Αττικη κατέλαβαν οι εωσφοριστες Θρακες, οι οποιοι εισεβαλν με αρχηγο τον μεγαλο μαγο τον Ευμολπο.

 Την Βιοωτια και την  Θηβα την κατεκτησαν οι Φοινικες που εισεβαλαν με τον Καδμο.


ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.

50

1 σχεδὸν δὲ καὶ πάντων τὰ οὐνόματα τῶν θεῶν ἐξ Αἰγύπτου ἐλήλυθε ἐς τὴν Ἑλλάδα. διότι μὲν γὰρ ἐκ τῶν βαρβάρων ἥκει, πυνθανόμενος οὕτω εὑρίσκω ἐόν· δοκέω δ᾽ ὦν μάλιστα ἀπ᾽ Αἰγύπτου ἀπῖχθαι. 2 ὅτι γὰρ δὴ μὴ Ποσειδέωνος καὶ Διοσκούρων, ὡς καὶ πρότερόν μοι ταῦτα εἴρηται, καὶ Ἥρης καὶ Ἱστίης καὶ Θέμιος καὶ Χαρίτων καὶ Νηρηίδων, τῶν ἄλλων θεῶν Αἰγυπτίοισι αἰεί κοτε τὰ οὐνόματα ἐστὶ ἐν τῇ χώρῃ. λέγω δὲ τὰ λέγουσι αὐτοὶ Αἰγύπτιοι. τῶν δὲ οὔ φασι θεῶν γινώσκειν τὰ οὐνόματα, οὗτοι δέ μοι δοκέουσι ὑπὸ Πελασγῶν ὀνομασθῆναι, πλὴν Ποσειδέωνος· τοῦτον δὲ τὸν θεὸν παρὰ Λιβύων ἐπύθοντο· 3 οὐδαμοὶ γὰρ ἀπ᾽ ἀρχῆς Ποσειδέωνος οὔνομα ἔκτηνται εἰ μὴ Λίβυες καὶ τιμῶσι τὸν θεὸν τοῦτον αἰεί. νομίζουσι δ᾽ ὦν Αἰγύπτιοι οὐδ᾽ ἥρωσι οὐδέν.

51[Επεξεργασία]

1 ταῦτα μέν νυν καὶ ἄλλα πρὸς τούτοισι, τὰ ἐγὼ φράσω, Ἕλληνες ἀπ᾽ Αἰγυπτίων νενομίκασι· τοῦ δὲ Ἑρμέω τὰ ἀγάλματα ὀρθὰ ἔχειν τὰ αἰδοῖα ποιεῦντες οὐκ ἀπ᾽ Αἰγυπτίων μεμαθήκασι, ἀλλ᾽ ἀπὸ Πελασγῶν πρῶτοι μὲν Ἑλλήνων ἁπάντων Ἀθηναῖοι παραλαβόντες, παρὰ δὲ τούτων ὧλλοι. 2 Ἀθηναίοισι γὰρ ἤδη τηνικαῦτα ἐς Ἕλληνας τελέουσι Πελασγοὶ σύνοικοι ἐγένοντο ἐν τῇ χώρῃ, ὅθεν περ καὶ Ἕλληνες ἤρξαντο νομισθῆναι. ὅστις δὲ τὰ Καβείρων ὄργια μεμύηται, τὰ Σαμοθρήικες ἐπιτελέουσι παραλαβόντες παρὰ Πελασγῶν, οὗτος ὡνὴρ οἶδε τὸ λέγω· 3 τὴν γὰρ Σαμοθρηίκην οἴκεον πρότερον Πελασγοὶ οὗτοι οἵ περ Ἀθηναίοισι σύνοικοι ἐγένοντο, [καὶ παρὰ τούτων Σαμοθρήικες τὰ ὄργια παραλαμβάνουσι]. 4 ὀρθὰ ὦν ἔχειν τὰ αἰδοῖα τἀγάλματα τοῦ Ἑρμέω Ἀθηναῖοι πρῶτοι Ἑλλήνων μαθόντες παρὰ Πελασγῶν ἐποιήσαντο· οἱ δὲ Πελασγοὶ ἱρόν τινα λόγον περὶ αὐτοῦ ἔλεξαν, [τὰ ἐν τοῖσι ἐν Σαμοθρηίκῃ μυστηρίοισι δεδήλωται].

52[Επεξεργασία]

1 ἔθυον δὲ πάντα πρότερον οἱ Πελασγοὶ θεοῖσι ἐπευχόμενοι, ὡς ἐγὼ ἐν Δωδώνῃ οἶδα ἀκούσας, ἐπωνυμίην δὲ οὐδ᾽ οὔνομα ἐποιεῦντο οὐδενὶ αὐτῶν· οὐ γὰρ ἀκηκόεσάν κω. θεοὺς δὲ προσωνόμασαν σφέας ἀπὸ τοῦ τοιούτου, ὅτι κόσμῳ θέντες τὰ πάντα πρήγματα καὶ πάσας νομὰς εἶχον. 2 ἔπειτα δὲ χρόνου πολλοῦ διεξελθόντος ἐπύθοντο ἐκ τῆς Αἰγύπτου ἀπικόμενα τὰ οὐνόματα τῶν θεῶν τῶν ἄλλων, (Διονύσου δὲ ὕστερον πολλῷ ἐπύθοντο). καὶ μετὰ χρόνον ἐχρηστηριάζοντο περὶ τῶν οὐνομάτων ἐν Δωδώνῃ· (τὸ γὰρ δὴ μαντήιον τοῦτο νενόμισται ἀρχαιότατον τῶν ἐν Ἕλλησι χρηστηρίων εἶναι, καὶ ἦν τὸν χρόνον τοῦτον μοῦνον). 3 ἐπεὶ ὦν ἐχρηστηριάζοντο ἐν τῇ Δωδώνῃ οἱ Πελασγοὶ εἰ ἀνέλωνται τὰ οὐνόματα τὰ ἀπὸ τῶν βαρβάρων ἥκοντα, ἀνεῖλε τὸ μαντήιον χρᾶσθαι. ἀπὸ μὲν δὴ τούτου τοῦ χρόνου ἔθυον τοῖσι οὐνόμασι τῶν θεῶν χρεώμενοι· παρὰ δὲ Πελασγῶν Ἕλληνες ἐξεδέξαντο ὕστερον.

