ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΜΕΡΟΣ Β

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ.
Οι εβραιοι δωδεκαθειστες ειναι ενθερμοι υποστηρικτες του αυτοκρατορα Κωνσταντινου ε. 

Αυτο δεν ειναι τυχαιο καθως την εικονομαχια την δημιουργησαν εβραιοι. 

Οπως βλεπουμε για μια ακομη φορα το αιμα νερο δεν γινεται*.

Ειναι γνωστο οτι ο πρωταιτιος της εικονομαχιας ειναι ο εβραιος απο την Τιβεριαδα με το ονομα Σαραντάπηχος, μαζι με τον αυτοκρατορα Λέων γ τον Ισαυρο.


ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ε.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΜΕΡΟΣ Α
Ενα απο τα πιο χαρακτηριστικα παραδειγματα Ελληνων ηγετων ο οποιος ειχε δυο πλευρες μια παρα πολυ καλη και μια παρα πολυ κακη και απαραδεκτη ηταν και ο Κωνσταντινος ο ε. 



Ο Κωνσταντινος ο πέμπτος, είναι ο πρωτος Ελληνας Βασιλιας, ο οποιος κερδισε κατά κρατος του Βουλγαρους, εστω και προσωρινα, καθως δεν τους κατεστρεψε ολοσχερος, όπως ο Ιερος Βασιλειος ο β .




Ο μεγας εικονομαχος αυτοκρατορας υπερασπιστηκε την Ελλαδα απο τους εξωτερικους εχθρους με μεγαλη ικανοτητα και αγαπη για την πατριδα.


Ο Έλληνας βασιλιάς Κωνσταντίνος ο πέμπτος, ήταν τόσο χαρισματικός στρατιωτικός ώστε ο Ελληνικός αυτοκρατορικός στρατός του είχε υπερβολική αγάπη, λατρεύοντας τον σαν ημίθεο.

Ο Κωνσταντίνος ο πέμπτος είναι ο εκτός κορυφαίος αυτοκράτορας της Ελληνικής αυτοκρατοριας, μετα τον ΙΕΡΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΝ Β’, τον Ηράκλειο, τον Νικηφόρο β, Ιωαννη Α Τζιμισκη, Μανουηλ Α Κομνηνο.


Ήταν συνειδητός εικονομάχος, γιατί η προσωπικότητα του είχε διαμορφωθεί σε αυστηρά εικονομαχικό περιβάλλον και η εικονομαχία (που άρχισε περί το 726 και τελείωσε το 843), αποτελούσε γι’ αυτόν προσωπική θρησκευτική πεποίθηση. 







Έπί της βασιλειας του η ένταση της διαμάχης εικονομάχων και εικονολατρών κορυφώθηκε.



Παρά λοιπόν, τον υπέρμετρο φανατισμό του Κωνσταντίνου του Ε’, στην εμφύλια θρησκευτική διαμάχη της εικονομαχίας, όπου υπήρξε άδικος και βίαιος, εντούτοις στάθηκε ικανότατος Στρατηγός Βασιλιάς για την Ελληνική αυτοκρατορία.



Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος ο πέμπτος έπεσε στην παγίδα του θρησκευτικού εμφυλίου που έστησε το κομμάτι του Εβραϊκού λαού που υπηρετεί τον Εωσφόρο, ομως κατάφερε να υπερασπιστεί την Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο από τους εξωτερικούς εχθρούς, απαλλάσσοντας την Ελλάδα προσωρινά από τους αιώνιους διώκτες.


Το ίδιο έκαναν όλοι οι Έλληνες αυτοκράτορες, καθώς οι εχθροί ήταν αμέτρητοι και μας πολεμούσαν αδιάκοπα.






Μερικοί από τους θανάσιμους εχθρούς του μεσαίωνα ήταν οι Γότθοι (Γερμανοί), Περσες, Αραβες, Τουρκοι, Βούλγαροι, Κουμανοι, Πετσενεγοι, Χαζαροι, Ογουζοι, Αβαροι, Νορμανδοι, Λογγοβαρδοι, Φραγγοι, Ιταλοι, Ρωσοι και πολλοί άλλοι. 




Όλοι αυτοί είχαν κάτι κοινό μεταξύ τους καθώς είχαν και έχουν για θεό τον μεγάλο αρχιτέκτονα του σύμπαντος.



Οι σημαντικοί εχθροί εκείνη την εποχή ήταν οι Βούλγαροι με τους Άραβες.








Μεγάλα ηταν τα μαρτύρια των Ελλήνων από τους Βουλγάρους που έσφαζαν, βίαζαν, έκαιγαν, έπαιρναν Έλληνιδες για σκλάβες κ.λπ., για αυτο κατα την εποχή του Μιχαηλ του Α ραγκαβε όπου είχε πλέον αποκατασταθεί προσωρινά η λατρεία των εικόνων της ορθοδοξίας, με πρωτοβουλια της μεγαλης Ελληνιδας αυτοκρατειρας Ειρηνης συνεβη το εξης απιθανο.









Οι απελπισμένοι Έλληνες κάτοικοι της Κωνσταντινουπόλεως, που στην πλειοψηφία τους ήταν εικονολάτρες, πήγαιναν στον τάφο του εικονομάχου Κωνσταντίνου του πέμπτου, παρακαλώντας με προσευχές, λιτανείες, λειτουργίες να αναστηθεί, για να κυνηγήσει εκ νέου τους Βούλγαρους και να τους γλυτώσει από τα αβάσταχτα μαρτύρια που τους είχαν βρει από τον βάρβαρο τουρκικό αυτό λαό.






Όλα αυτά μέχρι να έρθει ο Ιερός ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο Β’ ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΣ, και να απαλλάξει ορίστηκα το Έθνος από τους Βούλγαρους.








Όταν ακόμη ήταν συναυτοκρατορας ο Κωνσταντίνος είχε ήδη συμμετοχή στην μεγάλη νίκη εναντίων των Αράβων το 740 μ.Χ. στο Ακροινον, καθώς ο θρησκευτικός Ελληνικός Εμφύλιος έδωσε το δικαίωμα στους Άραβες να αλωνίζουν ανενόχλητοι στην Μικρά Ασία, εξασκώντας κάθε χρόνο το λατρεμένο τους σπορ ως γνήσιοι οπαδοί του διαβόλου.



