-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΑΙΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ 
ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ. 

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ 
ΕΙΝΑΙ ΟΥ ΜΗΧΕΥΣΕΙΣ.


ΑΥΤΗ Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΗ
ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ 
ΣΤΗΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ 
ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ Η ΕΝΩΣΗ 
ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ 
ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΑ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΥΟ 
ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ 
ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.


Σημερα το αρθρο εχει θεμα την μοιχεια. Η μοιχεια ειναι παρα πολυ σοβαρο αμαρτημα και ταυτοχρονα ολες αυτες οι αμρτιες πολλες φορες οδοηγουν εκεινους που τις κανουν στην καταστροφη. 




Δυστυχως ολες αυτες οι προστυχες και νεοταξικες καταστασεις οπως ειναι η μοιχεια, εχουν αρκετες φορες πολυ αχσημη καταληξη ειδικα για τις γυναικες. 

Στην περιπτωση της Τζεμα θα εχουμε για μια ακομη φορα την πιο τραγικη καταληξη.

Αυτη δεν ειναι αλλη απο τον θανατο.



H Τζεμα ειναι μια ακοκη γυναικα της νεας ταξης η οποια διαπρατει το παρα πολυ σοβαρο αδικημα της μοιχειας. 

Εντουτοις ο συζυγος της ο οποιος ειναι ηθικος και σοβαρος δεν δεχεται απο την γυναικα του τετοιου ειδους αμαρτηματα και προσβολες με αποτελεσμα να την εγκαταλειψει και να εχει τραγικο τελος.



Ο Τσαρλι Μποβαρυ δεν υπεκυψε ουτε στην εμφανιση ουτε στην ανηθικοτητα της νεοαταξικης συζυγου του. Ενδεικτικο ειναι οτι δεν της απαντουσε ουτε στο τηλεφωνο.


Η Τζεμα ειναι η δευτερη συζυγος του Τσαρλι Μποβαρι. 


Ειναι επισης και παρα πολυ η απροθυμη μητρια των παιδιών.

Την Τζεμα την αντιπαθει τρομερα η πρωτη συζυγος του Τσαρλι.



Η αλλαγη συμπεριφορας και η αποστροφη της Τζεμα για το Λονδινο θα 
αναγκασουν τον Τσαρλι να την παρει και να μετακομισουν απεναντι στην επαρχια της Νορμανδιας.


Αρχικα οπως ειναι φυσικο υπαρχει ενθουσιασμός για την ομορφια της 
 γαλλικής επαρχιας.

Συντομα ομως η Τζεμα θα βαρεθει και θα αρχισει να αναζητα νεα ενδιαφεροντα. 





Ολοι γνωρίζουμε την ιερη θεικη εντολη «ου μοιχεύσεις»,  διοτι ειναι μια απο τις δεκα εντολές, που απαγορευει ως βαρυτατη αμαρτια την μοιχεια. 



Η εντολη του Θεου αναφερεται και στην καινη διαθηκη απο τον ιδιο τον Σωτηρα Χριστο  (ματθ. 5:27) οσο και τον Απόστολο των εθνων τον Παυλο (β Τιμ. 3:1, εβρ 13:4). 


Με βαση την Ορθοδοξη πιστη ειναι παρα πολυ μεγαλη αμαρτια η παραβίαση της συζυγικης αφοσιωσεως.


 

Ο ιδος ο Σωτηρας ο Χριστος εχει ευλογησει τον γαμο και για αυτο μας αναφερει  για το δικαίωμα διαζυγιου αναμεσα σε δυο παντρεμενους προσώπων με μοναδικο αιτιο την πορνεια-μοιχεια (ματθ. 5:32).


Η ενωσις των συζύγων,  εις σάρκα μιαν , ειναι ιερη, απαραβιαστη και ευλογημενη απο τον ιδιο τον Χριστο,

Ενδεικτικα ειναι τα λογια του Χριστου οτι η μοναδικη περιπτωση να διαλυθει ενας γαμος ειναι η αιτια της μοιχειας.
Όπως μας αναφερει αγιος Νικοδημος ο αγιορειτης η μοναδικη αιτια χωρσιμού του ανδρογύνου ειναι, η πορνεια-μοιχεια του ανδρος και της γυναικος. 
Η διαταραξη της συζυγικής πιστεως δια της μοιχείας νομιμοποιεί τον σύζυγο να ζητησει διαζυγιο. 


