Ο ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΧΙΤΛΕΡΙΣΚΟΣ

«Πριν μερικοί ξεβράκωτοι χαλάσουν την άριστη συνεργασία(σκλαβιά)  τετρακοσίων χρόνων Ελλήνων και Τούρκων» με την επανάσταση του 1821 κατά τον τουρκόσπορο πατριάρχη Βαρθολομαίο, είχε προϋπάρξει μεγάλη διαφώτιση σε όλη την Ευρώπη, Ρωσία και Αμερική από τους Έλληνες διαφωτιστές και λογίους.

Σήμερα καλούμαστε να επαναλάβουμε την ιστορία, των διαφωτιστών και να κατακλύσουμε όλες τις μορφές ηλεκτρονικού τύπου με πληροφορίες για τον παρανοϊκό τρομοκράτη της ανατολικής Μεσογείου, τον σχιζοφρενή Σουλτάνο, τον ψυχασθενή Χιτλερίσκο, το φασιστοειδές έκτρωμα, τον νέο προφήτη του Ισλαμισμού που απειλεί την παγκόσμια ειρήνη, διαταράσσει την ψυχική γαλήνη των λαών, μόνο και μόνο γιατί θεωρεί τον εαυτό του παράκλητο μεσσία της ανθρωπότητας .

Έχει ήδη  αρχίσει  τον πόλεμο  με  τον  κυνισμό του  δυνατότερου, του εμπαθή, του πνιγμένου από το μαύρο μίσος εναντίον όλων όσων δεν τον προσκυνούν. Τόσο χαμηλά μπορεί να ρίξει τον άνθρωπο η αλαζονεία.

Αυτόν τον επικίνδυνο σατραπίσκο με την αλαζονική έπαρση πρέπει να τον κατεβάσουμε στα μάτια της παγκόσμιας κοινής γνώμης όσο πιο χαμηλά γίνεται, και την λύση θα την δώσει και πάλι ο τουρκικός στρατός που ζει την χειρότερη περίοδο της ιστορίας του  από τις αυθαιρεσίες του Σουλτάνου.

Μην ακούτε τα Ελληνικά κανάλια τα οποία προπαγανδίζουν την υπεροχή των τούρκων στα οποία είναι μέτοχοι τούρκοι επιχειρηματίες.

Μην ακούτε τον μισέλληνα πρωθυπουργό, το ανθελληνικό ρεμάλι που λέγεται Φίλης και την αδιάντροπη πράκτορα της Τουρκίας που λέγεται Ρεπούση.

Ακούστε μόνο τον απόηχο των αρχαίων παιάνων

Ψηλά την  σημαία μας που είναι  ένα τραγικά ιερό  σύμβολο, και όχι ένα πανί κατά τον τέως πρωθυπουργό Σημίτη, είναι μια θεϊκή μυσταγωγία, βουβή αλλά ακατανίκητη έκκληση της πατρίδας, ένα προαιώνιο  σάλπισμα  της  ορμής  και  της θυσίας, ακούστε το εωθινό προσκλητήριο της πατρίδος μας για τον αγώνα και την νίκη.

Ενστερνιστείτε τα ιερά πιστεύω των προγόνων μας «Πατρός τε και μητρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιότερο εστί η πατρίς, και σεμνότερο και αγιότερο και σε πολύ μεγαλύτερη μοίρα και από τους θεούς και από τους ανθρώπους τοις νουν έχουσι»”

Πρέπει να τον νικήσουμε πριν αρχίσει τον πόλεμο ο Σουλτάνος.

Γεράσιμος Καλογεράκης

Υ.Γ, Στείλτε το μήνυμά αυτό στους αποδέκτες σας με την παράκληση να κάνουν και αυτοί το ίδιο. Ήρθε η ώρα να βγούμε από την απραξία.

loading...

7 thoughts on “Ο ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΧΙΤΛΕΡΙΣΚΟΣ

  1. ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΜΝΗΜΗ…ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ,ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΕΝΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ,ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΨΗΦΟΙ ΓΑΡ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ…ΣΑΝΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ-ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  2. ΕΣΥ σίγουρα έχεις προβλήμα μνήμης.

