ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΑΘΙΓΓΑΝΟ

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ειναι γεγονος οτι η ορθοδοξια αλλα και καποια αλλα χριστιανικα δογματα βρισκονται υπο διωγμο απο την νεα ταξη πραγματων.  
Ολοι γνωριζουν τι γινεται στην Ελλαδα, στην Συρια καθως και σε διαφορα μερη του Πλανητη σχετικα με τον Χριστιανισμο. 
Ειναι δεδομενο οτι η εωσφορικη νεα ταξη αποφασισε να δωσει μια οριστικη λυση με το εμποδιο που ονομαζεται χριστιανισμος. 


Το πιο ασχημο ειναι οτι εξαιτιας της παρακμης, της ελλειψης ηθικων αρχων, της αμαθειας, οι περισσοτεροι εαν και ειμαστε σε κανονικο πολεμο δεν το εχουν καν αντιληφθει. 

Εκτος απο τις προαναφερομενες αιτιες ενας ακομη λογος ειναι οτι, εχουν αλλαξει τα μεσα του πολεμου. 



Ναι μεν εχουμε νεκρους και απωλειες στην Ελλαδα, εντουτοις κανεις δεν βλεπει πουθενα οπλα, , σφαιρες, χειροβομβιδες, τανκς, πολεμικα αεροπλανα να κανουν βομβαρδισμους κλπ.  



Για πρωτη φορα ο εχθρος μας πολεμα με τελειως

διαφορετικα οπλα, σε σχεση με ολους τους προηγουμενους αιωνες. 





Τα οπλα ειναι πλεον η μοδα, η σεξουαλικη διαφθορα, η αμαθεια που επιβαλλουν στα σχολεια, ο ελεγχος της οικονομιας, των μεσων ενημερωσεως, της εργασιας κλπ.    






Μην ξεχνατε οτι με την σεξουαλικη διαφθορα, που ειναι αναποσπαστο μερος του εωσφορικου δωδεκαθεου, οπως ειναι η ανηθικοτητα, με την αμαθεια, οι αρχαιοι εχθροι επετυχαν την καταρρευση του Ελληνικου εθνους και την αμαχητι κατ ουσιαν παραδωση του στους ρωμαιους.  


Οταν θα ερθουν οι εωσφοριστες-νεοταξιτες οι ρωμαιοι να κατακτησουν την Ελλαδα θα βρουν τους Ελληνες εντελως αδυναμους, σε αθλια κατασταση χωρις να ειναι σε θεση να ανισταθουν και να υπερασπιτουν την πατριδα τους.



 
Ουδεποτε ειχε βρεθει το Ελληνικο εθνος σε παρομοια κατασταση απο την ημερα την οποια ειχε δημιουργηθει.
 
Μονον δυο φορες εχει γινει αυτο απο καταβολης κοσμου κατα την αρχαια εποχη αλλα και την συχρονη στην οποια ζουμε εμεις σημερα.


 
Χωρις καμια απολυτως αντισταση οι ρωμαιοι κατεκτησαν την αρχαια Ελλαδα. 

 
Οτι δεν επετυχαν οι φοινικες δωδεκαθειστες με  την περσικη αυτοκρατορια την Εσθηρ και τον Μαρδοχαιο, το κατορθωσαν με το νεο τους δημιουργημα την ρωμαικη αυτοκρατορια. 
 
  
Εντουτοις σχεδον απο την ημερα κατακτησεως του Ελληνικου εθνους θα αρχισει και η αντιστροφη μετρηση για τους αρχαιοιυς ρωμαιους. 
 
Η ρωμαικη αυτοκρατορια αποσυντιθεται αργα και σταθερα οπως ειχε γινει προηγουμενος με τον αρχαιο Ελληνικο κοσμο.   
  


Με τον ερχομο ομως του Χριστου και τις διδασκαλιες των αποστολων, οι Ελληνες θα ασπαστουν τον χριστιανισμο και θα αναστηθουν ηθικα, πενυματικα και  στην συνεχεια σε ολους τους τομεις.  
 
Εξαιτιας των χρηστων ηθων, του χριστιανισμου και της αρχαιοελληνικης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.
 
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη) και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 
 
Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. 
 
Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος. 
 
Χωρις την ενωση του Χριστιανισμου και του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου ηταν αδυνατον να γινει ο Ελληνισμος παγκοσμια αυτοκρατορια και να φτασει στην κορυφη του κοσμου. 


 
Το Ελληνικο εθνος με βαση την αδιαμφισβητητη πολιτιστικη του ανωτεροτητα θα επρεπε να ηταν 
αυτοκρατορια μεγαλης χρονικης διακρκειας 

απο την αρχαιοτητα. 




 
Δυστυχως οχι μονον δεν εγινε το αυτονοητο ωστε να ειναι η Ελλαδα αυτοκρατορια αλλα απο το 1519 π.χ.,  το ετος κατα το οποιο ηρθαν οι πρωτοι εβραιοι σκλαβοι απο την Αιγυτπο, αρχισε η πνευαματικη, η ηθικη, και στην συνχεια η πολιτικη και στρατιωτικη καθιζηση των Ελληνων.
 


Το χειροτερο ηταν οτι κατακερματισαν την Ελλαδα και ξεκινησαν τρομερους εμφυλιους γενοκτονικους πολεμους.  
 



Η ανασταση του Ελληνικου εθνους επηλθε οταν ασπαστηκαν οι προγονοι μας τον χριστιανισμο.

Απο αρχαιοτατων χρονων οσοι Ελληνες ξεχωριζαν εναντια, στην τυραννια, την αδικια και εναντια στους προαιωνιους εχθρους του εθνους, τους Φοινικες δωδεκαθειστες αντιμετωπιζαν 

αισχρες συκοφαντιες 

και πολεμο εναντιον τους.




Φιλοσοφοι, Σοφιστες, Ποιητες, και πασης φυσεως επιστημονες.

Μαζι με αυτους και οι Ελληνες Ηρωες στρατιωτικοι.
Το ιδιο γινεται και σημερα.  




Εδω και δυο χρονια δεχομαι αναδρα βρωμικα και καταπτυστα  δεχοιμαι τον πολεμο απο μια ακομη εγκληματικη, ναζιστικη παγανιστικη οργανωση.  


Ο διανοητικα καθυστερημενος πρακτορας απο την  συγκεκριμενη οργανωση, περα απο καθε ειδους ψεμα και λασπη, εξαιτιας του γεγονοτος οτι η Χριστιανικη, εθνικιστικη στηλη, Επικρατεειν η απολλυσθαι ειναι μακραν η κορυφαια στον κοσμο του προκαλει εναν τρομερο πανικο. 



ΓΙΑΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ   ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ   ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ; (ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ)


















Το ιδιο συμβαινει και με τα αφεντικα του πρακτορα αυτου τους εωσφοριστες νεοταξιτες.

Διοτι εχουν χασει την ψυχραιμια τους με την αποδοχη την οποια εχει η στηλη, καταφευγουν μεχρι και σε πολυ χυδαιες υβρεις εναντιον της νεκρης μητερας μου. 


Η μητερα μετα τον Χριστο, την Ελλαδα, τον Αριστοκλη και ολους τους ιερους προγονους αγιους-ηρωες ειναι το σημαντικοτερο προσωπο, για καθε γνησιο Ελληνα.

Οσο ηταν εν ζωη η μητερα μου, ηταν μια παραδοσιακη μοναγαμικη χριστιανη γυναικα, με τιμη και αξιοπρεπεια οπως πολλες αλλες εκεινα τα χρονια.



Η μητερα μου οπως και οι αλλες Ελληνιδες δεν βαφοταν ποτε σε κανενα σημειο. 



Εναν αντρα γνωρισε, με αυτον παντρευτηκε εκανε παιδια και με αυτον τελειωσε την ζωη της, οπως εκαναν εδω και αιωνες εκατομμυρια Ελληνιδες χριστιανες, μεχρι και την δεκατια του 1980.      


Η μητερα μου ηταν μια γυναικα με αρχες και φιλοτιμο.

Δεν δεχομαι λοιπον απο ενα σιχαμερο αποβρασμα, ενα αγραμματο μηδενικο, εναν ανθελληνα, εναν απατεωνα αθιγγανο και πρακτορα των τουρκων, να υβριζει την μητερα μου. 



Εδω δεν δεχονται να υβριζουν τις μητερες που ειναι και πορνες ουτε οι σαπισμενοι ραγιαδες.   


   
Οι λογοι που τα κανουν αυτα εναντιον μου ειναι πολυ  συγκεκριμενοι.
Τα 8 χρονια κατα τα οποια ειμαι στο διαδικτυο η στηλη εγινε η κορυφαια σε ολη την Ελλαδα. 



Οπως αναφερουν οι ιδοι οι πραγματικοι Ελληνες αναγνωστες, μια απο τις αιτιες ειναι οι πολλες και πρωτοτυπες προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις, ενω ταυτοχρονα “μιλησα” μεσα στις ψυχες ολων των ανθρωπων με ηθικη-αξιοπρεπεια. 



Παραλληλα οι Ελληνες αναγνωστες αναφερουν κατι ακομη παρα πολυ σημαντικο, οτι μεσα απο αυτες τις ιστορικες μου εργασιες κραταω πολυ υψηλα το ηθικο των Ελληνων, στην πιο δυσκολη ιστορικη στιγμη για το εθνος.




Το πιο σημαντικο λοιπον ειναι οτι με την προσπαθεια που κανω εδω και 8 συναπτα ετη στο διαδικτυο, ειμαι ο μοναδικος Ελληνας στον κοσμο ο οποιος μεσα απο τα αρθρα του, τις ιστορικες του εργασιες και τις προτασεις για την εθνικη μας επιβιωση δημιουργει Ελληνες ανωτατης ποιοτητας.




Ομως εκτος απο ολα αυτα τα οποια αναφερατε σας προσφερω και μερικα ακομη υπερπολυτιμα πραγματα, τα οποια κανουν τους εωσφοριστες της νεας ταξης και τους πρακτορες της να τρεμουν.  




Ενα ακομη παρα πολυ σημαντικο ειναι οτι μεσα απο τις εργασιες μου, ειμαι ο μοναδικος σε ολοκληρο τον κοσμο που σας προσφερει τις λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση.  

Διαβαστε σχετικα στην εικονα την οποια ακολουθει. 

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ




Μεσα απο αυτον τον συνδυασμο θα οδηγηθουμε στην εθνικη και ατομικη επιβιωση και στην συνεχεια στην απελευθερωση του εθνους. 





Παραλληλα σημαντικοτατο ειναι οτι οσοι φοβουνται τους νεοταξιτες δηλαδη οι περισσοτεροι, μπορουν να κινηθουν εντελως ηρεμα και αθορυβα χωρις να γινουν αντιλητποι. 




Αυτο διοτι δεν μπορουν να σας διωξουν. 

Για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εξαιτιας της στηλης και των προτασεων μου, δεν εχετε καμια απολυτως αναγκη τα κομματα, τα κινηματα και τους φορεις.

Δεν μπορουν πλεον οι νεοταξιτες να σας ελεγχουν και να σας οδηγουν εκει που επιθυμουν.  



Μεσα από τις δικες μου εθνικες λυσεις και προτασεις δεν ειναι σε θεση oi εωσφοριστεςνα σας εντοπισουν και να σας κανουν κακο με οποιοδηποτε τροπο.


Το μονον το οποιον εσεις κανετε ειναι να πηγαινετε τα παιδια σας στις Εκκλησιες, στα μουσικα σχολεια, στο παγκρατιο αθλημα και παραλληλα να γνωριζουν την πραγματικη Ελληνικη ιστορια.




Επισης μεταξυ πολλων αλλων ειμαι ο μοναδικος στον κοσμο σε κατι ακομη παρα πολυ απαραιτητο.


Αυτο διοτι σας προσφερω την προστασια, την οποια  χρειαζεστε, για να εχετε ολο τον απαραιτητο χρονο για
να δημιουργησετε Ελληνες ανωτερης ποιοτητας.




Ολο το το χρονικο διαστημα το οποιο θα δημιουργητε τους αυθεντικους Ελληνες, θα εισαστε χωρις φοβο και χωρις την παραμικρη ενοχληση απο τους νεοταξιτες. 


Μεταξυ αλλων μεσα απο τις γνωσεις και τις προτασεις μου σας εδωσα το δικαιωμα να ξεχωριζετε μεσα σε λιγα λεπτα ποιοι ειναι οι πραγματικοι Ελληνες πατριωτες. 
Παρα πολυ ευκολα και χωρις να χανετε υπερπολυτιμο χρονο για την εθνικη μας επιβιωση, μεσα σε ελαχιστα λεπτα, σας εδωσα το πλεονεκτημα να εισαστε σε θεση να ανακαλυπτετε τους προδοτες της Ελλαδος.


Οι προδοτες ποτε δεν θα ζητησουν τον ιερο εθνικο συνδυασμο τον οποιο μονον εγω σας προτεινω σε παγκοσμιο επιπεδο : 


ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ


Oπως ηδη γνωριζετε διοτι ξεχωρισα περισοτερο απο ολους τους υπολοιπους, εχω υποστει πολλες αδικιες, πλεκτανες, διωξεις και ανανδρες συκοφαντιες, με μοναδικο σκοπο να σταμτησω να γραφω την στηλη.  

Αυτην την στιγμη εκτος απο τις βρωμερες πλεκτανες τους, με διαφορους βρωμικους τροπους μου στερησαν την περιουσια μου αξιας 854000 ευρω και με εχουν αποκλεισει απο το δικαιωμα στην εργασια. 