Οι ορθοδοξοι κανονες ειναι ταυτοσημοι με τις διδαχες της εκκλησιας οτι η μοιχεια ειναι  ενα παρα πολυ βαρυτατο αμαρτημα, που στρέφεται εναντια στην ταξη του Θεου.

Παραλληλα η πραξη της μοιχειας προσβαλει σε πολυ μεγαλο βαθμο τον κυριο μας τον Ιησου Χριστο ο οποιος ευλογησε τον θεσμο του γαμου.



Μεσα απο την εωσφορικη πραξη της μοιχειας τοποθετειται στην θεση της ευλογιας του γαμου απο τον Θεο, η εγωιστικη σαρκικη ικανοποιηση .

Επαναλαμβανω οτι το χειροτερο ειναι οτι εξευτελιζεται και προσβαλλεται  η ταξη του Χριστου και της κοινωνιας.

Αυτο διοτι  καταστρεφε ο ευλογημενος ο θεσμος του γαμου. που τελειται μεσα απο την
χριστιανικη μυστηριακη ενωσή των ανθρωπων τους δια του ιερου μυστηριου του γαμου. 


Οι χριστιανικοι κανονες ειναι ξεκαθαροι σχετικα με το αδιάλυτο του γαμου, το οποιο το οποιο θεμελίωσε ο ίδιος ο Χριστος.

ΤΙ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ; 

Για να μην υπαρχει το βαρυτατο αμαρτημα της πορνειας, θα πρεπει ο καθε πραγματικος χριστιανος να εχει την δικη του γυναικα και καθε γυναικα να εχει τον δικο της συζυγο. 



Στις γυναικες να δινουν οι αντρες την οφειλομενη αγαπη και οι γυναικες να κανουν ακριβως το ιδιο για τους ανδρες. 


Οι γυναικες δεν εξουσιαζουν το σωμα τους διοτι το εξουσιαζουν οι ανδρες και το αντιστροφο. 





ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΕΡΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ  ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ*

ΟΙ ΤΡΕΙΣ









ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΕΡΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ*






ΠΩΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ Η ΜΟΙΧΕΙΑ ; 






Oπως σας εχω αναφερει πολλες φορες η Γεωμετρια και η Μουσικη ηταν τα δυο βασικοτερα μαθηματα των αρχαιων Ελληνων φιλοσοφων. 

Μεσα από τα ειδικα ειδη μουσικης και χορου, οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι, ηταν σε θεση να δημιουργουν ενδιαμεσους χαρακτήρες με βαση το μετρον αριστον, οι οποιοι δεν ηταν ουτε πολύ μαλθακοι, ουτε παρα πολύ σκληροι. 


Αυτά τα ειδη μουσικης, δημιουργηθηκαν τα εκατομμύρια των Ελλήνων ηρωων της αρχαιότητος και του μεσαιωνα. 



Ο Αριστοκλης μίλησε για την μουσική ως κύριο μάθημα της βασικης εκπαίδευσης των παιδιών στην Αρχαία Αθήνα. Ο υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλής-Πλατων είχε ​αναφερει​ ότι η μουσικη ειναι η ζωη και η ​ψυχη ολου του σύμπαντος ​διοτι προσφερει τα παντα στον ανθρωπο. 




Ο Πλατων είναι εκεινος ο οποιος πρωτος διδασκει ως κατεξοχήν ιαση ​ψυχης και σωματος τον δώρειο μουσικο τρόπο, αρχαία μουσική κλίμακα η οποια αντιστοιχεί στον πρώτο ήχο της Ελληνικης ρωμαικης-“βυζαντινης” μουσικής. 




Ολες​ οι σχολες των γνησιων αρχαιων φιλοσοφων ειχαν βασικο το μαθημα της μουσικης για την αποκτηση παιδειας και με στοχο για την ​θεραπεία ασθενων, διοτι η μουσικη αρμονια είναι σε θεση να θεραπευσει το σωμα και την ψυχη.