Γι’ αυτό έσφαζαν, έκαιγαν, έκλεβαν, βίαζαν αθώους Έλληνες υπηκόους της Αυτοκρατορίας και έπαιρναν Ελληνίδες για σκλάβες για να ασκήσουν τα ”ιερά” Εωσφορικά τους καθήκοντα σοδομισμοί, μαγαρισμός του γυναικείου σώματος κ.λπ. 

Όλα αυτά είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε εωσφορικής λατρείας τελετής από την πρώτη ημέρα που λατρεύτηκε ο διάβολος στον πλανήτη γη.





Για αυτό ο αυτοκράτορας Λέοντας ο τρίτος εγκατέλειψε για λίγο τον αιματηρό Ελληνικό Εμφύλιο σπαραγμό για το καλό της Ελλάδος, για να επιβιώσει το έθνος.


Ο Λεων πηρέ τον γιο του-συναυτοκρατορα 

Κωνσταντίνο τον πέμπτο μαζί με τον Ελληνικό στρατό για να πάνε να αντιμετωπίσουν τους σατανιστες Άραβες που είχαν εισβάλει για πολλοστή φορά, παραβιάζοντας τα σύνορα του Ελληνικού(ρωμαϊκού) κράτους, σπέρνοντας την καταστροφή του θεού τους, του κατεξοχήν θεού της καταστροφής ,του μίσους, της αδικίας ,τις βίας ,τις αταξίας ,τις σεξουαλικής διαφθοράς, του μεγάλου αρχιτέκτονα του συμπαντος.

Οι Άραβες που είχαν χωριστεί σε τρία μέρη κατά την επιδρομή τους για να σφάξουν, να κάψουν, να κλέψουν, να βιάσουν όσο το δυνατόν περισσοτέρους Έλληνες, αλλά και για να πάρουν σκλάβες Ελληνιδες.


Όλα αυτά στο όνομα του καλού θεού τους Αλλάχ και του προφήτη τους Μωάμεθ που “έβλεπε” στον ύπνο του τον Αρχάγγελο Γαβριήλ ο οποίος τον “διέταζε” να κάνει νέα θρησκεία μίσους, σφαγών, βιασμών, εμπρησμών και κλοπών. Μόλις ακούσαν την άφιξη του Ελληνικού αυτοκρατορικού στρατού ενωθήκαν για να αντιμετωπίσουν τους Έλληνες.


Κατά την άγρια μάχη που ακολούθησε, οι Άραβες συνετριβησαν και οι αρχηγοί του αραβικού ιππικού Μελιχ και Βαταλ έπεσαν μαζί με το άνθος της αραβικής δυναμεως. Μονον 6000 Άραβες από τους είκοσι χιλιάδες του αραβικού ιππικού γλύτωσαν, ενώ το αραβικό πεζικό είχε φύγει έντρομο από το πεδίο της μάχης για να γλυτώσει.



Όπως είδατε οι Έλληνες βασιλιάδες είχαν πάθος και αγάπη για την Ελλάδα. 

Όπως και οι Έλληνες στρατηγοί, πολεμούσαν στην πρώτη γραμμή με το σπαθί στο χέρι βάζοντας αμέτρητες φορές σε κίνδυνο την ζωή τους για την ιερή Ελλάδα.









Εάν δεν πολεμούσες στην πρώτη γραμμή της μάχης με το σπαθί στο χέρι, είτε να επιτίθεσαι μονός σου εναντίον χιλιάδων εχθρών, δεν σε αναγνώριζε ο Ελληνικός αυτοκρατορικός στρατός μαζί με τον λαό για βασιλιά ή για στρατηγό.



ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΑ ΕΠΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ Α.


Το 762μ.χ. έχουμε την πρώτη εκτέλεση Έλληνα πολίτη γιατί λάτρευε εικόνες των Αγίων και του Χριστού.



Το 765 η μεμονωμένη βία γενικεύτηκε, μια χωρίς προηγούμενο βία του Κωνσταντίνου του πέμπτου ενάντια των Ελλήνων εικονολατρών και όχι μόνον.


Θανατώνεται ο Ηγούμενος της Μονής Αυξεντίου Στέφανος και τον Αύγουστο του επομένου έτους, καλόγεροι υποχρεωθήκαν να περάσουν μέσα στον ιππόδρομο και τέσσερεις μέρες αργότερα, 19 στρατιωτικοί και πολιτικοί αξιωματούχοι οι οποίοι ταπεινωθήκαν δημόσια και εν συνεχεία κάποιοι εκτελεστήκαν, κάποιοι άλλοι τυφλώθηκαν και εξορίστηκαν.


Ο χρονογράφος Θεοφάνης καταγγελει ότι ο βασιλιάς μετέτρεψε τον ναό της Αγίας Ευφημίας σε στάβλο για τα ζώα και πολλά αλλά μοναστήρια σε στρατώνες η πανδοχεια.

Πρωτοπαλικαρο στις διώξεις των χριστιανών που λάτρευαν της εικόνες ο στρατηγός του θέματος των θρακησιων Μιχαηλ Λαχανοδρακων.








Ο Μιχαηλ ο οποίος οργίασε κυριολεκτικά, βάζοντας καλογέρους να παντρεύονται με το ζόρι καλογριες, εκαιγε τα γένια των μοναχων, εκποιούσε της περιουσίες των μοναστηριων, εκαιγε χειρόγραφα των μoναστηριων.


Ο Μιχαηλ Λαχανοδρακων δεν σταμάτησε εκεί ανάγκασε χιλιάδες μοναχούς να φύγουν από την Ελλάδα και να πάνε στην Ιταλία με την απειλή η να σταματήσουν να είναι καλόγεροι και να παντρευτούν η να τυφλωθούν και να εξορισθούν.



Σε ότι αφορά τους εξωτερικούς εχθρούς της αυτοκρατορίας, η μεταφορά του κέντρου των Αράβων από την Δαμάσκο στην Βαγδάτη αποτελεί ένα στρατηγικό λάθος των Αράβων οι οποίοι είχαν στρέψει την προσοχή τους στην ανατολή.