Ειμαι βλεπετε ο “κακος”  φασιστας, ο χρυσαυγιτης, ο ακροξεξιος χουντικος και ας γνωριζουν και οι πετρες οτι ειμαι ο μοναδικος ακομματιστος και ο πιο σταθερος στις αποψεις μου. 

 

Εντουτοις εγω ως γνησιος Ελληνας με παραδειγμα τους ηρωες πεσοντες της αλωσεως, της ηθικες μου αρχες και την παιδεια μου και ως ανθρωπος ο οποιος κανει μονον πραξεις, ενιωσα μεσα σε αυτον τον πολυ φοβερο κατατρεγμο να αυξανονται οι δυναμεις μου, οπως εγινε με τους αγιους προγονους μας το 1453 μ.χ. 


Το αποτελεσμα ηταν να κανω ολα αυτα τα χρονια μεχρι και σημερα τις πιο σημαντικες ιστορικες μου εργασιες, μαζι με τις  εργασιες ιστοριας-γεωστρατηγικης, με μοναδικο κινητρο την επιβιωση της πατριδος.    




ΑΛΩΣΗ 1453 Μ.Χ ΗΘΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
 
 
Οι τελευταιες ημερες πριν από την αλωση της πολεως είναι παρα πολύ σημαντικες σε ηθικο επιπεδο. Ολοι οι Ελληνες γνωριζουν πολύ καλα ότι οι πιθανότητες τους να επιβιωσουν είναι σχεδόν ανύπαρκτες.
Εντούτοις ολες εκεινες της ημερες αντι να πεσει τελειως το ηθικο τους, ωστε  
να πολεμουν με λιγοτερο ζηλο και παθος, οι προγονοι μας μεσα στην αυτή
την απελπισια πολεμουσαν με ακομη μεγαλυτερο παθος όπως αρμοζει στο εθνος των Ελλήνων.
 
Οι προγονοι ενιωθαν να αυξάνονται οι δυναμεις σε ηθικο, σε πνευματικο και σε σωματικο επιπεδο εκεινες τις δυσκολες σιτγμες. 
 
 
Ενώ βρισκοταν μεσα στην απολυτη απελπισια, καθως το τελος τους πλησιαζε με γοργους ρυθμους, εκεινοι πολεμουσαν με πολύ μεγαλυτερο ζηλο.
 
Αυτο ακριβως είναι ένα από τα μεγαλύτερα ηθικα αξιωματα των Ελλήνων.
 
Ολοι οι αλλοι λαοι σε περιπτωση που βρισκοταν στην θεση των Ελλήνων της αλωσεως ειτε θα ειχαν παραδωθει ειτε θα πολεμουσαν παρα πολύ νωχελικα.




ΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ.
 
Το αξιωμα αυτο ειναι οτι το κακο αρχικα επικρατει ενω παντοτε στο τελος ητταται. 
 
Σε διαφορετικη περιπτωση εαν δεν ισχυε αυτο το ιερο αξιωμα η Ελλαδα θα ειχε εξαφανιστει απο προσωπου γης παρα πολλους αιωνες πριν. 
 
Εδω και πολλες χιλιαδες χρονια το εχουμε δει αυτο παρα πολλες φορες να γινεται στην περιπτωση του Ελληνικου εθνους.  
 
Το ιερο αυτο αξιωμα μας το διδαξε ο Μεγας φιλοσοφος ο Αριστοκλης, οτι μετα απο κατι κακο ερχεται παντοτε κατι παρα πολυ καλο. 
 
Η διαφορετικα οπως το ερμηνευσε ο Οδυσσεας Ελυτης :  Σε ευλογημενη ημερα βγαζει παντα το κακο. 
 
Με αυτο το ιερο αξιωμα ειναι συμφωνος και ο Γιαννης Ριτσος για αυτο εγραψε και το πολυ σημαντικο ποιημα το οποιο μελοποιηθηκε : 
 
Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει μηδέ αλυσίδα στου Ρωμιού
και στ’ αγεριού το πόδι.
 





Ένα από αυτά τα οποια μας διδαξαν οι προγονοι μας, είναι ότι η μεγαλυτερη αξια σε έναν ανθρωπο ειναι να κρατα την ψυχη στο στομα, να πολεμα, να επιμενει για το αδυνατο, το ακατορθωτο. 

 
 
 
Από την στιγμη που δεν θα λυγησει, δεν κανει πισω αλλα παραμενει σταθερος-ανυποχωρητος, τοτε γινεται το θαυμα που ποτε ενας δειλος δεν μπορει να πιστεψει, καθως το αδυνατο, το ακατορθωτο εχει γινει πλεον δυνατο κερδιζοντας την ζωη και την ελευθερια.
 
 
Αυτή ακριβως είναι η διαφορα των αρχαιων προγονων μας, των ΙΕΡΩΝ Ελλήνων, από τους σημερινους ραγιαδες προδοτες.
 
 
Παντοτε οι αρχαιοι προγονοι μας, όταν όλα εδειχναν τελειωμένα, εκει που φαινοταν, να μην υπαρχει καμια ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόταν, εναντια σε κάθε λογικη. 
 
 
 
Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη, είναι να πετυχαίνουν το ακατορθωτο. 




Επειδή όμως σε κάθε περιοδο υπαρχουν δειλοι ραγιαδες προδοτες, θα δημιουργείται μονιμος πρόβλημα επιβιώσεως του Ελληνικου εθνους.
 
 
Οι προδοτες και οι δειλοι της κάθε εποχης κρινοντας απο την δικη τους αδυναμια δεν μπορουν να πιστεψουν οτι υπαρχουν γεναιοι ανθρωποι, οι οποιοι είναι σε θεση να κερδισουν την ελευθερια τους.
 
Ομως οι αληθινοι Ελληνες, οι αρχαιοι προγονοι μας, δεν απελπιζοταν ποτε, διοτι γνωριζαν οτι εστω και σε λιγοστες ψυχες ζουνε, οι δυο μεγαλυτερες ηθικες αρχες ,που οι ιδιοι οι Ελληνες της επλασαν με αιμα και πονο ενω ειναι και οι δυο αθανατες, η ελευθερια με την αξιοπρεπεια.
 
 
Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.
 
 
Αυτό μας το εδειξαν οι ιεροι πολεμοι-αγωνες των αγιων προγονων μας, οι οποιοι 

πολεμουσαν, ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι, και για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.

 
 
Υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια. 
 
 
Ομως ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα. 
 
 
 
 
Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και υποστηριξη του Χριστου μεσω “θεόσταλτων σωτηρων”  τοτε οι προγονοι μας οι αγιοι Ελληνες του μεσαιωνα, αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε, αλλα θα επρεπε να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες δικαιωματικα στα σπιτια τους να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιμενουν οι ραγιαδες σημερα.
 


ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΥ. 
 
Οταν ανεβηκε στον ρωμαικο θρονο ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας το Ελληνικο-ρωμαικο κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 
 
 
 
Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 
 
 
 
Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα.
 
 
Στους αγιους τοπους εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου,
εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 
 
 
Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 
 
 
 
Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα    περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια.
 
 
 Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο.
 
 
 Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. 
 
 
Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας.
 
Ακομη και ο Μεγας Αλεξανδρος, με εμπειρους στρατηγους, με περισσοτερους στρατιώτες σε σχεση με τον Μεγα Ηρακλειο δεν επετυχε τα επιτευγματα του Ελληνα αυτοκρατορα απο την Καππαδοκια. 


Αν κασι ο Μεγας Αλεξανδρος υπερτερουσε σε ολους τους τομεις, σε σχεση  με τον Ηρακλειο  καθως κυβερουσε ένα πολυ ισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο βασιλειο σε στρατιωτικο, διοικητικο, 
πολιτικο επιπεδο.





Εντουτοις εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια, σε σχεση με τον Ηρακλειο.
 
Επισης την εποχη που εγινε ο Μεγας Αλεξανδρος βασιλεας στην Ελληνικη Μακεδονια δεν ηταν η μιση Ελληνικη επικρατεια κατεκτημενη απο την ισχυροτερη αυτοκρατορια του κοσμου την Περσικη. 
 
 
Οταν ξεκινησε ο Αλεξανδρος την εκστρατεια του η Ελλαδα ηταν ελευθερη και ισχυρη.
 



Στον αντιποδα κατα την βασιλεια του Ηρακλειου επικρατουσε χαος και ολεθρος. 
 
 
Να μην ξεχνατε ποτε μια απο τις προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις οτι κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.
 
 
 
Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο, ο πρωτος Ελληνας χριστιανος βασιλιας, ο Ηράκλειος απο την Καππαδοκια εκαναν  οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των Μηδων. 
 
 
Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
 
 
 
ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
 
Το απογειον της Ελληνορθοδοξιας πανω από όλα, ηταν οταν ο Ελληνας Αυτοκρατορας Ηράκλειος πηρε πισω από τους Περσες τον Τιμιο Σταυρο, τον οποιο πηγε ο ιδιος πισω στα Ιεροσόλυμα.
 




Ο θριαμβος των Ελλήνων ήταν ολοκληρωτικος. 
 
 
 
Δεκατέσσερα χρονια πριν, δηλαδή το 614 μ.Χ., το Ελληνικο-ρωμαικο κρατος,δεν είχε βρεθει μονον κατακτημενο κατά το ημισυ από τους Περσες, αλλα ήταν για πρωτη φορα στην ιστορια του σκοπιμα, εξαιτιας των αλλοδαπών 
αυτοκρατορων, τελειως χρεωκοπημενο.
 
 
Ηταν η εποχη που εδωσαν οι εωσφοριστες Περσες το τελεσιγραφο στους προγονους μας, ότι ή θα εγκαταλείψουν ολοι τον Ιησου Χριστο, η δεν θα ξαναδουν ποτε τον ηλιο.
 



Τελικα ο υπεροπτης εωσφοριστης Χοσροης ο οποιος αποκαλουσε τον Ηρακλειο, δουλο του, εχασε την ζωη του, και ο γιος του εκανε κηδεμονα-δουλο του το παιδι στον Ελληνα αυτοκρατορα Ηρακλειο. 
 
 
Αυτο ειναι το απολυτο απογειο της Ορθοδοξιας και του Ελληνισμου. 
 




Ο Χριστος και η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια ειχαν κερδισει κατα κρατος τον εωσφορο και την αυτοκρατορια του. 
 





ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ 
ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ 
ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
 
 
 
Η Περσικη εωσφορικη αυτοκρατορια επι 1228 χρονια προσπαθουσε να αφανισει δια παντως τον Ελληνισμο. 
 
 
Τελικα εξαιτιας της γενναιοτητας, του ηθους, της πιστης, των χρηστων ηθων, και της βοηθειας του Ιησου Χριστου, οι προγονοι μας κατεβαλαν δια παντως τον προαιωνιο εχθρο του Ελληνικου εθνους. 
 
 
 
Αμεσως τοτε οι εωσφοριστες δημιουργησαν την πανισχυρη αραβικη αυτοκρατορια, στην θεση της Περσικης, ενώ όταν εξασθενισε ως δυναμη και η αραβικη αυτοκρατορια, αμεσως για μην παρουμε ανασα και εστειλαν εναντιον μας, τους Τουρκους. 
 
 
 
Φροντιζαν ολους εκεινους τους αιωνες να στελνουν κυριολεκτικα αμέτρητους λαους να μας πολεμουν, για να μην σταματαμε καθολου, να πολεμαμε συνεχεια.
 
 
Οι εωσφοριστες, μετα την συντριβη της περσικης αυτοκρατοριας , δεν πιστευαν τι ειχε συμβει . 
 
 
 
Οι ιεροι Ελληνες εγιναν από σκλαβοι διοικητες στο ένα τους δημιουργημα, που ηταν το ρωμαικο κρατος .





 
Με την αναληψη της εξουσιας στο ρωμαικο          κρατος επετυχαν να καταστρεψουν δια παντος το άλλο τους κατασκεύασμα την περσικη αυτοκρατορια.
 
 
Όταν οι Ελληνες ξαναεγιναν παγκόσμιοι κυριαρχοι με την κατακτηση της περσικης αυτοκρατοριας, τοτε πηραν την αποφαση να δημιουργησουν τον μωαμεθανισμο. 
 
Ο αποκλειστικος τους σκοπος να κατακτησουν την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια.
 
 
 
 
Τοτε συμβαινει κατι ακομη το μοναδικο.
 






Ενας λαος αγραμματος, αναλφάβητος, που ζουσε στην ερημο, εγινε μεσα σε εξι χρονια,παγκοσμια υπερδυναμη, με αποτέλεσμα να παρει πισω ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια την Μεσοποταμια κλπ, απο τους Ελληνες.
 
Αυτοι ηταν οι αραβες ,οι οποιοι μολις ειχαν ασπασθεί τον μωαμεθανισμο Εωσφορισμο.
 
 
 
Ακομη και εμεις οι Ελληνες με τον κορυφαιο πολιτισμο στον κοσμο χρειαστηκε να περασουν αιωνες για να ειμαστε κοσμοκρατορες και να διοικουμε την κορυφαια αυτοκρατορια στην οικουμενη.


 
Σκεφτειτε οτι ο Ελληνικος πολιτισμος δεν ηταν αρκετος απο μονος του για να φτασουμε στην κορυφη του κοσμου και επρεπε να ενωθει ο Ελληνικος πολιτισμος με τον χριστιανισμο.   
 
 
Χωρις την ενωση του Χριστιανισμου και του
αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου ηταν αδυνατον να γινει ο Ελληνισμος παγκοσμια αυτοκρατορια και να φτασει στην κορυφη του κοσμου. 
 