Την ικανοτητα της μουσικής να θεραπευει μας την αναφερει ο υπατος ​των φιλοσοφων Πλατωνας σε πολλά έργα του (Τιμαιος, Πολιτεια και Νομοι).








Ελληνες θα πρεπει να γνωρίζετε σχετικα με την ανεκτιμητη αξια-προσφορα, του μουσικου πολιτισμου στον ανθρωπο. 











Ειδικα σε αυτές τις πολύ δυσκολες και επικίνδυνες εποχές για το Ελληνικο εθνος, τα σωστα ειδη μουσικης, αποτελουν πηγη ζωης-επιβιωσεως για ολους. 












Η Ελληνικη μουσικη (εντεχνο, παραδοσιακο, “βυζαντινη”,) είναι ένα από τα ελαχιστα μεσα τα οποια δημιουργουν μεταξυ αλλων φιλεύσπλαχνους ανθρώπους οι οποιοι είναι ενωμενοι και στηριζουν ο ενας τον άλλο σε ολες της δυσκολες στιγμες. 







Μεσα από την σωστη μουσικη παιδεια, παίρνουμε κατι πολύ πολυτιμο, την ανθρωπια και την αλληλεγγύη, ​συστατικα ανεκτίμητα για την συνεχεια ενός εθνους.



 


Τα σωστα ειδη μουσικης αποτελουν οπωσδήποτε αντίβαρο στην μαστιγα του συγχρονου τρόπου ζωής της νεας ταξης και στην εξάπλωση της. 








Οι βασικες πτυχες του χαρακτήρα ηθος, συμπεριφορα, σκεψη, ικανοτητα υγειη συναισθηματα, θαρρος, αυτοπεποιθεση, καλοσυνη, και αλλα αναπτυσονται μεσα από την σωστη Ελληνικη μουσικη.








Σε ολα τα προαναφερομενα ο Χασαπικος συμβαλει τα μεγιστα διοτι ειναι ενα απο τα κορυφαια ειδη μουσικης και χορου ολων των εποχων.








Μεσα από τα σωστα ειδης μουσικης οι γνησιοι Ελληνες θα είναι σε θεση να ερθουν αντιμέτωπα με ολες τις δυσκολιες της ζωης. 













Η σωστη μουσικη και ειδικα το χασαπικος αποδεδειγμενα προσεφερει τα παντα, σε έναν ανθρωπο λυτρωνει, εξευγενιζει, ισορροπει, καλλιεργει ηρεμει και ομορφαίνει τις ανθρώπινες ψυχές, τις γεμίζει με αγαπη για τον συνάνθρωπο, την ζωη και κάθε τι ωραίο. 









Τα σωστα ειδη μουσικης είναι απαραιτητα διοτι είναι το μονο αντιδοτο κατά της οικονομικης, πνευματικης, ηθικης κρισης ενω ταυτοχρονα θα ενισχυσει την αντιμετωπιση των δυσκολιων της ζωης.












Η μουσικη επιστημη είναι ένα από τα παρα πολύ σημαντικα τμηματα του πολιτισμου και της επιβιωσης για το Ελληνικο εθνος. 












Η σωστη Ελληνικη μουσικη και ενα απο τα ειδη της ο Χασαπικος συμβαλλουν στο να αποκτησει ένα ατομο εθνικη και θρησκευτικη συνειδηση και κατ επεκτασιν στηριζει την σταθερη συνεχεια της θρησκειας και του εθνους χωρις να υπαρχει κίνδυνος ηθικης-πνευματικης κατάπτωσης, οι οποιες θα οδηγησουν στον αφανισμο του εθνους (μοδα).










Η μουσική, μαζί την ορθοδοξια, τα χρηστα ηθη, την ιστορια. το παγκρατιο, τα αρχαια Ελληνικα συμβάλλουν στην συνέχεια και τη σταθερότητα Ελληνικου πολιτισμού. 





Την ανεκτιμητη αξια της μουσικής στην ζωή των Ελληνων μας δειχνει και το γεγονός οτι η Εκκλησια χρησιμοποιησε εξ αρχης υμνους και ωδές. 







