Συγκλονιστικές πληροφορίες: Επιδρομή των Τουρκικών ειδικών δυνάμεων εντός ελληνικού εδάφους – Μας πήραν και τζιπ, ασύρματο, οπλισμό

Απίστευτες είναι οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Δυστυχώς όσο περνάει η ώρα, φαίνετι το βατερλό του ΥΠΕΘΑ/ΓΕΕΘΑ-ΥΠΕΞ με θύματα τους άτυχους Ελληνες στρατιωτικούς.


Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες στρατιωτικές πηγές που επικαλείται τοmeaculpa.gr αλλά και πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους οικείοι του ενός Έλληνα στρατιωτικού, η απαγωγή των δύο στελεχών συνέβη ως εξής:

Κατά πρώτον, δεν ήταν σε περίπολο – έχει γραφτεί και διασταυρώνεται πανταχόθεν!

Ο λοχίας, πολύ «παλιός» στη μονάδα και γέννημα-θρέμμα της Ορεστιάδας είχε πάρει τον «νέο» ανθυπολοχαγό, που πρόσφατα μετατέθηκε στην Ταξιαρχία «Ρίμινι», για να του «δείξει τα κατατόπια» σε μια πολύ «περίεργη» περιοχή ελάχιστα χιλιόμετρα μακριά από το τριεθνές.

Τα δύο στελέχη επέβαιναν σε τζιπ του ΕΣ – το οποίο επίσης βρίσκεται σε τουρκικά χέρια – και πήγαιναν από τη Βύσσα προς τις Καστανιές.

Η ενέδρα των επίλεκτων «Μπορντό Μπερελί», που μετά το πραξικόπημα έχουν καταστεί μια μονάδα προσωπικά αναφερόμενη στον Τούρκο πρόεδρο, εκδηλώθηκε στην περιοχή της Βύσσας και σε ελληνικό έδαφος – πέραν πάσης αμφιβολίας ή αμφισβήτησης.


Όπως επισημάνθηκε και στο χθεσινό ρεπορτάζ του meaculpa, το περιστατικό ήρθε ως κορύφωση δυο εβδομάδων πολύ υψηλής έντασης στον Έβρο, που συνάδει με τα τεκταινόμενα σε Αιγαίο και Κύπρο.

Έλληνες αγρότες, αλλά και στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι σε σημεία που μπορούν Τούρκοι κομάντος εισέρχονταν τελευταία εκατοντάδες μέτρα εντός του ελληνικού εδάφους.Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, σημειώνονται «εμπλοκές» με «γαλλικά» με Έλληνες πολίτες!


Από το ρεπορτάζ επίσης προκύπτει ότι σε τουρκικά χέρια βρίσκεται το τζιπ, ο ασύρματος και ο οπλισμός των Ελλήνων στρατιωτικών – κάτι για το οποίο δεν έχει ακουστεί τίποτα από επίσημα ελληνικά χείλη.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν οι δύο απαχθέντες προέβαλαν αντίσταση – ως όφειλαν.

Σύμφωνα με τις χτεσινές πληροφορίες, δυστυχώς έχει ασκηθεί βία στους Ελληνες καθώς αντιστάθηκαν.

Ειδικά στον Στρατό Ξηράς, η ατμόσφαιρα είναι πολύ βαριά – δύο Έλληνες, αξιωματικός και υπαξιωματικός, το όχημα και ο οπλισμός τους βρίσκονται στην Τουρκία ως πιόνια σε μια βρώμικη σκακιέρα.

Μένοντας μακριά από μικροπολιτικές προσεγγίσεις, από την ελληνική κυβέρνηση απαιτείται το μείγμα αλήθειας και αποτελεσματικότητας που θα φέρει τους δύο πίσω σώους και ασφαλείς το συντομότερο! Όλα τα άλλα θα τα συζητήσουμε με (περισσότερα και πιο επώδυνα) στοιχεία μετά.

