Ας το πάρουμε απόφαση .δεν μπορούμε να ζούμε με τέτοιο λαό δίπλα μας

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κανείς εκ των ιθυνόντων δεν μπορεί να απαντηση σε αυτούς τους κλέφτες της Ελληνικής γης. Βεβαίως ,αφού οι Τούρκοι δεν αναγνωρίζουν συνθήκες και σύνορα με την Ελλάδα θα πρέπει δυναμικά λεκτεικως να απαντήσουμε πως τα σύνορα μας είναι πέρα από
την θάλασσα και πολύ μέσα από τα παραλια,εκει που κάποτε για πρώτη φορά τα αντικρυσαν. Αν ο Ερντογαν, ονειρεύεται τα σύνορα της καρδιάς του υπονοώντας όλα τα Κλέμενα εδάφη ,Ελλάδας ,Αρμενίας και Κουρδισταν,μπορούμε και εμείς να έχουμε τα σύνορα της καρδιάς μας,που δυστυχώς γι αυτόν συμπίπτουν . Ας το πάρουμε απόφαση .δεν μπορούμε να ζούμε με τέτοιο λαό δίπλα μας και με το καθημερινό (φόβο) ότι οι Τούρκοι θα και θα. Δεν καταλάβατε κάτι αυτοί ποτέ δεν θα επιτεθούν. Αν καταλάβατε τι είπε ο Ερτογαν, θ α σας ξανάπετάξουμε στην θάλασσα άρα υπονοεί ότι θα τους ξανάκυνηγησουμε έως τον Σαγγάριο ,φαίνεται καθαρά ο φόβος τους.Μονο που εμείς τηρούμε στάση άμυνας . ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ. Η καλιτερη άμυνα είναι η επίθεση.Κανεις μας δεν φοβάται . Η Σπάρτη ,η Αθήνα ,η Κόρινθος ,Η Θήβα ,Η Θεσσαλια,η Μακεδονία υπάρχουν ακόμα και θα υπάρχουν και έχουν και σήμερα να αναδείξουν Λεωνιδα,Θεμιστοκλη και Αλέξανδρο .Απλα πρέπει να ενωθούμε,όπως κάποτε μας ένωσε Ο μέγας Αλέξανδρος. Τίποτα δεν έχουμε να φοβηθούμε.

αναγνωστης

loading...

5 thoughts on “Ας το πάρουμε απόφαση .δεν μπορούμε να ζούμε με τέτοιο λαό δίπλα μας

  1. ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ,ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΟΜΩΣ ?ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ .ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΕΝΑ ΦΡΑΠΟΓΑΛΟ ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ .ΓΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΘΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙΠΡΩΤΑ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΑΙΜΑ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΟΣΟΙ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΚΑ ΤΡΟΠΟ ,ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΚΙΑ.
    ,0

  2. ΕΣΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΣΕΧΕ !ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΣΑΡΙΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΟ ΣΑΓΓΑΡΙΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΣΑΡΙΣΣΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ!!ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΗΤΕΙΑ ? ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΤΙΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΗΣΙΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ !!ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΒΑΖΕΙ ΓΕΡΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ( ΒΛΕΠΕ ΑΚΗΣ ΚΛΠ )ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΤΕ ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΕ ΑΝΑΣΚΟΛΩΠΙΣΜΟ Η ΑΝΤΕ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΟΠΩΣ ΣΗΝ ΕΣΣΔ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΣΤΑΛΙΝ .ΤΙ ΕΙΠΕΣ? ΔΕΝ Σ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ? ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΗ ΣΑΡΙΣΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ? Ε ΤΟΤΕ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ.

  3. ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΟΛΟΙ ΗΣΑΣΤΕ ΚΟΡΠΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΡΜΙΣΤΕ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΗΣΒΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΗ.

  4. " χρειαζόμαστε παιδεία και όχι στρατό, γιατί να ξοδεύουμε χρήματα για εξοπλισμούς, δεν κινδυνεύουμε από κανένα " έλεγαν κάποιοι, τώρα που διεκδικούν τη μισή Ελλάδα "οι καλοί μας γείτονες" διαβάστε τους Καβάφη για να φοβηθούν!

  5. Η Ελλαδα δεν μπορει να ζησει με ενα τετοιο γειτονα διπλα της.Αυτο ειναι κατι περισσοτερο απο σαφες.Προσθετω οτι ο μονος δρομος ειναι η επιθεση!!και η διαλυση του σαπιου και καταραμενου αυτου κρατους!!Μπορουμε να το κανουμε και μονοι μας και σε συνεργασια με τους εχθρους της χωρας αυτης.Η αναλογια πληθυσμου και δυνατοτητων ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ για τα διαχρονικα δεδομενα.Θυμηθειτε μονο με ποσους ανδρες και τι μεσα πολεμουσαν οι οπλαρχηγοι το '21……….Ειναι γνωστο οτι η Ελλας ως παγκοσμιο πολιτιστικο και πνευματικο αποθεμα ξεπηδησε μεσα απο τις μικρες κοινωνιες των πολεων κρατων.Η αμεση δημοκρατια που τελικα δημιουργηθηκε αναπτυχθηκε και αστραποβολησε στο στερεωμα για πρωτη φορα στην ιστορια ηταν ο θεικος καρπος του κοινωνικου και πολιτικου μικροκλιματος των ολιγαριθμων εκεινων κοινωνιων.Δεν πρεπει να το ξεχναμε αυτο.Γυρω απο την πολη κρατος αρχισαν να συσσωρευονται σιγα σιγα τα θεμελια και οι θεσμοι του Παγκοσμιου Πολιτισμου.Η πολις κρατος με αμεση δημοκρατια υπηρξε αναμφισβητητα η χαραυγη και το ξυπνημα του Συγχρονου Ανθρωπου…..Οταν οι κοινωνιες αυτες απειληθηκαν απο τον Ασιατικο Δεσποτισμο (διαχρονικο εχθρο του Ελληνισμου) αντισταθηκαν για αιωνες προσπαθωντας την αναχαιτηση και την αποτροπη της καταλυσης τους.Ομως εκ κατασκευης τα διοικητικα μορφωματα των πολεων κρατων δυσκολα μπορουσαν να συγκρατησουν την αναριθμητη στρατευμενη βαρβαροτητα.Σε τετοιου ειδους απειλες η Ελλας θα πρεπει να το γνωριζουμε ΜΕΤΑΛΛΑΣΕΤΑΙ.Γινεται Φοινικας Αναγεννωμενος και ταυτοχρονα γινεται ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡ/ΡΙΑ.Γινεται Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ γινεται ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ και κατατροπωνει την ΤΥΡΡΑΝΙΑ και την ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ.Με τροπο σπανιο, θαυμαστο και μη συγγνωστο που πιθανοτατα εδραζει στο βαθυ συλλογικο ασυνειδητο του εν υπνωσει λαου.Θελω να τονισω με τα λιγα αυτα λογια για τους μεμψιμοιρους οτι Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΠΟΛΙΣ ΚΡΑΤΟΣ(δημ/ργος ανυπερβλητων πολιτιστικων αγαθων)ΕΙΤΕ ΩΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ(προφραγμα βαρβαρων) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.

Comments are closed.