Το ξέσπασμα της μητέρας του λοχία μπροστά στον Κουβέλη: Αν ήταν το δικό σας παιδί, τι θα κάνατε; - ΒΙΝΤΕΟ

Με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, συναντήθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, παρουσία του Αρχηγού του ΓΕΣ.Ο κ. Κουβέλης τόνισε 'ότι η ελληνική κυβέρνηση κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να επιστρέψουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στη χώρα.

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είναι συστηματική και επίπονη η προσπάθεια που καταβάλλουμε. Αντιλαμβάνομαι ότι είστε γονείς και πονάτε αλλά να είστε βέβαιοι πως ό,τι είναι δυνατόν το κάνουμε. Και να είστε βέβαιοι ότι το κάνουμε και επίπονα και συστηματικά. Οι προσπάθειες συνεχίζονται και αναμένουμε να είναι γρήγορη η επιστροφή στην πατρίδα» είπε ο κ. Κουβέλης.

Μόλις ολοκλήρωσε τη φράση του, παρενέβη η μητέρα του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη . «Αν ήταν το δικό σας παιδί κύριε υπουργέ τι θα κάνατε; Τι περισσότερες προσπάθειες θα κάνατε;» είπε, η Σοφία Κούκλατζη απευθυνόμενη στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Στο πλάνο διακρίνεται το χέρι ενός ενστόλου να προσπαθεί να την ηρεμήσει, με εκείνη να ακούγεται να λέει: «Δεν μπορώ άλλο..».

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΜΑΝΑ; OTI ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΙΟΣ ΓΝΟΡΙΖΗ ΤΟΥΣ ΓΟΝΟΙΣ ΤΟΝ ΑΠΑΧΘΕΝΤΩΝ ΕΛΛΙΝΩΝ ΤΟΝ Ε.Δ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΤΕ ΠΟΣ Ο ΕΒΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΤΟΥΣ ΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΑΣΧΟΛΙΘΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΟΝΤΟΥΣ. ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΙΔΟΥΝ ΠΟΤΕ!!! ΜΟΝΟΜ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΡΚΙΑ / ΕΛΛΑΣ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΚΟΜΑ Ι ΤΟΥΡΚΙΑ ΖΗΤΗΣΗ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΦΤΟΜΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΡΙΣΣΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΙΝΕΣ. ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΗΠΕΥΘΗΝΑ ΟΣ ΜΕΝΤΙΟΥΜ! ΕΝΗΜΕΡΟΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]