 





Οι αγιοι πατερες της ορθοδοξης εκκλησιας μας
κρατησαν οτι πολυτιμο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος, οπως οι διδασκαλιες του Πλατωνα και του Αριστοτελη και φυσικα χρησιμοποιουσαν την κορυφαια γλωσσα στον κοσμο την Ελληνικη. 
 
Μονον οταν διαχωρισαν οι αγιοι πατερες της εκκλησιας τον γνησιο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο απο το εωσφορικο δωδεκαθεο ηταν εφικτη πλεον η ανοδος του Ελληνισμου σε ολα τα επιπεδα.
 
 
Oλα τα μεγαλα βασιλεια εκαναν πρωτα ισχυρο 
πολιτισμο, οικονομια, διοικηση και στρατο ενω χρειαστηκε να περασουν αρκετοι αιωνες ειτε πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα για να επιτυχουν τους σκοπους τους. 
 
Μονον οι αραβες, σε ολη την παγκοσμια ιστορια απο καταβολης κοσμου εγιναν μεσα σε 6 χρονια, χωρις να εχουν καθολου, πολιτισμο, οικονομια, διοικηση κλπ, εγιναν παγκοσμια υπρεδυναμη. 
 
Το να γινουν οι αραβες παγκοσμια υπερδυναμη οπως εξηγω μεσα απο τις προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις δεν εγινε σε καμια των περιπτωσεων με φυσιολογικο τροπο. 
 
 
Για να χρειαστουν οι αγραμματοι αραβες μονον εξι χρονια, ηταν απολυτως βεβαιον οτι  από πισω τους βρισκοταν οι εωσφοριστες δωδεκαθειστες της “νεας” ταξης πραγματων.
 
 
Μην ξεχνατε οτι πριν απο την πολυ αφνιδιαστικη ανοδο των αγαρηνων σε υπερδυναμη, οι αισχροι νεοταξιτες ειχαν διαβρωσει ολες τις ανατολικες Ελληνικες-ρωμαικες επαρχιες της αυτοκρατοριας με την αιρεση του μονοφυσιτισμου.
 
 
Ειναι δεδομενο ότι σε κάθε εποχη οι νεοταξιτες δεν μας πολεμουν μονον με τα οπλα στελνωντας διαφορους λαους εναντιον μας όπως περσες, ρωμαιους, γοτθους, αγαρηνους και εκατοντάδες αλλους λαους. 



Ταυτοχρονα σε κάθε εποχη μαζι με τους    πολεμους, μας πολεμουσαν και σε πνευματικο, ηθικο επιπεδο, δημιουργώντας διαφορες αιρεσεις.
 
 
 
Οι αιρεσεις ειναι ενα πραγμα που είναι πολύ πιο επικινδυνο από έναν αιματηρο πολεμο η από αιματηρους πολεμους.
 
 
Αυτο διοτι απειλουν με ολοκληρωτικο αφανσιμο το Ελληνικο εθνος διοτι το καταστρεφουν αρχικα σε πνευματικο-ηθικο επιπεδο και εν συνεχεια σε πολιτικο-στρατιωτικο και κοινωνικο. 


Αυτοι λοιπον ειναι οι λογοι για τους οποιους ενας βρωμερος αθιγγανος, απατεωνας, παταει λασπες εναντιον μου.


Ενας απο αυτους που καταγγελει την δραση των τουρκων πρακτορων στην Ελλαδα ειναι ο Παναγιωτης Αποστολου.  




ΣΕ ΤΑΡΑΧΗ Ο ΧΑΡΙΤΖΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – Ξυπνήστε ρε

Συνεχεια οι Ελληνες που ασχολουνται με τα θεματα γωστρατηγικης εχουν επιβεβαιωσει αυτα τα οποια σας αναφερω πρωτος απο το 2006.
Οι τουρκοι ειναι εωσφοριστες.
Οι αρχηγοι των τουρκων πιστευουν στο Φοινικικο δωδεκαθεο απο τα αρχαια χρονια.     
Διαβαστε ολα τα σχετικα αρθρα του Παναγιωτη Αποστολου. 
Μην ξεχνατε οτι ολοι οι λαοι οι οποιοι πιστευουν στον εωσφορο και στους δαιμονες του δωδεκαθεου εχοπυν τα εξης κοινα στοιχεια :
Σφαγες, ανθρωποθυσιες,σεξουαλικες ανωμαλιες, οπως ειναι οι σοδομισμοι, τα οργια, οι αιμομιξιες,
οι 

παιδεραστιες,

 σεξ μεταξυ ανδρων και μεταξυ γυναικων κλπ. 

Επισης ποτε οι αρχηγοι τους δεν πολεμουν στην πρωτη γραμμη του μετωπου αλλα δινουν εντολες απο το πισω μερος της καθε μαχης. 
Οσο για την απορια ολων, για το πως ειναι δυνατον οι μυστικες υπηρεσιες να εχουν για πρατκορα τους ενα τοσο γελοιο υποκειμενο ;
Mια ειναι η απαντηση

.

Για αυτο ακριβως τον πηραν και τον εκανα πρακτορα, διοτι ειναι γελοιος, χωρις ηθικη, παιδεια, ειναι τελειως αγραμματος και παρανοικος. 

Την ιδια στιγμη που οι Ελληνες γελουν με τον βρωμερο αθιγγανο 

και δεν τον λαμβανουν υποψιν, εκεινος σερνεται ως γνησιο σκ

ουληκι που ειναι και παρασυρει τους ραγιαδες και την Ελλαδα στον ολεθρο.

Σε προκαλω αναδρο, αγραμματο, ανηθικο και εξαθλιωμενο αποβρασμα να αποδειξεις οτι δεν ειμαι ο γιαννοπουλος και οτι “ειμαι” ο “ξηρος”. 
Σε προκαλω να δειξεις μια ιστορικη εργασια μου η οποια ειναι “αντιγραμμενη” απο τον Σκουρτελη η οποιονδηποτε αλλο. 
Τον Σκουρτελη τον ανεφερα ως εναν  ο οποιος συμφωνει με εμενα για την προελευση του δωδεκαθεου, ενω στοω τελος των δυο εργασιων μου μου εβαλα και τια σχετικα λίνκς με τα αρθα του Σκουρτελη. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ :

Σημερα σχετικα με την Ιουδαικη καταγωγη του δαιμονα Απολλωνα, ας δουμε την αποψη και καποιου αλλου. 



Αυτος ειναι ο Δημητρης Σκουρτελλης. 




Ειναι μια εξαιρετικη εργασια, σχετικα με την προελευση του δαιμονα.  

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΡΤΕΛΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ. 


ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ.
 
 
 


Ακομη απεδειξε σιχαμερο σκουληκι οτι ειμαι οικουμενιστης και με την νεα ταξη. 
Τοσο καιρο σε ρωτουν οι γνησιοι Ελληνες αναγνωστες και δεν απαντησες με κανενα στοιχειο. 
    

Ολοι οι ανθρωποι εχουν δικαιωμα να κανουν λαθη. Κανενας δεν ειναι τελειος.
 
 
Ομως η μεγαλυτερη αξια σε εναν ανθρωπο ειναι να αναγνωριζει τα σφαλματα του και να τα δκορθωνει. 
 
 
 
Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 
Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως; 

  

;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.
 
Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται,ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  
 
Αναφερομαι παντοτε στους εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκς και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 
 
Δεν αναφερομαι σε ολους τους εβραιους. 
 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων. 









Τιμη και δοξα σε ολους τους αρχαιους Ελληνες (φιλοσοφους, σοφιστες) που δεν φοβηθηκαν τους σκλαβους σημιτικης, αιγυπτιοχεμιτικης καταγωγης που κατελαβαν την Ελλαδα, για αυτό εγραψαν για αυτους και το δαιμονικο δωδεκαθεο που μας εφεραν, παρα τις εξοριες, τις θανατικες ποινες με κωνειο, το κλεισιμο των φιλοσοφικων σχολων, το καψιμο των βιβλιων τους.
 
 
 
 
 
 Μονον στην αρχαια Αθηνα θανατωθηκαν και εξοριστηκαν πανω από 500 Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, επιστήμονες. 

 
 
 
 
 
Ολοι οι μεγαλοι Ελληνες φιλοσοφοι και σοφιστες διδαξαν ότι το δωδεκαθεο δεν είναι μονον δαιμονικο, αλλά ταυτόχρονα είναι αστειο και αναξιο του κορυφαιου πολιτισμου στον κοσμο, ο οποιος είναι ο Ελληνικος. 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ 
ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 
ΕΒΡΑΙΚΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ
ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ :

Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΦΟΙΝΙΚΩΝ 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ

Ανατρεχοντας στους ιερους αρχαιους Ελληνες τον Εκαταιο Μιλησιο (Στραβων 7, 321), τον Θουκυδιδη (Α, 3 – 9), τον Ηροδοτο (Ιστορια Α 54 – 58), τον Ισοκρατη (Παναθηναικος, Ελένης εγκωμιον 68 – 69, Πανηγυρικος ), τον Διοδωρο (1, 23-24 και 28-29,  Μ, αποσπασμα 3), τον Υπατο των Φιλοσοφων τον Αριστοκλη (Μενεξενος245c-d) , θα δειτε οτι ολοι μας αναφερουν ακριβως τα ιδια σχετικα με τους Φοινικες και τους αλλους αλλοδαπους εωσφοριστες του δωδεκαθεου, οι οποιοι εισαβαλαν στην Ελλαδα. 

Πριν ακομη  απο τον  Τρωικο πολεμο  το 1500 π.Χ. ξεσπουν στην Αιγυπτο ασθενειες. 

Οι ντόπιοι τις αποδίδουν στους ασεβείς εβραιους αλλόφυλους. 

Οι εβραιοι για να αποφυγουν τους εξαγριωμενους Αιγυπτιους, εγκαταλειπουν την Αιγυπτο . 

Απο αυτους καποιοι εβραιοι με αρχηγο τον Μωυση κατευθυνθηκαν δια ξηρας στο Ισραηλ


Οι Εβραιοι Δαναοι με πλοία και με αρχηγό το Δαναο, πηγαν αρχικα στην Ροδο και εν συνεχεια στο Αργος της Πελοποννησου. 



Οταν έφτασαν στο Αργος ηρθαν σε συγκρουση με τους ΅Ελληνες κατοίκους, που ηταν Αχαιοί στη. 



Εντουτοις ο βασιλιας των Αργειων, ο Γελανωρ, δεν είχε  διάδοχο και παραλληλα δεν ειχε στρατηγικες ικανοτητες γιανα νικησει τους εβαιρους δαναους.



Κατω υπο αυτες τις συνθηκες οι Αργειοι  προσκαλεσαν τον Δαναο για συνθηκολόγηση ωστε να γινει κοινος βασιλιας, Ελληνων και Εβραιων. 


Αυτος ειναι και ο λογος που  οι κατοικοι του Άργους ονομαζονταν Αχαιοι και Δαναοι . 


Συμφωνα με του Αριστοκλη Ισοκρατη, Θουκυδιδη, οι Δαναοι επιτεθηκαν στην Πελοποννησο το ετος 1511 π.Χ. και ο Καδμος στην Βοιωτία το ετος 1519 π.Χ. 



ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΔΙΟΔΩΡΟΣ Ο ΣΙΚΕΛΙΩΤΗΣ :

 Την παλιά εποχη ξεσπασε λοιμωδης ασθενεια στην Αιγυπτο και οι Αιγυπτιοι  απεδωσαν τις ασθενεις στους ασεβείς αλλόφυλους. 

Τοτε οι αλλοδαποι εφυγαν και ηρθαν στην Ελλαδα. 

Αρχηγοι των αλλοδαπων ηταν ο Καδμος και ο Δαναος. Οι υπόλοιποι εβραιοι δωδεκαθειστες πήγαν στην Ιουδαία, που τότε ήταν ακατοίκητη, και των οποίων επικεφαλής ηταν ο Μωυσης, ο οποιος  ειχε φρονηση και ανδρεια (Διοδωρος Σικελιώτης, βίβλος Μ, αποσπασμα 3).


Oι Εβραιοι που εφυγαν μαζι με τον Δαναο απο την Αιγυπτο εγκατασταθηκαν στο Αργος , ενω οι υπολοιποι πηγαν των Κολχωνστον στην Ιουδαια. 

O Φοινικας Κάδμος γεννηθηκε στις Θήβες της Αιγυπτου, και ενα απο τα παιδια του ηταν και η εβραια Σεμελη. 

Στα κατοπινά χρόνια, ο Ορφέας, που απόκτησε μεγάλη φήμη ανάμεσα στους Έλληνες για την μουσική, τις τελετές και τα θεολογικά ζητήματα, φιλοξενηθηκε απο τους απογονους του Καδμου. 


Εκει  στην Θηβα απολαμβανε μεγαλες τιμες διοτι ειχε μυηθει στον εβραικο εωσφορισμο (Διοδωρος Σικελιωτης, βίβλος 1, 23-24 και 28-29).

 Ο Εκαταίος ο Μιλήσιος αναφερει οτι την Πελοποννησο εκτος απο τους Ελληνες την κατοικησαν βαρβαροι. ΟλΟκληρη σχεδόν η Ελλαδα ηταν πλεον κατοικία εβραιων  στους παλιούς καιρους.