55[Επεξεργασία]

1 ταῦτα μέν νυν τῶν ἐν Θήβῃσι ἱρέων ἤκουον, τάδε δὲ Δωδωναίων φασὶ αἱ προμάντιες· δύο πελειάδας μελαίνας ἐκ Θηβέων τῶν Αἰγυπτιέων ἀναπταμένας τὴν μὲν αὐτέων ἐς Λιβύην τὴν δὲ παρὰ σφέας ἀπικέσθαι, 2 ἱζομένην δέ μιν ἐπὶ φηγὸν αὐδάξασθαι φωνῇ ἀνθρωπηίῃ ὡς χρεὸν εἴη μαντήιον αὐτόθι Διὸς γενέσθαι, καὶ αὐτοὺς ὑπολαβεῖν θεῖον εἶναι τὸ ἐπαγγελλόμενον αὐτοῖσι, καί σφεας ἐκ τούτου ποιῆσαι. 3 τὴν δὲ ἐς τοὺς Λίβυας οἰχομένην πελειάδα λέγουσι Ἄμμωνος χρηστήριον κελεῦσαι τοὺς Λίβυας ποιέειν· ἔστι δὲ καὶ τοῦτο Διός. Δωδωναίων δὲ αἱ ἱρεῖαι, τῶν τῇ πρεσβυτάτῃ οὔνομα ἦν Προμένεια, τῇ δὲ μετὰ ταύτην Τιμαρέτη, τῇ δὲ νεωτάτῃ Νικάνδρη, ἔλεγον ταῦτα· συνωμολόγεον δέ σφι καὶ οἱ ἄλλοι Δωδωναῖοι οἱ περὶ τὸ ἱρόν.

loading...

29 thoughts on “Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΜΕΡΟΣ Α ΚΑΙ Β

  1. ΤΕΛΕΙΟ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΑΥΣΑΝΙΑ,
    ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΣ
    ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ.

    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ
    ΠΛΕΟΝ ΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΩΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΩΣ "ΠΡΟΔΟΤΗ".

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
    ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ
    ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ
    ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΙΔΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.

    Αγνωστος16 Μαρτίου 2018 – 7:18 μ.μ.
    Ρε μαλακά αγγελοπουλε η πολλή μαλάκια σε έχει ταράξει και εγώ χριστιανός είμαι τις μαλακιες που γράφεις που τις βρίσκεις καλύτερα να βρεις καμία γυναίκα γιατί η πολλή μαλάκια βλάπτει σοβαρά τον εγκέφαλο

    Απάντηση

    Αγνωστος16 Μαρτίου 2018 – 8:16 μ.μ.
    Καραγκιόζη είμαι χριστιανός αλλά τέτοιος μαλακάς σαν και εσένα δεν υπάρχει γάμω το Μουνι που σε πέταγε μπάσταρδε

    Ανώνυμος16 Μαρτίου 2018 – 8:30 μ.μ.
    ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΑΝΑΝΔΡΟΣ
    ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΙΤ Ο ΑΘΙΓΓΑΝΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ
    ΨΩΡΡΑΣ ΠΩΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ" ΚΑΙ ΠΩΣ
    ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΦΩΝΕΤΑΙ, Ο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ
    ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ, ΒΡΙΖΩΝΤΑΣ ΧΥΔΑΙΑ ΤΟΝ
    ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙΣ ΔΕΝ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΙΣ
    ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
    ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ
    ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΚΑΙ
    ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΗ.

    Μ,ΗΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ.

    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΣΥ ΡΕ ΣΑΚΑΤΗ, ΑΠΑΤΕΩΝΑ,
    12ΘΕΙΣΤΗ, ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ, ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ, ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΙΤ
    ΚΑΙ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΕ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΩΣΤΕ
    ΝΑ ΑΦΑΣΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
    ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ
    ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΚΑΤΟΠΙΝ
    ΥΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥ
    ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ
    ΒΛΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.

    ΧΑΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
    ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ.

    ΣΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ
    ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ
    ΜΙΤ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΗΘΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ
    ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ.

    ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΩΡΗ ΣΑΥΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ.

  2. Να παίρνεις και τα κόκκινα μαζί με τα κίτρινα χάπια σου Γιαννόπουλε.

  3. ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΓΕΛΟΙΟΣ,
    ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ.

    Η δράση των πρακτόρων της ΜΙΤ…

    Μας καταγγέλλουν πως, ένα από τα πλέον κύρια “καλύμματα” πρακτόρων της ΜΙΤ που δρουν στα Δωδεκάνησα (Ρόδος, Κως, Πάτμος), στη Βέροια και στα Γιαννιτσά, είναι μέσω της εγκληματικης οργανωσεως εβραιων σενελευσις του αθιγγανου ψωρρα.

    Βρίσκοντας ελεύθερο το πειδιο σε όλη την Ελλάδα διοτι η εβραιων συνελεισις εχει παντου γραφεια δρουνε ανενοχλητοι.

    Επίσης, το πρακτορικό ανθελληνικό τους έργο το επιτελούν μονΙμα παριστάνοντας τους δωδεκαθεϊστές, προκειμένου να έχουν ιδιαίτερη πρόσβαση σε Έλληνες των οποίων η αμαθεια
    και η πνευματικη εξαθλιωση ειναι πολυ μεγαλη.

    Μας καταγγέλλουν πως, ένα από τα πλέον κύρια “καλύμματα” πρακτόρων της ΜΙΤ που δρουν στα Δωδεκάνησα (Ρόδος, Κως, Πάτμος), στη Βέροια και στα Γιαννιτσά, είναι μέσω του “επαγγέλματος” του ερασιτέχνη θεατράνθρωπου! Βρίσκοντας ελεύθερη στέγη σε κάποιους θιάσους, αφού αυτοί περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα! Επίσης, το πρακτορικό ανθελληνικό τους έργο το επιτελούν παριστάνοντας τους δωδεκαθεϊστές, προκειμένου να έχουν ιδιαίτερη πρόσβαση σε Έλληνες των οποίων η πίστη στην Ορθοδοξία είναι χαλαρή!!

    Υπάρχει εχθρός εντός των τειχών.

  4. Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΦΟΙΝΙΚΩΝ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ

    Ανατρεχοντας στους ιερους αρχαιους Ελληνες τον Εκαταιο Μιλησιο (Στραβων 7, 321), τον Θουκυδιδη (Α, 3 – 9), τον Ηροδοτο (Ιστορια Α 54 – 58), τον Ισοκρατη (Παναθηναικος, Ελένης εγκωμιον 68 – 69, Πανηγυρικος ), τον Διοδωρο (1, 23-24 και 28-29, Μ, αποσπασμα 3), τον Υπατο των Φιλοσοφων τον Αριστοκλη (Μενεξενος, 245c-d) , θα δειτε οτι ολοι μας αναφερουν ακριβως τα ιδια σχετικα με τους Φοινικες και τους αλλους αλλοδαπους εωσφοριστες του δωδεκαθεου, οι οποιοι εισαβαλαν στην Ελλαδα.

    Πριν ακομη απο τον Τρωικο πολεμο το 1500 π.Χ. ξεσπουν στην Αιγυπτο ασθενειες.

    Οι ντόπιοι τις αποδίδουν στους ασεβείς εβραιους αλλόφυλους.

    Οι εβραιοι για να αποφυγουν τους εξαγριωμενους Αιγυπτιους, εγκαταλειπουν την Αιγυπτο .

    Απο αυτους καποιοι εβραιοι με αρχηγο τον Μωυση κατευθυνθηκαν δια ξηρας στο Ισραηλ.

    Οι Εβραιοι Δαναοι με πλοία και με αρχηγό το Δαναο, πηγαν αρχικα στην Ροδο και εν συνεχεια στο Αργος της Πελοποννησου.