Eνδεικτικο μεταξυ αλλων ειναι οτι ο Κωνσταντνος τον εικονολατρη πατριαρχη Αναστασιο, ο οποιος ειχε παρει το μερος του εικονολατρη επαναστατη Αρταβασδου,τον
υποχρεωσε μετα την καταστολη της εξεγερσεως να παρελασει στον ιπποδρομο της βασιλευουσας επανω σε εναν γαιδαρο στον οποιο καθοταν αναποδα.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.


Ο Βασιλιας Κωνσταντινος ναι μεν εκανε στο εσωτερικο ολες αυτες τις αισχρες και απαραδεκτες ενεργειες, εντουτοις αυτο δεν τον εμποδισε να υπερασπιστει την Ελλαδα με αψογο τροπο απο τους εξωτερικους εχθρους. 

Μονον η σημερινη προδοτες απο την στημενη μεταπολιτευση και μετα εχουν μια πλευρα και αυτη ειναι η αρνητικη-προδοτικη.



Ο Έλληνας Βασιλιάς Κωνσταντίνος ο πέμπτος επιτέθηκε μέσα στην αραβική επικράτεια για να αποτρέψει μελλοντικές επιθέσεις των Αράβων.



Κατέλαβε λοιπόν την Δολιχη και την Γερμανικεια δυο πόλεις της αραβοκρατουμενης Συρίας και το 746 μ.Χ. ,κατάστρεψε τον αραβικό στόλο στα ανοιχτά της Κύπρου εκμηδενίζοντας την ναυτική δύναμη των Αράβων τουλάχιστον για μισό αιώνα. 
Xιλίων δρομώνων όντων τρείς μόνους εξειλήσαι φασιιν.

Επίσης συνέχισε καταλαμβάνοντας την Μελιτίνη και άλλες αραβικές πόλεις της οποίες ισοπέδωσε. Αρκετές πόλεις από αυτές άλλαζαν συνεχώς χέρια, από Άραβες σε Έλληνες και το αντιστροφο.


Μπορεί η κατακτήσεις να ήταν προσωρινές αλλά αύξησαν πάρα πολύ το κύρος του βασιλιά και του Ελληνικού στρατου και μόνον στο άκουσμα της είδησης το 756 μ.Χ. ότι ο Κωνσταντίνος βαδίζει εναντίων των Αράβων που είχαν φτάσει μέχρι την Ελληνική Καππαδοκια, οι Άραβες εγκατέλειψαν την Καππαδοκία έντρομοι.


Ο Κωνσταντίνος είχε απαλλάξει πλέον τους Έλληνες πολίτες της Μ. Ασιας από τους Άραβες που έσφαζαν, έκαιγαν, βίαζαν και σκλάβωναν Έλληνιδες. 





Για να προστατέψει τους Έλληνες του βορρά από τους Βούλγαρους έχτισε μια σειρά από φρουρια.


Αυτο αποτέλεσε παραβίαση μιας συνθήκης μεταξύ Βουλγαρίας και Ελλάδος αλλά ο Κωνσταντίνος προκειμένου να προστατέψει όσο το δυνατόν καλύτερα τους πολίτες παραβίασε την συνθήκη χτίζοντας τα προαναφερόμενα Κάστρα.


Οι Βούλγαροι εισέβαλαν στην Ελλάδα για να απαιτήσουν φόρους και αποζημίωση για την παραβίαση της συνθήκης, ο Κωνσταντίνος τους έτρεψε σε φυγή προξενώντας τους μεγάλες απώλειες.


Στην διάρκεια των πολέμων που ακολούθησαν 208.000 Σλάβοι κατέφευγαν στον Έλληνα Βασιλέα για να μην υποχρεωθούν να υπηρετήσουν στον βουλγαρικό στρατο.






Ο Βασιλιάς τους έβαλε να κατοικήσουν στην Βιθυνία της Μικρας Ασιας.


Ο νέος Βούλγαρος αρχηγός ο τελετζης θα εισβάλει με μια πελώρια βουλγαρική στρατιά στην Θράκη, αυτό δεν πτόησε καθόλου τον Κωνσταντίνο από το να επιτεθεί από θάλασσα και στεριά κερδίζοντας την αποφασιστική νίκη στην Αγχίαλο στις 30 Ιουνίου 763.


Την νίκη του γιόρτασε ο Έλληνας Βασιλιάς με εκτελέσεις αιχμαλώτων κατά την διάρκεια αγώνων στον ιππόδρομο της Κωνσταντινουπολεως.



Οι Βούλγαροι δολοφονούν τον νέο τους αρχηγό τον τελετζη και αναλαμβάνει ο τελεριγος ο οποίος επιτέθηκε εκ νέου στην αυτοκρατορία.


Ο Έλληνας βασιλιάς τους κέρδισε εκ νέου στα Λιθοσωρια οπού μόνον που τον είδαν μπροστά τους οι Βούλγαροι τραπήκαν σε άτακτη φυγή. 

ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ; 

Απαραβατο αρχαιοελληνικο αξιωμα ειναι οτι οι Ελληνες βασιλεις 

σε καμια των περιπτώσεων δεν 

στηριζουν 

 της στρατιωτικες τους επιτυχιες, και την επιβίωση της Ελληνοχριστιανικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας, εις βαρος της οικονομικης ευημεριας, των φτωχων Ελλήνων βαζωντας δυσβασταχτους φορους όπως εκαναν  καποιοι βασιλεις απο αναγκη η απο φθονο για τον Ελληνικο λαο. 


Οι γνησιοι Ελληνες βασιλεις-στρατιωτικοι γνωριζουν

 πολύ καλα ότι ακομη και σε περιπτώσεις ζωης και θανατου για την αυτοκρατορια ότι η επιβιωση του κρατους δεν επιτρεπετε να επιτυγχάνεται εις βαρος των ασθενέστερων οικονομικα Ελλήνων.


Ο

ι πολιτικες οι στρατιωτικες επιτυχιες ενός κρατους ενός βασιλια -αυτοκρατορα δεν εχουν απολυτως καμια ηθικη, πολιτικη και στρατιωτικη αξια, εάν γινονται εις βαρος της οικονομικης ευημεριας των φτωχων Ελληνων.


Μια στρατιωτικη, μια πολιτικη, μια κοινωνικη επιτυχια για να εχει αξια, δεν πρεπει ποτε να επιτυγχανεται , εις βαρος, της οικονομικης ευημεριας των πολιτων η των υπηκόων.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ 
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΗΣΕΑΣ.



