ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΖΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ

Οι Βουλευτές της ΝΔ που σέβονται (ακόμη) τον εαυτό τους, πρέπει να πάρουν θέση. Η σιωπή πλέον είναι συνενοχή στον κανιβαλισμό της μικρομεσαίας τάξης των ΤΑΞΙ που τα χρόνια του Μνημονίου με μπροστάρη τον Ραγκούση, είδαν το άγριο πρόσωπο των πολυεθνικών να επιχειρεί να σπιλώσει και να λεηλατήσει τον ιδρώτα και περιουσία τους.

Η «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ TAXIBEAT ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ Η ΜΑΡΕΒΑ

Οι αποκαλύψεις τη κυριακάτικης εφημερίδας «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ», «για τη διασύνδεση της συζύγου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τις δραστηριότητες μιας ιδιωτικής επιχείρησης (σ.σ. TaxiBeat) δημιουργούν μείζον ηθικό ζήτημα για τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη», γράφει η εφημερίδα στο εκδοτικό της σημείωμα και εξηγεί:

«Διότι δεν πρόκειται για απλή επιχειρηματική δραστηριότητα, αλλά αφορά σε μια εταιρεία η οποία εξ επαγγέλματος επιδίδεται στο άθλημα της φοροαποφυγής, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο υπουργός Υποδομών κ. Χρήστος Σπίρτζης».

«Και όλως τυχαίως με αυτή την εταιρεία συνδέεται η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη», τονίζει η «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ».

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας, που υπογράφουν οι δημοσιογράφοι Κατερίνα Ακριβοπούλου και Δημήτρης Καψώχας, «δύο funds της εταιρείας Endeavor, με την οποία συνδέεται στην Ελλάδα η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, έχουν χρηματοδοτήσει την εταιρεία ταξί».

Από το ρεπορτάζ φέρεται ότι «δύο funds της Endeavor, με την οποία συνδέεται στην Ελλάδα η Μαρέβα Μητσοτάκη, χρηματοδότησαν την Blueground Holdings, της οποίας μέτοχος είναι η συμφερόντων Αποστολάκη ADSI, η οποία ήταν μεγαλομέτοχος της Taxibeat».

Η εφημερίδα υπενθυμίζει ότι στις 29 Σεπτεμβρίου 2017, στη Βουλή των Ελλήνων, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να κάνει μια κίνηση αρκετά ασυνήθιστη για αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Με μορφή τηλεοπτικού διαγγέλματος υπερασπίστηκε δημόσια την εταιρεία Taxibeat, ενδύοντας την υπεράσπιση με το αναγκαίο ιδεολογικοπολιτικό πλαίσιο».

Και βέβαια εδώ θα θυμίσουμε τη στάση εν γένει όλης της αντιπολίτευσης και κυρίως της αξιωματικής που έριξε τον μικρομεσαίο κλάδο των ταξί και των οικογενειών τους στα σκυλιά του νεοφιλελευθερισμού. Το αίτιο αυτής της στάσης ίσως εξηγείται τελικά από τα ειδικά οικονομικά συμφέροντα που κρύβονται και φέρουν στελέχη της αντιπολίτευσης να έχουν συνεταιρική σχέση με φορείς των «κίτρινων» διαμεσολαβητών.

Να θυμίσουμε τις αγωγές και εξώδικα των εταιριών που «θέλουν» μερίδιο της πίτας της αυτοκίνησης των Ελλήνων επαγγελματιών, προς τον Πρόεδρο του κλάδου Θύμιο Λυμπερόπουλο…

Η προχτεσινή διαμαρτυρία των επαγγελματιών της αυτοκίνησης απέναντι σε αυτούς που κλέβουν την εργασία τους και που έμεινε αναπάντητη από τη ΝΔ είναι ενδεικτικό σύμπτωμα της σήψης στην οποία έχει περιέλθει το κόμμα του Εθνάρχη. Ξένα στοιχεία με το ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό, έχουν παρεισφρήσει στη ΝΔ, εξυπηρετώντας συμφέροντα και καμία ιδεολογικοπολιτική πλατφόρμα φυσικά.

Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει χάσει όλους του επαγγελματικούς και κοινωνικούς κλάδους!

Ας δούμε τον αγώνα του Κώστα Κυρανάκη εκπροσώπου της ΝΔ για τα ξένα συμφέροντα και ειδικά για την UBER-TAXI:

Τα συμπεράσματα στον κάθε γνήσιο Νεοδημοκράτη…

ΦΩΣ!

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

loading...

4 thoughts on “ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΖΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ

  1. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΞΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΞΕΦΡΑΖΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΙΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ.Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ [ΔΕΞΙΟΙ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΠΑΣΟΚΟΙ Κ.Α]ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

  2. Ρε άι σιχτίρ με τις μαλακίες του καθενός πολιτικού ηθικολόγου , ο τάδε έτσι , η δύνα έτσι και πάει λέγοντας , το θέμα είναι , αυτός ο τάδε ή η τάδε ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ αν ναι στο σκαμνί , αν όχι αφήστε την ανθρωποφαγία , δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο της ηλιθιότητας ορισμένων ανεγκέφαλων, οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν το δικαίωμα να δημιουργήσουν νόμιμες επιχειρήσεις δηλαδή τι πρέπει να γίνουν κρατικοδίαιτοι προκειμένου να εξασφαλίσουν τα προς το ζην , βρε κομματικοί μισθοφόροι ξέρω την δουλεία σας κάνετε αλλά βρείτε κάτι σοβαρό το οποίο να δικαιολογεί τους διορισμού σας βρε χορτοφάγοι ……..

  3. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΣ ? ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΦΟΥΚΣΡΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ Ή ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ.ΟΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΣΟΦΙΣΜΑ ^Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ^ ΜΕ ΤΙΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ .ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΘΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑΞΙΚΟ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ( ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ ΕΝ ΟΨΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΣΟΝΟΥΠΩ )

  4. pio koma tou ethnarhi vre.exetias tou ethnarhi ymaste simera ypodouli stin dysi stin eok kai se ola auta ta skeuasmata.apo to 40 me koryphosi tin dekaetia tou 50 zoume auto to paramythi anikoumen eis tin dysi.kai den vrethike enas na pei to giati kai oti den anikoume pouthena para ston eauto mas.

Comments are closed.