  3. Το παρακάτω κατάπτυστο κείμενο συνέταξε ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως Γρηγόριος Ε'. Με το κείμενο αυτό ο Πατριάρχης Γρηγόριος αφορίζει και καταδικάζει την Επανάσταση του 1821.
    Φυσικά αυτό το κείμενο ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ στα ελληνικά σχολεία.
    Ταύτα αμέσως να κοινολογήσετε εις όλους του γνωστούς σας, και να κατασταθήτε όλοι προσεκτικώτεροι, ανατρέποντες και διαλύοντες ως αραχνιώδη υφάσματα, όσα η απάτη και η κακοβουλία των πρωταιτίων εκείνων καθ' οιονδήτινα τρόπον συνέπλεξε. Επειδή, εάν, ο μη γένοιτο, δεν ήθελε καθαρισθή η θανατηφόρος αύτη λύμη, και φωραθώσί τινες τολμώντες εις επιχειρήματα εναντία των καθηκόντων του ρεαγιαλικίου, κοντά οπού οι τοιούτοι έχουσι να παιδευθώσι χωρίς ελέους και οικτιρμών (μη γένοιτο, Χριστέ βασιλεύ!) αμέσως θέλει εξαφθή η δικαία οργή του κράτους του καθ' ημών, και ο θυμός τής εκδικήσεως γενικός των εχλιϊσλάμιδων, και θέλουν εκχυθή τόσων αθώων αίματα αδίκως και παραλόγως, καθώς αποκριματίστως ταύτα πάντα διεσάλπισεν η κραταιά και αήττητος βασιλεία διά του εκδοθέντος και επ' ακροάσει κοινή ημών αναγνωσθέντος υψηλού βασιλικού προσκυνητού ορισμού.

    Εκείνους δε τους ασεβείς πρωταιτίους και απονενοημένους φυγάδας και αποστάτας ολεθρίους να τους μισήτε και να τους αποστρέφεσθε και διανοία και λόγω, καθότι και η εκκλησία και το γένος τους έχει μεμισημένους, και επισωρεύει κατ' αυτών τας παλαμναιοτάτας και φρικωδεστάτας αράς· ως μέλη σεσηπότα, τους έχει αποκεκομμένους της καθαράς και υγιαινούσης χριστιανικής ολομελείας· ως παραβάται δε των θείων νόμων και κανονικών διατάξεων, ως καταφρονηταί του ιερού χρήματος της προς τους ευεργέτας ευγνωμοσύνης και ευχαριστίας, ως εναντίοι ηθικών και πολιτικών όρων, ως την απώλειαν των αθώων και ανευθύνων ομογενών μας ασυνειδήτως τεκταινόμενοι, αφωρισμένοι υπάρχειεν και κατηραμένοι και ασυγχώρητοι, και μετά θάνατον άλυτοι, και τω αιωνίω υπόδικοι αναθέματι, και αυτοί, και όσοι τοις ίχνεσιν αυτών κατηκολούθησαν του λοιπού, αν μη θελήσωσιν εννοήσαι την αρπαγήν και απάτην, και επιστραφήναί τε και βαδίσαι την ευθείαν της σωτηρίας οδόν, αν δεν αναλάβωσιν, ό εστι, τον εντελή χαρακτήρα του ρεαγιαδικού αυτών επαγγέλματος.
    Τα αυτά δε και κατά της αρχιερωσύνης σας και ιερωσύνης σας επανατείνομεν, εαν μη βαδίσετε, εις όσα εν Πνέυματι αγίω αποφαινόμεθα δια του παρόντος εκκλησιαστικώς, εάν δεν δείξετε εν έργω την επιμέλειάν σας και προθυμίαν εις την διάλυσιν των σκευωριών, εις την αναστολήν των καταχρήσεων και αταξιών, εις την επιστροφήν των πλανηθέντων, εις την άμεσον και έμμεσον καταδρομήν και εκδίκησιν των επιμενόντων εις τα αποστατικά φρονήματα, εάν δεν συμφωνήσετε τη εκκλησία του Θεού, και, εν ενί λόγω, εάν καθ' οιονδήτινα τρόπον δολιευθήτε και κατενεχθήτε κατά της κοινής ημών ευεργέτιδος κραταιάς βασιλείας, έχομεν υμάς αργούς πάσης ιεροπραξίας, και τη δύναμει του παναγίου Πνεύματος εκπτώτους του βαθμού της αρχιεροσύνης και ιερωσύνης και το πυρί της γεέννης ενόχους, ως την κοινήν του γένους απώλειαν προτιμήσαντας. Ούτω τοίνυν γινώσκοντες, ανανήψατε προς Θεού και ποιήσατε καθώς γράφομεν εκκλησιαστικώς και γενικώς παρακελευόμεθα, και μη άλλως εξ αποφάσεως, ότι περιμένομεν κατά τάχος την αισίαν των γραφομένων αποπεράτωσιν, ίνα και η του θεού χάρις και το άπειρον έλεος είη μετά πάντων υμών.
    αωκα' εν μηνί Μαρτίω.