Ο Θησεας ηταν ο πρωτος Ελληνας βασιλιας παγκόσμιος, ο οποιος διδαξε ότι οι πραγματικοι Ελληνες βασιλιαδες επωμίζονται τα περισσοτερα βαρη από ολους τους υπολοιπους, ενω τους καρπους των προσπαθειών τους, τους μοιράζονται με ολους τους πολιτες. 


Ακομη ο Θησεας διδαξε ότι σε κάθε μαχη, σε κάθε πολεμο, καθημερινα της περισσοτερες φορες από οποιονδηποτε άλλο στρατιωτη, βαζει την ζωη του σε κινδυνο ο εκάστοτε Ελληνας Βασιλιας. 

Για αυτό ολοι οι Ελληνες Βασιλεις, στρατηγοι κατά την αρχαια και μεσαιωνικη εποχη, οπου οι προγονοι μας ηταν διοικητες της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, επιτεθοταν ολομόναχοι εναντιoν χιλιαδων αντιπαλων, για να παρουν θαρρος οι υπολοιποι Ελληνες στρατιώτες για να κερδιθουν οι μαχες και οι πολεμοι υπερ της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας. 

Το ιδιο εκαναν και ολες οι επομενες γενιες Ελληνων στρατιωτικων μεχρι και το 1973 μ.χ.(1),(2)



Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ.

O υπατος των φιλοσοφων ο Α
ριστοκλης (Πλατων) ειναι ο πρωτος και μοναδικος Ελληνας Εθνικιστης.
Ο κορυφαιος φιλοσοφος ολων των εποχων μας διδασκει το πρωτο Ελληνικο-εθνικιστικο αξιωμα.

Ο Αριστοκλης διδαξε τα παντα για να επιβιωσει η Ελλαδα.


Μαλιστα εφτασε στο σημειο να παει εναντια στς ηθικες και φιλοσοφικες του αρχες και τις διδασκαλιες του, με μοναδικο σκοπο την εθνικη μας επιβιωση.

Ουδεποτε στην παγκοσμια ιστορια το εκανε αυτο καποιος αλλος Ελληνας Φιλοσοφος, σοφιστης, ρητορας, ιστορικος, ποιητης κλπ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.


Απο την μητερα, τον πατερα και ολους τους αλλους προγονους η πατριδα ειναι το πολυτιμοτερο, το σεβαστοτερο και το ιεροτερο πραγμα.
Με αυτο το αξιωμα ο Αριστοκλης καθορισε το τι πρεπει να ειναι η Ελλαδα για τους Ελληνες.

Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΘΥΣΙΑ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ. 

Ο ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΙΚΛΟΣΟΦΙΚΗ
ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΜΕΛΟΣ
ΕΩΣΦΟΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ 
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ. (1)


Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 
Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως; 

  

;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.
 
Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται,ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  
 
Αναφερομαι παντοτε στους φοινικες-εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκης και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 
 
Δεν αναφερομαι σε ολους τους εβραιους. 
 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων. 





(1) 

Με μοναδικο τροπο και με τον πιο αξιοθαυμαστο μας διδαξε ο υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλής τι είναι δικαιο, ηθικο, γεναιο, και αξιο τιμης.



Ο Αριστοκλής μας διδαξε την αρετη,την αγνοτητα, την συνυπραξη με τους αλλους ανθρώπους, και την ελευθερια με τροπο ανεπαναληπτο.
Οι μεγιστες πανανθρώπινες αρχες τις οποιες δημιουργησαν οι αρχαιοι Ελληνες διδαχτηκαν από τον Αριστοκλή με τροπους που ομοιοι τους δεν θα βρεθουν ποτε, από κανεναν άλλο φιλοσοφο και από άλλο λαο.


Διδαξε τα παντα ακομη και στους τομεις εργασιας. Για αυτό εγραψε στα ιερα του εργο την πολιτεια οτι ο κάθε Ελληνας θα πρεπει να εργαζεται στον τομεα οπου είναι ικανότερος ώστε να εχει οφελος η πατριδα και ο ιδιος.

Ο Αριστοκλης σε μια προσπαθεια να επιβιωσει η Ελλαδα από τους αλλοδαπούς εωσφοριστες του Δωδεκαθεου εφτασε να διδαξει εναντια στις ηθικες και στις φιλοσοφικες του αρχες.

Ο υπατος των φιλοσοφων o ιερος Αριστοκλης που επι πολλα ετη διδαξε στην ιεροτατη σχολη του την γεναιοτητα, την καλοσυνη, την ηθικη, την αρετη, την
 δικαιοσυνη, την αγαπη για την πατριδα και για το πως μπορει να είναι ενας ανθρωπος χρησιμος στην κοινωνια, ο ανθρωπος που διδαξε την αρετη με τοση τεχνη και την ομορφια αλλαζει πλεον την διδασκαλια του για καλο του εθνους.


Τωρα ο ιδιος συνηδειτα εχει γινει ο πρωτος αρχαιος φιλόσοφος ολων των εποχων ο οποιος αλλα διδαξε και αλλα ζητουσε να κανουν οι Ελληνες για να επιβιωσουν ως εθνος.

Ο κορυφαιος φιλόσοφος ολων των εποχων ο Αριστοκλής ο οποιος μας διδαξε με τον πιο θαμαυστο τροπο την αρετη, την ηθικη και την αγαπη για την  πατριδα 
από μεγαλη αναγκη για να μην εξαφανιστεί δια παντος το Ελληνικο εθνος εκανε λοιπον κατι το μοναδικο.
Ο ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ ΠΗΓΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ 
ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΕΣ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ
ΚΟΣΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ
ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
Ο Αριστοκλης θα μας διδαξει ότι ολοι οι γνήσιοι Ελληνες πρεπει να ζουνε μαζι σε κοινοβιο, να μοιράζονται τις γυναικες,και να μην παντρεύονται ποτε, για  να μην γνωριζει κανεις ποιο είναι το δικο του παιδι.

 
Ο Αριστοκλής με όλα αυτά που αναφερει, ζητα και διδασκει την
κοινοκτημοσυνη ολων των παιδιων και των γυναικων.