Οι αγιοι ιεραρχες μας διδαξαν ότι η μουσικη είναι δωρο του τριαδικου θεου ώστε να συμβαλει στην διαμορφωση ηθικων αρχων στους ανθρώπους. 









Ενδεικτικα αναφερουν ότι η αρχαια Ελληνικη παιδεια και η Ελληνικη μουσικη προσφερουν ισόποσα στην εξελιξη και το ηθος ολων των ανθρωπων. 









Πολυ σημαντικο είναι οτι οι αγιοι Ιεραρχες με την σειρα τους επιμενουν να ακουνε οι Ελληνες μονον τα σωστα ειδη μουσικης ώστε να εχουν το μεγιστο οφελος στην ψυχη και στην παιδεια. 











Αντίθετα αναφερουν ότι τα τα αλλα ειδη μουσικης κανουν παρα πολύ μεγαλο κακο στις ψυχες των ανθρωπων, οι οποιοι γινονται ευάλωτοι και εν συνεχεια ανήθικοι και κακοι ανθρωποι. 











Η Ελληνικη-ρωμαικη-“βυζαντινη” μουσική είναι το πιο βασικο ειδος μουσικης το οποιο μας δινει τα εχεγγυα της πνευματικης και ηθικης εξελίξεως και σε οδηγει μονιμα στον δρομο του Χριστου. 







Φυσικα όλα αυτά τα ειδα μουσικης δεν είναι για διασκεδαση, αλλα είναι για την μεγιστη βελτιωση των ψυχων του ηθους και της πνευματικης διαυγειας. 









To βασικο κριτηριο για την επιλογή της σωστης μουσικης είναι να μας βοηθα στην αποκτηση ηθικων αρχων -παιδειας, να συνετίζει, να μας κανει να νιώθουμε ανώτερα αισθηματα, και να μας φερνει κοντα στον θεο. 





Οταν η μουσική διακρίνεται απο όλα αυτά τα στοιχεια τότε είναι αποδεκτη και πολυτιμη, διότι επιδρά θετικά στον ψυχικό κόσμο και στην παιδεια ​των Ελλήνων προκαλώντας μια τεραστια αισθηση ευφοριας και αγαλλίασης. 







Η στηλη Ισχυς δια της γνωσεως καλει εδώ και χρονια ολους τους Ελληνες να ασχοληθουν με την εκκλησιατικη μουσικη, την παραδοσιακη, το χασαπικο και τα μουσικα σχολεια τα οποια διδασκουν αυτα τα ειδη μουσικης.









Αυτό διοτι η εκκλησιαστικη μουσικη, η παραδοσιακη και το χασαπικο είναι ένα τεραστιο κεφαλαιο στον Ελληνικο μουσικο πολιτισμο.

Στην εκκλησιαστικη μουσικη  υπαρχουν όλα τα ωφελιμα ειδη μουσικης των αρχαιων Ελλήνων φιλοσοφων, μαζι με την μουσικη για την δοξολογια του θεου. 







Η εκκλησιαστικη μουσικη, η παραδοσιακη και το χασαπικο συμβαλλουν στην αποκτηση ηθων-ανθρωπιας αλλα βοηθα στον μεγιστο βαθμο στην καλιεργεια της δημιουργικότητας ολων των ανθρωπων.









Σε αυτα τα ειδη μουσικης εχουμε την απολυτη ψυχικη αρμονια και την εμφυσηση της δημιουργιας.


Είναι αποδεδειγμενη ​η ευεργετικοτατη επιδραση της μουσικης παιδειας στην μάθηση και της σχολικες επιτυχιες.








Η μουσική μπορεί να οδηγήσει σε υψηλές ακαδημαϊκές επιτυχίες αφού έχει αποδειχθεί ότι διεγείρει τις περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με το διάβασμα, τα μαθηματικά και τη συναισθηματική ανάπτυξη. 


Η σωστη μουσικη συμβαλει στην κοινωνικοτητα. 







Για αυτο ο αγιος Ιωαννης  μας διδαξε  οτι  εαν ολοι  οι χριστιανοι αποφεγουν  τα πορνικα τραγουδια, τα θηλυπρεπη ασματα, του ς 
προστυχους –ατακτους χορους, τα αισχρα λογια, τα πολλσ γελια καθως και ολες τις απρεπειες θα σωθουν απο την μοιχεια και ολες τις βαριες αμαρτιες. 









