Εκτός εαυτού ο Ερντογάν: Έι ΝΑΤΟ πού είσαι; Η Τουρκία δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ;

Πυρά κατά της ηγεσίας του ΝΑΤΟ εξαπέλυσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε δηλώσεις του από το Μέρσιν όπου βρίσκεται για το νομαρχιακό συνέδριο του Κόμματος ΑΚ.

Ο Ερντογάν τόνισε ότι το ΝΑΤΟ δεν συνδράμει τον αγώνα της Τουρκίας κατά της τρομοκρατίας και μάλιστα προσπαθεί να θέσει εμπόδια.

«Έι ΝΑΤΟ; Πού είσαι; Τόσο αγώνα δίνουμε. Μέλος του ΝΑΤΟ δεν είναι η Τουρκία; Εσύ που είσαι; Στο Αφγανιστάν, κάλεσες αμέσως εκεί τις χώρες μέλη του ΝΑΤΟ, γιατί λοιπόν δεν είσαι στη Συρία;», είπε χαρακτηριστικά.

Υπογραμμίζοντας ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ ουσιαστικά αντί να υποστηρίζουν την Τουρκία στον αγώνα της κατά της τρομοκρατίας στη Συρία, προσπαθούν να σταθούν εμπόδιο, επεσήμανε:

«Οι χώρες μέλη του ΝΑΤΟ, βασικά αν αρκούσε η δύναμή τους θα έπαιρναν ανοιχτά θέση απέναντι μας, αλλά όταν βλέπουν ότι η Τουρκία στέκεται στο ύψος της, δεν τολμούν να το κάνουν. Αυτό που θέλαμε όμως εμείς ήταν το εξής: Μας φώναξες στο Αφγανιστάν ήρθαμε, μας φώναξες στη Σομαλία ήρθαμε, τώρα σε φωνάζω εγώ, έλα να δούμε στη Συρία. Γιατί δεν έρχεσαι;».

loading...

5 thoughts on “Εκτός εαυτού ο Ερντογάν: Έι ΝΑΤΟ πού είσαι; Η Τουρκία δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ;

  1. ερντογαν σε βλεπω διπλα με τον σανταμ πολυ συντομα

  2. Ο ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧ ΔΙΑ ,, ΠΟΣΑ ΜΕΤΩΠΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ Ο ΘΕΟΣ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΑΝΙΑΡΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΤΑΞΥ ΣΦΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΚΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΤΟΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΡΕ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ,, ΕΣΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΕ ΧΙΜΠΑΤΖΗ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΚΤΗΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΣΑΒΟΥΡΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

  3. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ. ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΑΓΙΑΤΟΛΑΧ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

  4. Σεβάσου πρώτα ΕΣΥ το ΝΑΤΟ τρελαμένε και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την συμμετοχή σου σ΄αυτό και μετά να το επικαλείσαι. Η μήπως ανακαλύπτεις σιγά-σιγά πως δεν αντέδρασαν οι Αμερικάνοι όπως ίσως φαντάστηκες μετά τους S-400 και εμπλέκεις και το ΝΑΤΟ πάνω στην τρέλα σου τώρα; Τζάνου μ΄, μάθε πως ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ σου την έχει στημένη το ΝΑΤΟ (Αμερική). Και όταν σαρσεμ-εφέντη θα κρίνει η Αμερική πως το παράκανες και τους πας κόντρα, θα σου στείλει (με τον κατάλληλο απ΄την φρουρά σου) την σφαίρα σου… Γιατί θα είναι και πολλά τα λεφτά κουζούμ΄….! Και επειδή είναι αγανακτισμένη όλη η τουρκιά μαζί σου, δεν θα υπάρξει και η παραμικρή φασαρία…
    "Λυτρωθήκαμε" θα φωνάζουν όλοι, σπεύδοντας να τα βρουν με τον καινούργιο που θα τους προκύψει…
    Θυμίζεις Καντάφι στην Λιβύη….! Μόλις αρχίσεις και παίρνεις την κατηφόρα όλοι θα σε φτύνουν….!

  5. Ε βέβαια με τις πλάτες του ΝΑΤΟ πήγε και στο Αφγανιστάν και τη Σομαλία. Πότε έκανε μόνη της η Τουρκία πόλεμο; Πάντα με τις πλάτες άλλων.

Comments are closed.