Πειραιώς Σεραφείμ κατά πάντων: Πολιτικών, ομοφυλόφιλων, Ερντογάν και Σκοπιανών

Κατά πάντων ξιφούλκησε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ σε ένα κήρυγμα κατά πολιτικών, ομοφυλοφίλων και όχι μόνο.

Από τη Λαμία όπου χοροστάτησε σε θεία λειτουργία, ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ τόσο κατά τη διάρκεια του κηρύγματός του αλλά και σε δηλώσεις που έγιναν αμέσως μετά στο ραδιόφωνο της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας και σε τηλεοπτικούς σταθμούς καταφέρθηκε κατά πάντων.

Εγκληματικό να δώσουμε το «Μακεδονία» 

χαρακτήρισε ως «εγκληματικό γεγονός» και «ιστορικά μέγα λάθος» την ονομασία των Σκοπίων ως Μακεδονία λέγοντας ότι «το να δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας μας στην επίπλαστη αυτή κρατική οντότητα που θέλουν να αναπροσδιορίζονται, παρότι Σλάβοι, ως απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, είναι εγκληματικό γεγονός και ιστορικό μέγα λάθος. Πρέπει να στεκόμαστε γεμάτοι δέος μπρος στο αίμα με το οποίο μάρτυρες πότισαν τη γη της Μακεδονίας και μας τη χάρισαν ως αναπόσπαστο τμήμα της Ελλάδος μας…»

«Οι πολιτικοί είναι εξαρτήματα» 

Ο μητροπολίτης Πειραιώς επιτέθηκε και κατά των πολιτικών συνολικά τους οποίους τους χαρακτήρισε «εξαρτήματα του διεθνιστικού συστήματος».

«Τραγικός και αλλοπρόσαλλος ο Ερντογάν» 

Χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς και για τον Ταγίπ Ερντογάν τονίζοντας πως «έχουμε δυστυχώς, διαχρονικά θα έλεγα, έναν επικίνδυνο, αλλοπρόσαλλο και τραγικό γείτονα. Γνωρίζουμε τον “πολιτισμό” του, γνωρίζουμε την «αλήθεια» του γιατί βιώσαμε 400 ολόκληρα χρόνια την καταδυνάστευση και το έγκλημα με τις μύριες μορφές με τα οποία θέλησε να αφανίσει το λαό μας και το γένος μας» όπως είπε για να καταλήξει «με τη χάρη του Θεού και με το αίμα των ηρώων μας και με την ευλογία των μαρτύρων μας κατορθώσαμε να αποκτήσουμε την Παλιγγενεσία μας αυτό θα πρέπει να υπερασπιζόμαστε με κάθε σθένος και δύναμη…».

«Ο χαλίφης έχει απασφαλίσει»

Μιλώντας για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που βρίσκονται στις φυλακές της Αδριανούπολης τόνισε πως «εγώ πιστεύω απόλυτα ότι ήταν μια στοχευμένη, μεθοδευμένη διαδικασία γεμάτη εκδίκηση, μίσος και εμπάθεια από τον εμφανιζόμενο νέο χαλίφη ο οποίος έχει εντελώς απασφαλίσει πλέον. Έγινε εντελώς επικίνδυνος για την δημοκρατική οικουμένη» ανέφερε και ζήτησε να γίνουν παρεμβάσεις στα διεθνή φόρα «για να επιβληθεί επιτέλους η δικαιοσύνη και η αλήθεια και τα παιδιά να επιστρέψουν στις οικογένειές τους που είναι βαθιά πληγωμένες και απελπισμένες».

«Η ομοφυλοφιλία είναι ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας»

Τέλος ο μητροπολίτης Πειραιώς μίλησε για τον μητροπολίτη Καλαβρύτων και ανέφερε πως μετά την έκδοση της δικαστικής απόφασης είναι «δικαιωμένος πλήρως από τη δικαιοσύνη» . Τόνισε πως ο μητροπολίτης «εξέφρασε την πίστη της ανθρώπινης οντολογίας» και αναφερόμενος στην ομοφυλοφιλία είπε πως «αποτελεί ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας, μία προσβολή του ανθρωπίνου σώματος, μία παράχρηση των ανθρωπίνων Θεοσδώτων οργάνων». 

loading...