    Οταν έφτασαν στο Αργος ηρθαν σε συγκρουση με τους ΅Ελληνες κατοίκους, που ηταν Αχαιοί στη.

    Εντουτοις ο βασιλιας των Αργειων, ο Γελανωρ, δεν είχε διάδοχο και παραλληλα δεν ειχε στρατηγικες ικανοτητες γιανα νικησει τους εβαιρους δαναους.

    Κατω υπο αυτες τις συνθηκες οι Αργειοι προσκαλεσαν τον Δαναο για συνθηκολόγηση ωστε να γινει κοινος βασιλιας, Ελληνων και Εβραιων.

    Αυτος ειναι και ο λογος που οι κατοικοι του Άργους ονομαζονταν Αχαιοι και Δαναοι .

    Συμφωνα με του Αριστοκλη Ισοκρατη, Θουκυδιδη, οι Δαναοι επιτεθηκαν στην Πελοποννησο το ετος 1511 π.Χ. και ο Καδμος στην Βοιωτία το ετος 1519 π.Χ.

    ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΔΙΟΔΩΡΟΣ Ο ΣΙΚΕΛΙΩΤΗΣ :

    Την παλιά εποχη ξεσπασε λοιμωδης ασθενεια στην Αιγυπτο και οι Αιγυπτιοι απεδωσαν τις ασθενεις στους ασεβείς αλλόφυλους.

    Τοτε οι αλλοδαποι εφυγαν και ηρθαν στην Ελλαδα.

    Αρχηγοι των αλλοδαπων ηταν ο Καδμος και ο Δαναος. Οι υπόλοιποι εβραιοι δωδεκαθειστες πήγαν στην Ιουδαία, που τότε ήταν ακατοίκητη, και των οποίων επικεφαλής ηταν ο Μωυσης, ο οποιος ειχε φρονηση και ανδρεια (Διοδωρος Σικελιώτης, βίβλος Μ, αποσπασμα 3).

    Oι Εβραιοι που εφυγαν μαζι με τον Δαναο απο την Αιγυπτο εγκατασταθηκαν στο Αργος , ενω οι υπολοιποι πηγαν των Κολχωνστον στην Ιουδαια.

    O Φοινικας Κάδμος γεννηθηκε στις Θήβες της Αιγυπτου, και ενα απο τα παιδια του ηταν και η εβραια Σεμελη.

    Στα κατοπινά χρόνια, ο Ορφέας, που απόκτησε μεγάλη φήμη ανάμεσα στους Έλληνες για την μουσική, τις τελετές και τα θεολογικά ζητήματα, φιλοξενηθηκε απο τους απογονους του Καδμου.

    Εκει στην Θηβα απολαμβανε μεγαλες τιμες διοτι ειχε μυηθει στον εβραικο εωσφορισμο (Διοδωρος Σικελιωτης, βίβλος 1, 23-24 και 28-29).

    Ο Εκαταίος ο Μιλήσιος αναφερει οτι την Πελοποννησο εκτος απο τους Ελληνες την κατοικησαν βαρβαροι. ΟλΟκληρη σχεδόν η Ελλαδα ηταν πλεον κατοικία εβραιων στους παλιούς καιρους.

    Αυτο διοτι ο Πελοπας εφερε εναν λαο απο στην Πελοπόννησο, ενω ο Δαναός από την Αίγυπτο, οι Δρυοπες, οι Καυκωνες οι Πελασγοι και οι Λελεγες μοιρασαν τους τόπους πάνω και κάτω από τον ισθμό.

    Την Αττικη κατέλαβαν οι εωσφοριστες Θρακες, οι οποιοι εισεβαλν με αρχηγο τον μεγαλο μαγο τον Ευμολπο.

    Την Βιοωτια και την Θηβα την κατεκτησαν οι Φοινικες που εισεβαλαν με τον Καδμο.

  5. ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.

    Ιστορίαι (Ηροδότου)/Ευτέρπη – Βικιθήκη

    Ηρόδοτος – Ευτέρπη.pdf – Scribd
    50
    1 σχεδὸν δὲ καὶ πάντων τὰ οὐνόματα τῶν θεῶν ἐξ Αἰγύπτου ἐλήλυθε ἐς τὴν Ἑλλάδα. διότι μὲν γὰρ ἐκ τῶν βαρβάρων ἥκει, πυνθανόμενος οὕτω εὑρίσκω ἐόν· δοκέω δ᾽ ὦν μάλιστα ἀπ᾽ Αἰγύπτου ἀπῖχθαι. 2 ὅτι γὰρ δὴ μὴ Ποσειδέωνος καὶ Διοσκούρων, ὡς καὶ πρότερόν μοι ταῦτα εἴρηται, καὶ Ἥρης καὶ Ἱστίης καὶ Θέμιος καὶ Χαρίτων καὶ Νηρηίδων, τῶν ἄλλων θεῶν Αἰγυπτίοισι αἰεί κοτε τὰ οὐνόματα ἐστὶ ἐν τῇ χώρῃ. λέγω δὲ τὰ λέγουσι αὐτοὶ Αἰγύπτιοι. τῶν δὲ οὔ φασι θεῶν γινώσκειν τὰ οὐνόματα, οὗτοι δέ μοι δοκέουσι ὑπὸ Πελασγῶν ὀνομασθῆναι, πλὴν Ποσειδέωνος· τοῦτον δὲ τὸν θεὸν παρὰ Λιβύων ἐπύθοντο· 3 οὐδαμοὶ γὰρ ἀπ᾽ ἀρχῆς Ποσειδέωνος οὔνομα ἔκτηνται εἰ μὴ Λίβυες καὶ τιμῶσι τὸν θεὸν τοῦτον αἰεί. νομίζουσι δ᾽ ὦν Αἰγύπτιοι οὐδ᾽ ἥρωσι οὐδέν.