    Υπεγράφη συνοδικώς επάνωθεν του ιερού θυσιαστηρίου παρά της ημών μετριότητος και της μακαριότητός του και πάντων των συναδέλφων αγίων αρχιερέων.Ο πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως αποφαίνεται.
    Ο Ιεροσολύμων Πολύκαρπος συναποφαίνεται.
    Ο Καισαρίας Ιωαννίκιος.
    Ο Νικομηδείας Αθανάσιος.
    Ο Δέρκων Γρηγόριος.
    Ο Αδριανουπόλεως Δωρόθεος.
    Ο Βιζύης Ιερεμίας.
    Ο Σίφνου Καλλίνικος.
    Ο Ηρακλείας Μελέτιος.
    Ο Νικαίας Μακάριος.
    Ο Θεσσαλονίκης Ιωσήφ.
    Ο Βερροίας Ζαχαρίας.
    Ο Διδυμοτοίχου Καλλίνικος.
    Ο Βάρνης Φιλόθεος.
    Ο Ρέοντος Διονύσιος.
    Ο Κυζίκου Κωνστάντιος.
    Ο Χαλκηδόνας Γρηγόριος.
    Ο Τουρνόβου Ιωαννίκιος.
    Ο Πισειδίας Αθανάσιος.
    Ο Δρύστας Ανθιμος.
    Ο Σωζοπόλεως Παίσιος.
    Ο Φαναρίου και Φερσάλων Δαμασκηνός.
    Ο Ναυπάκτου και Άρτης Άνθιμος.

  4. ΕΣΥ ξέχασες να μας κοινολογήσεις τα "ταύτα". Το πρόβλημα μνήμης που λέγαμε.

  5. ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΔΩΘΕΚΑΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΣΚΕΜΕΝΑ Ή ΛΟΓΩ ΛΑΚΕΙΑΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ^ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ^ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ , ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΩΜΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ , ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΟΠΗΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΑΣ .ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ( ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΛΑΧΑΓΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ) ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ,ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΑΝ ΕΙΣΘΕ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ,ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

  6. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙ ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΗ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙΣ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ .ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ,ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ.

  7. "ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ^ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ^…….."

    Οι αγωνιστές του 21 τα μόνα που διδάκτηκαν από
    τον παπά του χωριού τους, ήταν λίγα κολλυβογράμματα, ψαλτήρι, Αγία Γραφή,
    για τον Αβραάμ, τον Ισαάκ, τον Μωυσή, δηλαδή την ιστορία του Ισραήλ.

    Άκουσαν τίποτε για τους προγόνους τους,
    την ιστορία τους ( την αγνοούσαν και οι "δάσκαλοι" τους ), τον τεράστιο πολιτισμό που κληροδότησαν στην ανθρωπότητα;

    Άκουσαν τίποτε για την ελληνική φιλοσοφία,
    τις επιστήμες, τις τέχνες, την ποίηση, το θέατρο, την δημοκρατία,
    τον αθλητισμό, όλα όσα διαμόρφωσαν τον σύγχρονο πολιτισμό;

    Άγνωστοι Όμηρος, Σωκράτης, Πλάτωνας, Αριστοτέλης, Ηράκλειτος,
    Ζήνων, Πλωτίνος, Ευριπίδης, Αισχύλος, Αριστοφάνης, Περικλής….
    [Εσύ έχεις διαβάσει κάποιο έργο τους; Ποιό;]
    Γνωστοί όμως Αδάμ, Νώε, Ιακώβ, Αυνάν, τα πρόσωπα του εβραϊκής
    ιστορίας.

    Εσύ στο σχολείο τι έμαθες;
    Τον κατακλυσμό του Εβραίου Νώε ή του Έλληνα Δευκαλίωνος;
    Για την Σάρα του Αβραάμ ή την Πύρρα του Δευκαλίωνος;
    Την Γέννηση της εβραϊκής Π. Διαθήκης ή την Κοσμογονία του Ησιόδου;
    Τις δέκα εντολές που ο Θεός "έδωσε" στον Εβραίο Μωυσή ή τα ηθικά αποφθέγματα των Δελφών;

    Πού λοιπόν να ορκισθούν;

    Αν θέλεις απάντησέ μου ήρεμα χωρίς χυδαιολογίες ή βρισιές.

Comments are closed.