ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΤΣΗ:«ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!»

ΚΥΝΙΚΟΣ ΑΠΑΤΡΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

2 ΒΙΝΤΕΟ

ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΤΟΜΑ;
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ…… ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!

Βούτσης: Οι Έλληνες βουλευτές δεν είναι ανάγκη να έχουν Πατρίδα την… Ελλάδα!!!

«Κανένας Έλληνας Βουλευτής δεν μπορεί να καλείται να δηλώσει στην Ελληνική Βουλή αν πατρίδα του είναι η Ελλάδα ή αν πιστεύει κάπου αλλού ή αν έχει οποιαδήποτε άλλη πατρίδα, διότι οι Έλληνες Βουλευτές εκλέγονται» …..

Με άλλα λόγια ο Βούτσης μας λέει ότι οι Έλληνες βουλευτές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ μπορούν να έχουν οποιαδήποτε άλλη πατρίδα (την Τουρκία, την Αλβανία, τα Σκόπια, το Ισραήλ, το Πακιστάν…..) από την στιγμή που εκλέγονται!

(ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΕΝΕΕΣ ΠΙΣΩ!!!…..)

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TΑ BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

7 thoughts on “ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΤΣΗ:«ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!»

  1. Και ποιος είναι ο Βούτσης που θα μας δώσει και μυαλά, είμαι Έλληνας φορολογούμενος πολίτης και έχω τα δικά μου μυαλό και την δική μου κρίση…

  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ

    Και ο γιος του Νίκου Βούτση μεταξύ των αλληλέγγυων που περίμεναν τον Κουφοντίνα έξω από τον Κορυδαλλό

    Στην ίδια ομάδα και ένας νεαρός που είχε συλληφθεί μαζί με μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς – «Ουδέν σχόλιον»… το σχόλιο του προέδρου της Βουλής

    Ο γιος του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, βρισκόταν μεταξύ των αλληλέγγυων που περίμεναν σήμερα, έξω από την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού, τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

    Ο εκτελεστής της τρομοκρατικής οργάνωσης έλαβε 48ωρη άδεια από το συμβούλιο των φυλακών. Βγήκε χαμογελαστός από τις φυλακές, έξω από τις οποίες τον περίμεναν φίλοι και συγγενείς.

    Εκεί ήταν και ομάδα νεαρών, που φώναζαν «το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ’ όλα τα κελιά».

    Ανάμεσα στους νεαρούς ήταν ο γιος του Νίκου Βούτση, καθώς και ένας νεαρός που είχε συλληφθεί στη Νέα Σμύρνη μαζί με μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

    «Ουδέν σχόλιον»… ήταν το σχόλιο του προέδρου της Βουλής για την παρουσία του γιου του στην «υποδοχή» Κουφοντίνα.

    Η στιγμή της εξόδου του Δημήτρη Κουφοντίνα από τις φυλακές Κορυδαλλού

    Ποιος είναι ο Γιώργος Βούτσης

    Ο γνωστός στον αντιεξουσιαστικό χώρο, Γιώργος Βούτσης-Βογιατζής, έχει στο παρελθόν συλληφθεί (Οκτώβριος του 2007) και καταδικαστεί για τη ληστεία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην περιοχή του Γκύζη. Ο ίδιος είχε αναλάβει πλήρως την ευθύνη για τη ληστεία, όχι όμως και για τη χειροβομβίδα που βρέθηκε στην τσάντα του, λέγοντας ότι η ιδεολογία του δεν θα του επέτρεπε να θέσει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

    Αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο το 2010, έχοντας εκτίσει την ποινή του. Ο Νίκος Βούτσης, μάλιστα, είχε καταθέσει τότε ως μάρτυρας υπεράσπισης, αν και είχε δηλώσει πως έμεινε έκπληκτος με την ενέργεια του γιου του.

    «Με τη ληστεία ήθελα να δείξω την αντίθεσή μου στο τραπεζικό σύστημα» φέρεται να είχε πει ο γιος του Νίκου Βούτση και της πρώην συζύγου του, Σοφίας Βογιατζή, τον Απρίλιο του 2008, ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, που θα αποφάσιζε για την παράταση ή όχι της προσωρινής κράτησής του.