Ταυτοχρονα θα μας πει ο Ιωαννης ο Χρυσοστομος  θα πρεπει οι ανθρωποι να πιστευουν στον Χριστο ωστε να εχουν δυναμεις να αντισταθουν. 






Ειναι παρα πολυ σημαντικο λοιπον συμφωνα με τον αγιο Ιωαννη τον Χρυσοστομο, να ακουμε τα σωστα ειδη μουσικης. 












 Για αυτο θα μας πει ο Αγιος οτι δεν θα πρπει να γινονται συμποσια και αισχρες διασκεδασεις με φλογερες   κυμβαλα




Εντουτοις οι ανθρωποι παρασυρονται σε  υμνους προς την 
Σημιτικη Αφροδίτη, με αποτελεσμα να διαπρατουν παρα πολλες κακες πραξεις μεταξυ αυτων η μοιχεια. 










 Το αποτελεσμα ειναι να εχουμε πορνεια και διαλυση των γαμων με παρανομους ερωτες αθεμιτους.








ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
ΣΤΙΣ ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ.








Τοτε δεν εχουν κανενα απολυτως δικαιωμα οι ανδρες να ζητουν εξηγησεις απο τις γυναικες.






Επισης το κακο το οποιο γινεται στην θρηκεια και την πατριδα ειναι τεραστιο, απο την πρωτη στιγμη την οποια μια γυναικα θα δει τετοιυς ειδους συμπεριφορες και διασκεδασεις.




 Επι πολλα  χρόνια  οι σωστοι γονεις προστατευουν , τα κοριτσια τους απο καθε ειδους αισχρες μουσικες και λογια ώστε να
μεγαλωσουν χρησιμες Ελληνιδες για την Ελλαδα,διοτι θα γεννησουν Αγιους, Αγιες, και Ηρωες. 





Οταν ομως οι γυναικες δουνε αδιαντροπα πραγματα ξεστρατιζουν και βαζουν μεσα στις ψυχες τους τα πιο ξεδιαντροπα πραγματα. 


Ολα τα δεινα οι μοιχειες οι ζηλοτυπιες  ατεκνιες και χηρειες και προωρες ορφανιες, ξεκινουν με την ελειψη της ηθικης, της σωστης Ελληνικης παιδειας και της σωστης διασκεδασεως.



Διοτι οταν ενας ανθρωπος μεσα απο τα αισχρα και ανουσια τραγουδια καλει τους δαιμονες, οταν με σεξουαλικες ανωμαλιες και πολυ αισχρα λογια ικανοποιεις τις επιθυμία τουςτοτε εχεις πολυ ασχημη καταληξη.





 Οταν οι ανοητοι ανθρωποι βαζουν μεσα  στα σπιτια τους  γελωτοποιους, θηλυπρεπεις-κιναιδους και πορνες τοτε αμεσως 
καλεις ολους τους δαίμονες να διασκεδάζουν με μοναδικο αποτελεσμα την καταστροφη.  




Τι πιο χειροτερο και αισχροτερο απο την ανοησία, όταν βαζωντας τον εωσφορο στο σπιτι τους οι ανθρωποι νομιζουν οτι δεν κανουν  
τίποτε το κακο.





Στον αντιποδα  οταν ειναι πρόκειται βαλουν τον Ιησουν Χριστο στο σπιτι τους δισταζουν και ντρεπιονται. 


ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ; 




Oταν βαζεις φτωχους στο σπιτι σου ερχεται ο  Χριστος.οταν ομως εισερχονται Θηλυπρεπεις-κιναιδοι, πορνες και αλλοι ανηθικοι αναμεσα τους θα ειναι παντοτε ο  εωσφορος.





 Συμφωνα με τον Αποστολο Παυλο,τα πολλα αμαρτηματα προξενησαν αρκετες φορες θανάτους. 



Για αυτο ο Αποστολος των εθνων θα μας διδαξει να εχουμε διπλα  
μας πολλους ασθενεις, αρρωστους, και αδικημενους θα σας συπληρωσω εγω. 