Αυτο διοτι ο Πελοπας εφερε εναν λαο απο στην  Πελοπόννησο, ενω ο Δαναός από την Αίγυπτο, οι Δρυοπες, οι Καυκωνες  οι Πελασγοι και οι Λελεγες  μοιρασαν τους τόπους πάνω και κάτω από τον ισθμό. 

Την Αττικη κατέλαβαν οι εωσφοριστες Θρακες, οι οποιοι εισεβαλν με αρχηγο τον μεγαλο μαγο τον Ευμολπο.

 Την Βιοωτια και την  Θηβα την κατεκτησαν οι Φοινικες που εισεβαλαν με τον Καδμο.


ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.

50

1 σχεδὸν δὲ καὶ πάντων τὰ οὐνόματα τῶν θεῶν ἐξ Αἰγύπτου ἐλήλυθε ἐς τὴν Ἑλλάδα. διότι μὲν γὰρ ἐκ τῶν βαρβάρων ἥκει, πυνθανόμενος οὕτω εὑρίσκω ἐόν· δοκέω δ᾽ ὦν μάλιστα ἀπ᾽ Αἰγύπτου ἀπῖχθαι. 2 ὅτι γὰρ δὴ μὴ Ποσειδέωνος καὶ Διοσκούρων, ὡς καὶ πρότερόν μοι ταῦτα εἴρηται, καὶ Ἥρης καὶ Ἱστίης καὶ Θέμιος καὶ Χαρίτων καὶ Νηρηίδων, τῶν ἄλλων θεῶν Αἰγυπτίοισι αἰεί κοτε τὰ οὐνόματα ἐστὶ ἐν τῇ χώρῃ. λέγω δὲ τὰ λέγουσι αὐτοὶ Αἰγύπτιοι. τῶν δὲ οὔ φασι θεῶν γινώσκειν τὰ οὐνόματα, οὗτοι δέ μοι δοκέουσι ὑπὸ Πελασγῶν ὀνομασθῆναι, πλὴν Ποσειδέωνος· τοῦτον δὲ τὸν θεὸν παρὰ Λιβύων ἐπύθοντο· 3 οὐδαμοὶ γὰρ ἀπ᾽ ἀρχῆς Ποσειδέωνος οὔνομα ἔκτηνται εἰ μὴ Λίβυες καὶ τιμῶσι τὸν θεὸν τοῦτον αἰεί. νομίζουσι δ᾽ ὦν Αἰγύπτιοι οὐδ᾽ ἥρωσι οὐδέν.

51[Επεξεργασία]

1 ταῦτα μέν νυν καὶ ἄλλα πρὸς τούτοισι, τὰ ἐγὼ φράσω, Ἕλληνες ἀπ᾽ Αἰγυπτίων νενομίκασι· τοῦ δὲ Ἑρμέω τὰ ἀγάλματα ὀρθὰ ἔχειν τὰ αἰδοῖα ποιεῦντες οὐκ ἀπ᾽ Αἰγυπτίων μεμαθήκασι, ἀλλ᾽ ἀπὸ Πελασγῶν πρῶτοι μὲν Ἑλλήνων ἁπάντων Ἀθηναῖοι παραλαβόντες, παρὰ δὲ τούτων ὧλλοι. 2 Ἀθηναίοισι γὰρ ἤδη τηνικαῦτα ἐς Ἕλληνας τελέουσι Πελασγοὶ σύνοικοι ἐγένοντο ἐν τῇ χώρῃ, ὅθεν περ καὶ Ἕλληνες ἤρξαντο νομισθῆναι. ὅστις δὲ τὰ Καβείρων ὄργια μεμύηται, τὰ Σαμοθρήικες ἐπιτελέουσι παραλαβόντες παρὰ Πελασγῶν, οὗτος ὡνὴρ οἶδε τὸ λέγω· 3 τὴν γὰρ Σαμοθρηίκην οἴκεον πρότερον Πελασγοὶ οὗτοι οἵ περ Ἀθηναίοισι σύνοικοι ἐγένοντο, [καὶ παρὰ τούτων Σαμοθρήικες τὰ ὄργια παραλαμβάνουσι]. 4 ὀρθὰ ὦν ἔχειν τὰ αἰδοῖα τἀγάλματα τοῦ Ἑρμέω Ἀθηναῖοι πρῶτοι Ἑλλήνων μαθόντες παρὰ Πελασγῶν ἐποιήσαντο· οἱ δὲ Πελασγοὶ ἱρόν τινα λόγον περὶ αὐτοῦ ἔλεξαν, [τὰ ἐν τοῖσι ἐν Σαμοθρηίκῃ μυστηρίοισι δεδήλωται].

52[Επεξεργασία]

1 ἔθυον δὲ πάντα πρότερον οἱ Πελασγοὶ θεοῖσι ἐπευχόμενοι, ὡς ἐγὼ ἐν Δωδώνῃ οἶδα ἀκούσας, ἐπωνυμίην δὲ οὐδ᾽ οὔνομα ἐποιεῦντο οὐδενὶ αὐτῶν· οὐ γὰρ ἀκηκόεσάν κω. θεοὺς δὲ προσωνόμασαν σφέας ἀπὸ τοῦ τοιούτου, ὅτι κόσμῳ θέντες τὰ πάντα πρήγματα καὶ πάσας νομὰς εἶχον. 2 ἔπειτα δὲ χρόνου πολλοῦ διεξελθόντος ἐπύθοντο ἐκ τῆς Αἰγύπτου ἀπικόμενα τὰ οὐνόματα τῶν θεῶν τῶν ἄλλων, (Διονύσου δὲ ὕστερον πολλῷ ἐπύθοντο). καὶ μετὰ χρόνον ἐχρηστηριάζοντο περὶ τῶν οὐνομάτων ἐν Δωδώνῃ· (τὸ γὰρ δὴ μαντήιον τοῦτο νενόμισται ἀρχαιότατον τῶν ἐν Ἕλλησι χρηστηρίων εἶναι, καὶ ἦν τὸν χρόνον τοῦτον μοῦνον). 3 ἐπεὶ ὦν ἐχρηστηριάζοντο ἐν τῇ Δωδώνῃ οἱ Πελασγοὶ εἰ ἀνέλωνται τὰ οὐνόματα τὰ ἀπὸ τῶν βαρβάρων ἥκοντα, ἀνεῖλε τὸ μαντήιον χρᾶσθαι. ἀπὸ μὲν δὴ τούτου τοῦ χρόνου ἔθυον τοῖσι οὐνόμασι τῶν θεῶν χρεώμενοι· παρὰ δὲ Πελασγῶν Ἕλληνες ἐξεδέξαντο ὕστερον.

55[Επεξεργασία]

1 ταῦτα μέν νυν τῶν ἐν Θήβῃσι ἱρέων ἤκουον, τάδε δὲ Δωδωναίων φασὶ αἱ προμάντιες· δύο πελειάδας μελαίνας ἐκ Θηβέων τῶν Αἰγυπτιέων ἀναπταμένας τὴν μὲν αὐτέων ἐς Λιβύην τὴν δὲ παρὰ σφέας ἀπικέσθαι, 2 ἱζομένην δέ μιν ἐπὶ φηγὸν αὐδάξασθαι φωνῇ ἀνθρωπηίῃ ὡς χρεὸν εἴη μαντήιον αὐτόθι Διὸς γενέσθαι, καὶ αὐτοὺς ὑπολαβεῖν θεῖον εἶναι τὸ ἐπαγγελλόμενον αὐτοῖσι, καί σφεας ἐκ τούτου ποιῆσαι. 3 τὴν δὲ ἐς τοὺς Λίβυας οἰχομένην πελειάδα λέγουσι Ἄμμωνος χρηστήριον κελεῦσαι τοὺς Λίβυας ποιέειν· ἔστι δὲ καὶ τοῦτο Διός. Δωδωναίων δὲ αἱ ἱρεῖαι, τῶν τῇ πρεσβυτάτῃ οὔνομα ἦν Προμένεια, τῇ δὲ μετὰ ταύτην Τιμαρέτη, τῇ δὲ νεωτάτῃ Νικάνδρη, ἔλεγον ταῦτα· συνωμολόγεον δέ σφι καὶ οἱ ἄλλοι Δωδωναῖοι οἱ περὶ τὸ ἱρόν.

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ  ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΜΕΡΟΣ Α ΚΑΙ Β
loading...

38 thoughts on “ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΑΘΙΓΓΑΝΟ

  1. Ήταν που ήταν νάνος ο χαφιές των τούρκων γεμάτος ψώρρα τον ισοπέδωσες τον΄έλιωσες τελείως .Δηλαδή από ψωρριασμένο πάτο
    τον άκανες απόπατο!
    νίτσα μου νίτσα μου νίτσα μου νίτσα μου πατρινό καρναβάλι

  2. Πάρε τα χάπια σου και κούλαρε
    που νομίζεις ότι γράφεις κι όλας

  3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

    ARXIKA ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.

    OMΩΣ ΕΔΩ ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟΣ
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ, Ο ΓΥΦΤΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ
    ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
    ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.

    Η ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΝΕΚΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΗΘΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΜΗΤΕΡΑ
    ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΗ.

    ΕΔΩ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ
    ΞΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΥΔΑΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.

  4. ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ;;;
    ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ
    ΚΑΠΙΝΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΦΟ
    ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΛΗΓΜΕΝΑ ΧΑΠΙΑ

  5. ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΘΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΣΑΔΕΣ.

    ΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟ, ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΣΑΚΑΤΗ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΟ
    ΣΧΟΛΕΙΟ.

    ΕΣΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΣΕ
    ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΘΕΝΟΣ.

    ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΥ
    ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΔΟΝΤΙΑ,ΕΝΑΣ
    ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ, ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
    ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.

    ΓΥΦΤΟ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΟΙ ΕΠΑΜΙΤΕΣ,
    Ο ΡΗΝΟΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ.

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ AMA ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ
    ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ.

  6. AΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ :

    Μην ξεχνατε οτι με την σεξουαλικη διαφθορα, που ειναι αναποσπαστο μερος του εωσφορικου δωδεκαθεου, οπως ειναι η ανηθικοτητα, με την αμαθεια, οι αρχαιοι εχθροι επετυχαν την καταρρευση του Ελληνικου εθνους και την αμαχητι κατ ουσιαν παραδωση του στους ρωμαιους.

    Οταν θα ερθουν οι εωσφοριστες-νεοταξιτες οι ρωμαιοι να κατακτησουν την Ελλαδα θα βρουν τους Ελληνες εντελως αδυναμους, σε αθλια κατασταση χωρις να ειναι σε θεση να ανισταθουν και να υπερασπιτουν την πατριδα τους.

    Ουδεποτε ειχε βρεθει το Ελληνικο εθνος σε παρομοια κατασταση απο την ημερα την οποια ειχε δημιουργηθει.

    Μονον δυο φορες εχει γινει αυτο απο καταβολης κοσμου κατα την αρχαια εποχη αλλα και την συχρονη στην οποια ζουμε εμεις σημερα.

    Χωρις καμια απολυτως αντισταση οι ρωμαιοι κατεκτησαν την αρχαια Ελλαδα.

    Οτι δεν επετυχαν οι φοινικες δωδεκαθειστες με την περσικη αυτοκρατορια την Εσθηρ και τον Μαρδοχαιο, το κατορθωσαν με το νεο τους δημιουργημα την ρωμαικη αυτοκρατορια.

    Εντουτοις σχεδον απο την ημερα κατακτησεως του Ελληνικου εθνους θα αρχισει και η αντιστροφη μετρηση για τους αρχαιοιυς ρωμαιους.

    Η ρωμαικη αυτοκρατορια αποσυντιθεται αργα και σταθερα οπως ειχε γινει προηγουμενος με τον αρχαιο Ελληνικο κοσμο.

    Με τον ερχομο ομως του Χριστου και τις διδασκαλιες των αποστολων, οι Ελληνες θα ασπαστουν τον χριστιανισμο και θα αναστηθουν ηθικα, πενυματικα και στην συνεχεια σε ολους τους τομεις.

    Εξαιτιας των χρηστων ηθων, του χριστιανισμου και της αρχαιοελληνικης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.

    Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη) και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ.

    Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα.

    Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος.

    Χωρις την ενωση του Χριστιανισμου και του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου ηταν αδυνατον να γινει ο Ελληνισμος παγκοσμια αυτοκρατορια και να φτασει στην κορυφη του κοσμου.

    Το Ελληνικο εθνος με βαση την αδιαμφισβητητη πολιτιστικη του ανωτεροτητα θα επρεπε να ηταν
    αυτοκρατορια μεγαλης χρονικης διακρκειας απο την αρχαιοτητα.

    Δυστυχως οχι μονον δεν εγινε το αυτονοητο ωστε να ειναι η Ελλαδα αυτοκρατορια αλλα απο το 1519 π.χ., το ετος κατα το οποιο ηρθαν οι πρωτοι εβραιοι σκλαβοι απο την Αιγυτπο, αρχισε η πνευαματικη, η ηθικη, και στην συνχεια η πολιτικη και στρατιωτικη καθιζηση των Ελληνων.

    Το χειροτερο ηταν οτι κατακερματισαν την Ελλαδα και ξεκινησαν τρομερους εμφυλιους γενοκτονικους πολεμους.

    Η ανασταση του Ελληνικου εθνους επηλθε οταν ασπαστηκαν οι προγονοι μας τον χριστιανισμο.

    Oπως ηδη γνωριζετε διοτι ξεχωρισα περισοτερο απο ολους τους υπολοιπους, εχω υποστει πολλες αδικιες, πλεκτανες, διωξεις και ανανδρες συκοφαντιες, με μοναδικο σκοπο να σταμτησω να γραφω την στηλη.