    Το γράμμα που απέστειλε στους συντρόφους του μέσα από τη φυλακή στις 19 Ιανουαρίου 2009 είναι ενδεικτικό της στάσης του «ιδεολόγου αναρχικού», που είχε κρατήσει όλο το προηγούμενο διάστημα. «Η επιλογή της ληστείας αποτελεί έναν σταθμό της πορείας μου προς την άρνηση» είχε γράψει χαρακτηριστικά.

    Ο Γιώργος Βούτσης-Βογιατζής καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλακή για τη ληστεία και αφέθηκε ελεύθερος, αφού εξέτισε 17 μήνες και έκανε 223 μεροκάματα στο τυπογραφείο των φυλακών.

    Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, ο Γιώργος Βούτσης παρέμενε ενεργός και εντός της φυλακής, όντας μάλιστα ένας εκ των πρωτεργατών της «εξέγερσης» του Νοεμβρίου του 2008, με τη συμμετοχή κρατουμένων από όλα τα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.

    Λίγο αργότερα, ήταν ο ίδιος που κρέμασε, έξω από την Ε' πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, ένα πανό, που έγραφε: «Τιμή και δόξα στον Αλέξη». Είχε προηγηθεί, στις 6 Δεκεμβρίου του 2008, ο θάνατος του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου από την σφαίρα του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα, στα Εξάρχεια.

    Το 2016, τέλος, ο Γιώργος Βούτσης είχε βρεθεί και πάλι στη δημοσιότητα, καθώς διαπίστωσε ότι ήταν καταχωρισμένος στις μαύρες λίστες των μυστικών υπηρεσιών της Δύσης -και συγκεκριμένα της βρετανικής MI6 και της CIA- καταγγέλλοντας «υπερατλαντική απαγωγή» στο ταξίδι του προς Μεξικό, με στάση στο Λονδίνο!

  3. Στις εκλογες μηδενιστε τους.Κανενα κομμα,καμμια συνιστωσα μεσα στην βουλη.Ειναι οι πιο επικινδυνοι που εχουμε ζησει μεχρι τωρα.Δημιουργουν ΜΚΟ φιλοσκοπιανες στις παραμεθοριες περιοχες της Μακεδονιας.ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕς ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΤΟΥΣ.Βιαζονται να τα δωσουν ολα στους ξενους,γιατι μετα τις εκλογες δεν θα υπαρχουν.Αι στο διαολο να πανε,εκει ανηκουν.

  4. Έτσι που πάμε σε λίγα χρόνια θα κατηγορούμε τον Λεωνίδα ή τον Κολοκοτρώνη ή τον Μεταξά, επειδή πολέμησαν για την ελευθερία της δοξασμένης Πατρίδας μας !

    1) Για τη Μακεδονία και τη Θράκη.
    http://hercolano8.blogspot.gr/2012/03/blog-post_6835.html

    2) Περί πατρίδος
    http://knossopolis.com/images/21.Apriliou.1967/14.11.1935.jpg

    3) Για τον πόλεμο του 1941 της Ελλάδος εναντίον των ναζί
    http://www.greekalert.com/2015/10/40_27.html

    4) Για την μικρασιατική καταστροφή
    http://knossopolis.com/images/21.Apriliou.1967/rizospastis12.07.1935.jpg

    5) Για την φιλία Στάλιν και Χίτλερ
    https://kokkonis.wordpress.com/πηγες-της-ιστορίας/σύμφωνο-ρίμπεντροπ-μολότοφ-1939/

  5. ΗΛΙΘΙΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ?
    ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ΣΤΗ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ.
    ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΙΚΕΤΕΨΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.
    ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΓΙΑ ΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΑΓΟΝΑ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ.ΠΡΟΤΗΜΙΣΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

  6. προσεξε μη σε κλασουνε η εβρεοι και παθης σκορδουμπο ψωρριασμενε

  7. Ε ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΓΥΦΤΙΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΤΣΙ. ΘΑ ΤΗΣ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΛΩΣΣΙΔΙ ΟΙ ΤΖΑΙΒΙΤΖΕΛΟΥΔΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΦΛΑΤΖΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ….

Comments are closed.