Οταν εχεις διπλα σου τετοιου ειδους ανθρωπους εχεις μονιμα την χαρη και την βοηθεια του Χριστου.





Πολυ χαρακτηριστικο ειναι το παραδειγμα μιας γυναικας απο την Ιοππη η οποια πεθανε. 






Ομως οι φτωχοι στους οποιους εδινε η γυναικα φαγητο συγκεντρωθηκαν και με τα δακρυα τους την επανεφεραν στη ζωη. 



Τοση πολυτιμη ειναι η ηθικη ζωη και η προσευχη των φτωχων, των αρρωστων και των αδικημενων οι οποιοι απειχαν απο καθε προστυχη πραξη, διασκεδαση και χορο. 

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΧΕΙΑ.



Οποιος παραβαινει τον νομο περι μοιχειας, δεν παραβιαζει ανθρωπινες αξιες, αλλα παρακουει τον Θεο, που μας εδωσε το πνευμα του το αγιο και σταρωθηκε για εμας.



 Οταν ενας ανδρας  οχι μονον ατιμαζει μια παντρεμενη γυναικα, αλλά και οποιαδηποτε πορνη, όταν έχει ο ίδιος γυναικα,τοτε εχει κανει ενα τρομερο αμαρτημα.


Γιατι οπως  μια αισχρη γυναικα, που ειναι παντρεμένη γινεται μοιχαλιδα το ιδιο γινεται οταν ενας ανδρας, που ειναι παντρεμενος, και γινεται μοιχος. 






Να μην αδιαφορουμε  για τη σωτηρια μας και να μην προσφερουμε την ψυχη μας στον εωσφορο μεσα απο αυτην την αμαρτια.




Γιατι απο στο αμαρτημα της μοιχειας οφειιλονται οι καταστροφες των οικογενειών των κοινωνιων και των εθνων, διοτι εχουμε οι άπειρες συγκρούσεις μεσα απο την αταξια την οποια επικρατει. 



Γιατι οπως ειναι ανηθικο και παραλογο ο συνετος ανδρας να περιφρονησει την συζυγο του, το ιδιο αδύνατον ειναι  ο ανηθικος, ανδρας να αγαπαει την γυναικα του, ακομη και αν ειναι η πιο ωραια στον κοσμο.


Μεσα απο την ηθικη και  την σωφροσυνη γεννιεται η αγαπη και μεσα απο  την αγαπη τα απειρα αγαθα του Χριστου.






Να θεωρουν λοιπον  ολοι οι σωστοι χριστιανοι ως ανυπαρκτες τις ξενες γυναικες μετα τον γαμο ενω σε περιπτωση που καποιος ανδρας επιθυμησει μια αλλη γυναικα, ειτε πορνη ειτε παντρεμενη, ειναι υπευθυνος για την κατηγορια της μοιχειας.




Οταν ο σωστος Χριστιανος θεωρει οτι η γυναικα του ειναι η πιο ποθητη και η πιο ωραια, τοτε καμια επιθυμια δεν τον  υπονομευει. 






Εαν οι σωστοι Χριστιανοι πιστευουν οτι οι γυναικες τους ειναι παρα πολυ ωραιες τοτε ειναι πραγματικα ηθικοι και πολυ καλοι ανθρωποι διοτι δεν υπαρχει, τιποτε αισχροτερο απο τον εκεινον ο οποιος μετα τον γαμο απατα την συζυγο του. 







Πολλοι απο εκεινους οι οποιοι πηγαιναν με πορνες χαθηκαν με τον πιο κακο τροπο, διοτι υπεστησαν απο τις πορνες αυτες γυναικες τα πιο ασχημα και αισχρα πραγματα. 







Αυτα ολα τα δεινα εγιναν καθως ολοι αυτες οι πορνες μεσα απο ειδικες τελετες προσπαθουσαν να  απομακρυνουν την νομιμη συζυγο και να προσδεσουν ολους τους ανηθικους ανδρες για παντα  στον σατανικο ερωτα τους.