Τι αναφέρει ο γνωστός διεθνολόγος Αθανάσιος Δρούγος – Aπίστευτο βατερλό στα Μαράσια/Καστανιές του Εβρου

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΕ ΟΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΒΑΤΕΡΛΩ.ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΑ ΜΑΡΑΣΙΑ-ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ,ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΩΣ ΤΥΠΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΑΘΗ. ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΘΕΜΑΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ-ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΡΙΣΕΩΝ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΚΑ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΓΩ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ.. ΓΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ-ΝΕΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΛΠ..ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

2)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙ 19-20 ΩΡΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ, ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΥΩΠΚΑ ΚΑΙ ΦΟΒΙΚΑ. ΕΠΙΕΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ «ΘΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!!!’.ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΡΕΠΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ….ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΣ ΑΦΗΣΩ ΤΟΥΣ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ . Ο ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ «ΣΤΗΝ ΕΔΕΜ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΡΤΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ…».ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

3)ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΕΝΤΕΛΩΣ. ΥΠΟΤΥΠΩΔΕΙΣ. ΕΔΩ Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΚΑΝΕ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ’ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!!!! Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ…ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟΣ.ΑΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΙΡΡΟΗΣ-ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΟΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΓΗΤΕΥΣΗ.ΣΕ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

4)ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΧΑΝΕΣΑΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ…(ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΓΡΑΨΩ.) ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΟΥ-1. ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΜΕΝΗ.ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ 54 Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΗΣΑΝ «ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΟΙ. ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ Ι»..ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ(ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ HUMAN INTELLIGENCE).ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΘΙΞΕΙ ΜΟΝΟ Ο Α/ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ.ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

11 σχόλια :

 1. ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ
  ΚΑΝΕΝΑ ΚΤΗΝΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΟΥΝ ΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙ ΔΕΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΛΑΜΠΑΚΙΑΣΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ
  ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΓΑΤΖΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΧΟΝΤΡΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΛΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΤΡΑΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥΣ

  ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΝΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΩΣ ΤΗ ΚΟΡΩΝΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αν τα πράγματα έχουν έτσι , διότι πολλά κυκλοφορούν , τότε απλά πρέπει ορισμένοι υπεύθυνοι να καθίσουν στο σκαμνί και το κυριότερο η ηγεσία του Υπ. Αμύνης καθώς και του στρατού να πάνε στο σπίτι τους , διότι μπρος στο κομματικό και προσωπικό συμφέρουν θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ερντογαν μπινε πουτανας γιε γάμω το Μουνι που σε πέταγε μπάσταρδε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. TΙ ΘΕΛΑΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΥΟ ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙΑ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τι λες ρε παλιόμαλακα όταν θα μπει ο Τούρκος στο σπίτι σου τότε θα δω τι θα λες παλιό φραπεδοκουλτουριαρη αριστερε

   Διαγραφή
  2. Ξεπεσμένο 6:55 μ.μ., πάμε μια βόλτα μέχρι τα σύνορα η μήπως δεν σε ενδιαφέρουν τα σύνορα, όπως σου έμαθε ο βολεμένος ινστρούκτοράς σου;

   Διαγραφή
  3. nai re minara polemo.to ti kanan oi stratiotes mas den einai to meizon alla ti kananoi tourkoi.

   Διαγραφή
 5. Αρκεί που ου Φώτ'ς παίρνει τον μισθό και τακτοποίησε και τα κουρίτσια τ'
  Μπράβο ρε Φώτ!
  Εις υγείαν τα κορόιδα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ .
  Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΣΙΠΡΕΣ ΠΑΝΟΥΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΩΤΗΔΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ... ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. το ποιό σωστό είναι να μπεί συρματόπλεγμα κατά μήκος των συνόρων. με τη συνεργασία και των Τούρκων, μόνο έτσι δεν θα υπάρξει άλλο πρόβλημα, ή κόψτε κάτι από τη ΝΟΒΑΛΤΙΣ και τα λεφτά υπάρχουν,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΩΡΣΙΛ Η ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η (ΔΗΘΕΝ) ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ , Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ 4 ΑΝΕΜΟΥΣ , ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]