Κικίλιας: Όλα τα εθνικά θέματα είναι ανοιχτά εις βάρος της χώρας μας

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε σήμερα μέσω του ΣΚΑΪ ο τομεάρχης άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, υπογραμμίζοντας ότι η ευθύνη για την αποτυχία στα εθνικά θέματα βαραίνει το σύνολο της κυβέρνησης και τον κ Τσίπρα προσωπικά.

Σύμφωνα με το skai.gr, σημείωσε ότι όλα τα εθνικά θέματα είναι ανοιχτά εις βάρος της χώρας μας καθώς δεν υπάρχει ενιαία εξωτερική πολιτική και σοβαρή στάση.

Συμπλήρωσε ότι δεν μπορεί να υπάρχει η απάντηση που θέλουμε στα ζητήματα που απασχολούν τη χώρα μας γιατί η κυβέρνηση είναι διχοτομημένη ή ακόμα και τριχοτομημένη και έδωσε το παράδειγμα του υπουργού Εθνικής Άμυνας και του αναπληρωτή υπουργού που έχουν διαφορετικές απόψεις.

Αναφερόμενος στο ταξίδι του πρόεδρου της ΝΔ στην Αμερική είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με κορυφαίους αξιωματούχους και υποστήριξε τα ελληνικά θέματα, επισημαίνοντας την αδιάλλακτη τουρκική θέση και τονίζοντας ότι ο μόνος σταθερός πόλος γεωστρατηγικά στα Βαλκάνια είναι η Ελλάδα.

Είπε ότι διανύουμε την 18η μέρα που η ελληνική κοινωνία βλέπει τους στρατιωτικούς σε φυλακές υψίστης ασφαλείας και ότι η απελευθέρωση των Ελλήνων στρατιωτικών είναι ζήτημα ανθρώπινο και ζήτημα τιμής για τη χώρα μας.

loading...

7 thoughts on “Κικίλιας: Όλα τα εθνικά θέματα είναι ανοιχτά εις βάρος της χώρας μας

  1. ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ .ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΣΘΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

  2. ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΙ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ ΣΑΣ ,ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΠΑΧΥΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ,ΟΙ ΓΚΟΙΜΕΝΙΤΣΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΕΣΘΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ,ΜΗΛΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ

  3. ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟ ΣΟΥ ΚΟΜΑ ΚΙΚΙΛΙΑ?ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ?ΝΑΙ Η ΟΧΙ?ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ.ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ.ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ.

  4. το πασοκ και η νεα δημοκρατια ειναι υπευθυνοι για ολα τα δεινα
    που περναει η ελλαδα μας και για τους βρωμιαρηδες που μας κυβερνανε και θαφταιει που ο συριζα θα συνεργαστει με τον σταυρο θεοδωρακη καιτη φωφω την αγραμματη και θα τους εχουμε στη καμπουρα μας αλλα εκατο χρονια

  5. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙ ME THN ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SINGULAR LOGIC ΜΑDE IN ROTHSCHILD

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΚΥΨΕΙΣ

    Υ.Γ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΝΕΟ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ

  6. ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ,ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ

Comments are closed.