Πρόβλεψη Ιγνατίου: «Θα έρθει στιγμή που ο Ερντογάν θα πει: Για να σας δώσουμε τους δύο…»

“Ο Ερντογάν θα εκμεταλλευτεί το θέμα της σύλληψης των δύο Ελλήνων αξιωματικών. Θα χρησιμοποιήσει τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς και θα έρθει η στιγμή που θα δηλώσει ότι “για να σας δώσουμε τους δύο θα μας δώσετε τους οκτώ”. Στο μυαλό του Ερντογάν έχει γίνει ήδη αυτή η
σύνδεση” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο δημοσιογράφος του hellasjournal.com, Μιχάλης Ιγνατίου.

Ο Μιχάλης Ιγνατίου εκτίμησε πως πρέπει «να ξεφύγουμε από το να είναι διμερές το θέμα, γιατί αυτό μπορεί να μολύνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις περισσότερο».

Πρόσθεσε ότι “η Ελλάδα έπρεπε να διεθνοποιήσει το θέμα, να απευθυνθεί στο ΝΑΤΟ επίσημα ή στο γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, να μπει ένας μεσολαβητής για να ξεφύγουμε από το να είναι διμερές το θέμα, γιατί αυτό μπορεί να μολύνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις περισσότερο”.

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψή, ότι “αν περάσουν κι άλλες μέρες θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα και η κυβέρνηση δέχεται ήδη πίεση από την κοινή γνώμη. Όταν έχεις να κάνεις με τον Ερντογάν σ” αυτά τα θέματα βρίσκεσαι πάντα σε αδύναμη θέση γιατί είναι πιο δυνατός και πιο επιθετικός”.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑΝΑΙ ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΛΑΡΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]