»Λαβωμένη» Η Ψυχική Υγεία Των Κρητικών, Σπάνε Όλα Τα Ρεκόρ Στις Αυτοκτονίες …

Μνημόνια ευρώπη και ευρώ δεν θέλατε φάτε μνημόνια και αριστερά…Οδηγούν την χώρα στην απόλυτη εξόντωση και τον Ελληνικό λαό στα σχοινιά της αξιοπρέπειας..Ρεκόρ αυτοκτονιών στην Κρήτη και οι αλήτες πουλημένοι ψευτοαριστεροί με κάτι ψευτοπατριώτες του Καμμένου παραδίδουν την χώρα στους Τραπεζίτες….

Το 2017 ήταν η χειρότερη χρονιά με 61 περιστατικά στο νησί
Η Κρήτη είναι «πρωταθλήτρια» στις αυτοκτονίες – Σχεδόν διπλάσια περιστατικά τα τελευταία χρόνια.
Η Κρήτη είναι «πρωταθλήτρια» στις αυτοκτονίες και έχει σχεδόν τα διπλάσια περιστατικά τα τελευταία χρόνια από το γενικό σύνολο στην Ελλάδα. Μάλιστα το 2017 ήταν η χειρότερη χρονιά με 61 περιστατικά στο νησί,με την δυτική Κρήτη να έχει την πρωτοκαθεδρία ,μόνο όμως για το 2017 μιας και όλα τα προηγούμενα χρόνια οι περισσότερες αυτοκτονίες και απόπειρεις καταγράφονται στους ανατολικούς νομούς του νησίου μας.
Τα στοιχεία παρουσιάστηκαν από τον καθηγητή ψυχιατρικής του ΠΑΓΝΗ Αλέξανδρο Βγότζα στην διάρκεια της εκπομπής Ώρα αιχμής της ΚΡΗΤΗ TV με το Μάνο Δασκαλάκη τους ειδικούς να ζητούν από τους Κρητικούς να ξεπεράσουν τα ταμπού και να ζητήσουν βοήθεια.

https://elatora.wordpress.com/

loading...

2 thoughts on “»Λαβωμένη» Η Ψυχική Υγεία Των Κρητικών, Σπάνε Όλα Τα Ρεκόρ Στις Αυτοκτονίες …

  1. Τόσα χρόνια ψήφιζαν το γάμο ΠΑΣΟΚ και τις προηγούμενες ψήφισαν τα αριστερά του τσυριζα

  2. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ''ΓΑΜΩΠΙΛΑΦΑ'' ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ. ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΚΟΛΙΚΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕΜ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΤΣΙΚΟΥΔΙΕΣ ΑΠΑΝΩΤΑ ΣΑΝ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΙΣΑΚΙ ΤΩΝ ΖΩΝΙΑΝΩΝ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟ Ε ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΣΚΟΝΗ ? ΤΙ ΝΤΕΜΕΚ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΕΛΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΧΡΕΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΛΟΠΕΣ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΠΑΕΙ ΣΑΠΙΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.

Comments are closed.