    Αυτην την στιγμη εκτος απο τις βρωμερες πλεκτανες τους, με διαφορους βρωμικους τροπους μου στερησαν την περιουσια μου αξιας 854000 ευρω και με εχουν αποκλεισει απο το δικαιωμα στην εργασια.

    Ειμαι βλεπετε ο "κακος" φασιστας, ο χρυσαυγιτης, ο ακροξεξιος χουντικος και ας γνωριζουν και οι πετρες οτι ειμαι ο μοναδικος ακομματιστος και ο πιο σταθερος στις αποψεις μου.

    Εντουτοις εγω ως γνησιος Ελληνας με παραδειγμα τους ηρωες πεσοντες της αλωσεως, της ηθικες μου αρχες και την παιδεια μου και ως ανθρωπος ο οποιος κανει μονον πραξεις, ενιωσα μεσα σε αυτον τον πολυ φοβερο κατατρεγμο να αυξανονται οι δυναμεις μου, οπως εγινε με τους αγιους προγονους μας το 1453 μ.χ.

  7. Το αποτελεσμα ηταν να κανω ολα αυτα τα χρονια μεχρι και σημερα τις πιο σημαντικες ιστορικες μου εργασιες, μαζι με τις εργασιες ιστοριας-γεωστρατηγικης, με μοναδικο κινητρο την επιβιωση της πατριδος.

    ΑΛΩΣΗ 1453 Μ.Χ ΗΘΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

    Οι τελευταιες ημερες πριν από την αλωση της πολεως είναι παρα πολύ σημαντικες σε ηθικο επιπεδο. Ολοι οι Ελληνες γνωριζουν πολύ καλα ότι οι πιθανότητες τους να επιβιωσουν είναι σχεδόν ανύπαρκτες.

    Εντούτοις ολες εκεινες της ημερες αντι να πεσει τελειως το ηθικο τους, ωστε
    να πολεμουν με λιγοτερο ζηλο και παθος, οι προγονοι μας μεσα στην αυτή
    την απελπισια πολεμουσαν με ακομη μεγαλυτερο παθος όπως αρμοζει στο εθνος των Ελλήνων.

    Οι προγονοι ενιωθαν να αυξάνονται οι δυναμεις σε ηθικο, σε πνευματικο και σε σωματικο επιπεδο εκεινες τις δυσκολες σιτγμες.

    Ενώ βρισκοταν μεσα στην απολυτη απελπισια, καθως το τελος τους πλησιαζε με γοργους ρυθμους, εκεινοι πολεμουσαν με πολύ μεγαλυτερο ζηλο.

    Αυτο ακριβως είναι ένα από τα μεγαλύτερα ηθικα αξιωματα των Ελλήνων.

    Ολοι οι αλλοι λαοι σε περιπτωση που βρισκοταν στην θεση των Ελλήνων της αλωσεως ειτε θα ειχαν παραδωθει ειτε θα πολεμουσαν παρα πολύ νωχελικα.

    ΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ.

    Το αξιωμα αυτο ειναι οτι το κακο αρχικα επικρατει ενω παντοτε στο τελος ητταται.

    Σε διαφορετικη περιπτωση εαν δεν ισχυε αυτο το ιερο αξιωμα η Ελλαδα θα ειχε εξαφανιστει απο προσωπου γης παρα πολλους αιωνες πριν.

    Εδω και πολλες χιλιαδες χρονια το εχουμε δει αυτο παρα πολλες φορες να γινεται στην περιπτωση του Ελληνικου εθνους.

    Το ιερο αυτο αξιωμα μας το διδαξε ο Μεγας φιλοσοφος ο Αριστοκλης, οτι μετα απο κατι κακο ερχεται παντοτε κατι παρα πολυ καλο.

    Η διαφορετικα οπως το ερμηνευσε ο Οδυσσεας Ελυτης : Σε ευλογημενη ημερα βγαζει παντα το κακο.

    Με αυτο το ιερο αξιωμα ειναι συμφωνος και ο Γιαννης Ριτσος για αυτο εγραψε και το πολυ σημαντικο ποιημα το οποιο μελοποιηθηκε :

    Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει μηδέ αλυσίδα στου Ρωμιού
    και στ’ αγεριού το πόδι.

    ΝΤΑΛΑΡΑΣ DALARAS " ΕΔΩ ΤΟ ΦΩΣ " 1974 – YouTube

    Ένα από αυτά τα οποια μας διδαξαν οι προγονοι μας, είναι ότι η μεγαλυτερη αξια σε έναν ανθρωπο ειναι να κρατα την ψυχη στο στομα, να πολεμα, να επιμενει για το αδυνατο, το ακατορθωτο.

    Από την στιγμη που δεν θα λυγησει, δεν κανει πισω αλλα παραμενει σταθερος-ανυποχωρητος, τοτε γινεται το θαυμα που ποτε ενας δειλος δεν μπορει να πιστεψει, καθως το αδυνατο, το ακατορθωτο εχει γινει πλεον δυνατο κερδιζοντας την ζωη και την ελευθερια.

    Αυτή ακριβως είναι η διαφορα των αρχαιων προγονων μας, των ΙΕΡΩΝ Ελλήνων, από τους σημερινους ραγιαδες προδοτες.

    Παντοτε οι αρχαιοι προγονοι μας, όταν όλα εδειχναν τελειωμένα, εκει που φαινοταν, να μην υπαρχει καμια ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόταν, εναντια σε κάθε λογικη.

    Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη, είναι να πετυχαίνουν το ακατορθωτο.

    Επειδή όμως σε κάθε περιοδο υπαρχουν δειλοι ραγιαδες προδοτες, θα δημιουργείται μονιμος πρόβλημα επιβιώσεως του Ελληνικου εθνους.

    Οι προδοτες και οι δειλοι της κάθε εποχης κρινοντας απο την δικη τους αδυναμια δεν μπορουν να πιστεψουν οτι υπαρχουν γεναιοι ανθρωποι, οι οποιοι είναι σε θεση να κερδισουν την ελευθερια τους.

    Ομως οι αληθινοι Ελληνες, οι αρχαιοι προγονοι μας, δεν απελπιζοταν ποτε, διοτι γνωριζαν οτι εστω και σε λιγοστες ψυχες ζουνε, οι δυο μεγαλυτερες ηθικες αρχες ,που οι ιδιοι οι Ελληνες της επλασαν με αιμα και πονο ενω ειναι και οι δυο αθανατες, η ελευθερια με την αξιοπρεπεια.

    Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.

  8. Αν και ο Μεγας Αλεξανδρος υπερτερουσε σε ολους τους τομεις, σε σχεση με τον Ηρακλειο καθως κυβερουσε ένα πολυ ισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο βασιλειο σε στρατιωτικο, διοικητικο,
    πολιτικο επιπεδο.

    Εντουτοις εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια, σε σχεση με τον Ηρακλειο.

    Επισης την εποχη που εγινε ο Μεγας Αλεξανδρος βασιλεας στην Ελληνικη Μακεδονια δεν ηταν η μιση Ελληνικη επικρατεια κατεκτημενη απο την ισχυροτερη αυτοκρατορια του κοσμου την Περσικη.

    Οταν ξεκινησε ο Αλεξανδρος την εκστρατεια του η Ελλαδα ηταν ελευθερη και ισχυρη.

    Στον αντιποδα κατα την βασιλεια του Ηρακλειου επικρατουσε χαος και ολεθρος.

    Να μην ξεχνατε ποτε μια απο τις προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις οτι κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.

    Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο, ο πρωτος Ελληνας χριστιανος βασιλιας, ο Ηράκλειος απο την Καππαδοκια εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των Μηδων.

    Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.

    ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

    Το απογειον της Ελληνορθοδοξιας πανω από όλα, ηταν οταν ο Ελληνας Αυτοκρατορας Ηράκλειος πηρε πισω από τους Περσες τον Τιμιο Σταυρο, τον οποιο πηγε ο ιδιος πισω στα Ιεροσόλυμα.

    Ο θριαμβος των Ελλήνων ήταν ολοκληρωτικος.

    Δεκατέσσερα χρονια πριν, δηλαδή το 614 μ.Χ., το Ελληνικο-ρωμαικο κρατος,δεν είχε βρεθει μονον κατακτημενο κατά το ημισυ από τους Περσες, αλλα ήταν για πρωτη φορα στην ιστορια του σκοπιμα, εξαιτιας των αλλοδαπών
    αυτοκρατορων, τελειως χρεωκοπημενο.

    Ηταν η εποχη που εδωσαν οι εωσφοριστες Περσες το τελεσιγραφο στους προγονους μας, ότι ή θα εγκαταλείψουν ολοι τον Ιησου Χριστο, η δεν θα ξαναδουν ποτε τον ηλιο.

    Τελικα ο υπεροπτης εωσφοριστης Χοσροης ο οποιος αποκαλουσε τον Ηρακλειο, δουλο του, εχασε την ζωη του, και ο γιος του εκανε κηδεμονα-δουλο του το παιδι στον Ελληνα αυτοκρατορα Ηρακλειο.

    Αυτο ειναι το απολυτο απογειο της Ορθοδοξιας και του Ελληνισμου.

    Ο Χριστος και η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια ειχαν κερδισει κατα κρατος τον εωσφορο και την αυτοκρατορια του.

    ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ
    ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ
    ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    Η Περσικη εωσφορικη αυτοκρατορια επι 1228 χρονια προσπαθουσε να αφανισει δια παντως τον Ελληνισμο.

  9. Η βασκανία είναι βαθιά ριζωμένη στην ελληνική παράδοση από αρχαιοτάτων χρόνων καθώς και σε παραδόσεις άλλων λαών π.χ. οι Αιγύπτιοι και οι Εβραίοι όπως αναφέρει η Παλαιά Διαθήκη. Ποια είναι όμως η θέση της Εκκλησίας απέναντι στην βασκανία.

    Η Εκκλησία δεν αρνείται την ύπαρξη της βασκανίας. Απλά δεν την θεωρεί πρόληψη και δεισιδαιμονία και την αποδίδει στην επέμβαση του πονηρού πνεύματος, την θεωρεί έργο του διαβόλου ως αποτέλεσμα φθόνου.

    Επίσης, η Εκκλησία θεωρεί όλους τους λαϊκούς τρόπους ξεματιάσματος μη έγκυρους και αυτό διότι τα συνεχή ματιάσματα και ξεματιάσματα χαροποιούν το διάβολο αφού ασχολούνται συνέχεια με αυτόν και αυτός είναι ο σκοπός του ιδίου. Αυτό που χρειάζεται να έχει κάθε άτομο πάνω του είναι να φορά τον σταυρό του και να έχει δυνατή πίστη, η οποία είναι και το όπλο του σε οτιδήποτε κακό.

    Η ευχή κατά της βασκανίας του Μεγάλου Βασιλείου του Ουρανοφάντορος Επισκόπου Καισαρείας έχει ως εξής και πρέπει να διαβάζεται αποκλειστικά και μόνο από τον ιερέα και όχι από κάποιον λαϊκό:
    Διαβάστε εδώ: Να λέμε όλο και περισσότερο την "ευχή"

    «Κύριε ο Θεός ημών, ο Βασιλεύς των αιώνων, ο Παντοκράτωρ και Παντοδύναμος, ο ποιων πάντα και μετασκευάζων μόνω τω βούλεσθαι, ο εν την επταπλάσιον καμίνον και την φλόγα την εν Βαβυλώνι εις δρόσον μεταβαλων και τους αγίους σου τρεις παίδας σώους διαφύλαξας, ο Ιατρός και Θεραπευτής των ψυχών ημών, η ασφάλεια των εις σε ελπιζόντων, σού δεόμεθα και σε παρακαλούμεν, αποστησον, φυγάδευσον και απέλασον πάσαν διαβολικήν ενέργειαν, πάσαν σατανικήν έφοδο και πάσαν επιβουλήν, περιέργειαν τε πονηράν και βλάβην και οφθαλμών βασκανίαν των κακοποιών και πονηρών ανθρώπων από του δούλου σου ( τούδε) και ή υπό ωραιότητος ή ανδρείας ή ευτυχίας ή ζήλου και φθόνου ή βασκανίας συνέβη, αυτός, φιλάνθρωπε Δέσποτα, έκτεινον την κραταίαν σου χείρα και τον βραχίονά σου τον ισχυρόν και ύψιστον και επισκόπων επισκόπησον το πλάσμα σου τούτο, και καταπεμψον αυτώ άγγελον κραταιόν, ειρηνικόν, ψυχής και σώματος φύλακα, ος επιτιμήσει και απελάσει απ’ αυτού πάσαν βλάβην, πάσαν πονηράν βουλήν, πάσαν φαρμακείαν και βασκανίαν των φθονερών ανθρώπων, και υπό σου ο σος ικέτης φρουρούμενος μετ’ ευχαριστίας ψάλλει σοι, Κύριος εμοί βοηθός και ου φοβηθήσομαι τι ποιήσει μοί άνθρωπος, και πάλιν ου φοβηθήσομαι κακά, ότι συ μετ’ εμού ει ότι συ ει ο Θεός, κραταίωμά μου, ισχυρός, εξουσιαστής, αρχών ειρήνης, Πατήρ του μέλλοντος αιώνος. Ναί, Κύριε ο Θεός ημών, φείσαι του πλάσματός σου, και ρύσαι τον δούλο σου (δείνα) από πάσης βλάβης, από πάσης επηρείας και από πάσης βασκανίας και ανώτερον αυτόν και ημάς παντός κακού διαφύλαξον, πρεσβείαις της υπερευλογημένης ενδόξου, Δεσποίνης ημών Θεοτόκου και αειπαρθένου Μαρίας, των φωτοειδών Αρχαγγέλων και πάντων σου των αγίων. Αμήν».

