Νίκο… Γιώργο… καλά στέφανα…

Ένα “πουλάκι” υψηλής πληροφόρησης μας ενημέρωσε ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης ζήτησε να συναντήσει τον Νίκο Μιχαλολιάκο και η συνάντηση έγινε!

Μπορούν να μας ενημερώσουν, αν στην κουβέντα που έκαναν συμφώνησαν να γίνει πολιτική ανακωχή ώστε ο ένας να μην χτυπάει τον άλλο;

Αν συνέβη αυτό, τότε επαληθεύεται ότι, ο Καρατζαφέρης είναι πολιτική αλεπού! Γιατί, σε αυτήν την περίπτωση έχει να κερδίσει μόνο ο Γιώργος Καρατζαφέρης! Τι θα έχει άραγε να κερδίσει από αυτήν την συμμαχία ο Νίκος Μιχαλολιάκος;

Ωστόσο, κατά το παρελθόν πολλές φορές ερίζουν αλλά τελικά πάντα τα βρίσκουν!

Μου θυμίζουν οι Μιχαλολιάκος – Καρατζαφέρης τις γάτες, που σκούζουν και κανείς δεν γνωρίζει αν μαλώνουν ή αν κάνουν έρωτα!!

Προετοιμαζόμαστε για ενδεχόμενο πόλεμο με την Τουρκία;

Ο στρατηγός Δημήτρης Αλευρομάγειρας, ο οποίος έσωσε τη Λευκωσία το 1974 από τους Τούρκους, αν δεν κάνω λάθος, είχε δηλώσει το Νοέμβριο του 2017 (σ.σ. εγκαίρως), ότι η σημαντικότερη ειδικότητα στον ελληνικό στρατό είναι αυτή του Αξιωματικού στρατολογίας και επιστρατεύσεως, που απαιτεί μεγάλη προετοιμασία και μεθοδικότητα ώστε το αποτέλεσμα ενός πολέμου να είναι επιτυχές και νικηφόρο!

Οι αρμόδιοι της ελληνικής κυβερνήσεως έχουν φροντίσει να κάνουν αυτήν την απαραίτητη προετοιμασία; Ή υπουργέ Εθνικής Αμύνης Πάνο Καμμένε και αρχηγέ ΓΕΕΘΑ Ναύαρχε Ευάγγελε Αποστολάκη θα μας πιάσουν στον ύπνο οι Τούρκοι;;

Η δράση των πρακτόρων της ΜΙΤ…

Μας καταγγέλλουν πως, ένα από τα πλέον κύρια “καλύμματα” πρακτόρων της ΜΙΤ που δρουν στα Δωδεκάνησα (Ρόδος, Κως, Πάτμος), στη Βέροια και στα Γιαννιτσά, είναι μέσω του “επαγγέλματος” του ερασιτέχνη θεατράνθρωπου! Βρίσκοντας ελεύθερη στέγη σε κάποιους θιάσους, αφού αυτοί περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα! Επίσης, το πρακτορικό ανθελληνικό τους έργο το επιτελούν παριστάνοντας τους δωδεκαθεϊστές, προκειμένου να έχουν ιδιαίτερη πρόσβαση σε Έλληνες των οποίων η πίστη στην Ορθοδοξία είναι χαλαρή!!

Υπάρχει εχθρός εντός των τειχών;