Για να τα επιτυχουν ολα αυτα, χρησιμοποιησαν και χρησιμοποιουν μαγειες, κανουν ερωτικα φιλτρα και σκεφτηκαν πολλα αλλα μέσα. 







Οταν ο ανθρωπος στερειται την βοηθεια  του Θεου αφαιρει απο τον εαυτο του την ουρανια ευλογια και ειναι ερμαιο στις πορνες του εωσφορου.






Οταν οι πορνες σε κατακτησουν ολοκληρωτικα στην συνεχεια σε παραδιδουν με μεγαλη ευκολια στους δικους της δαιμονες.







Ολες οι πρσστυχες μεσα απο μηχανορραφιες και  επιβουλές  με μεγαλη ευκολια σου στερουν  την σωτηρια σου, ενω παραλληλα  γινεσαι αντικειμενο χλευασμων και αδιαφοριας απο ολους όλων τους ηθικους χριστιανους.





Διοτι ποιος θα λυπηθει εναν ανοητο εωσφοριστη μαγο που γοητευει τα φιδια, όταν θα τους δαγκωσουν τα φιδια ; 






Μεσα σε ολα αυτα ανυπολογιστη  ειναι η απωλεια  των χρηματων, ενω εχουμε και τις  υποψιες, την αλαζονεια, την ανοησια, την προσβολη που γινεται από τις πορνες στους ανοητους, που ειναι φοβεροτερες απο απειρους θανατους. 



Ο Αποστολος Παυλος θα αναρωτηθει πως ενας μοιχος θα μπορεσει να εισελθει σε εκκλησια και να προσευχηθει.






Αυτο διοτι και εαν ξεφυγει καποιος μοιχος απο την συζυγο που αδικησε και την χωρισε, δε θα ξεφυγει  ποτε απο το αγρυπνο βλεμμα  του Χριστου.



Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 
Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως; 

  

;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.
 

Από ολους τους προαναφερομενους και ολες τις προαναφερομενες εξαιρείται ένα μικρο μερος, με βαση της παγκοσμιες μαθηματικες σταθερες, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  
 
Αναφερομαι παντοτε στους εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκς και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 
 
Δεν αναφερομαι σε ολους τους εβραιους. 
 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων. 


ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.



Η ΗΘΙΚΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΕΡΗ 
ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΝΑ 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΝΗΣΙΕΣ
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.

Διαχρονικα οι κορες Χριστου, είναι ευλογια για την Ελλαδα, είναι ευλογια για την κοινωνια. 

Στον αντιποδα οι κορες του εωσφορου, με την μοδα, με τις σεξουαλικες ανωμαλιες είναι σκλαβια, μνημονια, απωλεια της εθνικης κυριαρχιας, αυτοκτονιες, ορφανα παιδια, ανεργοι, αστεγοι, καθως είναι αιτια για κάθε είδους αδικια και καταστροφή.


 Οι γυναικες οι ηθικες, και όχι οι εξαθλιωμένες πορνες συμβολίζουν την αγία Εκκλησία και ο άνδρας τον Χριστό.


Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.
 
 
 
 
 
 
Επι πολλους αιωνες οι ηθικες, μονογαμικες, και πολυ σωστα ντυμενες Ελληνιδες γεννουσαν Ηρωες, Αγιους Και Αγιες. 
 
 
 
 
 
Στον αντιποδα αυτην την εποχη οι ανηθικες, πολυσυντροφικες ραγιαδοπουλες οι οποιες ντυνονται παρα πολυ προστυχα γεννουν δειλους, ανανδρους, θηλυπρεπεις και κιναιδους. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σε αυτην την εποχη της απολυτης παρακμης υπαρχουν οι εξαιρεσεις οι οποιες επιβεβαιωνουν τον κανονα. 
 
 
 
 
Υπαρχουν γυναικες οι οποιες δεν εχουν σαπισει απο την σεξουαλικη διαφθορα. 
 
 
 
 
 
 
 
Το αποτελεσμα ειναι να στεκονται με πολυ μεγαλη ηθικη, με παρα πολυ μεγαλη αξιοπρεπεια και να συμβαλλουν τα μεγιστα στην επιβιωση της πατριδος τους. 
 