Αυτό το πραγμα το οποιο μας διδαξε ο υπατος των φιλοσοφων δεν συμβαινει ουτε στο ζωικο βασιλειο. Ακομη και τα ζωα γνωριζουν ποια είναι τα παιδια τους.

Με αυτη την προταση του ο υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλης επι της
ουσιας μας ζητα και μας διδασκει να γινουν οι Ελληνες κατώτεροι ακομη και από τα ζωα.

Τοσο θανάσιμος ηταν ο κίνδυνος για το Ελληνικο εθνος εξαιτιας των αλλοδαπων 
εωσφοριστων-δωδεκαθειστων εισβολεων,για αυτο ο Αριστοκλης μας διδαξε να ζησoυμε με τροπο πολυ κατωτερο και από αυτόν με τον οποιο διαβιωνουν τα κτηνη. (3)


Επισης μας διδασκει την κοινη στρατιωτικη εκπαιδευση – παιδεια  για τους ανδρες και τις γυναικες. Αναφερει ότι είναι απαραιτητο οι γυναικες να εχουν την ιδια εκπαιδευση στον στρτατιωτικο τομεα με ολους τους ανδρες και το ιδιο μορφωτικο επιπεδο.(4)

Όλα αυτά τα εκανε για έναν πολύ ιερο σκοπο ο Αριστοκλής, διοτι ηθελε να μας κανει πραγματικα αδερφια, να μας κανει ένα σωμα και μια ψυχη ώστε να επιβιώσουμε από τον αφανισμο που ειχε επιφερει η σκλαβια από το εωσφορικο και εβραικο δωδεκαθεο.

Δεν υπηρξε ποτε κανενας άλλος φιλόσοφος σε ολο τον κοσμο ο οποιος  απο αγαπη για την πατριδα του να παει εναντια στις πεποιθήσεις του την ηθικη και την φιλοσοφια με ένα και μοναδικο σκοπο την συνεχεια, την
επιβίωση του Ελληνικου εθνους.

Δεν ηταν ποτε δυνατον από την μια στιγμη στην άλλη να εχει γινει τοσο πολύ
 “ανήθικος” ειτε να εχει “χασει” τα λογικα του, ώστε να τα διδασκει όλα αυτά ξαφνικα και χωρις σοβαρο λογο εναντια στις ηθικες του και στις φιλοσοφικες του αρχες, ώστε να καταστρεψει τον εαυτο του και την υστεροφημια του και φυσικα να κλεισει η σχολη του.




Όμως κανενας μαθητης δεν εφυγε ποτε από την σχολη του Πλατωνα.

Αυτό διοτι ολοι οι μαθητες του γνωριζαν σχετικα με το εωσφορικο δωδεκαθεο.
Σε διαφορετικη περιπτωση θα εφευγαν ολοι οι μαθητες και θα εκλεινε η σχολη του Πλατωνα.


Το ιδιο συμπεριφερθηκαν και ολοι οι γνήσιοι Ελληνες, οι οποιοι ηταν διπλα στον αγιο Αριστοκλή και στις διδασκαλιες και τις προτασεις του για την εθνικη μας επιβίωση.

Σε καμια των περιπτώσεων οι αλλοι φιλοσοφοι και ειδικα οι σοφιστες με τους οποιους βρισκοταν σε πολυ εντονη διαμαχη ο Αριστοκλής με τον Σωκρατη,
δεν θα δεχοταν αυτην την διδσκαλια του Αριστοκλή εάν δεν ηταν ζητημα ζωης και θανατου για το Ελληνικο εθνος.  


Κυριολεκτικα δεν θα εβρισκε τοπο να σταθει ο Αριστοκλής, καθως ολοι οι Σοφιστες θα μιλουσαν δημοσιος και παρα πολύ σκληρα εναντιον του.
Πολύ ενδεικτικα σας αναφερω τα εργα του Αριστοκλή με τιτλους, 
Πρωταγόρας και Ιππιας οπου η διαμαχη μεταξυ φιλοσοφων – σοφιστών βρισκεται στο απογειο της.

Ειδικα στο εργο του Ιππιας είναι παρα πολυ μεγαλη η διαμαχη του Αριστοκλή, ο οποιος στους διαλογους με τον Σωκρατη και τον Ιππια. αναφερονται απίστευτα πραγματα για το επιπεδο του αγιου και υπατου των φιλοσοφωνν.


Μετα από όλα αυτά τα απίστευτα ο Ιππιας με μεγαλη απορια θα ρωτησει, τον Σωκρατη σχετικα με αυτα τα πολύ ανοητα πραγματα, τα οποια προκαλεσαν την απορια του Ιππια.

Όλα αυτά με μοναδικο σκοπο να αποδειξει ότι μονον οι φιλοσοφοι είναι ικανοι να διδαξουν τι είναι ηθικο, καλο, δικαιο. τιμιο, γεναιο, και χρηαιμο για το Ελληνικο Εθνος.

Ο υπατος των φιλοσοφων μισουσε τους σοφιστες για αυτό δημοσιος και μεσα απο τους διαλογους με πρωταγωνιστη τον Σωκρατη, αφεφερε ότι οι σοφιστες διαφθειρουν και καταστρεφουν ηθικα τους νεους.
Η αντιπαλοτητα μεταξυ φιλοσοφων και σοφιστών ηταν παρα πολύ μεγαλη.

Ο Αριστοκλής πρωτοστατουσε απο την πλευρα των Ελλήνων φιλοσοφων,
σε αυτην την φιλοσοφικη και ρητορικη διαμαχη. 
Ακομη και μικρότερης σημασιας ηθικο παραπτωμα να εκανε ο Πλατων δεν υπηρχε περιπτωση να γλυτωσει απο την οργη των σοφιστών τους οποιους κατηγορουσε ως τους χειροτερους και τους πιο ακαταλληλους για την διαπαιδαγωγηση των Ελλήνων.

loading...

24 thoughts on “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΜΕΡΟΣ Β

  1. Τη Υπερμάχω Στρατηγώ τα νικητήρια,

    Ως λυτρωθείσα των δεινών ευχαριστήρια,

    Αναγράφω σοι η Πόλις σου, Θεοτόκε.

    Αλλ’ ως έχουσα το κράτος απροσμάχητον,

    Εκ παντοίων με κινδύνων ελευθέρωσον.

    Ίνα κράζω σοι, Χαίρε, Νύμφη Ανύμφευτε.