  10. Τελικα εξαιτιας της γενναιοτητας, του ηθους, της πιστης, των χρηστων ηθων, και της βοηθειας του Ιησου Χριστου, οι προγονοι μας κατεβαλαν δια παντως τον προαιωνιο εχθρο του Ελληνικου εθνους.

    Αμεσως τοτε οι εωσφοριστες δημιουργησαν την πανισχυρη αραβικη αυτοκρατορια, στην θεση της Περσικης, ενώ όταν εξασθενισε ως δυναμη και η αραβικη αυτοκρατορια, αμεσως για μην παρουμε ανασα και εστειλαν εναντιον μας, τους Τουρκους.

    Φροντιζαν ολους εκεινους τους αιωνες να στελνουν κυριολεκτικα αμέτρητους λαους να μας πολεμουν, για να μην σταματαμε καθολου, να πολεμαμε συνεχεια.

    Οι εωσφοριστες, μετα την συντριβη της περσικης αυτοκρατοριας , δεν πιστευαν τι ειχε συμβει .

    Οι ιεροι Ελληνες εγιναν από σκλαβοι διοικητες στο ένα τους δημιουργημα, που ηταν το ρωμαικο κρατος .

    Με την αναληψη της εξουσιας στο ρωμαικο κρατος επετυχαν να καταστρεψουν δια παντος το άλλο τους κατασκεύασμα την περσικη αυτοκρατορια.

    Όταν οι Ελληνες ξαναεγιναν παγκόσμιοι κυριαρχοι με την κατακτηση της περσικης αυτοκρατοριας, τοτε πηραν την αποφαση να δημιουργησουν τον μωαμεθανισμο.

    Ο αποκλειστικος τους σκοπος να κατακτησουν την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια.

    Τοτε συμβαινει κατι ακομη το μοναδικο.

    Ενας λαος αγραμματος, αναλφάβητος, που ζουσε στην ερημο, εγινε μεσα σε εξι χρονια,παγκοσμια υπερδυναμη, με αποτέλεσμα να παρει πισω ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια την Μεσοποταμια κλπ, απο τους Ελληνες.

    Αυτοι ηταν οι αραβες ,οι οποιοι μολις ειχαν ασπασθεί τον μωαμεθανισμο Εωσφορισμο.

    Ακομη και εμεις οι Ελληνες με τον κορυφαιο πολιτισμο στον κοσμο χρειαστηκε να περασουν αιωνες για να ειμαστε κοσμοκρατορες και να διοικουμε την κορυφαια αυτοκρατορια στην οικουμενη.

    Σκεφτειτε οτι ο Ελληνικος πολιτισμος δεν ηταν αρκετος απο μονος του για να φτασουμε στην κορυφη του κοσμου και επρεπε να ενωθει ο Ελληνικος πολιτισμος με τον χριστιανισμο.

    Χωρις την ενωση του Χριστιανισμου και του
    αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου ηταν αδυνατον να γινει ο Ελληνισμος παγκοσμια αυτοκρατορια και να φτασει στην κορυφη του κοσμου.

    Οι αγιοι πατερες της ορθοδοξης εκκλησιας μας
    κρατησαν οτι πολυτιμο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος, οπως οι διδασκαλιες του Πλατωνα και του Αριστοτελη και φυσικα χρησιμοποιουσαν την κορυφαια γλωσσα στον κοσμο την Ελληνικη.

    Μονον οταν διαχωρισαν οι αγιοι πατερες της εκκλησιας τον γνησιο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο απο το εωσφορικο δωδεκαθεο ηταν εφικτη πλεον η ανοδος του Ελληνισμου σε ολα τα επιπεδα.

    Oλα τα μεγαλα βασιλεια εκαναν πρωτα ισχυρο
    πολιτισμο, οικονομια, διοικηση και στρατο ενω χρειαστηκε να περασουν αρκετοι αιωνες ειτε πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα για να επιτυχουν τους σκοπους τους.

    Μονον οι αραβες, σε ολη την παγκοσμια ιστορια απο καταβολης κοσμου εγιναν μεσα σε 6 χρονια, χωρις να εχουν καθολου, πολιτισμο, οικονομια, διοικηση κλπ, εγιναν παγκοσμια υπρεδυναμη.

    Το να γινουν οι αραβες παγκοσμια υπερδυναμη οπως εξηγω μεσα απο τις προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις δεν εγινε σε καμια των περιπτωσεων με φυσιολογικο τροπο.

    Για να χρειαστουν οι αγραμματοι αραβες μονον εξι χρονια, ηταν απολυτως βεβαιον οτι από πισω τους βρισκοταν οι εωσφοριστες δωδεκαθειστες της "νεας" ταξης πραγματων.

    Μην ξεχνατε οτι πριν απο την πολυ αφνιδιαστικη ανοδο των αγαρηνων σε υπερδυναμη, οι αισχροι νεοταξιτες ειχαν διαβρωσει ολες τις ανατολικες Ελληνικες-ρωμαικες επαρχιες της αυτοκρατοριας με την αιρεση του μονοφυσιτισμου.

    Ειναι δεδομενο ότι σε κάθε εποχη οι νεοταξιτες δεν μας πολεμουν μονον με τα οπλα στελνωντας διαφορους λαους εναντιον μας όπως περσες, ρωμαιους, γοτθους, αγαρηνους και εκατοντάδες αλλους λαους.

  11. ΑΙΓΟ ΑΓΑΠΟ ΓΙΦΤΟ ΠΡΟΙΝ ΚΕΡΩ ΙΜΟΥΝΑ ΜΑΖΗ ΜΕ ΑΡΤΑΙΜΟΙ
    ΣΙΩ ΒΩΘΡΩ ΜΗΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΡΝΑΟΙ ΕΚΟΙ ΜΑΙ ΤΩ ΑΩΡΑΤΩ ΚΕ ΤΩ
    ΑΡΟΥΡΕΟ ΤΡΟΙ ΠΕΙΝΟΙ ΧΑΙΖΙ ΧΩΡΕΒΟΙ ΚΑΝΑΙΝΑΣ ΔΑΙ ΤΩ ΨΑΧΝΙ
    ΓΙΑΤΗ ΟΛΗ ΞΕΡΟΥΝΑΙ ΠΟΥ ΙΝΕ ΑΛΛΑ ΤΩ ΑΦΙΝΟΥΝΑΙ ΣΤΩ ΒΩΘΡΩ
    ΓΗΑ ΝΑ ΓΑΙΛΑΝΑΙ ΞΑΙΧΑΣΑ ΝΑ ΠΟ ΩΤΗ ΜΑΖΗ ΤΟΥ ΓΗΑ ΣΙΜΠΑΡΑΣΤΑΣΟΙ
    ΙΝΕ ΚΕ ΤΟ ΕΡΜΙ ΤΟ ΤΡΙΚΑΒΑΛΟ ΣΑΣ ΣΤΑΙΛΝΟΙ ΠΟΛΛΛΛΑ ΦΗΛΗΑ
    ΚΕ ΣΙΝΤΩΜΑ ΘΑ ΠΛΟΙΡΩΣΟΙ ΝΑ ΙΝΕ ΑΙΞΟ ΝΩΜΟΙΜΑ

    ΑΙΛΑΙΝ

  12. Προσευχή για το κακό μάτι (βασκανία). Ψαλμ. 17.
    α1 Ἐπίκληση μιᾶς καθαρῆς καρδιᾶς πρός τόν Θεό.
    α2 Γιά τούς συκοφάντες. Νά πάψουν νά κατηγοροῦν ἄδικα.
    Κατά τῆς γλωσσογαγιᾶς.
    Γιά τό κακό μάτι (βασκανία).
    β Ὅταν διέφυγες ἀπό τούς διῶκτες σου.
    γ Ὅταν γίνεται σεισμός ἤ Θεομηνία.
    θ. «Πρός εὐχαριστίαν ἕνεκα ἐλέους καί χάριτος»
    ΨΑΛΜΟΣ 17 (Μασ. 18)
    Εἰς τὸ τέλος· τῷ παιδὶ Κυρίου τῷ Δαυΐδ, ἃ ἐλάλησεν τῷ Κυρίῳ τοὺς λόγους τῆς ᾠδῆς ταύτης ἐν ἡμέρᾳ, ᾗ ἐῤῥύσατο αὐτὸν ὁ Κύριος ἐκ χειρὸς πάντων τῶν ἐχθρῶν αὐτοῦ καὶ ἐκ χειρὸς Σαούλ, καὶ εἶπεν·
    Ψαλ. 17,2 Ἀγαπήσω σε, Κύριε, ἡ ἰσχύς μου.
    Ψαλ. 17,2 Παντοτε θα σε αγαπώ, Κυριε, σέ, ο οποίος είσαι η ακατανίκητος ισχύς μου.
    Ψαλ. 17,3 Κύριος στερέωμά μου καὶ καταφυγή μου καὶ ῥύστης μου. Ὁ Θεός μου βοηθός μου, ἐλπιῶ ἐπ᾿ αὐτόν, ὑπερασπιστής μου καὶ κέρας σωτηρίας μου καὶ ἀντιλήπτωρ μου.
    Ψαλ. 17,3 Ο Κυριος είναι το ασάλευτον θεμέλιον, επί του οποίου ακλόνητος έχω στερεωθή. Είναι το οχυρόν καταφύγιόν μου και ο σωτήρ μου. Ο Θεός είναι ο βοηθός μου και εις αυτόν εγώ θα ελπίζω πάντοτε. Αυτός είναι ο υπερασπιστής μου, η ισχυρά δύναμις, η οποία, ως ακατανίκητος παράταξις, εξασφαλίζει την σωτηρίαν μου. Αυτός είναι ο ταχύς προστάτης μου εις κάθε περίστασιν.
    Ψαλ. 17,4 αἰνῶν ἐπικαλέσομαι τὸν Κύριον καὶ ἐκ τῶν ἐχθρῶν μου σωθήσομαι.
    Ψαλ. 17,4 Με ύμνους δοξολογίας και ευχαριστίας θα ζητήσω εις βοηθειάν μου τον Κυριον, και με την προστασίαν του θα σωθώ από τους εχθρούς μου.
    Ψαλ. 17,5 περιέσχον με ὠδῖνες θανάτου, καὶ χείμαῤῥοι ἀνομίας ἐξετάραξάν με.
    Ψαλ. 17,5 Ωσάν αφόρητοι πόνοι τοκετού με περιέσφιξαν κίνδυνοι θανάτου, τους οποίους παράνομοι άνθρωποι εξαπέλυσαν, ωσάν ορμητικούς χειμάρρους, εναντίον μου και με συνεκλόνισαν.
    Ψαλ. 17,6 ὠδῖνες ᾅδου περιεκύκλωσάν με, προέφθασάν με παγίδες θανάτου.
    Ψαλ. 17,6 Συνταρακτικαί και θανάσιμοι αγωνίαι άδου με έχουν περικυκλώσει, με επρόφθασαν παγίδες, αι οποίαι έκρυπτον τον θάνατον.
    Ψαλ. 17,7 καὶ ἐν τῷ θλίβεσθαί με ἐπεκαλεσάμην τὸν Κύριον καὶ πρὸς τὸν Θεόν μου ἐκέκραξα· ἤκουσεν ἐκ ναοῦ ἁγίου αὐτοῦ φωνῆς μου, καὶ ἡ κραυγή μου ἐνώπιον αὐτοῦ εἰσελεύσεται εἰς τὰ ὦτα αὐτοῦ.
    Ψαλ. 17,7 Αλλά εν μέσω της μεγάλης αυτής οδύνης μου επεκαλέσθην δια της προσευχής τον Κυριον και με κραυγήν μεγάλην εφώναξα προς τον Θεόν. Ο δε Θεός ήκουσε την φωνήν μου από την εις ουρανούς κατοικίαν του και η κραυγή της αγωνίας μου έφθασεν ενώπιόν του, εισήλθεν εις τα ώτα του.
    Ψαλ. 17,8 καὶ ἐσαλεύθη καὶ ἔντρομος ἐγενήθη ἡ γῆ, καὶ τὰ θεμέλια τῶν ὀρέων ἐταράχθησαν καὶ ἐσαλεύθησαν, ὅτι ὠργίσθη αὐτοῖς ὁ Θεός.
    Ψαλ. 17,8 Ηλθεν εις βοήθειάν μου. Εσείσθη και ήρχισε να τρέμη ολόκληρος η γη, τα θεμέλια των ορέων συνεταράχθησαν και εκλονίσθησαν διότι ωργίσθη εναντίον αυτών ο Θεός.
    Ψαλ. 17,9 ἀνέβη καπνὸς ἐν ὀργῇ αὐτοῦ καὶ πῦρ ἀπὸ προσώπου αὐτοῦ καταφλεγήσεται, ἄνθρακες ἀνήφθησαν ἀπ᾿ αὐτοῦ.
    Ψαλ. 17,9 Ως καπνός ηφαιστείου ανέβη υψηλά ο θυμός του, φωτιάν και λάβαν ηφαιστείου ήναψεν η παρουσία του και εις αναμμένα κάρβουνα μετεβλήθησαν όλα τα γύρω από αυτόν.
    Ψαλ. 17,10 καὶ ἔκλινεν οὐρανοὺς καὶ κατέβη, καὶ γνόφος ὑπὸ τοὺς πόδας αὐτοῦ.
    Ψαλ. 17,10 Εχαμήλωσε τους ουρανούς και κατέβη εις την γην. Μαύρον σκοτεινόν νέφος απλώνεται κάτω από τους πόδας του.

