Η ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΝΔ – Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Μετά το σάλο για τις δηλώσεις και τη διαγραφή του κορυφαίου στελέχους του κόμματος Μητσοτάκη της μοντέλας – τηλεπερσόνας Έλλης Παπαγγελή γνωστής και για τις επιτυχημένες εμφανίσεις στο πλευρό του Mr. Kollagono γνωστού Πασόκου συνδικαλιστή – σήμερα #metonkyriako…

… πήρε θέση ο καταπληκτικοτρομερός Άδωνις Γεωργιάδης και …μετά από καυγά με τον Γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη, απαίτησε να γυρίσει πίσω στο κόμμα η εκρηκτική Έλλη!

Είναι γνωστή η συμπάθεια του τηλετσιρίδα Γεωργιάδη για εκείνους και εκείνες που δραστηριοποιούνται στις τηλεπωλήσεις και βασικά ισχύει το δόγμα πως διαγράφεται κάποιος μόνο αν θίγεται ο πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ.

Δεν είναι τυχαίο ακόμη, που όλοι τους (οι πολιτικοί τελεπωλητές) είναι κολλητοί του Άδωνι και όλοι τους μπαίνουν στα ψηφοδέλτια της μεταλλαγμένης ΝΔ.
Όλοι τους δε, ουδεμία σχέση δεν έχουν με την Καραμανλική ΝΔ και οι περισσότεροι καμία σχέση με τη ΝΔ που ξέραμε.


«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

loading...

8 thoughts on “Η ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΝΔ – Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

  1. ΟΥΥΥΣΤ ΟΞΩ ΚΛΑΣΜΕΝΤΕΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ !

  2. ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ! ΤΟΥ ΑΔΩΝΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΚΥΚΛΙΔΩΜΑ! Ο ΚΟΥΛΗΣ, ΤΟ ΖΑΒΟ… ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΓΑ! Α ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ…. ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΣΤΗΝ Ν.Δ. !!!!!

  3. Ε ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ. ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ .ΡΩΤΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΣΟΦΟ ΠΡΟΓΟΝΟ ΜΑΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΗΡΙΟ ? ^ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΡΕΟΙΣ ΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΛΕΟΝΤΕΣ ,ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΟΛΕΣΗ ΚΛΕΠΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΑΙ^ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ,ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΤΣΙ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ,ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.

  4. Απορώ πώς είναι δυνατόν η συντριπτική πλειονότητα να ψηφίζει αυτά τα κόμματα που κάποιοι τα ονόμασαν ''συνταγματικό τόξο''. Τι καλό προσέφεραν αυτά τα κόμματα στην Ελλάδα;

  5. OΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ, ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕΣ!! ΕΥΓΕ ΣΟΥ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!!!

  6. ΠΑΡΑΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΟΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ!! ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ…. ΜΠΟΡΕΙ Η ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΤΕ! ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΑΝΤΖΑ? ΤΕΤΟΙΟΣ ΓΟΗΣ, Ε ΜΑ!!!

  7. Εφτασαν να τον χαρακτηριζουν"ατυπο αναπληρωτη υπουργο Υγειαs"Ο λογοs;Οταν ο Αδωνηs Γεωργιαδηs και ο Μακηs Βοριδηs ηταν υπουργοι Υγειαs το μελλοs τηs παλιοπαρεαs του ΛΑΟΣ,….ο φαρμακοποιοs Μπαμπηs(Xαραλαμποs)Καραθανοs,αναλαμβανε κομβικηs σημασιαs ρολο στα ραντεβου με τουs φαρμακευτικουs κολοσσουs και…οχι μονο.Βουιζε η πιατσα τοτε.Ελεγαν τοτε πωs αυτοs ηταν που βρισκοταν πισω απο τη χαραξη τηs πολιτικηs στο εν λογω υπουργειο!
    Την εποχη που ο Αδωνηs Γεωργιαδηs και ο Μακηs Βοριδηs ηταν υπουργοι Υγειαs,την εποχη που η Νovartis εκανε οτι ηθελε ο Μπαμπηs Καραθανοs παρεμενε ο βασικοs συμβουλοs ολων των υπουργων Υγειαs!Ηταν ο ανθρωποs πισω απο τα φωτα τηs δημοσιοτηταs τον οποιο οι Γεωργιαδηs και Βοριδηs τον ακουγαν με ευλαβεια!"Η Βιτρινα αλλαζε ο Καραθανοs εμενε"!
    κατι ηξερε το πτηνον και τουs καταεχεσε…ιδου οι κουφιοι τα σαπροφυτα λαμογια οι απατεωνεs οι ΚΛΕΦΤΕΣ ειπε με το πωπουδακιον του…
    η ζωηρη αννουλα(πιπιλοτσιμπουκη στο καθετηρα λεγανε στον Λαγοs)ηταν στην Επιτροπη Προμηθειων του υπουργειου Υγειαs στον τζιμυ τον τυροπιτακια…
    τι βγαζει η κουραδοποταμια ναααααα κατι κουραδεs…

Comments are closed.