    51[Επεξεργασία]
    1 ταῦτα μέν νυν καὶ ἄλλα πρὸς τούτοισι, τὰ ἐγὼ φράσω, Ἕλληνες ἀπ᾽ Αἰγυπτίων νενομίκασι· τοῦ δὲ Ἑρμέω τὰ ἀγάλματα ὀρθὰ ἔχειν τὰ αἰδοῖα ποιεῦντες οὐκ ἀπ᾽ Αἰγυπτίων μεμαθήκασι, ἀλλ᾽ ἀπὸ Πελασγῶν πρῶτοι μὲν Ἑλλήνων ἁπάντων Ἀθηναῖοι παραλαβόντες, παρὰ δὲ τούτων ὧλλοι. 2 Ἀθηναίοισι γὰρ ἤδη τηνικαῦτα ἐς Ἕλληνας τελέουσι Πελασγοὶ σύνοικοι ἐγένοντο ἐν τῇ χώρῃ, ὅθεν περ καὶ Ἕλληνες ἤρξαντο νομισθῆναι. ὅστις δὲ τὰ Καβείρων ὄργια μεμύηται, τὰ Σαμοθρήικες ἐπιτελέουσι παραλαβόντες παρὰ Πελασγῶν, οὗτος ὡνὴρ οἶδε τὸ λέγω· 3 τὴν γὰρ Σαμοθρηίκην οἴκεον πρότερον Πελασγοὶ οὗτοι οἵ περ Ἀθηναίοισι σύνοικοι ἐγένοντο, [καὶ παρὰ τούτων Σαμοθρήικες τὰ ὄργια παραλαμβάνουσι]. 4 ὀρθὰ ὦν ἔχειν τὰ αἰδοῖα τἀγάλματα τοῦ Ἑρμέω Ἀθηναῖοι πρῶτοι Ἑλλήνων μαθόντες παρὰ Πελασγῶν ἐποιήσαντο· οἱ δὲ Πελασγοὶ ἱρόν τινα λόγον περὶ αὐτοῦ ἔλεξαν, [τὰ ἐν τοῖσι ἐν Σαμοθρηίκῃ μυστηρίοισι δεδήλωται].
    52[Επεξεργασία]
    1 ἔθυον δὲ πάντα πρότερον οἱ Πελασγοὶ θεοῖσι ἐπευχόμενοι, ὡς ἐγὼ ἐν Δωδώνῃ οἶδα ἀκούσας, ἐπωνυμίην δὲ οὐδ᾽ οὔνομα ἐποιεῦντο οὐδενὶ αὐτῶν· οὐ γὰρ ἀκηκόεσάν κω. θεοὺς δὲ προσωνόμασαν σφέας ἀπὸ τοῦ τοιούτου, ὅτι κόσμῳ θέντες τὰ πάντα πρήγματα καὶ πάσας νομὰς εἶχον. 2 ἔπειτα δὲ χρόνου πολλοῦ διεξελθόντος ἐπύθοντο ἐκ τῆς Αἰγύπτου ἀπικόμενα τὰ οὐνόματα τῶν θεῶν τῶν ἄλλων, (Διονύσου δὲ ὕστερον πολλῷ ἐπύθοντο). καὶ μετὰ χρόνον ἐχρηστηριάζοντο περὶ τῶν οὐνομάτων ἐν Δωδώνῃ· (τὸ γὰρ δὴ μαντήιον τοῦτο νενόμισται ἀρχαιότατον τῶν ἐν Ἕλλησι χρηστηρίων εἶναι, καὶ ἦν τὸν χρόνον τοῦτον μοῦνον). 3 ἐπεὶ ὦν ἐχρηστηριάζοντο ἐν τῇ Δωδώνῃ οἱ Πελασγοὶ εἰ ἀνέλωνται τὰ οὐνόματα τὰ ἀπὸ τῶν βαρβάρων ἥκοντα, ἀνεῖλε τὸ μαντήιον χρᾶσθαι. ἀπὸ μὲν δὴ τούτου τοῦ χρόνου ἔθυον τοῖσι οὐνόμασι τῶν θεῶν χρεώμενοι· παρὰ δὲ Πελασγῶν Ἕλληνες ἐξεδέξαντο ὕστερον.

    55[Επεξεργασία]
    1 ταῦτα μέν νυν τῶν ἐν Θήβῃσι ἱρέων ἤκουον, τάδε δὲ Δωδωναίων φασὶ αἱ προμάντιες· δύο πελειάδας μελαίνας ἐκ Θηβέων τῶν Αἰγυπτιέων ἀναπταμένας τὴν μὲν αὐτέων ἐς Λιβύην τὴν δὲ παρὰ σφέας ἀπικέσθαι, 2 ἱζομένην δέ μιν ἐπὶ φηγὸν αὐδάξασθαι φωνῇ ἀνθρωπηίῃ ὡς χρεὸν εἴη μαντήιον αὐτόθι Διὸς γενέσθαι, καὶ αὐτοὺς ὑπολαβεῖν θεῖον εἶναι τὸ ἐπαγγελλόμενον αὐτοῖσι, καί σφεας ἐκ τούτου ποιῆσαι. 3 τὴν δὲ ἐς τοὺς Λίβυας οἰχομένην πελειάδα λέγουσι Ἄμμωνος χρηστήριον κελεῦσαι τοὺς Λίβυας ποιέειν· ἔστι δὲ καὶ τοῦτο Διός. Δωδωναίων δὲ αἱ ἱρεῖαι, τῶν τῇ πρεσβυτάτῃ οὔνομα ἦν Προμένεια, τῇ δὲ μετὰ ταύτην Τιμαρέτη, τῇ δὲ νεωτάτῃ Νικάνδρη, ἔλεγον ταῦτα· συνωμολόγεον δέ σφι καὶ οἱ ἄλλοι Δωδωναῖοι οἱ περὶ τὸ ἱρόν.

    ΤΟΝ ΒΑΡΕΣΕ Η ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΟΥΡΛΑΘΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑΣ.
    ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΣΤΟ ΘΕΟ ΣΕΙΡΙΟ..
    1200 ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΓΩΝΙΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΤΛ ΚΑΙ 40 ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΙ ΣΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΨΩΡΡΟΓΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΒΟΥΝΟΠΛΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΤΑ ΠΟΙΚΙΛΟΧΡΩΜΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ…

    Η ΜΗΤΕΡΑ Η ΕΤΑΙΡΑ Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΑ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ..

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ Η ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ 13/3/2902

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=8kMV8dnYFXE

  6. ΠΗΔΑΛΙΟΝ
    – Περι μαλακίας, αρσενοκοιτίας, μοιχείας, αιμομιξίας και πορνείας

    Το Πηδάλιον αποτελεί το επίσημο και σε ισχύ μέχρι και σήμερα «Ποινολόγιο» της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

    Η ανάγνωση του κειμένου προκαλεί άφθονο γέλωτα.

    Εντύπωση προκαλεί η λεπτομερής περιγραφή των σεξουαλικών παρεκτροπών, καθώς επίσης και η σεξουαλική φαντασία των μοναχών συγγραφέων του βιβλίου.

    Απόσπασμα από το βιβλίο:

    -Όποιος λαϊκός ήθελε χωρίση την γυναίκα του χωρίς λόγου πορνείας, ήγουν μοιχείας, και πάρη άλλην ελευθέραν γάμου, ας αφορίζεται. Ομοίως ας αφορίζεται η γυναίκα εκείνην, οπού αφήση τον άνδρα της, άνευ λόγου πορνείας, και πάρη άλλον.

    -Ο Θεός μισώντας τόσον πολλά εκείνους τους υπερηφάνους φιλοσόφους των Ελλήνων, τους αφήκε να κυριευθούν από την αμαρτίαν αυτήν……[ τελικά χωρίς ανθελληνισμό "πνευματικό" κείμενο δεν γίνεται!]

    -Τόσον δε φοβερόν πράγμα είναι η αρσενοκοιτία, ώστε οπού ο ίδιος Θεός ηθέλησε να καταβή προσωπικώς διά να ιδή αν τη αληθεία ενεργήται τοιαύτη αμαρτία, ωσάν να μη επίστευε καλά, αν ήτο δυνατόν να ευρεθή επάνω εις την γην μία τοιαύτη τερατώδης κακία.