17 thoughts on “Πειραιώς Σεραφείμ κατά πάντων: Πολιτικών, ομοφυλόφιλων, Ερντογάν και Σκοπιανών

  1. Ξέχασες παπά και 'συ και κάτι αμβρόσιοι, να πείτε πως ΚΑΙ οι ομοφυλόφιλοι είναι πλάσματα του Δημιουργού! Ετσι ρε θα εκφραζόταν ο Χριστός γι΄αυτούς αν ζούσε; Αυτή είναι η μεγάλη μάνα, η Εκκλησία μας, που θα αγκαλιάσει ΟΛΑ της τα παιδιά όπως θα έκανε ο Χριστός; Αυτή ρε υποκριτές είναι η ΑΓΑΠΗ που υποτίθεται θα διδάξετε στους ανθρώπους, αντί ακριβώς να δείξετε κατανόηση σε αυτούς τους (συν)ανθρώπους που γεννήθηκαν έτσι; Έτσι είναι, όταν το θρησκευτικό κατεστημένο, ο Βυζαντινισμός και οι γύρω σας θρησκόληπτοι, ανταγωνίζονται για το ποιος θα τα έχει καλά μαζί σας, μπας και όπως νομίζει θα καθίσει πιο κοντά στον Θεό, υπηρετώντας σας όσο πιο πιστά γίνεται. Οι πρώτοι που θα λογοδοτήσετε στον Θεό κάποτε θα είστε ΕΣΕΙΣ! Και δεν θα έχετε ΤΙΠΟΤΕ να Του πείτε…!

  2. ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ΣΥΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΙΕΡΑΡΧΗ.Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΑ.ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ,ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΕΘΝΟΣ,ΠΑΤΡΙΔΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΤΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΞΙΟΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ,ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ,ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ.Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΑ.ΚΡΙΜΑ.ΚΑΙ ΔΥΤΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΕΤΣΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ,ΤΟ ΕΘΝΟΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΠΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΑΣ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟΝΙ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΕΙ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑΡΩΝ.Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΑΓΓΑΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ.ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ΣΥΓΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…

  3. ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ.ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΘΩΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΕΠΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΩΡΥΩΝΤΑΙ.ΜΑ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΤΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ?ΠΩΣ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?ΚΑΙΝΕ,ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΙΝΟΜΙΚΩΝ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΚΡΥΣΦΗΓΕΤΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΑΣΥΛΟΥ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ.ΜΗΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ?

  4. Symfono apolyta me ton sevasmiotato oson afora ta ethnika themata, alla diafono me tis apopseis tou peri omofylofilias.

  5. Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ.ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ,ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΥΠΑ.ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΤΟΥ.ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΡΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.Η ΛΕΞΗ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ .ΡΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΓΡΟΙ, ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ,ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ,ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΕΡΥΘΡΟΔΕΡΜΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΧΡΩΜΟΙ ΤΗΑΣ ΑΣΙΑΣ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ?ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΣΕΛΘΟΝΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ,ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΟΥΜΕ,ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ?

  6. Διάβασε στην Καινή Διαθήκη Α' Προς Κορινθίους στ' 9.
    Δεν συμφωνεί μαζί σου, 6.21 π.μ., ο λόγος του Θεού.
    Τι να κάνει ο Ορθόδοξος, να αποκηρύξει την Καινή Διαθήκη; Απάντησέ μου.
    Μεγάλος αληθινά είναι αυτός που εκτελεί πιστά το θέλημα του Θεού.

  7. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη ιεράρχες που τιμούν τα ράσα τους και την ορθοδοξία, και με την παρουσία τους κοσμούν το εκκλησίασμα τους.
    Έχει δίκιο σε όλα όσα είπε.