  2. ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ Ήχος δ'
    Ως των αιχμαλώτων ελευθερωτής, και των πτωχών υπερασπιστής, ασθενούντων ιατρός, βασιλέων υπέρμαχος, Τροπαιοφόρε Μεγαλομάρτυς Γεώργιε, πρέσβευε Χριστώ τω Θεώ, σωθήναι τας ψυχάς ημών.

    ΚΟΝΤΑΚΙΟΝ
    Ήχος δ'. Ο υψωθείς εν τω Σταυρώ

    Γεωργηθείς υπό Θεού ανεδείχθης, της ευσεβείας γεωργός τιμιώτατος, των αρετών τα δράματα συλλέξας σ' εαυτώ, σπείρας γαρ εν δάκρυσιν, ευφροσύνη θερίζεις. αθλήσας δε δι' αίματος, τον Χριστόν εκομίσω και ταις πρεσβείαις Άγιε ταις σαις, πάσι παρέχεις, πταισμάτων συγχώρησιν.

  3. O "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ
    ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑ, ΖΩΝΕΣ, ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ, ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ.

    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΘΕΛΕΙ ΝΑ
    ΕΠΙΒΑΛΕΙ Ο ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΣΤΟΥΣ
    ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ
    ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΑΣΤΕΙΑ.

  4. Σε τρία χρόνια φυλάκισης, εξάγοράσιμη, μείωσε το Πενταμελές Εφετείο Πατρών την πρωτόδικη απόφαση καταδίκης του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του Βάιας Ρουγκλίου, για υπεξαίρεση, για την γνωστή αστική διαφορά που είχε με τον δικηγόρο Φώτη Λεπίδα, από την πώληση αυτοκινήτου του.
    Η απόφαση που πήραν οι δικαστές ρίχνει την αρχική ποινή του Αρτέμη Σώρρα στα τρία χρόνια και την μετατρέπει σε εξαγοράσιμη, όμως ο αρχηγός της οργάνωσης Ελλήνων Συνέλευσις, δεν αναμένεται να επανεμφανιστεί, αφού εκκρεμεί σε βάρος του ένα ακόμα ένταλμα σύλληψης από δικαστήριο των Αθηνών, για άλλη υπόθεση.
    Ωστόσο, η σημερινή απόφαση είναι σημαντική για την σύζυγό του, η οποία μπορεί να κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερη, αφού δεν υπάρχει πλέον καμία ποινική εκκρεμότητα σε βάρος της. Πρόκειται για σημαντική εξέλιξη σε οικογενειακό επίπεδο, αφού θα μπορέσει να βρεθεί πάλι κοντά στο ανήλικό παιδί της, το οποίο μέχρι σήμερα φρόντιζαν συγγενείς της.
    Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα, η δίκη είχε διακοπεί καθώς ο αντίδικος και βασικός μάρτυρας Φώτης Λεπίδας δεν εμφανίστηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών, επικαλούμενος απειλές σε βάρος του από άγνωστα άτομα.
    Σήμερα, στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών η παρουσία οπαδών του Αρτέμη Σώρρα ήταν μικρή, κατ΄απαίτηση του συνηγόρου του, γνωστού ποινικολόγου Σάκη Κεχαγιόγλου, ο οποίος καταδίκασε δημόσια την προηγούμενη συγκέντρωση, τονίζοντας ενώπιον του δικαστηρίου ότι είναι απαράδεκτο να δικάζουν οι δικαστές υπό οποιαδήποτε πίεση. Με την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου, επικράτησε συγκίνηση για περίπου 15 με 20 μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις και συγγενείς του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του που βρίσκονταν στην αίθουσα.
    Ο συνήγορος υπεράσπισης του Α. Σώρρα, γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση του δικαστηρίου.

    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΕΛΛΗΝΑ Ε.ΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ
    ΦΩΣ.

  5. ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΘΕΝΤΑ 70.000 ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΑΡΠΑΞΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΓΥΦΤΟΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΜΟΙ ΒΡΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ.

  6. Η Προσευχή του αμαρτωλού- Θεέ μου, Λυπήσου με
    Θεέ μου, Λυπήσου με τον αμαρτωλό, που δεν έκανα κανένα καλό μπροστά Σου.
    Γλύτωσέ με από τον πονηρό και αξίωσέ με ακατάκριτα ν’ανοίγω το ανάξιο στόμα μου και ν’ανυμνώ το Πανάγιο όνομά Σου, του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Συγχώρησέ μου, Κύριε, κάθε της καρδιάς μου άτοπη επιθυμία, συ που ξέρεις καλά τις καρδιές των ανθρώπων.
    Συγχώρησέ με που έρχομαι ανάξια κοντά Σου, γιατί σε πόθησα και σε ποθώ. Συγχώρησέ με τον αμαρτωλό, τον πονηρό, τον ψεύτη, τον ανυπόμονο, τον λιγόψυχο, τον αμελή στις θείες εντολές Σου, εμένα που αμάρτησα στη γη και στη θάλασσα και σε κάθε τόπο.
    Μπροστά στα αλάθητα μάτια Σου δεν έπαψα να εργάζομαι το πονηρό γιατί ο πονηρός δεν έπαψε να με μπλέκει στα δίχτυα του με γαστριμαργίες και ηδονές και πονηρές επιθυμίες, με δόλους και κενοδοξίες και βλαστημίες.
    Αλλά συ, Κύριε, που είσαι ο μόνος ελεήμων και πανάγαθος, βοήθησέ με και σώσε με όπως έσωσες τον άσωτο, τον τελώνη, την πόρνη και τον ληστή. Ναι, φιλάνθρωπε Δέσποτα, μη με αποστραφείς τον αμαρτωλό και αχρείο, με τις πρεσβείες της Παναγίας Δέσποινας, και όλων των αγίων, γιατί είσαι ευλογητός στους αιώνες των αιώνων.
    Αμήν.

