ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ,ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!

Γράφει ο Αθανάσιος Τσόμας 
Μαθηματικός – Ερευνητής

Αγαπημένοι μου Φίλοι!!!
Ο αείμνηστος Πρόεδρος της Κύπρου Τάσος Παπαδόπουλος για τους υδρογονάνθρακες του Οικοπέδου 12 (Οικόπεδο Αφροδίτη), έκανε μια ευφυέστατη διπλωματική κίνηση!!!

Για την έρευνα στο Οικόπεδο 12 , δεν επέλεξε σκάφη, π.χ Νορβηγικών ή Ιταλικών συμφερόντων, αλλά σκάφη Αμερικανικών και Ισραηλινών συμφερόντων, για να μη τολμήσουν οι Τούρκοι, να τα παρεμποδίσουν ή να τα καταβυθίσουν!!!
Και πράγματι όλα κύλισαν ομαλά, στην έρευνα στο Οικόπεδο 12 και η Κύπρο μας, ανακάλυψε το πρώτο μεγάλο κοίτασμα
Φυσικού αερίου στην Ιστορία της και αυτό οφείλεται στην ευφυή επιλογή, του αειμνήστου Προέδρου και μεγάλου Πατριώτη, Τάσου Παπαδόπουλου!!!
Εάν και σήμερα, ο Πρόεδρος της Κύπρου κ. Αναστασιάδης, για το Οικόπεδο 3 είχε ακολουθήσει την ίδια τακτική, που ακολούθησε ο Τάσος Παπαδόπουλος για το Οικόπεδο 12, δεν θα είχαμε την αποτυχημένη προσπάθεια έρευνας στο Οικόπεδο 3,από την Εταιρεία ΙΝΕ (Ιταλικών συμφερόντων), λόγω της παρεμβολής του Τουρκικού Πολεμικού στόλου!!!.
Ενώ στο Οικόπεδο 10 της Κυπριακής Δημοκρατίας, που ο Πρόεδρος κ. Αναστασιάδης επέλεξε την Εταιρεία Exxon Mobil Αμερικανικών συμφερόντων, ο Αμερικανός Πρόεδρος κ. Τραμπ (δισεκατομμυριούχος Επιχειρηματίας), ήδη έχει στείλει ολόκληρο στόλο και
Αεροπλανοφόρο και όλα θα πάνε καλά, γιατί δεν θα τολμήσει ο Ερντογάν να τα βάλει με τον Πλανητάρχη Τραμπ!!!
Αυτό λοιπόν το δρόμο που επέλεξε ο αείμνηστος Πρόεδρος Τάσος Παπαδόπουλος, για την εξόρυξη Φυσικού αερίου στο Οικόπεδο 12, να ακολουθήσουμε και εμείς για ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΜΑΣ (είτε είναι στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο είτε στο Ιόνιο είτε Νότια της Κρήτης, είτε στη χερσαία Ελλάδα κ.λ.π)
Έτσι, επιλέγοντας μόνο Αμερικανικές Εταιρείες για όλους τους υδρογονάνθρακες μας (που σύμφωνα με Αμερικανικά Γεωλογικά Ινστιτούτα, η αξία τους, υπερβαίνει τα 10 τρισεκατομμύρια ευρώ), ο δισεκατομμυριούχος Επιχειρηματίας κ . Τράμπ θα γίνει ο καλλίτερος Φίλος μας και υπέρμαχος υποστηρικτής μας, στις ορέξεις των κ.κ Ερντογάν και Πούτιν!!!
Άμεσα λοιπόν και χωρίς καμία χρονοτριβή (γιατί οι στιγμές για την Πατρίδα μας είναι πολύ κρίσιμες), να συγκροτηθεί ένα Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας και να συνάψει με τον Πρόεδρο και χαρισματικό Επιχειρηματία κ. Τραμπ ένα Σύμφωνο Επιχειρηματικής και Στρατιωτικής Συνεργασίας με την Αμερική, με το παραπάνω σκεπτικό που σας παρουσίασα!!!
Και από την τετραμερή στρατιωτική συνεργασία : ΕΛΛΑΔΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ-ΚΎΠΡΟΥ (που η σημερινή Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα έχει πετύχει), να πάμε σε μια ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ πενταμελή
στρατιωτική συνεργασία : ΕΛΛΑΔΑΣ-ΑΜΕΡΙΚΗΣ-ΙΣΡΑΗΛ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ-ΚΥΠΡΟΥ
Και τότε ο κ. Ερντογαν θα καταλάβει : “Πόσα απίδια χωράει ο σάκος!!!!!!!!!!!!!!!

loading...

4 thoughts on “ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ,ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!

  1. AN O TASOS PAPADOPOULOS, IXE EPILEKSI ANTI TOUS CHAZAROMAFIOZOUS TOU ROTHSCHILD, IXE EPILEKSI TOUS ROSOUS DEN THA ITAN I ELLADA EXMALOTI TOU ROTHSCHILD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KE DEN THA ZOUSE KANIS APO TA SKOUPIDIA, OUTE THA ENIKIAZAN I GINEKES TO OUNITOUS GIA OLIGA EURO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ΕΣΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΛΗ ΤΣΙΜΠΟΥΚ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝ

  3. Αθάνατε ηγέτη Τάσο Παπαδόπουλε Αθάνατος θα μείνεις. Και εμείς εδώ έχουμε τον Τσίπρα που εμφανίσθηκε ως η τελευταία ευκαιρία για την Ελλάδα. Και πούλησε τη χώρα σε τιμή ευκαιρίας

  4. Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΦΛΟΓΕΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΙ ΄Η ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ.

Comments are closed.