    -Ο παρών Κανών διορίζει ότι όποιος κάμη μαλακίαν, τεσσαράκοντα ημέρας να μη μεταλαμβάνη, απερνώντας αυτάς με ξηροφαγίαν, ήτοι με ψωμί μόνον και νερόν, και κάμνωντας καθ’ ημέραν μετανοίας εκατόν.

    -Η μαλακία είναι η κοινή και ψοχόλεθρος πανούκλα οπού φθείρει και απολλύει τους περισσοτέρους ανθρώπους του κόσμου, και μάλιστα τους αθλίους νέους, κατά της οποίας όσα και αν ειπή τινας, έχωντας σκοπόν να εκριζώση από τον κόσμον τοιούτον φοβερόν και θεομίσητον κακόν, ποτέ δεν ήθελαν νομισθούν μάταια και περιττά.

    -Καθώς όλοι κοινώς λέγουσιν, οι τε παλαιοί και νεώτεροι ιατροί, οι μαλακοί είναι άθλιοι και ελεεινοί, διατί [ακολουθούν τα κατά την επιστήμη….. συμπτώματα….. των αυνανιζομένων. ΜΙΛΑ Η ΠΕΙΡΑ!!!]
    Α΄ κιτρινίζουσι,
    Β΄ αδυνατεί ο στόμαχός των και να χωνεύσουν δεν ημπορούν,
    Γ΄ ασθενεί η όρασις των οφθαλμών τους,
    Δ΄ χάνουσι την φωνήν,
    Ε΄ χάνουσι την ευφυΐαν και οξύτητα του νοός,
    ΣΤ΄ χάνουσι την μνήμην,
    Ζ΄ χάνουσι τον ύπνον, με κάποια ταραχώδη ενύπνια,
    Η΄ τρέμει το σώμα των,
    Θ΄ χάνουσιν όλην την ανδρείαν του σώματος και της ψυχής και γίνονται άνανδροι ωσάν γυναίκες,
    Ι΄ ακολουθεί εις αυτούς η αποπληξία, ήτοι ο ταμπλάς,
    ΙΑ΄ ακολουθεί εις αυτούς συχνάκις η καθ’ ύπνους ρεύσις, πολλάκις δε και όταν είναι έξυπνοι διά το πολύ άνοιγμα των σπερματικών τους πόρων, και
    ΙΒ΄ τέλος πάντων γηράσκουσιν ογλίγωρα και αποθνήσκουσι κακώς.

    -[ Ακολουθεί εγχειρίδιον μεθόδων αυνανισμού. Τεράστια η εμπειρία των συγραφέων!]
    Η μαλακία γίνεται τριών λογιών, ή με το χέρι το ίδιον του ανθρώπου, ή με το χέρι άλλου, ή με το κοπάνισμα και κτύπημα εις τα μηρία. Δεν πρέπει και τούτο να λανθάνη τους πνευματικούς Πατέρας, ότι η κατάρατος μαλακία προχωρεί και εις τας γυναίκας. Διά τούτο και αυταί πρέπει να κανονίζωνται ωσάν και οι άνδρες, ίνα μη λέγω και βαρύτερα.

    -Εάν αρσενοκοιτήση τις τον γαμβρόν του, τέσσερα έτη επιτιμάται, ξηροφαγών μετά την εννάτην, και ποιών καθ’ εκάστην γονυκλισίας διακοσίας.

    -Εάν τις αρσενοκοιτήση τον αδελφόν του, οκτώ χρόνους επιτιμάται, ξηροφαγών μετά την ενάτην, και ποιών καθ’ εκάστην γονυκλισίας τετρακοσίας.

    -Εάν δε τις αδελφός μικρότερος αρσενοκοιτηθή από τον μεγαλύτερον, χωρίς να αρσενοκοιτήση αυτός, τρεις χρόνους επιτιμάται, ξηροφαγών μετά την θ΄ και ποιών γονυκλισίας εκατόν.

    -Εάν τις πέση με την θυγατέρα μίαν φοράν [αφορά και τον προπάτορα των Χριστιανών Λώτ], πέντε χρόνους επιτιμάται, ει δε περισσότερον, εξ χρόνους και επτά, ξηροφαγών μετά την ενάτην, και ποιών καθ’ εκάστην γονυκλισίας πεντακοσίας.

  7. Δίας και Γανυμήδης
    alt

    Ο Γανυμήδης ήταν ένα βοσκόπουλο από την Τρωάδα, τόσο όμορφο που ο Δίας έχασε τα μυαλά του. Τον ερωτεύτηκε παράφορα και, αντίθετα με τις διάφορες θνητές ερωμένες του (Ιώ, Δανάη, Λήδα) τις οποίες άφηνε στη Γη, τον Γανυμήδη τον μετέφερε στον Όλυμπο για να σερβίρει τους θεούς αμβροσία. Μεταμορφώθηκε σε αετό και τον απήγαγε[1]. Εννοείται ότι η Ήρα έβγαλε φλύκταινες: «Από τότε που μας κουβάλησες αυτό το μικρό από τη Φρυγία, εμένα δεν με προσέχεις καθόλου κτλ.»[2]. Και θεά και κατίνα. Από την άλλη ο Γανυμήδης εντελώς βλαχαδερό με IQ ραδικιού, ονειρευόταν κατσίκια και τυριά κι έφερνε τον Πατέρα των Θεών σε απόγνωση: «Ὡς ἀφελὴς ὁ παῖς ἐστι καὶ ἁπλοϊκὸς…»[3]. Αυτά παθαίνει κανείς όταν ψωνίζει τεκνά από στάνη, κύριε Δία.

  8. Ποσειδών και Πέλοπας

    Ο θεός της θάλασσας και ο μικρασιάτης Πέλοπας είχαν έναν παράφορο ερωτικό δεσμό[4]. Ο Ποσειδώνας τον μετέφερε με ένα χρυσό άρμα στον Όλυμπο για να τον έχει προσωπικό του οινοχόο και εραστή. Τον πότιζε αμβροσία και του έμαθε να οδηγεί το χρυσό άρμα. Αλλά οι υπόλοιποι θεοί, μέσα στη στριμάρα, διαφώνησαν με τις επιλογές του Ποσειδώνα (είχαν και προηγούμενα με τον πατέρα του Πέλοπα) και εξόρισαν τον πιτσιρικά στη Γη. Ο δεσμός τους εξελίχτηκε σε μια καλή φιλία. Όταν ο Πέλοπας θέλησε να παντρευτεί την Ιπποδάμεια, στράφηκε στον παλιό του εραστή. Ο Ποσειδώνας, εντελώς υπεράνω, τον βοήθησε να νικήσει στον ιππικό αγώνα που θα έκρινε το αν θα την παντρεύονταν ή όχι: του χάρισε ένα άρμα με φτερωτά άλογα. Με τέτοια μέσα, φυσικά νίκησε..