    Πηγή: ekklisiaonline.gr

  7. (Αγίου Συμεών του Θαυμαστορείτου – για τους αισχρούς λογισμούς)
    Δέσποτα Κύριε Ιησού Χριστέ, αθάνατε Λόγε του Θεού, ο δημιουργός και κυβερνήτης όλων των φυσικών πραγμάτων της Κτίσεως, ο προ αιώνων γεννηθείς από τον Πατέρα Υιός μονογενής, και ο ίδιος προελθών αφράστως από τα σπλάχνα της αγίας Παρθένου, λαβαίνοντας σάρκα δίχως ν’ αλλοιωθείς ή να συμφυρθείς, όπως εσύ μόνο γνωρίζεις, για να λυτρώσεις απ’ την τυραννία του εχθρού τους ανθρώπους που εσύ έπλασες· εσύ, που δίχως να χωριστείς από το Πατέρα, συναναστράφηκες μ’ εμάς τους αχρείους δούλους σου εσύ, που είσαι το φως της απάθειας και διώχνεις το σκοτάδι της αμάθειας· η λαμπρότητα των νηφάλιων ψυχών και η παγκόσμια χαρά όλων των Ορθοδόξων, η γλυκύτητα των Αγγέλων και των ψυχών· που είσαι όλο κάλλος που δεν το χορταίνουμε, όλος γλυκασμός, όλος θερμός πόθος και επιθυμία· εσύ, που είσαι για το νου, ο οποίος αντιλαμβάνεται καθαρά τη σχέση του μαζί σου, η ατελείωτη ευτυχία· εσύ, που από τη φύση σου είσαι αγαθός, εύσπλαχνος και ελεήμων, διώξε, σε παρακαλώ, από μένα το ταλαίπωρο τους κακούς λογισμούς που με παρενοχλούν εσύ, που είσαι καρδιογνώστης και βλέπεις τ’ απόκρυφα βάθη της καρδίας μου, γνωρίζεις πως αυτοί είναι παρά τη θέλησή μου. Συγχώρεσέ με, παντοκράτωρ Δέσποτα, και ας μη γίνουν όλα αυτά ένας σωρός αμαρτιών, αλλά σπλαχνίσου με και στείλε από τον άγιο και δοξασμένο θρόνο τη χάρη σου, να επισκιάσει την ασθένεια του αχρείου δούλου σου.
    «Συνέτισόν με και μαθήσομαι τας εντολάς σου και ζήσομαι»· δος μου Κύριε, σύνεση να μάθω καλά το νόμο σου κ’ έτσι να μπορέσω να ζήσω. Γιάτρεψε τις πληγές της ψυχής μου και φώτισε τα μάτια της διανοίας μου, για να καταλαβαίνω πάντοτε, Κύριε, τη θεία οικονομία σου που με προστάτεψε ως τώρα, γιατί έχει πολύ αδυνατίσει ο νους μου. Και, τι να σου πω ακόμη, αφού τα ξέρεις από πριν όλα, εσύ που ψαύεις και δοκιμάζεις με το χέρι σου «καρδίας και νεφρούς»; Εσύ ξέρεις, πως σαν την άνυδρη γη σε διψά η καρδιά μου. Στείλε από ψηλά τη χάρη σου, Κύριε, για να έρθει και να χορτάσει τη πείνα μου και να ποτίσει τη δίψα μου, γιατί εσένα μόνο ποθώ και διψώ, που είσαι το φως της αλήθειας και ο χορηγός της σωτηρίας. Στάξε μου, λοιπόν, Κύριε, απ’ το έλεός σου μια σταγόνα, για ν’ ανάψει και να κορώσει σαν φλόγα στην καρδιά μου, καίγοντας όλα τα τριβόλια και τ’ αγκάθια της, δηλαδή τους πονηρούς λογισμούς, κ’ έτσι να αιχμαλωτισθεί ο νους μου, και να ποθεί κι αναζητεί μόνο εσένα, το Σωτήρα του κόσμου. Λύτρωσέ με, Κύριε, απ’ όλους τους αόρατους εχθρούς που κυνηγούν τη ψυχή μου, και δώρισέ μου να περάσω ειρηνικά και ακριμάτιστα τον υπόλοιπο χρόνο της ζωής μου, με καθαρό βίο και πολιτεία, με ζωή ευπρόσδεκτη και σταθερή υπομονή, παρέχοντάς μου συγχώρεση και για όλα τα καθημερινά σφάλματα, χάρη στα πλήθη των οικτιρμών σου.
    Ναι, μοναδικέ και πανάγαθε μου Δέσποτα, εισάκουσε τη δέηση μου και δώρισέ μου αυτά που σου ζητά η καρδιά μου, για ν’ αξιωθώ να γίνω ναός της χάριτός σου κ’ έτσι, όταν η χάρη σου κατοικήσει μέσα μου, να σφίξει με το χαλινάρι της τη διάνοιά μου, για να μη με πλανέσει η αμαρτία και με αποξενώσει απ’ το φως σου. Διότι, μόνο εσύ μπορείς να μας ελεήσεις και να μας σώσεις, Χριστέ ο Θεός ημών, και σοι την δόξαν, και ευχαριστίαν, και προσκύνησιν αναπέμπομεν, συν τω ανάρχω σου Πατρί, και τω παναγίω και αγαθώ και ζωοποιώ σου Πνεύματι, νυν και αεί, και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν.

  8. Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο 9:27 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο 9:32
    ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ
    ΠΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙ Ο ΔΥΣΤΥΧΗΣ
    ΑΠΟ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ
    ΕΙΘΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ
    ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ ΑΜΗΝ

    ΚΥΡΙΕ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΘΕΟΥ
    ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΑΜΗΝ

  9. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΟΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΣΧΗ ΑΠΟ ΑΝΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΑΘΩΩΘΗΚΚΕ ΒΟΥΡΚΟΣΕ.

  10. Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ 8 ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ,ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΥΙΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ…ΟΙ ''ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ'' ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ…

  11. ΕΜΕΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑΜΟΥ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΜΑΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ 85 ΕΤΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ..ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΘΑΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ…Α ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ..ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΑ ΖΕΙΣ ΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΩΝ..Ε.ΣΥ. ΕΛΛΑΣ..

  12. ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΡΥΘΜΙΖΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΙΠΟΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΥΧΗ..ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΤΥΧΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗΣΟΥ..Ε.ΣΥ. .

  13. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΕΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ ΦΕΙΔΙΠΙΔΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ *****ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ***** !!!!!!

  14. έχεις καλόν υποβολέα,κατα το κοινός λεγόμενο παπαγαλίζεις,χωρίς και ο ίδιος γνωρίζεις τι λές !10 ,29

  15. ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ
    ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ.

    ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΗΤΑΝ ΔΗΜΙΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΡΑΤΙΑΣ.

    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΓΡΙΒΑ :

    Λίγο πρίν ἀπό την Ἐπανάσταση ὁ ἀπροσκύνητος Κλέφτης, Θεόδωρος Γρίβας, συλλαμβάνεται ἀπό τό «θηρίο» τῶν Ἰωαννίνων, τόν περιβόητο Ἀλῆ πασᾶ καί καταδικάζεται σέ θάνατο δι᾽ ἀπαγχονισμοῦ. Ὁ σπουδαῖος ἀθηναιογράφος Δημ. Καμπούρογλου, στό Βιογραφικόν Σχεδίασμα (ἐκδ. «Βεργίνα», Ἀθήνα, σ. 18) γιά τόν ἀγωνιστή τοῦ ᾽21 Θ. Γρίβα, διασώζει ἕνα χαρακτηριστικό ἐπεισόδιο: «Ὅταν ὁ δήμιος ἐπλησίασε κρατῶν τό σχοινίον, ὁ Γρίβας ἐκάλυψε τήν κεφαλήν του διά τοῦ ἐνδύματός του. Ὁ σατράπης διέταξε τότε τόν δήμιον νά σταθῇ, τόν δέ Θεόδωρον νά πλησιάσῃ· καί τῷ εἶπε: Γιατί σκέπασες τό κεφάλι σου, φοβήθηκες τόν θάνατον; Δέν ἤξερες ὅτι ἀφοῦ ἀκολούθησες τή δουλειά τοῦ πατέρα σου αὐτή θά ἦταν ἡ τύχη σου; Δέν φοβήθηκα τόν θάνατο, ἀπεκρίθη ὁ Θεόδωρος, τόν φόβο τόν ἄφησα στήν κοιλιά τῆς μάνας μου, οὔτε θά μείνω χωρίς ἐκδίκησι· καί πατέρα ἔχω καί τέσσερεις ἀδελφούς· μά ντρέπομαι τόν κόσμο πού θά μέ ἰδῇ νά πεθάνω ἔτσι καί ἀπό τά χέρια τέτοιων παληανθρώπων (καί ἔδειξε τούς Γύφτους, οἵτινες συνήθως μετήρχοντο τό ἐπάγγελμα τοῦ δημίου). Ἐζήτησα τόν θάνατο, ὅπου ἔπρεπε, ἀλλ᾽ αὐτός μέ ἀρνήθηκε. Ἡ ἀπάντησις αὕτη τόσην ἐντύπωσιν ἔκαμεν εἰς τόν Ἀλῆ, ὥστε διέταξε νά μήν τόν ἀπαγχονίσωσι, ἀλλά νά τόν ρίψωσιν εἰς τάς φυλακάς».

    Αὐτή εἶναι ἡ εἰκόνα τῆς σημερινῆς Πατρίδας. Ξακουστή, «ὄμορφη, πλούσια, κι ἄπαρτη καί σεβαστή κι ἁγία», στέκεται ἁλυσοδεμένη ἐνώπιον τῶν δημίων της καί κρύβει το πρόσωπό της, ὄχι ἀπό ντροπή -«τιμιωτέρα ἰδιότης στήν οἰκουμένη» δέν ὑπάρχει, Ἑλλάδα- ἀλλά γιά νά μή βλέπει τούς χα-μαίζηλους σατραπίσκους πού τήν «ἀπαγχονίζουν».

    EΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟ 12ΘΕΟ
    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ
    ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
    ΩΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ 12ΘΕΙΣΤΩΝ.

  16. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ !!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ !!! Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΜΩΝ ΕΠΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟΛΕΥΘΕΡΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΑΒΟΥΡΑ , ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕΙ !!! ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ – ΠΑΤΡΗΣ! ΘΡΥΣΚΙΑ! ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ! ΚΑΙ ΑΣ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΕ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ !!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !!!

  17. ΞΎΠΝΑ ΑΔΕΛΦΈ ΣΎΝ ΈΛΛΗΝ ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΌ ΚΑΤΟΧΉ ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΎΜΕ ! ΠΡΈΠΕΙ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΝΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΘΈΣΗ ΘΕΟΎ ! ΤΟΥ ΜΌΝΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΎ ΠΟΎ ΜΕ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΘΆΛΑΣΣΕΣ ΑΊΜΑΤΟΣ ΑΓΊΩΝ ΚΑΙ ΗΡΏΩΝ ΤΏΝ ΈΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΊΣΕΙ ➕ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΜΕ ΜΕ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ ΕΛΛΉΝΩΝ �� ΓΙΑ ΕΝ ΚΥΡΊΩ ΚΥΡΊΑΡΧΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ ΠΟΛΙΤΕΊΑ ΝΑΌ ΚΑΙ ΑΓΊΑ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΌ ΠΑΝΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΎ ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΥΡΑΝΟΊΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎ ΠΑΝΤΟΔΎΝΑΜΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΌΣ ΘΕΟΎ ΣΗΜΑΊΑΣ ���� ΓΈΝΟΙΤΟ

  18. ΜΑ ΤΊ ΛΕΣ ΒΡΕ ΖΏΩΝ ! ΠΟΎ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΒΕΣΕ ΠΏΣ ΈΧΕΙΣ ΧΡΉΜΑΤΑ ! ΆΝΤΙΧΡΥΣΤΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΎ ΣΤΆΖΟΥΝ ΑΊΜΑ ΑΘΏΩΝ ➕ Η ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΊΑ ΤΡΆΠΕΖΑ !

  19. 10:36
    ανθολογιο σχολιων των οπαδων του ψωρρα στο φβ ειναι τα παραπανω
    αυτοι θελουν να μας κυβερνησουν…

  20. ας προσεξει η ποντικινα των βοθρων σοραγια μηπως της εχουν στησει τη φακα ορθανοιχτη χαχαχαχα

  21. 9,27
    Ξέχασες ότι τελευταία άρχισαν να προσκυνούν και…."ιερά"
    κάστανα !!!
    Σύγχρονη ειδωλολατρεία.

  22. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΨΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ,ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.

Comments are closed.