  13. ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
    ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ.

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ, ΗΘΟΥΣ, ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ
    ΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΗ
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟΜΑΧΟ
    ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ "ΠΑΙΔΕΙΑ"ΤΟΥ ΟΛΑ
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ
    ΚΑΛΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΟΥΣ
    ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ.Π
    ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ.

  14. ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.
    ΜΟΝΟΝ ΩΦΕΛΕΙΑ ΑΠΟΚΟΜΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ…
    ΚΟΜΠΟΡΡΗΜΟΣΥΝΗ ΠΑΠΑΤΖΗΛΙΚΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΨΕΜΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.
    ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΤΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ.
    ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΛΩΠΟΔΥΤΗΣ.
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΤΥΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΤΟΝ ΛΙΓΔΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΧΑΡΑΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΣΟΥ.

  15. ο κυριος γιαννοπουλος σημερα
    σας εκανε ρεζιλι απο δω και
    στο εξης πρεπει να βρειτε
    το υφος το ηθος τα λογια για
    να του απαντησετε ολα αυτα
    που γραφεται φανερωνουν τη
    δυστυχια σας τη φτωχεια και
    την πνευματικη σας αναπηρια
    οταν βρειτε το επιπεδο που
    εχει ο κυριος γιαννοπουλος
    τη μορφωση τη ευγενια τοτε
    ισως μπορεσετε να ψελλισετε
    κατι και εσεις .. τασουλα

  16. Δυστυχώς η μαλάκια πάει σύννεφο και από τις δύο πλευρές

  17. ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΥΦΤΟ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΟ ΓΥΦΟΓΙΔΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΟ.
    ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ ΓΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ.
    ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ Σ' ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΛΑΡΥΓΓΙΑΖΕΣΑΙ ΗΛΙΘΙΕ.

  18. ποιες ειναι οι δυο πλευρες να τις μαθουμε κι εμεις;

  19. OYST ΡΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ
    ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ.

  20. ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΕΛΘΗ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΟΝ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ…ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ, ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΩΝ…ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ,…ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ …ΑΓΝΩΣΤΟΥ.

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ…ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ…"θεο", ΚΑΘ' ΟΤΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ "θεος", ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ "ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ" ΚΑΙ ΑΝ…ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η "ΕΙΚΟΝΑ" ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η "ΟΜΟΙΩΣΗ".

    ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ "ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ", ΕΣΕΙΣ ΤΟ …ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ κ.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ.

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΕΙΧΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ "θεους", ΗΜΙΘΕΟΥΣ, ΗΡΩΕΣ…, Η ΛΕΞΗ "ΘΕΟΣ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΓΡΗΓΟΡΟΣ" ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΗΜΑ "ΘΕΩ", ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΡΕΧΩ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΙ "ΓΡΗΓΟΡΟΥΝΤΕΣ" ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ…"ΑΓΙΑ" ΒΙΒΛΙΑ ΣΑΣ.

    ΝΑ ΣΑΣ…ΘΥΜΙΣΩ ΛΙΓΟ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ…"θεους" ΤΟΥΣ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ…ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΕ, "ΦΙΛΕ ΖΕΥ"…

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΝ…"ΣΚΟΠΟ" ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ…ΣΠΟΥΔΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ…"ΜΟΡΦΩΣΕΙ" ΚΑΙ…"ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ" ΚΑΤΑ ΤΑ…"ΧΡΗΣΤΑ" ΗΘΗ ΤΟΥ…"ΕΛΛΗΝΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ" ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΕΞΗΣ'

    "ΛΑΟΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ, ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ, ΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ, ΟΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΥΟΙ, ΛΙΘΟΥΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ, ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ θεο…"ΔΙΑ". ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ ΟΙ…ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ…"ΘΕΟ" ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ "ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ" ΑΓΓΛΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ…"GOD". TA ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ….

    ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ "θεοι" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ "ΜΠΟΡΟΥΝ" ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ "ΛΟΓΟΥ" ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΔΕΝ "ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ" ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟ. ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ "ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ" ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ …ΠΕΝΤΕ "ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ", ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ …"ΥΠΟ-ΦΥΣΕΩΣ".

    ΑΡΑ ΤΑ…"ΘΑΥΜΑΤΑ", ΤΑ "ΑΓΙΑ" ΛΕΙΨΑΝΑ, ΤΑ "ΤΙΜΙΑ" ΞΥΛΑ, ΟΙ "ΑΓΙΕΣ" ΖΩΝΕΣ, ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΟΙ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΠΟΥ …"ΠΡΟΣ-ΚΥΝΑΤΕ" ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ.

    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΡΟΒΒΑΤΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 980…π.χ., ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ…ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΚΑΙ…"ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ" ΜΕ ΤΟΝ …ΠΕΡΙΦΗΜΟ "ΟΥΡΟΒΟΡΟ ΟΦΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ…3.000 ΧΡΟΝΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ…ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  21. ΤΑΣΟΥΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.

    ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΧΥΔΑΙΑ ΛΌΓΙΑ ΤΗΝ
    ΝΕΚΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ.

    ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ.

    ΟΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΔΕΝ
    ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ.

    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
    ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ
    ΤΑΥΤΡΟΧΡΟΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ
    ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ
    ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΑΚΟΜΗ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ
    ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΤΗΤΑΣ
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

    ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΑΣ
    ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ : OΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΚΑΤΗΧΗΣΗ, ΧΡΗΣΤΑ
    ΗΘΗ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ
    ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.

    ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΥΤΑ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ
    ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.

    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ
    ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ,
    ΟΠΩΣ ΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΤΟ
    ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΖΩΗ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.

  22. ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ;
    ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΙΟΣ;
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΕΡΝΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΧΑΛΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ.
    ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΟΛΙΣ Ο ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΤΑΞΕ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ 20ΧΙΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΑΣΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΑΠΟ 12ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΗΠΙΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΟΝΕΡΟ ΤΟΥ
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΟ ΛΑΤΡΕΥΕΙ.
    ΟΥΘΕ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ.

  23. για σενα 10:37

    τον κυριο γιαννοπουλο τον διαβαζω
    απο το σκεφτομαστε ελληνικα οποτε
    ειχα χρονο γιατι εργαζομαι ενας φιλος
    μου ειπε οτι γραφει εδω καιετσι μπηκα
    μαλιστα χαρηκα πολυ γιατι νομιζα οτι
    σταματησε μου κανει μεγαλη εντυπωση η
    επιθεση που δεχεται ο κυριος γιαννοπουλος
    αλλα επειδη δεν θελω να μπλεκομαι σε καυγαδες
    γι αυτο δεν απαντω σε μερικους που δεν
    ξερουν που πανε τα τεσσερα επισης χθες με ειπαν
    πατερακη γιατι δεν γνωριζα ορισμενα πραγματα
    μα το μην ξερεις και να ρωτας η να σε
    διορθωνουν ειναι υγεια το να κανεις το ξερολα
    και να μην δεχεραι τιποτα αυτο δειχνει
    οτι κατι δεν παει καλα στο μυαλο κανενας δεν
    γενηθηκε περισπουδαστος ολοι καπου υστερουν
    καιδιορθωνονται ομως εδω μεσα συμβαινει
    η παρανοια αυτοι πουδεν ξερουν τιποτα
    πανε να επιβληθουν στον ανθρωπο κινητη
    βιβλιοθηκη τον αξιοτιμο κυριο γιαννοπουλο
    και να μαςλενε εβραιους γιατι πιστευουμε
    στον ενα μας θεο τον ιησου χριστο αν ειναι
    δυνατον τελος παντων ειπαμε ο καθενας με τα
    δικαιωματα του αλλα αν ξαναβρισουνε
    μητερες γονεις η τη πιστη μου τοτε λυπαμαι
    δεν θα ξαναγραψω καλη κυριακη ..τασουλα

  24. Πες μας, πόσους Έλληνες θυσίασαν στους βωμούς των θεών της ειδωλολατρίας;;
    Οι αρχαίοι Έλληνες συγγραφείς ομιλούν για τις φρικτές ανθρωποθυσίες.

  25. Τα καημένα τα αρκουδάκια του πούτιν τα πουτανάκια τα φιλαράκια του Ερντογάν του ισλαμοφασίστα δικτάτορα …. παθαίνουν κρίσεις πανικού αφού καταλαβαίνουν πλέον ότι το τέλος τους πλησιάζει… Ονειρεύονται εξωτικά οπλικά συστήματα αλλά η αλήθεια είναι ότι μόνο οι παντοδύναμοι Αμερικανοι διαθέτουν την υπέρτατη τεχνολογία για να κατασκευασουν αυτά τα οπλικά συστήματα… Οι μεθυστακες οι Ρώσοι βρίσκονται ακόμα στην εποχή του χαλκού και είναι τόσο αδύναμοι που ακόμα και οι εσκιμωοι μπορούν να τους συντριψουν σε μια πιθανή αναμέτρηση…. Σύντομα όμως το μαρτύριο της μίζερης αλκοολικης ζωής των πουτανιασμενων θα τελειώσει… Η πανίσχυρη Αμερικανικη υπερδύναμη θα εξαυλωσει την αρκουδοχωρα και θα την μετατρέψει στις καινούριες Αμερικανικες πολιτείες.Ζήτω η συμμαχία Ελλάδος Αμερικής Ισραήλ και το υπερόπλο στα τριγωνικά πισινά σας …… God Bless America!

  26. ΜΙΑ ΓΥΦΤΑΡΑΚΗΣ, ΜΙΑ ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ, ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΛΛΑ Η
    ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΔΙΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΤΥΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ
    ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ
    ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΥΦΤΟΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ, ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ
    ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.

  27. Τεκμηριωμενα και με παραθεση των πηγων του γραφει ο κ. Γιαννοπουλος, σε αντιθεση με σας που γραφετε προσωπικες σας αποψεις και παιδαριωδεις αναλυσεις κατα το δοκουν.
    Αλιμονο μας αν επιστρεφαμε στους Θεους κανιβαλους, που αφανισαν την Αρχαια Ελλαδα.
    Η διδασκαλια του Χριστου και το παραδειγμα του, ειναι οτι τελειοτερο εχει υπαρξει επανω στη γη για την αρμονικη συμβιωση των ανθρωπων και δικαιως αποκαλειται και ως ο μεγαλυτερος φιλοσοφος ολων των εποχων.

  28. Ρε ξυπνηστε ούτε ο Χριστός θα μας σώσει ούτε ο Διας έχουμε πιάσει πάτο άλλο κάτω δεν πάει

  29. ΚΟΚΚΑΛΑ ΞΕΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΛΥΚΑΙΟ ΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑ
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΟΝΤΑ
    ΑΝ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΛΑΧΑΝΟ Ο ΔΙΑΣ.
    ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΜΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΦΙΛΕ ΖΕΥ ΠΩΣ ΜΕ ΘΕΛΕΙΣ ΨΗΤΟ ΄Ή ΒΡΑΣΤΟ..
    ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΚΑΠΙΣΤΡΑΝΑ ΤΑ ΓΥΦΤΟΓΙΔΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ…

    Σκελετός άνδρα εφηβικής ηλικίας που βρέθηκε σε ταφή πιθανότατα του 11ου αιώνα π.Χ μέσα στις στάχτες του ιερού και του βωμού του Διός στο Λύκαιο Όρος ανοίγει νέο κεφάλαιο στην αρχαιολογική έρευνα: Γίνονταν ανθρωποθυσίες κατά την αρχαιότητα;

    Ο σκελετός, σε ύπτια θέση και σε άριστη κατάσταση διατήρησης, είχε αποτεθεί εντός στενού ορύγματος που δημιουργήθηκε μέσα στις επιχώσεις από την τέφρα και τα καμένα χώματα. Λείπει μόνο το κρανίο του νεκρού, ενώ σώζεται η κάτω γνάθος σημειώνει η δρ. Άννα Βασιλική Καραπαναγιώτου, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας, και συνανασκαφέας. Η ανθρώπινη ταφή με προσανατολισμό Ανατολή – Δύση εντοπίστηκε το καλοκαίρι του 2016 στο μέσο του βωμού και πλησίον μίας πλατφόρμας λαξευμένης στο φυσικό βράχο.

    Το σημαντικό στοιχείο είναι πως «πρόκειται για την πρώτη φορά που συναντάμε τέτοιο εύρημα», σημειώνουν στο TheTOC πηγές του υπουργείου Πολιτισμού. «Ανθρωποθυσίες υπήρχαν στην παράδοση των Αρκάδων για το Λύκαιο ΄Ορος – σύμφωνα με εκείνους ο Δίας γεννήθηκε εκεί και απέδιδαν στο χώρο μεγάλη σημασία. ΄Οπως αναφέρουν, μάλιστα κάποιοι θρύλοι της αρχαιότητας, όσοι θυσιάζονταν εκεί γίνονται Λύκοι… – αλλά ποτέ δεν υπήρχε κάποιο στοιχείο που να το πιστοποιεί».

    Σύμφωνα με την προκαταρκτική μελέτη ο σκελετός ανήκει σε άτομο – πιθανόν άνδρα – εφηβικής ηλικίας, η δε κεραμική που προέκυψε από την ανασκαφή χρονολογείται κυρίως στο τέλος της μυκηναϊκής εποχής, υποδεικνύοντας ότι η ταφή ανήκει πιθανότατα στον 11ο αιώνα π.Χ., μετά από την κατάρρευση των μυκηναϊκών ανακτορικών κέντρων, στην περίοδο της μετάβασης από την ύστερη εποχή του χαλκού στην πρώιμη εποχή του σιδήρου, σε μία εποχή κατά την οποία ο βωμός ήταν σε λειτουργία.