  9. Απόλλων και Κυπάρισσος

    Ο Κυπάρισσος ήταν ένας ωραίος νεαρός από την Κέα (Τζια), τον οποίο ερωτεύτηκε ο Απόλλωνας. Στα βουνά και τα λαγκάδια της Τζιας ζούσε ένα πανέμορφο ελάφι, ήμερο και φιλικό, που δεν φοβόταν τους ανθρώπους. Ο Κυπάρισσος το αγαπούσε υπερβολικά, όμως μια μέρα το σκότωσε κατά λάθος στο κυνήγι. Το πέρασε για πέρδικα ή άφησε το βέλος να φύγει σε λάθος στιγμή, κάτι τέτοιο. Απαρηγόρητος ζήτησε από τον Απόλλωνα να τον λυπηθεί και να τον αφήσει να θρηνεί για πάντα τον χαμό του ελαφιού. Ο θεός αντί να του χαρίσει ένα ζευγάρι γυαλιών μυωπίας που ακόμη δεν είχαν εφευρεθεί, τον μεταμόρφωσε σε κυπαρίσσι[5] που το ρετσίνι του στάζει από τότε σαν δάκρυα. Χιλιάδες χρόνια τώρα.

  10. Παν και Δάφνις

    Ο Δάφνις ήταν γιος του Ερμή και μιας νύμφης από τη Σικελία. Όταν ήταν βρέφος, η μητέρα του, τελείως αναίσθητη, τον άφησε έκθετο σ' ένα χαντάκι με δάφνες (εξ ου και το όνομα). Ευτυχώς τον βρήκαν και τον ανάθρεψαν βοσκοί. Ο νεαρός ήταν τόσο όμορφος που τον ερωτεύτηκαν ο Απόλλωνας και ο Πάνας, ο θεός των κοπαδιών. Μάλιστα, ο τελευταίος του έμαθε έμαθε να παίζει τον αυλό[8]. Πιθανότατα και κλαρίνο.

  11. Απόλλων και Υάκινθος

    Ο έρωτας του Απόλλωνα για τον όμορφο Υάκινθο έφερε αναταραχή στους Δελφούς γιατί ο Απόλλωνας εγκατέλειψε το Μαντείο και προτιμούσε να κατοικεί στη Σπάρτη, την πατρίδα του εραστή του. Οι δύο τους αθλούνταν μαζί, γυμνοί, στη σκοποβολή, το δόρυ και τον δίσκο. Συνέβη όμως το κακό: κατά λάθος ο δίσκος που έριξε ο Απόλλωνας βρήκε τον Υάκινθο στο πρόσωπο και τον σκότωσε. Ο θεός τον μεταμόρφωσε σε λουλούδι[6] και ο Μότσαρτ σε όπερα (βάζοντας σοπράνο να τραγουδάει τον ρόλο του Υάκινθου. Έλεος!).

  12. ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!

    Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΝΟΜΟ ΜΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΝΑ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΞΕΜΥΤΙΣΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΔΗΞΟΥΝ….

    ΑΧΧΧΑΧΑΑΑΑΑΑ

    ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

  13. Τι περιμενες απο εναν μασονο σαν τον σταγακη!

  14. αν ποτε η ελλαδα πεσει στην αναγκη των καζακεων και σωρρεων
    πρεπει ολο οι ελληνες να δεσουμε απο εναν ογκολιθο στο λαιμο μας και να πεσουμε σε ωκεανο γιατι σε πελαγος ειναι λιγο το βαθος
    παραβγαινετε ποιος απο τους μεν η τους δε θα βρισει οτι το πολυτιμοτερο εχει η ελλαδα την ιστορια της και τη θρησκεια της
    να σας φτυσουμε ολοι να μη σας ματιασουμε οπαδοι της σαχλοτητας

  15. ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΦΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΜΑΝΟΥΗΛ

    ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;

    ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΡΗΣ(1853-1919)…

    << ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ
    ΚΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ >>

    ΕΣΥ ΜΑΝΟΥΗΛ, ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ.."ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ"!!!

    ΑΠΟ ΠΟΥ Ν΄ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ….

    ΔΑΥΙΔ..ΜΩΥΣΗΣ..ΛΩΤ..ΙΕΖΕΚΙΗΛ..ΖΑΧΑΡΙΑΣ..ΗΣΑΪΑΣ..ΑΥΝΑΝΑΣ…ΑΒΡΑΑΜ…ΣΑΡΑ ΚΑΙ..ΜΑΡΑ "ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ"!!!

    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!

    "ΕΛΛΗΝΑ" ΜΑΝΟΥΗΛ….

  16. δεν γαμιεσαι ρε Μανωλη πουστομασονε γαμω τους θεους σου και τις γαμημενες πεπειθησεις σου

  17. Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΓΥΦΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙ,
    ΕΝΤΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΥΛΟ.

    Αγνωστος16 Μαρτίου 2018 – 7:18 μ.μ.
    Ρε μαλακά αγγελοπουλε η πολλή μαλάκια σε έχει ταράξει και εγώ χριστιανός είμαι τις μαλακιες που γράφεις που τις βρίσκεις καλύτερα να βρεις καμία γυναίκα γιατί η πολλή μαλάκια βλάπτει σοβαρά τον εγκέφαλο

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος16 Μαρτίου 2018 – 7:48 μ.μ.
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΣΥ ΡΕ ΣΑΚΑΤΗ, ΑΠΑΤΕΩΝΑ,
    12ΘΕΙΣΤΗ, ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ, ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ, ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΙΤ
    ΚΑΙ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΕ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΩΣΤΕ
    ΝΑ ΑΦΑΣΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΘΝΟΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
    ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΓΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ
    ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ
    ΥΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥ
    ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ
    ΒΛΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.

    ΧΑΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
    ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ.

    ΣΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ
    ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ
    ΜΙΤ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΗΘΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ
    ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ.

    ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΩΡΗ ΣΑΥΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ.

  18. Αγνωστος16 Μαρτίου 2018 – 8:16 μ.μ.
    Καραγκιόζη είμαι χριστιανός αλλά τέτοιος μαλακάς σαν και εσένα δεν υπάρχει γάμω το Μουνι που σε πέταγε μπάσταρδε

    Ανώνυμος16 Μαρτίου 2018 – 8:30 μ.μ.
    ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΑΝΑΝΔΡΟΣ
    ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΙΤ Ο ΑΘΙΓΓΑΝΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ
    ΨΩΡΡΑΣ ΠΩΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ" ΚΑΙ ΠΩΣ
    ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΦΩΝΕΤΑΙ, Ο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ
    ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ, ΒΡΙΖΩΝΤΑΣ ΧΥΔΑΙΑ ΤΟΝ
    ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙΣ ΔΕΝ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΙΣ
    ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
    ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ
    ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΚΑΙ
    ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΗ.

    Μ,ΗΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ.

    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΣΥ ΡΕ ΣΑΚΑΤΗ, ΑΠΑΤΕΩΝΑ,
    12ΘΕΙΣΤΗ, ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ, ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ, ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΙΤ
    ΚΑΙ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΕ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΩΣΤΕ
    ΝΑ ΑΦΑΣΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
    ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ
    ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΚΑΤΟΠΙΝ
    ΥΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥ
    ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ
    ΒΛΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.

    ΧΑΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
    ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ.

    ΣΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ
    ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ
    ΜΙΤ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΗΘΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ
    ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ.

    ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΩΡΗ ΣΑΥΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ.

  19. ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ 7:07.

    ΤΑ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ..ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ!

    ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΦΗΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΟΜΕΙΚΤΗ ΛΩΤ..ΤΟΥ ΜΑΣΤΡΩΠΟΥ ΑΒΡΑΑΜ..ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΣΑΡΑΣ..ΤΟΥ ΚΟΠΡΟΦΑΓΟΥ ΙΕΖΕΚΙΗΛ..ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΔΑΥΙΔ..ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΑΙ, ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥ Α Υ Ν Α Ν Ο Σ…

    ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΩ;

    ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Ο Γ.ΣΟΥΡΡΗΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ "ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ", ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ.

    ΕΓΩ, ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝ, ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΡΡΑΣ, ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΩ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΟΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ…

  20. ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ "ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ" ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο Γ.ΣΟΥΡΡΗΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΦΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ…

    (ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ, ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣΤΕ..)

  21. ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΙΧΑΜΑ
    ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΒΟΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΕΞΩΜΟΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΙ.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΣΑΤΕ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΝΤΟΥΚΟΥΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
    ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΛΕΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ.
    ΟΥΣΤ ΡΕ !!! ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΒΡΩΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.

  22. ΤΡΩΕΙ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΥΣΣΑΞΕΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ.
    ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ Η ΜΠΟΧΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΝΕ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΝ ΛΕΧΡΙΤΗ.
    ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟΝ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΗ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

  23. ΦΤΥΣΤΟΣ Ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ….
    ΣΤΟ ΜΠΟΪ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΣΟΥΛΟΥΠΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΣΟΥ
    ΦΤΟΥ !!! ΦΤΟΥ !!! ΜΗ ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΩ ΠΙΘΗΚΟΜΟΥΡΗ
    ΨΟΦΑ ΡΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ ΓΕΛΟΙΕ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΕ ΤΡΩΓΛΟΔΥΤΗ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

  24. Γράψε επίσης και για τις φρικιαστικές ανθρωποθυσίες των ειδωλολατρών στους θεούς τους. Πόσοι άραγε Έλληνες κάηκαν τότε ζωντανοί επάνω στους βωμούς των θεών της ειδωλολατρίας;

  25. Η μαλάκια πάει σύννεφο και από τις δύο πλευρές μετά πως θα πάει μπροστά η Ελλάδα για τα μπάζα είσαστε

  26. Η τρελάρα δεν πάει στα βουνά ,ντροπή σας ,
    κάθε μέρα η ίδια κατάσταση.

  27. Στον 2ο τόμο των «Απομνημονευμάτων του Κολοκοτρώνη» – (έκδ. Γ. Βαλέτα, σελ. 323 )-εντόπισα ένα πολύ ωραίο και διδακτικό επεισόδιο, που διαδραματίζεται κατά την Αγιασμένη Επανάσταση του ΄21. Το διηγείται ο Γεώργιος Τερτσέτης-τι σπουδαίος άνθρωπος- σε λόγο του στις 25 Μαρτίου του 1855, στην τότε Βουλή των Ελλήνων. Το μεταφέρω, ως έχει:

    «Κύριοι ακροαταί, εις τα 1822 πολεμιστής, στρατιώτης περίφημος επήγε εις σεβάσμιον πνευματικόν να ξομολογηθεί, να μεταλάβει.

    Εξωμολογήθη ο πνευματικός του ευχήθη, τον εχαίδευσεν, αλλά του είπε: δεν ημπορώ να σε δώσω μεταλαβιά.

    -Διατί;

    -Χύνεις αίμα ανθρώπινο…!

    Ωργίσθη ο στρατιώτης και έτρεξε παραπονούμενος εις τον επίσκοπον Μεθώνης. Του είπε όσα λέγει ο πνευματικός , ο στρατιώτης ήτο θυμώδης. Τον ήκουσεν ο επίσκοπος. Την Κυριακή του λέγει, ήσου (=να είσαι) εις την λειτουργίαν, ήσου πλησίον μου.

    Ήλθε η Κυριακή, ψάλλεται η λειτουργία. Ο Δεσπότης εις την μεσινή θύρα, εις την ώρα της μεταλαβιάς, κρατώντας το δισκοπότηρο, φωνάζει τον στρατιώτη.

    Έλα, του λέγει, πάρε, κράτει το δισκοπότηρο, μετάλαβε με τα ίδια σου τα χέρια, τα χέρια σου είναι πλέον αθώα, πλέον ευεργετικά εις την πατρίδα από τα εδικά μας. Ημείς οι ιερείς δεόμεθα τον Ύψιστο με τη φωνή, εσύ, σταίνοντας τα στήθη σου, εις τα βόλια του εχθρού».

    Κείμενο που μοσχοβολάει ευωδία λευτεριάς, τα άνθη τα μυρίπνοα της αρχοντικής Ορθοδοξίας μας. Λόγια όμως που διδάσκουν και σήμερα, την γενιά την δικιά μας που είναι για τα… πανηγύρια. (Στα μέρη μου, στην αλίπληκτο Πιερία, λέμε μια «νόστιμη» παροιμία: «Η ψείρα μας στον Έλυμπο και μεις στα πανηγύρια». Δηλαδή η φτώχεια και η δυστυχία μάς έχει αφανίσει και μεις ασχολούμαστε με τις προστυχιές και τις παλαβομάρες των «καντιποτένιων», όπως τους ονόμαζε τους πολιτικάντηδες, ο πατριδοφύλακας στρατηγός Μακρυγιάννης).

    Στο επεισόδιο του «Ιερού Αγώνος» που μας διέσωσε ο Τερτσέτης, διαβάζουμε για το πώς σώθηκε το δούλον Γένος κατά την μακραίωνη αιχμαλωσία στους Σαρακηνούς. (Αναζητώντας κάποτε την ετυμολογία της λέξεως Σαρακηνός, βρήκα στο βιβλίο του Ν. Βασιλειάδη “Ισλάμ-Ορθοδοξία”, σελ. 85 το εξής αξιοσημείωτο. Ο Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός έγραφε ότι «Σαρακηνούς τους Ισμαηλίτας καλούσιν, ως εκ της Σάρρας κενούς διά το ειρήσθαι υπό της Άγαρ τω αγγέλω: Σάρρα κενήν με απέλυσεν»).