  8. Ξύπνα Ρε, που το διάβασες πως "οι ομοφυλόφιλοι γεννήθηκαν έτσι";

  9. 6.21…..ΓΝΩΣΙΘΗΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΕΞΙΘΗΡΑΣ ΓΙΝΕ………ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΘΕΙΝ ΔΕΙ,ΚΑΙ ΜΑΘΟΝΤΑ ΝΟΥΝ ΕΧΕΙΝ……….ΛΟΓΩΝ ΤΕ ΠΛΗΘΟΣ,ΑΛΛΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΡΚΕΣΕΙ……..

  10. Ανώνυμε, 19 Μαρτίου 2018 – 6:21 π.μ.
    Ο Χριστός αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους που μετανοούν. Έτσι αγκάλιασε και τον ληστή που σταυρώθηκε στο πλάι του, τον αγκάλιασε γιατί μετανόησε.
    Τι δεν καταλαβαίνεις;

  11. I kiaini diathiki mila kata ton gay stis epistoles tou apostolou Pavlou. Min ksexnas oti o Pavlos i saoul itan enas fanatikos ioudaios pou misouse tous xristianous prin ton kalesei o Xristos. Meta to kalesma tou apo to Xristo allakse taktiki, alla to misos tou gia tous gay paremeine, epireazomenos apo tous nomous tou iouda ismou. Antitheta o Xristos pou sinai pragmatika o Yios tou alithinou Theou eipe, elate seemena oloi. Den ksexorise kanenan kati pou ekane o Pavlos kai i ekklisia tou simera. Kserei i ekklisia gia tis prosagoges ton gay sta astynomika tmimata, gia tous ksylodarmous ton gay apo dithen kalous xristianous, gia tous xlevasmous kai tin koro dia enantion ton gay? Afta didaskei o xristianismos? Den nomizo. Ego eimai orthodoksos xristianos alla exo dei ti ypeferan oi gay sto parelthon logo xristianismou.I ekklisia den xreiazetai na dextei tous gay, alla oute kai xreiazetai na mila gia aftous san na einai skoupidia. Den nomizo oti o Xristos tous dinei afto to dikaioma. Den milao gia ton sygekrimeno ierarxi giati ton sevomai,milao genika gia ton xristianismo. O Xristos den thelei na misoume kai na kakopoioume tous synanthropous mas o,ti kai na einai. Oson gia na allaksoun kai na ginoun etrofylofilou einai fysin adynato. Katalavete to pia.

  12. Εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις τον λόγο του Θεού. Εσύ νομίζεις ότι ο Θεός αγκαλιάζει και τον κλέφτη, και τον φονιά και τον ψεύτη και οποιονδήποτε λωποδύτη, όλους δηλαδή ανεξαιρέτως. Δεν είναι έτσι όμως, τους αγκαλιάζει μόνο εφόσον μετανοήσουν και αρχίσουν να ακολουθούν τις εντολές του και την διδασκαλία του.

  13. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΤΕΡ , ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΓΑΠΗΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΕΚΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΟΠΑΔΩΝ)….

  14. Χριστιανισμός: Ποινή του θανάτου στους ομοφιλόφυλους.

    Αγία Γραφή

    Λευιτικόν 20:13

    13 Αν κάποιος συνευρεθεί με άντρα όπως συνευρίσκεται με γυναίκα, διαπράττουν και οι δύο πράξη βδελυρή. Πρέπει εξάπαντος να θανατωθούν και θα είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για το θάνατό τους.

