Πρόεδρος τουρκικού κόμματος: «Η σημαία μας θα κυματίσει ξανά στον ουρανό της Αθήνας»!

Οι δηλώσεις του προέδρου του εθνοϊσλαμιστικού Κόμματος Μεγάλης Ενότητας (ΒΡΡ) της Τουρκίας, Μουσταφά Ντεστιτζί, – που οραματίζεται τουρκοκρατία – βάζουν «φωτιά» στις ήδη τεταμένες ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Αναφερόμενος στο κάψιμο της τουρκικής σημαίας στην Αθήνα, ο Γενικός Πρόεδρος του ΒΒΡ, Μουσταφά Ντεστιτζί, δήλωσε: «Αυτό που έχω να πω στους Έλληνες που προέβησαν σε αυτή την φρικτή πράξη και προς την ελληνική κυβέρνηση είναι το εξής. Να μην ξεχνάνε πως όχι πριν από πολύ καιρό εκείνη η δοξασμένη ερυθρή σημαία με την ημισέληνο, κυμάτιζε στα χώματα και στους ουρανούς τους. Πρώτα ο θεός, αυτή η κόκκινη σημαία με την ημισέληνο που σήμερα έκαψαν και προσέβαλαν, θα έρθει μέρα που πάλι θα κυματίζει στον ουρανό της Αθήνας. Όλοι θα πρέπει να μάθουν την θέση τους».

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ο Ντεστιτζί είπε πως κανείς δεν είναι σε θέση να προσβάλει, να υποτιμά και να φέρεται άσχημα στην τουρκική σημαία, στο τουρκικό έθνος και στο τουρκικό κράτος και πρόσθεσε πως «επιθυμώ να εκφράσω την προσδοκία μου η ελληνική κυβέρνηση το συντομότερο να ασκήσει τις νομικές διαδικασίες σε βάρος αυτών που προκάλεσαν αυτά τα επεισόδια και να μην τα επιτρέψει ξανά».

Ο Ντεστιτζί ζήτησε η Ελλάδα το συντομότερο να απελάσει προς την Τουρκία τους ενόχους για τρομοκρατία και πρόσθεσε: «Από εκεί και μετά θα έχει δικαίωμα να υποβάλει κάποια αιτήματα στην Τουρκία».

«Θα διδάξουμε ξανά ιστορία».

Σε εμπρηστικές δηλώσεις προχώρησε και ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικού Κινήματος, Erhan Usta, ο οποίος τόνισε πως «κάποιος πρέπει να πει στην ελληνική κυβέρνηση τι συνέβη το 1921 και το 1922. Αν δεν το πούμε, ξέρουμε πώς θα… σφηνώσουμε σαν σφαίρα στο Αιγαίο, θα διδάξουμε ξανά ιστορία«.

Ayyıldızlı Albayrağımıza karşı çirkin saldırıda bulunan Faşist Yunanlılar şu ihtimali kafalarından hiç çıkarmasınlar; “Gün gelir geçmişte olduğu gibi Atina semalarında Türk Bayrağı yine İnşallah dalgalanabilir”
Με πληροφορίες από Kapsamhaber, Yeniakit και tourkikanea.gr

loading...

6 thoughts on “Πρόεδρος τουρκικού κόμματος: «Η σημαία μας θα κυματίσει ξανά στον ουρανό της Αθήνας»!

