Απίστευτες δηλώσεις Πάγκαλου για ελληνικό χωριό: Τους είχαν φέρει οι Τούρκοι σαν σκλάβους από την Αίγυπτο!

Θύελλα αντιδράσεων έχουν ξεσηκώσει οι δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου για την Ηράκλεια Σερρών και τους κατοίκους της περιοχής. Μιλώντας σε ραδιοσταθμό αναφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Ηράκλειας Σερρών, σημειώνοντας μεταξύ άλλων:

«Διαμαρτυρήθηκε ο πληθυσμός της περιοχής και επιτέθηκε για να κάψει το Κέντρο Υγείας. Το πρόβλημα είναι απλό και είναι ευθύνη του ΠΑΣΟΚ. Δεν έπρεπε στην Ηράκλεια Σερρών να υπάρχει Κέντρο Υγείας».

Όμως ο πρώην υπουργός δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε, λέγοντας στον δημοσιογράφο: «Έχετε πάει στην Ηράκλεια Σερρών; Ε, περάστε μια φορά να δείτε. Είναι ένα χωριό με δέκα σπίτια και επιπλέον τους κατοίκους τους είχαν φέρει οι Τούρκοι ως δούλους από την Αίγυπτο».

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλια-Τσαρουχά, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση.

«Δύναται ο κύριος Πάγκαλος να ομιλεί για τις ανάγκες της ελληνικής περιφέρειας και ειδικότερα της ακριτικής Ηράκλειας Σερρών;

Ο ίδιος άνθρωπος που ως πρώην υπουργός Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ παρέδωσε μαθήματα «αγάπης και πίστης στην Πατρίδα», παρακαλώντας να φυσήξει αέρας για να πάρει τη σημαία από τα Ίμια;

Που μέχρι εσχάτως δήλωνε ότι υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο;

Που πρόσβαλε βαθύτατα τον ελληνικό λαό εκστομίζοντας με απίστευτο θράσος το αμίμητο «Μαζί τα φάγαμε»; Αρκετά με τον ανιστόρητο, κυνικό, αναιδή, προσβλητικό υβριστή του λαού. «Κρείττον του λαλείν το σιγάν», κύριε Πάγκαλε» αναφέρει.

Καυστική ήταν και η δήλωση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στον νομό Σερρών, Μιχάλη Τζελέπη. «Με αφορμή τις δημόσιες δηλώσεις του κ. Πάγκαλου στην πρωινή, ραδιοφωνική εκπομπή στα “Παραπολιτικά” συμπεραίνουμε ότι το “άτιμο το γήρας” τον έχει επηρεάσει τόσο πολύ και έχει απολέσει παντελώς την μνήμη του!

Καλό θα είναι, λοιπόν, ο κ. Πάγκαλος να φύγει λιγάκι από τα σαλόνια της Αθήνας και προτού εκφράσει την άποψη του, να “φρεσκάρει” λιγάκι τις γεωγραφικές του γνώσεις, να πραγματοποιήσει μία επίσκεψη στην Ηράκλεια Σερρών και να δει από κοντά τους 4.400 (σύμφωνα με την τελευταία απογραφή) Έλληνες συντοπίτες μου, Σερραϊκής καταγωγής. Μετά μπορεί να διατυπώσει οποιαδήποτε άποψη περί του “Κέντρου Υγείας” που εξυπηρετεί 22.000 κατοίκους του Δήμου Ηράκλειας!!!

Φαίνεται μάλλον ότι αρέσκεται να προκαλεί με άστοχες, ανιστόρητες, αγεωγράφητες δηλώσεις για να κερδίζει τις εντυπώσεις μήπως και η “Νέα παράταξη” που υπηρετεί τώρα, η ΝΔ, του δώσει μία “καρέκλα εξουσίας” », τονίζει ο κ. Τζελέπης.

loading...

17 thoughts on “Απίστευτες δηλώσεις Πάγκαλου για ελληνικό χωριό: Τους είχαν φέρει οι Τούρκοι σαν σκλάβους από την Αίγυπτο!

  1. αυτα αν μπορει να τα πει σε μια πλατεια των σερων χωρις αστυνομια και ιδιωτικη φυλαξη ,ετσι μονος του στο καφενειο τοτε θα πω μαγκας ο παπαγκαλος. τωρα με ενα στρατο γυρο του οτι θελει λεει, αλλα καλα θα κανει να βουταει τη γλωσσα του στο μυαλο και να μιλα οχι στα σκ@………………………α.