  15. 10:32p.m.ISE ENAS ILITHIOS KE AMORFOTOS, HRISTOS DEN IPIRXE SINEPOS DEN IPIRXAN UTE MATHITE UTE APOSTOLI. OLI I DIDASKALIA TON THRISKEFTIKON INE MITHOLOGIA TON EVREOMASONON PU EGRAFTIKE GIA TIN THRISKIA PU ETIMAZAN GIA NA MANTROSUN GIRO APO AFTIN TUS ILITHIUS SAN KI ESENA 10:32p.m. ETSI OTAN ITAN OLA ETIMA TO 1.245-50META HRISTO EMFANISTIKAN I RASOFORI EVREOMASONI KIRISONTAS TO DOGMA TU SATANA ORTHODOXIA PISTON HRISTINON OPU KE ETHANATOSAN EKATONTADES ANTHROPUS GIA NA TUS AKOLUTHISUN!!!!! DILADI ME TI VIA TUS ANAGASAN NA DILOTHUN ORTHODOXI HRISTIANI. POLUS APO AFTUS TUS ERIHNAN STA LEONDARIA NA TUS FANE GIA NA PROKALESUN TON TROMO STUS LAUS KE NA ASPASTUN TO SATANIKO DOGMA PU EKINI I EVREOMASONI SATANISTE ESOFISTIKAN DIOTI IXERAN OTI THA IPARHUN ANDIDRASIS ETSI THA ESKOTONAN EKATONDADES PISTUS STON EPURANIO THEO k DIMIURGO TON PANDON!!! DIOTI I EVREOMASONI PISTEVUN STON LUTHIFER PU TUS PROSFERI EPIGIA PLUTI, ETSI ME TIN VIA TROMKATISI KE META SIGA SIGA PLISI EGEFALU KE SIMERA ESI KE PARA POLI ALI SAN KI ESENA PU DEN EHETE EREVNISI TO DOGMA AFTO: ORTHODOXIA HRISTIANISMOS TI INE, APO PU PROERHETE KE DIATI NA EPIVLITHI META APO 1.250 PERIPU ETI??? AFTO KANIS DEN TO EREVNISE. OSO DIA TUS PUSTIDES, DEN INE APO TIN GENISI TUS PUSTIDES, GAMITHIKAN ME TIN VIA KATEPANALIPSI OPU EKTOTE TUS EMINE EXIS, I ALI EKDOHI INE OTI EGAMITHIKAN GIA DOKIMI I PAREA METAXI TUS O ENAS GAMISE TON ALO OPU KAPIOS I KAPII APO TIN PAREA PAREMINAN PUSTIDES DIOTI TUS ARESE PLEON NA GAMIONDE, AFTO DEN TUS DINI TO DIKEOMA NA SIZUN DE ANDRES UTE NA VGENUN STUS DROMUS KE NA PROKALUN TON KOSMO, KE APO THEIKIS APOPSIS NA XERIS POS DEN INE DEHTI APO TON EPURANIO THEO, MONO APO TON SATANA TON THEO TON EVREOMASONON!!!!!!!!! O DESPOTIS PIREOS SERAFIM INE APO TO 5% TON DESPOTADON PU PISTEVI STON EPURANIO THEO DIA! DEN ANIKI STIN KLIKA TU IERONIMU EVREOMASONU SATANISTI PEDERASTI TIS MAFIAS Jacob Rothschild!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EAN ISE ELLINAS FRONTISE NA EVRIS PALEA VIVLIA PU BORI NA GRAFUN TIN ALITHINI ISTORIA TU LAHISTON GIA TIN MITHOLOGIA TU HRISTU KE TIN IDRISI TIS ORTHODOXIAS. TOTE THA KATALAVIS POSO GIDOPROVATA ISASTE OSI PISTEVETE STUS RASOFORUSATANISTAS KE TO DOGMATUS TO SATANIKO: ORTHODOXIA HRISTIANIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XIPNISTE PRIN INE POLI ARGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  16. Kaneis den gennithike kleftis, i fonias. Aftoi ginontai kleftes kai foniades kai symfono oti tha itan kalo na metaniosoun kai na akolouthisoun to logo tou Theou. Oi gay omos na metaniosoun epeidi gennithikan etsi. Merikoi den katalavainoun oti to na einai kappios gay den einai thema epilogis. Den epilegoun oi idioi na ginoun gay. Afto erxetai mono tou apo ti stigmoi pou katalavainoun ti seksoualikotita tous. Mporoun na ginoun pistoi ama theloun, mporoun na akolouthoun ta logia tou Xristou an theloun, alla na papsoun na einai gay einai fysi adynaton.

  17. ΕΣΥ ΜΟΣΧΑΡΙ 2:19 μ.μ., ξέρεις αν η κότα έκανε το αυγό η το αυγό την κότα; Ποιος έσφαξε ποιον πρώτος;

Comments are closed.