  1. ΠΟΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΚΥΜΑΤΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ;

  2. ελατε τωρα να γελασουμε με τις ρομπες τους τουρκομογγολους
    που εδω δεν εχουνε βρακι να αλλαξουνε θελουνε να στησουνε τη
    πορδη τους στην αθηνα [ το ονειρο καθε μαλακα τουρκου ]

    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ

    Μ' έναν… «τουρκαλβανό» έκλεισε – εν τέλει – η τουρκική άσκηση («τού κώλου» …SAR) στα 20 ναυτικά μίλια απ' το Καστελλόριζο. Άκου εκεί «τουρκαλβανός»… Την «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεωςδιαβάζετε ρε παλληκαρόπουλα; Χαχαχα…
    https://esxatianasxesi.blogspot.gr/

    **********************************************

    ΕΛΛΑΔΑ Γελάνε και τα ψάρια του Αιγαίου! Με τη NAVTEX της Τουρκίας στο Καστελόριζο

    Μια τορπιλάκατο, μια κορβέτα και ενα ελικόπτερο ήταν όλη κι όλη η δύναμη όπως αποτυπώνεται σε ρεπορτάζ του veteranos.gr.

    Αρχικά, μια Τουρκική Τορπιλάκος η «TCG-FIRTINA P-347» εμφανίστηκε απο δυτικά και σε απόσταση περί των 20νμ απο το Καστελόριζο.

    Να σημειωθεί οτι τα Ελληνικά Πολεμικά Σκάφη ήταν σε επιφυλακή σε Ρόδο, Καστελόριζο και Νίσυρο και όχι μόνο!

    Αργότερα εμφανίστηκε και μια Τουρκική Κορβέτα η Corvette TCG Bafra F505 Νότια και Δυτικά της Περιοχής της SAR και στη συνέχεια πέταξε και ένα ελικόπτερο απο την Τουρκική ακτή που έριξε στο νερό μια κούκλα τον γνωστό «Τουρκααλβανό» που έκλεισε την άσκηση.

    http://arouraios.gr/2018/03/gelanei-kai-ta-psaria-tou-aigaiou/

    ΚΛΑΣΑΝΕ ΜΕΝΤΕΣ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

    ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ

    Μες στου Αιγαίου πρόβαλε να δεις
    Μες στου Αιγαίου, Αιγαίου τα νησιά
    Μες στου Αιγαίου τα νησιά
    άγγελοι φτερουγίζουν

    Και μέσα στο φτε πρόβαλ’ άστρι μου
    και μέσα στο φτε στο φτερούγισμα
    Α και μέσα στο φτερούγισμα
    τριαντάφυλλα σκορπίζουν

    Αιγαίο μου γα βοήθα Παναγιά
    Αιγαίο μου γαλήνεψε
    Ε ε αιγαίο μου γαλήνεψε
    τα γαλανά νερά σου

    Να `ρθούνε τα ξε πρόβαλε να δεις
    να `ρθούνε τα ξε τα ξενάκια σου
    Α, να ρθούνε τα ξενάκια σου
    στα ποθητά νησιά σου

    Ροδόσταμο να βοήθα Παναγιά
    ροδόσταμο να γίνουνε
    Α ροδόσταμο να γίνουνε
    Αιγαίο τα νερά σου

  3. ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ ΜΟΓΓΟΛΕ.ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ,ΠΥΡΟΒΟΛΟΚΟ,ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ,ΣΦΑΖΕΤΕ ΑΝΗΛΕΩΣ ΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΑΝΟΝΥΟΥΦΕΚΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΣΑΣ.ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΘΑ ΥΨΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΑΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΩΡΕ ΚΙΟΤΗΔΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ?ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ?ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΓΑΓΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ.ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ Η ΚΟΤΑ.ΕΛΑΤΕ ΕΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ.ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΡΙΙΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ.ΕΛΑΤΕ.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ….

  4. ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΓ(Κ)ΩΛΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΓΥΡΝΑΜΕ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΕΡΑ Η ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΣΠΕΡΜΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ

  5. Κοίτα να δείς που οι κομμουνιστές του Μπεναρόγια θα μας σύρουν σε πόλεμο με τη τουρκιά και έχουμε συμμάχους μας τους εβραίους δημιουργούς της isis!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  6. palia legane otan i katsika thelei xylo stou tsompani in glitsa trivotan auta kanoun kai oi tourkoi simera.

Comments are closed.