«Καταπέλτης» ο Καμμένος: «Έχουμε την κρίση με την Τουρκία και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφίζονται με τους εχθρούς του Ερντογάν»

Την ενέργεια της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ανέττας Καββαδία και του στελέχους του κόμματος Γιάννη Μπουρνούς να πάνε στο συνέδριο του φιλοκουρδικού κόμματος της Τουρκίας (HDP) καταδίκασε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος.

«Έχουμε αυτή την όξυνση, πήγαν να μας βουλιάξουν το καράβι, έχουμε μια ιδιότυπη ομηρία και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πάνε στον εχθρό του Ερντογάν και φωτογραφίζονται χαμογελαστοί» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ. «Εγώ λέω ότι ήταν πολύ άστοχη κίνηση» συμπλήρωσε.

Με αφορμή, μάλιστα, τον χαρακτηρισμό «υπερτροφικό λόγο» του Φώτη Κουβέλη για τη δήλωση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, ο Δημήτρης Καμμεένος είπε: εγώ δηλαδή τώρα να πω ότι είναι ατροφικός ο εγκέφαλος της κυρίας Καββαδία ή ο εγκέφαλος του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ που στέλνει βουλευτές στο κουρδικό κόμμα;».

Όσον αφορά τον Ιβάν Σαββίδη είπε ότι «δεν έχω διακρίνει προνομιακή σχέση του με την κυβέρνηση» προσθέτοντας για την εισβολή του στο γήπεδο πως «νομίζω αν το ξανασκεφτόταν δεν θα το έκανε, είναι άνθρωπος αυθόρμητος ο Σαββίδης».

Ωστόσο παρατήρησε ότι «όταν έχεις αγοράσει ΜΜΕ, έχεις μπει σε διαγωνισμούς του ΤΑΙΠΕΔ δεν μπορείς να μεροληπτείς υπέρ της κυβέρνησης ή της αντιπολίτευσης. Εάν δεν είχε κάνει τέτοιες δηλώσεις θα είχε να δώσει εξηγήσεις μόνο για την παράτυπη είσοδο στο γήπεδο».

loading...

2 thoughts on “«Καταπέλτης» ο Καμμένος: «Έχουμε την κρίση με την Τουρκία και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφίζονται με τους εχθρούς του Ερντογάν»

  1. Καμμένε άφησε τα πολλά λόγια και πάρε μια απόφαση ή κάθεσαι με αυτούς τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και ΨΕΥΤΕΣ ή τα μαζεύεις και φεύγεις , για το που θα πας είναι δική σου επιλογή και απόφαση ,δεν μπορείς να το παίζεις μία αντράκι μία γιουσουφάκι

  2. Συμφωνώ απόλυτα. Τους στηρίζεις ναι η όχι;

Comments are closed.