  30. Ο Διόδοτος βρέθηκε σήμερα στο Λαύριο, μαζί με 3.000 άτομα, στο 40ήμερο μνημόσυνο του γέροντα Νεκταρίου Βιτάλη. (φωτο, βίντεο)
    Ένα σύντομο βιογραφικό και το χρονικό της κοιμήσεώς του, μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα romfea.gr, ΕΔΩ.

    Τραβήξαμε σήμερα τις παρακάτω φωτογραφίες, αλλά δεν μπορούν να αποτυπώσουν πλήρως το μέγεθος της προσέλευσης, γιατί το χωριουδάκι Άγιος Κωνσταντίνος ή Καμάριζα ("οικισμός" κατ'άλλους, πριν την είσοδο στο Λαύριο) είναι πάνω σε βουνό και πιο συγκεκριμένα, είναι σπίτια με μικρά σοκάκια σκαρφαλωμένα στην ομαλή κορυφή όπου βρίσκεται ο ναός "Ιερόν Προσκύνημα Αγίου Νεκταρίου Καμαρίζης Λαυρίου" στο οποίο ήταν εφημέριος για την μισή του ζωή ο Γέροντας. Ο κόσμος ήταν στον ναό, πέριξ του ναού και στα δρομάκια.
    Αποφάσισα να περιγράψω σήμερα εδώ, την προσωπική μου σχέση με τον αξέχαστο αυτό γέροντα.

    Πριν από έξι χρόνια μου έδωσε μια φίλη ένα βιβλίο με την βιογραφία του και πολλές έγχρωμες εικόνες. Το διάβασα, αλλά ήμουν ήδη από πριν αποφασισμένος, βλέποντάς τον στις φωτογραφίες, να πάω και να τον ακούσω από κοντά.

    Η πρώτη από τις τρεις ευκαιρίες που μου δόθηκαν ήταν κάποιους μήνες μετά, στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, στον Πειραιά. Το αδιαχώρητο από κόσμο, όπως σε όλες τις ομιλίες του. Κι όταν μπήκε, με δυο ανθρώπους να τον βαστούν αριστερά δεξιά, ο κόσμος τον υποδέχτηκε με λατρεία. Κάποιες κυρίες προσπάθησαν να ακουμπήσουν με τα δακτυλά τους το ρούχο του. Εικόνα που μου φάνηκε γραφική προς στιγμήν, αλλά απόλυτα δικαιολογημένη μετά από όσα ακολούθησαν. Οι κυρίες αυτές γνώριζαν ενστικτωδώς πως επρόκειτο για έναν Άγιο εν ζωή.

    Ο παπούλης κατευθύνθηκε και κάθησε σε μια καρέκλα μπροστά από την Ωραία Πύλη. Ο λόγος του ήταν απλός, λαϊκός θα μπορούσες να πεις. Μας είπε πως μεγάλωσε στον Πειραιά, έπαιζε μπάλλα ξυπόλητος στις αλάνες, τάβλι, ουζάκια με φίλους και αργότερα η πορεία του προς την πνευματικότητα. Συνεχίζοντας τον λόγο του, έδειχνε όλο και πιο άνετος και στητός στην καρέκλα. Όταν δε μετά από σαράντα λεπτά είχε φτάσει στο σημείο να μιλάει για την Ελλάδα και τους ήρωες της ελληνικής Ιστορίας, νομίζω πως ούτε ο ίδιος είχε συνειδητοποιήσει ότι είχε σηκωθεί από την καρέκλα και τίναζε τα χέρια του ψηλά σαν λιοντάρι, σαν οπλαρχηγός της Επανάστασης του '21. Η ασθένειά του και η αδυναμία αυτή που είδα στην αρχή, και δυο ανθρώπους να τον βαστούν, είχαν εξαφανιστεί!
    "Μα καλά…" ρώτησα κάποιον που φαινόταν ότι έχει ακούσει αρκετές ομιλίες του, "Αυτό πάντα γίνεται μόλις ζεσταθεί ο παπούλης;". "Και δεν έχεις δει τίποτα" μου απαντά.

    Πραγματικά, ο κόσμος γύρω μου, ό,τι προβλήματα κι αν είχε, τα είχε βάλει για λίγο στην άκρη. Η αφοσίωση στον λόγο του τους είχε κάνει ένα με το εσωτερικό του ναού. Η ανάταση διαπερνούσε τον τρούλο. Ξεκαμπούριασε κι ο πιο δυστυχισμένος. Τα πρόσωπα έλαμπαν και ήταν χαμογελαστά. Ο γέροντας εξάλλου χαρακτηριζόταν και για το πηγαίο χιούμορ του.

    Στο τέλος της ομιλίας, όπως και σε όλες του, όλοι μαζί ψάλλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο.

    Και πριν τον αποχαιρετισμό μάς ρώτησε: "Περάσαμε όμορφα σήμερα;" "ΝΑΙ!" φωνάζουμε όλοι με το χαμόγελο μέχρι τ'αυτιά. Και ξεκινάει τότε χτυπώντας παλαμάκια να τραγουδάει και να μας προτρέπει να συνεχίσουμε, το "Επεράσαμε όμορφα-όμορφα-όμορφα".

    Πριν από 38 ημέρες, στις 8 Φεβρουαρίου 2018, Πέμπτη, ήμουν στη δουλειά, και κάνοντας ένα διάλειμμα, ανάβω ένα τσιγάρο, μπαίνω λίγο στο pronews με το σμαρτ να δω καμιά είδηση και…..νά το! Σαν κεραυνός εν αιθρία, η είδηση του θανάτου του. Δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου γι αυτή του την απρόβλεπτη αντίδραση. Άρχισα να κλαίω γοερά, σαν μικρό παιδί που έχασε τον πατέρα του.

    Δεν είχα την δυνατότητα να παρευρεθώ στην κηδεία του,
    σήμερα όμως… ήθελα απεγνωσμένα να τον αποχαιρετήσω.

    https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2018/03/3000-40.html

  31. ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

    ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ
    ΚΑΙ ΠΟΛLΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ
    ΚΡΑΤΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

    ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ
    ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΣΑΣ
    ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙOΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ :

    Στίχοι: Κυριάκος Ντούμος
    Μουσική: Γιώργος Παπαδόπουλος
    1. Μελίνα Ασλανίδου

    Δε σε φοβάμαι κι ας μου λες,
    κρατάω μαχαίρι,
    έχω στα στήθια μου τους στίχους του Σεφέρη,
    έχω του Γκάτσου την Αμοργό,
    έχω τον Κάλβο, τον Σολωμό.
    Δε σε φοβάμαι.

    Δε σε φοβάμαι κι ας μου λες,
    φύγε Μελίνα,
    έχω έναν ήλιο φυλαχτό απ’ τη Βεργίνα,
    έχω τον Όλυμπο, τον Υμμητό,
    το Παλαμίδι, την κύρα της Ρω.
    Δε σε φοβάμαι.

    Δε σε φοβάμαι,
    δε σε φοβάμαι,
    με την Ελλάδα εγώ ξυπνάω
    και κοιμάμαι.

    Δε σε φοβάμαι κι ας μου λες,
    φύγε σου λέω,
    έχω μια θάλασσα αγάπες στο Αιγαίο,
    έχω στην Κτήτη ένα Θεό,
    ένα ακρωτήρι κι ένα σταυρό.
    Δε σε φοβάμαι.

    Δε σε φοβάμαι κι ας μου λες,
    φύγε απ’ τη μέση,
    έχω ένα δέντρο στην Επίδαυρο φυτέψει,
    έχω μια ορχήστρα κι ένα βωμό,
    έχω το λόγο μου τον τραγικο.
    Δε σε φοβάμαι.

    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ 17 Μαρτίου 2018 – 10:37 μ.μ.
    ΤΑΣΟΥΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.

    ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΧΥΔΑΙΑ ΛΌΓΙΑ ΤΗΝ
    ΝΕΚΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ.

    ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ.

    ΟΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΔΕΝ
    ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ.

    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
    ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ
    ΤΑΥΤΡΟΧΡΟΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ
    ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ
    ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΑΚΟΜΗ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ
    ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΤΗΤΑΣ
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

    ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΑΣ
    ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ : OΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΚΑΤΗΧΗΣΗ, ΧΡΗΣΤΑ
    ΗΘΗ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ
    ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.

    ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΥΤΑ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ
    ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.

    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ
    ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ,
    ΟΠΩΣ ΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΤΟ
    ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΖΩΗ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.

  32. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ…
    ΑΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΩΝ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.
    ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ.
    Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΗΜΙΘΕΟ..
    Ο ΓΥΦΤΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΞΕΝΤΕΡΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΚΕΦΑΛΙΩΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΤΖΕΣ ΤΟΥ.
    ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΑ (ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΞΥΛΑ) ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΠΗΔΙΩΝΤΑΣ ΜΕΣΩ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΚΑΙ ΔΕΣΙΜΟ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΥΦΤΟΓΙΔΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

  33. ΕΥΤΑΞΙΑ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ ΦΙΛΕ ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΕ Η ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΑΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΥΤΑΞΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ; ΚΑΝΤΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ
    ΣΑΝ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΓΝΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΜΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ

  34. Δεν υπαρχει σωτηρια φιλε!Ο ταλιμπανισμος και η θρησκοληψια εχουν χτυπησει κοκκινο!!!

  35. Γράφει ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος:
    «Κι αν ακόμη φονεύση κάποιος κατά το θέλημα του Θεού, ο φόνος αυτός είναι από κάθε φιλανθρωπία καλύτερος, ενώ αν κάποιος από λύπη δείξει ευσπλαχνία και φιλανθρωπία, παρά το θέλημα του Θεού, θα μπορούσε η φειδώ αυτή να αποβή πιο μιαρή από οιοδήποτε φόνο»(!!!).

    Κατά Ιουδαίων, Λόγος Δ΄σελ. 195, Adversus Judaeos 48.873.18 επόμ.).

  36. αρπακτικα, αθεοι κουμμουνιστες και φιλελεδες μας κυβερνανε σαραντα χρονια, η θρησκοληψια της κυρα Μαριας μας κατεστρεψε…

  37. ΦΙΛΤΑΤΕ 12.26 π.μ.ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ,

    ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑ ΤΟ "ΘΕΙΟΝ", …ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ , ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΑΝ "ΞΕΝΑ" ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΟΥ.

    Ο ΛΟΓΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΥΡΙΑ ΗΤΑΝ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΟΣ "θεου", ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ…"θεους" ΕΥΡΙΣΚΑ ΜΙΣΟΣ, ΚΑΚΙΑ, ΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ …"ΦΟΒΟ".

    ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ ΤΟΝ…"θεο"? ΕΦ' ΟΣΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑ ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ, ΑΡΑ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΘΕΟΣ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ".

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ "θεος"? ΜΠΟΡΕΙΣ.
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ? ΜΠΟΡΕΙΣ. ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ? ΟΧΙ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ.
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ? ΜΠΟΡΕΙΣ. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ? ΟΧΙ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙΣ.
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ? ΜΠΟΡΕΙΣ. ΝΑ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ? ΟΧΙ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ.
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ? ΝΑΙ. ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ? ΝΑΙ. ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ…

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο…"ΘΕΟΣ" ΦΙΛΤΑΤΕ 12.26 π.μ.

    ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΑ, ΠΟΙΟΝ "θεο" ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ?

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΠΡΟΣ…ΧΑΡΙΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ…"θεων", ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ…ΕΥΛΟΓΙΑΝ ΤΩΝ "ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ"? ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ "ΙΕΡΑΤΕΙΟ", ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ…"ΑΠΙΣΤΟΙ", ΑΡΑ ΠΡΟΣ …ΕΞΟΝΤΩΣΗ.

    ΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ…"ΚΑΛΟ θεο" ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ, ΕΦ' ΟΣΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Δ Ο Λ Ο Φ Ο Ν Ο Ι.

    ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ, ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΗΝ "ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ". ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΥΠΟΦΥΣΗΣ", ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ.

    ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΙΑ "ΑΙΣΘΗΣΗ" Η' ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΑ ΑΝΟΗΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ…ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΩΝ ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΕΤΟΙΩΝ ΦΑΙΔΡΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ, ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ "ΙΛΙΑΔΑ", ΤΗΝ "ΟΔΥΣΣΕΙΑ", ΤΑ "ΟΡΦΙΚΑ" ΚΑΙ ΑΝ …ΔΙΑΒΑΣΑΝ, ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΣΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.

    ΠΑΡ' ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ…"ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΗ", ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ…ΓΝΩΡΙΣΕΙ, ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ "ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΘΑ …ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ"…

    ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ "ΕΓΚΥΟ" ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ "ΕΝ-ΔΙΑ-ΦΕΡΟΥΣΑ", ΔΗΛΑΔΗ, ΦΕΡΝΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝ…"ΔΙΑ", ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝ "ΘΕΟ". ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ "ΘΕΟΣ", ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΦΘΟΝΟ… ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ 6 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ …ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η"ΕΚΚΛΗΣΙΑ", Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ, Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, Ο…ΠΡΥΤΑΝΙΣ, Ο ..ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΗΣ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, Ο …ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ…."Κ Τ Η Ν Ο Σ".

    ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΦΙΛΤΑΤΕ 12.26 π.μ., ΣΟΥ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο…"θεος", ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ο…"ΤΕΝΕΚΕΣ". ΕΛΠΙΖΩ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ…ΔΕΥΤΕΡΟ.

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.