ΠΕΡΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ευριπίδης Μπίλλης ..

Κύριοι Βουλευτές,

Για ένα χαρακτηρισμό, δεν έχει σημασία ποιος τον κάνει. 

Ούτε αίρεται ο χαρακτηρισμός και επέρχεται εξαγνισμός μέσω θορύβου από τα ΜΜΕ, τιμωριών, διώξεων  κτλ.

Σημασία υπάρχει,  αν αντικειμενικά ισχύει ο χαρακτηρισμός.

Συνεπώς ας δούμε πρώτα,  την κατηγορία του γερμανοτσολιά, δηλαδή την κατηγορία για  «κατοχικούς υπηρέτες».

Για να αποφανθεί κανείς αν ισχύει η κατηγορία αυτή, για γερμανοτσολιάδες, θα πρέπει να γνωρίζει, αν ο Ελληνισμός είναι υπόδουλος και τις συνθήκες υπό τις οποίες οδηγήθηκε ο Ελληνισμός στην υποδούλωση αυτή κτλ. Δεν πιστεύω κανείς εξ ημών να αγνοεί το άρθρο 14.5 της πρώτης δανειακής σύμβασης που υποδουλώνει την Ελλάδα.

Και κατά τη γνώμη μου θα αποτελούσε ύβρη  προς εσάς αν θεωρούσα ότι το αγνοείτε και σας το υπενθύμιζα.

Συνοπτικά λοιπόν συμπεραίνεται ότι  η Ελλάδα εν γνώσει σας και με την αποδοχή σας είναι υπόδουλη.

Όσον αφορά την υποδούλωση αυτή που δεν έγινε με κάποιον πόλεμο, θα πρέπει δηλαδή κανείς να γνωρίζει  αν εσκεμμένα ο ΓΑΠ με την αποδοχή και φανερή ή κρυφή  σύμφωνη γνώμη όλων, υποδούλωσε την Ελλάδα με ψευδή στοιχεία  ελλείμματος, με εσκεμμένη καταστροφή της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας, με μετατροπή του χρέους της σε μη κουρευόμενο χρέος προς χώρες της Ευρωζώνης κτλ

Να γνωρίζει επίσης κανείς για  διορισμό τραπεζίτη ως πρωθυπουργού  της Ελλάδα (ουσία μετά από διαταγή και μην επικαλεστεί κανείς τον τύπο) που κατέστρεψε τα πάντα με το PSI του, για τη  διακυβέρνηση της Ελλάδας από την τρόικα που με μέγα σεβασμό την ονόμασαν θεσμούς κτλ, για  δήμευση του πλούτου της Ελλάδας, για  παράδοση των δημοσίων εσόδων τις Ελλάδος σε ξένους.

Επίσης για την  δωρεάν σε  τρίτους των Ελληνικών τραπεζών, για τη  ληστείας των κατοικιών των Ελλήνων, για τη  ληστεία των συντάξεων, για  περαιτέρω ληστεία των συντάξεων των  χήρων, για τον εσκεμμένο  «μηδενισμό» της ρευστότητας της αγοράς  με την διαβόητη εσωτερική υποτίμηση και με  επακόλουθο ανεργία  πραγματική άνω του 40% και χρεωκοπία κράτους και λαού. Και να γνωρίζει επίσης για τον  «φιλανθρωπικό» εξισλαμισμό της Ελλάδας κτλ 

Συνοπτικά δηλαδή να γνωρίζει για τη  δολοφονία του Ελληνισμού

Ουδεμία  αμφιβολία υπάρχει με βάση τα αντικειμενικά στοιχεία του γράφοντα, ότι όλα τα ανωτέρω ισχύουν και ότι συνεπώς είναι μάλλον επιεικής ο χαρακτηρισμός ως γερμανοτσολιάδων όλων αυτών που υποδούλωσαν και εξοντώνουν τον Ελληνισμό.

Εν ονόματι μίας φασιστικής δήθεν Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης για την οποίαν εδέχθησαν να κάνουν πειραματόζωο την  Ελλάδα. Και που επιπλέον όλοι μαζί μετά, παραβίασαν τί Σύνταγμα άλλη μια φορά,  μετατρέποντας το ΟΧΙ του Ελληνισμού σε «πατριωτικό» ΝΑΙ !!!!

Δεν νομίζω ότι πρέπει να είναι κανείς νομικός για να αποφανθεί,  ότι αν όλα τα ανωτέρω ισχύουν,  ότι αποτελούν Εσχάτη προδοσία του Έθνους και ότι  στην περίπτωση τότε αυτή ο χαρακτηρισμός «γερμανοτσολιάς».

Και για του λόγου το αληθές, ακούστε από το ρεπορτάζ του άξιου δημοσιογράφου της ΕΡΤ Φάνη Παπαθανασίου, επιφανείς ξένους να λένε ότι η υποδούλωση μας αποτελούσε «γεωπολιτικό» γεγονός και διάφορα άλλα, που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η υποδούλωση μας έγινε με τη σύμφωνη γνώμη αν όχι με διαταγή του διευθύνοντα συμβούλου την νέας τάξης Ομπάμα.

Ειδικές Αποστολές, «Ελλάδα και ΔΝΤ: έξι χρόνια στο λαβύρινθο της ύφεσης»

http://webtv.ert.gr/katigories/enimerosi/22ma%CE%902016-idikes-apostoles/)

Μετά τα ανωτέρω, όταν η Ελλάδα απελευθερωθεί,  θα πρέπει προφανώς η Δικαιοσύνη να αποφανθεί για τα ανωτέρω.

Θα ακολουθήσει αργότερα ανάλυση για το σκοπιανό και αν ενέχεται στους πρόσφατους χειρισμούς του η πράξη της Εσχάτης προδοσίας.

Ευριπίδης Μπίλλης

loading...

1 thought on “ΠΕΡΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

  1. Φίλε μου αυτήν την στιγμή επιβάλετε να αφήσουμε την αγανάκτησή μας και τον θυμό μας να μας οδηγούν στο συμπέρασμα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και ας προσπαθήσουμε να σώσουμε ότι μπορούμε να σώσουμε για το καλό το δικό μας και πρωτίστως των παιδιών μας που δεν φταίνε σε τίποτε να τους φορτώνουμε την ανικανότητά μας και όταν μαζέψουμε τα συντρίμμια αυτού του ρημαγμένου κράτους ένεκα των δικών μας σφαλμάτων που δώσαμε το δικαίωμα με την ψήφο μας σε παλαιούς και τωρινούς πολιτικάντιδες να καταντήσουν αυτήν την ένδοξη χώρα από φάρο πολιτισμού σε γυρολόγο και ικέτη δα όλου του πολιτισμένου κόσμου, δεχόμενοι τον χλευασμό και την ταπείνωση από κράτη και λαούς που δεν ξέρουν από που κρατά η σκούφια τους

Comments are closed.