  28. Σκοτάδι ψηλαφητό έπεσε και σήμερα πάνω στην πατρίδα μας, τα εντάλματα του Ευαγγελίου ανατρέπονται και ποδοπατούνται τα παιδιά μας, μέσω της ελεεινής εκπαίδευσης, τα ξεμυρώνουν και τα ξεβαπτίζουν, μας κυβερνούν άνθρωποι χειρότεροι και από τους Τούρκους. Κι αν αυτό φαίνεται υπερβολικό διαβάζω τα λόγια του Παπουλάκου: «Είναι ντροπή μας, ένα Γένος που με το αίμα του πύργωσε τη λευτεριά του, που πορπάτησε τη δύσκολη ανηφοριά, να παραδεχτεί πως δεν μπορεί να πορπατήσει στον ίσιο δρόμο άμα ειρήνεψε κι ότι δεν ξέρουμε μεις να σιγυρίσουμε το σπίτι, που με το αίμα μας λευτερώσαμε, αλλά ξέρουν να το σιγυρίσουν εκείνοι που δεν πολέμησαν, εκείνοι που δεν πίστεψαν στον αγώνα, εκείνοι που πάνε να μας αποκόψουνε από το Χριστό και πασχίζουνε να μας ρίξουνε στη σκλαβιά άλλων αφεντάδων που΄ναι πιο διαμονισμένοι από τους Τούρκους. Γιατί και κείνα που σεβάστηκε ο Τούρκος, τ’ άθεα γράμματα τα πετάνε και πάνε να τα ξεριζώσουνε… Τ΄ άθεα γράμματα υφαίνουνε το σάβανο του Γένους. Αυτά λοιπόν τα γράμματα θα μάθουμε στα παιδιά μας;» (Κ. Μπαστιά, ο Παπουλάκος, Εκδοτική Αθηνών, 1997, σελ. 145-146).

    Ήρθε η ώρα, τα άθεα γράμματα, μας έριξαν στην σκλαβιά άλλων αφεντάδων πιο δαιμονισμένων από τους Τούρκους. Ψηφίζονται νόμοι που μας αποκόπτουν από τον Χριστό, που ξερριζώνουν όσια και ιερά, που υφαίνουν- φοβεροί λόγοι – το σάβανο του πάλαι ποτέ Ορθόδοξου Γένους των Ελλήνων, που ακυρώνουν την επανάσταση του ΄21. Διακόσια χρόνια μετά βαδίζουμε ολοταχώς για ιστορική ευθανασία… εκτός αν…

    Εκτός αν μιμηθούμε τους ηρωϊκούς προγόνους μας. Τι μας διδάσκει το κείμενο του προλόγου με τον περίφημο πολεμιστή και τον άγιο Επίσκοπο Μεθώνης;

    Ο αγωνιστής είχε πνευματικό και εξομολογείτο για να μεταλάβει.

    Εν μέσω επανάστασης, με τους Τούρκους να θερίζουν, να τηγανίζουν το Ρωμαίικο, με σφαγές, αρπαγές και γενοκτονίες, η μετάνοια δεν έλειπε.

    «Για της πατρίδος την ελευθερίαν

    για του Χριστού την πίστιν την αγίαν

    γι΄αυτά τα δύο πολεμώ…».

    Πολεμούσαν και μετανοούσαν, γι’αυτό ήταν Αγιασμένη η Επανάσταση. Τι προκοπή να περιμένει κανείς σήμερα όταν άθεα απολειφάδια νομοθετούν και ψηφίζουν, με χέρια και ποδάρια, νόμους που μόνο σε πολιτείες Σοδόμων και Γομμόρων αρμόζουν;

    Μετά την νίκη στο Βαλτέτσι ο μεγάλος Κολοκοτρώνης, θα πει στα παλλικάρια του: (Ήταν Παρασκευή 13 Μαΐου 1821).

    «Πρέπει να νηστεύσωμεν όλοι διά δοξολογίαν εκείνης της ημέρας και να δοξάζεται αιώνας αιώνων έως ου στέκη το έθνος, διότι ήτον η ελευθερία της πατρίδος». Τέτοιοι άνθρωποι που μοσχοβολούν σαν το Τίμιο Ξύλο μας έσωσαν. Με άθεους, μασόνους, με καταδιεφθαρμένους πολιτικούς «το έθνος δεν στέκη». «Επλήσθη η γη αδικίας απ΄αυτών…». (Γεν. 6,13).

    Τι σπουδαία μορφή και ο Επίσκοπος!! “Ημείς οι ιερείς δεόμεθα τον Ύψιστο με την φωνή”. Και προσευχή για την σωτηρία του Γένους, αλλά και όταν ήταν ανάγκη έπιαναν τα στουρναροντούφεκα και γίνονταν καπετάνιοι. Οι ιερείς, ο κλήρος είναι η τελευταία γραμμή άμυνας του έθνους. Αν υποταχθεί στα θηρία, η Ελλάδα τέλειωσε. Το σχολείο πλέον αλώθηκε, δεν θα μείνει τίποτε όρθιο “από τα παλιά, δικά μας πλούτη”. (Παλαμάς). Είμαστε σε δουλεία, σε ύπουλη σκλαβιά χειρότερη κι απ΄των Τούρκων και απ’ των Φράγκων. Το ράσο είναι η αφανής εθνική σημαία του Γένους. Να θυμηθεί η εκκλησία ότι πάντοτε είναι ελληνοσώτειρα. Ως πότε μια χούφτα αφεντάδων πιο δαιμονισμένων από τους Τούρκους θα μας καταστρέφουν;

    Να κλείσω με κάτι που διάβασα στο βιβλίο “Μονοτονικό , εμπειρία 24 ετών”, έκδοση της Ι.Σ. της Εκκλησίας της Ελλάδος. Διαβάζουμε για ένα γεγονός που το άκουσε και το είδε ο Κ. Βάρναλης. Μιλά για τον Ψυχάρη, που ήθελε να διαλύσει την γλώσσα μας με τις ιδεοληψίες του.

  29. «Ο Ψυχάρης ήρθε στην Ελλάδα πολλές φορές. Στα 1925 ήρθε για τελευταία φορά. Έδωσε στο θέατρο «Απόλλων» πολλές διαλέξεις. Κανένας δεν φανταζόταν πόσος κόσμος θα γέμιζε ασφυκτικά την πλατεία και τους εξώστες. Ο Ψυχάρης βγήκε στη σκηνή με φράκο και γεμάτος παράσημα. Έρριξε μια ματιά στο ακροατήριο κι άρχισε την διάλεξή του μ’αυτήν την κουβέντα: «Βλέπω δασκάλους, βλέπω φοιτητές, βλέπω κυρίες, βλέπω αξιωματικούς, μα δεν βλέπω κανέναν παπά. Δείχτε μου ένα παπά να κατεβώ να του φιλήσω το χέρι. Αυτά τα λόγια δεν ήταν δημοκοπία. Πραγματικά ο Ψυχάρης πίστευε πως δεν θα μπορούσε να κερδίσει το έθνος, αν δεν κέρδιζε πρώτο το σχολειό και ύστερα την εκκλησία».

    Το σχολείο το κέρδισαν…Για την Εκκλησία μάς κανοναρχεί ο άγιος Χρυσόστομος: “Τοιούτον έχει μέγεθος η Εκκλησία· πολεμουμένη vικά. Επιβουλευομένη περιγίνεται· υβριζομένη, λαμπροτέρα καθίσταται· δέχεται τραύματα, και ου καταπίπτει υπό των ελκών. Κλυδωνίζεται αλλ’ ου καταποντίζεται· χειμάζεται, αλλά ναυάγιον ουχ υπομένει. Παλαίει, αλλ’ ουχ ηττάται· πυκτεύει, αλλ’ ου νικάται”.

Comments are closed.