  2. Εσυ κ. Κοσμίδη πρόλαβες και ερεύνησες
    και διαπίστωσες ότι είναι αναληθές αυτό που δήλωσε ο Πάγκαλος.
    Γι αυτό και διαμαρτύρεσαι.
    Ποιά είναι λοιπόν η αλήθεια;
    Εσύ είσαι απόγονος του Μ. Αλεξάνδρου, του Πλάτωνος;
    Κύριε "Paul".

  3. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΑΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ''ΜΑΥΡΟΙ'' ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΠΟ ΑΙΓΥΠΤΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΛΠ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΟΤΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ ΚΛΠ. ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΙΧΤΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.

  4. Ειστε ανθελληνες που βγαζετε τον βοθρο σας και ασχολειστε με τους κατοικους της Ηρακλειας.Υποστηριζετε εναν ηλιθιο βοθροπαγκαλο που το μονο που εκανε στην ζωη του να ροκανιζει την δημοσια περιουσια χωρις να προσφερει τιποτα.Μια κουραδα σκατα ειναι που επιπλεει στον υπονομο.Ανθελληνες και ξενοκινητοι του κερατα.Αντε στο διαολο ολοι σας.Μπασταρδοι.

  5. ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ 9,11.
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.
    ΘΑΥΜΑΖΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΟΞΥΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ
    ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ.
    ΧΑΙΡΕΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ,
    ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,
    ΕΧΕΙ ΣΥΖΥΓΟ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΟΥ.

    ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 9,11 ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ;
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΕΙΣ.

  6. Στο Άβατο των μαύρων Ελλήνων της Θράκης | Άρθρα | Ελευθεροτυπία.

    Μην μαλωνετε και βριζεστε πρωι πρωι.
    οποιος θελει ας χτυπησει στον γουγκλη το παραπανω και θα βρει ολες τις πληροφοριες.

    Εχει απογονουσ σκλαβων και απο σουδαν και απο κενυα ακομα οχι μονο στην θρακη και τα περιξ χωρια αλλα και στην κρητη ακομα.

  7. Εσυ 9,46π.μ.ποια ειναι η καταγωγη σου?

  8. Μια σφαίρα στο κεφάλι στο ανθελληνικό σκουλικι να τελειώνουμε

  9. ΕΛΒΕΤΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΡΩΤΑΣ?

  10. 10.24π.μ.τοτε ψαξε την φαρα σου στις αφρικομογγολικες ριζες.

  11. ΔΙΚΗΟ ΕΧΕΙΣ. ΕΨΑΞΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΑ ΣΑΝ ΤΙΓΡΟΨΑΡΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΔΡΟΜΟ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΚΑΤΟΜΟΥΝΟΒΓΑΛΜΑ.
    ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΟ.

  12. Αλητη,δεν σε βριζω αλλα τι να περιμενω απο ενα αγραμματο σκουπιδι.

  13. EAN ISASTAN ELLINES THA KSERATE TIN ISTORIA TIS ELLADOS KE TIS ORTHODOKSIAS!!!!! MA ISASTE I PLIOPSIFIA FANATISMENI ORTHODOKSI TOSO POY SKOTONETE ANTHROPO!!! KI AFTO DIOTI ISTE AGRAMMATI -AMORFOTI- NE! TA OSA IPE O CHAZAROMAFIOZOS TOY ROTHSCHILD INE ALITHIA!!!! OPOS KE POLI APO ESAS DEN ISASTE KATHAROEMI E L L I N E S !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  14. ENΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ ΕΤΣΙ? ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΨΩΛΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΨΑΞΩ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΣ ΑΦΡΙΚΟΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΜΟΥ ΡΙΖΕΣ?
    ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ 2 ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΕΣΕΝΑ. ΕΣΥ ΤΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΑΦΡΙΚΟΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΜΟΥ ΡΙΖΕΣ? ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

  15. ΗΡΘΕΣ ΠΑΛΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΑΛΒΑΝΕ ΚΟΠΡΙΤΗ? ΟΥΥΥΣΤ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΞΑΚΟΝΤΙΣΕ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ

  16. ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΜΟΥΧΤΑΡ 6.50 ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΤΡΑΒΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟΝ ΞΑΝΑΧΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΚΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥΣΤΑΡΚΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΦΓΑΝΟΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ.

Comments are closed.