ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΡΗΤΩΝ: «ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΓΚΙ»

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΑΝΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ; ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;
Όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις που προκαλούν ανησυχία τείνουν να λάβουν οι απειλητικές
επιστολές και τα εξώδικα Συλλόγων ανά την Ελλάδα προς τους έλληνες βουλευτές αναφορικά με το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Μετά τη χθεσινή αποκάλυψη του Προέδρου της Βουλής για εξώδικο 25 σελίδων που εστάλη στους 300 της Βουλής κατηγορώντας όποιον ψηφίσει σύνθετη ονομασία με τον όρο «Μακεδονία» για εσχάτη προδοσία που τιμωρείται με ισόβια ή θάνατο, ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης αποκάλυψε ότι εστάλη και αντίστοιχη ανοιχτή επιστολή από το λεγόμενο Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών, την οποία ο ίδιος έλαβε μέσω mail.

Οι συντάκτες της νέας επιστολής, αφού κατακεραυνώνουν όσους πολιτικούς τάσσονται υπέρ μίας ονομασίας erga omnes που θα συμπεριλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία», καταλήγουν προειδοποιώντας τους βουλευτές:

«Σας προειδοποιούμε πως με όποια ψήφο σας παραχωρήσετε το όνομα της Μακεδονίας θα είστε ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΚΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις όποιες συνέπειες προκύψουν… Επιβάλλεται να σταματήσετε».

Με αφορμή το νέο παραληρηματικό κρούσμα ο κ. Δανέλλης ζήτησε την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών, τονίζοντας ότι εκτός από «γελοία» όλα αυτά ενέχουν «υψηλή επικινδυνότητα», καθώς απειλούνται ευθέως οι βουλευτές. Ο ίδιος μάλιστα σχολίασε για την επιστολή από την Κρήτη ότι οι συντάκτες του έχουν ως φόντο το Αρκάδι ωσάν να απειλούν με νέο Κούγκι.

loading...

9 thoughts on “ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΡΗΤΩΝ: «ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΓΚΙ»

  1. αυτο το περιεργο πανεμορφο νησι με τους απαισιους κατοικους εαν δεν ειχε προσαρτηθει στην ελλαδα θα ειχαμε γλυτωσει απο πολλα δεινα.

  2. κύριε Δανέλλη, πιστεύεις ότι , εσύ και οι άλλοι 299 της βουλής, έχετε περισσότερο μυαλό απο, την ομάδα των Πρέσβεων του Κυρίου Μαρκεζίνη και των εκατομμυρίων Ελλήνων; που αντιδρούν σε μια τέτοια ντροπιαστική και Υποτιμητική απόφαση;, τους ξεπουλήματος του Ονόματος και της Ελληνικής Ιστορίας ;
    Τόσοι πολύ Επιστήμονες Ελληνες και μη, έχουν την Αντίθετη γνώμη από τη δική σας, όλοι αυτοί όπως ο Chris Spyroy kαι to International Hellenic Asosiation της Αμερικής,της Αυστραλίας και σε όλο το Κόσμο, είναι τρελοί; ή μήπως νομίζετε ότι εσείς όλοι Αγαπάτε περισσότερο την Ελλάδα και όλοι αυτοί που φωνάζουν ΟΧΙ Την αγαπούν λιγότερο;
    ή επειδή γίνατε βουλευτές πιστεύετε ότι γίνατε και ποιό σοφοί από όλους μας, Προσέξτε,
    μέσα σε όλες της αντισυνταγματικές και αντικοινωνικές και αντιδημοκρατικές αποφάσεις που συνέχεια παίρνετε, προσπαθήστε αυτή τη φορά να λάβετε υπόψιν σας τη
    φωνή του Λαού πριν γίνει ΟΡΓΗ, Και μην κάνετε αυτό το μεγάλο και ανεπανόρθωτο Εγκλημα κατά της Πατρίδας μας και του Ελληνικού Εθνους, γιατί μην ξέχνάτε, Φωνή Λαού Οργή ΘΕΟΥ, και σταματήστε να Υποκλίνεστε σηκώστε λίγο Ανάστημα να μας κάνετε Περήφανους,, να είσαι πάντα καλά,,,α,,

  3. An enoeis apaisious tous kritikous, eisai HLITHIOS.

  4. Katalavaino oti i Elliniki kyvernisi dexetai piesi apo dynameis tou eksoterikou, alla se themata opos to makedoniko prepei na parei thesi ikanopoi itiki gia ton Elliniko lao kai oxi gia tous diaforous katastrofikous foreis tou eksoterikou. Ti eksaptontai kai sokarontai pou apeilountai? Den ikseran apo prin oti oi politikoi vazoun tous eaftous tous se megalo risko otan pairnoun lathos apofaseis? Loipon, i Makedonia einai mia kai einai Elliniki.

  5. ο ορος ειναι πολλυ μαλακος,κατα το ελληνικοτερον πολλυ soft .ειναι αυτοι που ετρωγαν την φολα πρωτοι και πιστευαν οτι ειναι δυνατον ο λαος να παρει την εξουσια και να κυβερνηθει μονος του,να ειναι ισος,να ειναι ανεξαρτητος.γιαυτο επεσαν μονοκουκι στον μπενσαλομ/μπενιζελο τον πρωτο που ειχε σαν αποτελεσμα την μικρασιατικη καταστροφη,γιαυτο επεσαν αργοτερα μονοκουκι στους παπανδρεου οι οποιοι εκμαυλισαν τους ελληνες αρχησαν να τους καταστρεφουν,και τελος επεσαν μονοκουκι στον συριζα για να τελειωσει το τελειωμα.για να τελειωσει καποιος την ψυχογραφια τους πρεπει να φαει πολυ μελανι και να χρησημοποπιησει πολυ ασχημες λεξεις.τελειωνοντας,λεω οτι τα φενομενα απατουν,την αληθεια την κρυβει το συμφερον της ιστοριας του παροντος δηλαδη των ζωντων και δεν εχει καμμια σχεση με την πραγματικη αληθεια.

  6. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΟΤΙ ΔΕΧΟΝΤΖΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.ΑΣΥΣΤΟΛΟ ΨΕΥΔΟΣ,ΚΑΜΙΑ ΠΙΕΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΤΗΣ ΚΟΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΕΦΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ . ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ .ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΛΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ .

  7. Λατρεουμε Κρητη απλα!Μονο δεος προκαλουσαν στο πανμακεδονικο συλλαλητηριο οι Κρητηκαροι,ειναι σπανιο ειδος ανδρειας πια που χαθηκε απ την υπολοιπη Ελλαδα.

  8. στον 10,05, είσαι πολύ βλαμμένος, γράψε ρε ανθρωπε ελληνικά, να σε διαβάσουμε τι γράφεις, εαν δεν γνωρίζεις ορθογραφία, δεν πειράζει , η γνώμη σου μετράει και όχι η ορθογραφία,

  9. ΓΡΑΨΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥΒΛΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ.

Comments are closed.