Δημοσιεύτηκε στα αλβανικά ΜΜΕ πως: Το 40% των στρατιωτών στον Έβρο είναι αλβανικής καταγωγής! Και γίνεται αναφορά με ειρωνική σημείωση: “Οι Αλβανοί υπερασπίζονται την Ελλάδα στα σύνορα με την Αλβανία”! Αυτή η είδηση από μόνη της είναι εξόχως ανατριχιαστική, αλλά ταυτόχρονα και λογική, από τη στιγμή που οι ελληνικές κυβερνήσεις από το 1990 και εντεύθεν έχουν επιτρέψει την αθρόα και εκτός ελέγχου είσοδο Αλβανών στην Ελλάδα, που γεννοβολούν από δυο παιδιά και πάνω το κάθε ζευγάρι, όταν οι Ελληνίδες εν μέσω και της σημερινής κρίσεως φέρνουν στον κόσμο μετά βίας ένα Ελληνόπουλο! Όταν όλοι αυτοί δεν αφομοιώνονται και κρατούν μετά μανίας την εθνοτική τους υπόσταση! Μήπως λοιπόν, οι παραπάνω αναφορές από πλευράς αλβανικών ΜΜΕ είναι μήνυμα προς τους αλβανικής καταγωγής στρατεύσιμους των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίο υπηρετούν στην παραμεθόριο με την Τουρκία; Μήπως το μήνυμα αυτό έχει την κωδική εντολή, ώστε να στρέψουν τα όπλα τους εναντίον του ελληνικού στρατού ή τουλάχιστον να στασιάσουν και να δημιουργήσουν εμπόδια στις κινήσεις του ελληνικού στρατεύματος; Έχει λάβει τα μέτρα της η ηγεσία του Στρατού μας και η πολιτική της ηγεσία; Γιατί, υπηρετώντας το 1980 σε παραμεθόριο μονάδα του Πυροβολικού (Κιλκίς), στους Έλληνες Μωαμεθανούς στο θρήσκευμα, τους απαγόρευαν να φέρνουν οπλισμό και χρησιμοποιούνταν σε βοηθητικές εργασίες!!

Προς Κυριάκο Μητσοτάκη…

(1) Εμείς απλά ρωτάμε χωρίς να αποδεχόμαστε την πληροφορία! Υπάρχει διπλωματικός σύμβουλος του Προέδρου της ΝΔ και αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως που έχει συνάψει ιδιαίτερες σχέσεις με Τουρκάλα; Έτσι, απλά ρωτάμε χωρίς να μας πέφτει ιδιαίτερος λόγος για τις ερωτικές συνευρέσεις των αξιωματούχων της ΝΔ! Αλλά βρε αδελφέ, χάθηκαν οι Ελληνίδες; Εάν κι εφ΄ όσον αληθεύει αυτή η πληροφορία!!

(2) Η πληροφορία ας εξεταστεί ως πληροφορία από την ηγεσία της ΝΔ! Υπάρχει στις τάξεις της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως μια “γυναίκα δηλητήριο” που είχε και ενδεχομένως να εξακολουθεί να έχει σχέσεις με ηγετικό στέλεχος του UCC ή του UCK; Ας εξεταστεί επαναλαμβάνω αυτή η πληροφορία, γιατί αύριο – μεθαύριο δεν θα λέτε “δεν γνώριζα, δεν άκουσα, δεν είδα”! Μην πείτε πως αιφνιδιαστήκατε! Γιατί είσαστε εκεί στη ΝΔ εν δυνάμει κυβέρνηση και δεν δικαιολογείται να μην φτάνουν σε σας αυτές οι πληροφορίες!!

loading...

3 thoughts on “Νίκο… Γιώργο… καλά στέφανα…

  1. Απ' ό,τι διαβάζουμε:
    Ο Μιχαλολιάκος δεν υποχωρεί στις εθνικές, στις οικονομικές και κοινωνικές θέσεις του.

  2. μακρυά απο τον καρατζαφέρη
    το μνημονιάκια ούτε η σκιά σου
    κύριε μιχαλολιάκο να μην περάσει
    απο δίπλα του.
    ψαχνει να μπει στη βουλή για τα ευρώ
    για τη μάσα

  3. Με Ποια Ιδιοτητα Αναφερεται ο Καρατζαφερηs ωs << ΜΠΡΟΣΤΑΝΤΖΑΣ >> και << ΝΟΝΟΣ >>Απο Τουs…Eμπορουs Οπλων;;;
    Ποια η αναμειξη και του…<< Ειδικου Βερυκιου στην…ΜΠΟΧΑ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ;;;
    sklantzithress.com/2011/07/19/με-ποια-ιδιοτητα-αναφερεται-ο-καρατζα/
    ΣΥΡΙΖΑ-ILLUMINATI-ΛΑ.Ο.Σ,ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΓΑΠΗΣ
    grothia.gr/enimerosi/masonia-apokrifismos/3562/syriza-illuminati-laos-mia-sxesi-agapis/
    Κουιζ:Πρωην στελεχοs ΛΑ.Ο.Σ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ στο ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ τηs siemens..
    α)η τσουκνιδα;
    β)η μολωχα;
    γ)το γαιδουρανγκαθο;

Comments are closed.