 
 
 
 
Γυναικες οι οποιες με την γεναιοτητα τους εξευτελισαν πολλους απο τους δηθεν “αντρες” του δυτικου κοσμου, οι οποιοι εχουν σαπισει απο την μοδα-νεα ταξη και ειναι ανικανοι σε ολα.

Σην σημερινή εποχη υπαρχουν ακομη γυναικες ανθρωποι, γυναικες με πολυ μεγαλη αξια και τιμη. 

 
 
 
Αυτές είναι οι Συριες γυναικες οι οποιες πολεμουν με μεγαλη γενναιοτητα στην Συρια την νεα ταξη 
 
 
 
 
 
 
 
Δυστυχως δεν εχουμε τετοιες γυναικες για το Ελληνικο εθνος


 
 
Ολες οι γνησιες Ελληνιδες εκεινων των αιωνων ειχαν κατι κοινο μεταξυ τους. 



 
Αυτο ηταν οτι εκκλησιαζοταν συνεχεια.





 
 
 
Η ορθοδοξη εκκλησια αποτελουσε τροπο ζωης για της γνησιες Ελληνιδες και τους Ελληνες.
 
 
 
 
Οι Ελληνιδες συνεχεια παρεβρισκοταν σε εσπερινους, αγρυπνιες κλπ.
 
 
 
 
 
Ολους εκεινους τους αιωνες , κάθε εβδομαδα, γιατι οι ανδρες απουσιαζαν μονιμος στα πεδια των μαχων, οι Ελληνιδες εκαναν παντοτε φιλανθρωπιες.
 
 
 
 
 
 
 
Συνεχεια οι γνησιες Ελληνιδες επισκεπτοταν  νοσοκομεια με φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν κανεναν απολυτος συγγενή. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Εκει τους εκαναν παρεα, ενώ τους εδιναν παντοτε ελεημοσυνη. 
 
 
 
 
 
 
 
Για τους ιδιους λογους, επισκεπτοταν  τα φτωχοκομεία, εκαναν παρεα στους φτωχους και τους εδιναν ελεημοσυνη, ενω πηγαιναν και σε κρατουμενους.
 
 
 
 
 
 
Από αυτές της εξαιρετικες, μονογαμικες, ηθικες Ελληνιδες, γεννηθηκαν τα εκατομμύρια των Ελλήνων ηρωων αυτοκρατορων, στρατηγων, ανωτατων αξιωματικων, στρατιωτών του μεσαιωνα.
 
 
 
 
 
 
Για αυτό τοτε είμασταν παγκοσμια αυτοκρατορια. 
Αντιθετα στην εποχη μας εξαιτιας της  σεξουαλικης διαφθορας ,σβηνουμε αργα και σταθερα. 
 
 
 
 
 
 
Διαχρονικα οι κορες Χριστου, είναι ευλογια για την Ελλαδα, είναι ευλογια για την κοινωνια. 
 
 
 
 
 
Στον αντιποδα οι πορνες του εωσφορου, με την μοδα, με τις σεξουλικες ανωμαλιες είναι σκλαβια,  μνημονια, απωλεια της εθνικης κυριαρχιας, αυτοκτονιες, ορφανα παιδια, ανεργοι, αστεγοι, καθως είναι αιτια για κάθε είδους αδικια και καταστροφή.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Οι γυναικες οι ηθικες, και όχι οι εξαθλιωμένες πορνες συμβολίζουν την αγία Εκκλησία και ο άνδρας τον Χριστό.

 
 
 
 
Όπως η Εκκλησία υποτάσσεται στον Χριστό, το ιδιο και η γυναίκα οφείλει να ακούει τον άνδρα και να μην τον περιφρονεί.
 
 
 
 
 
Όλα αυτά για να υπαρχει ταξη Θεου, και μηδεν αγαν των αρχαιων Ελλήνων φιλοσοφων, για να εχουμε ταξη, δικαιοσυνη, ειρηνη, αγαπη, λογικη, στην Ελληνικη κοινωνια, για να μπορει να επιβιωσει το Ελληνικο εθνος.
 
 
 
 
 
 
 
Βεβαίως αυτό δεν είναι καθόλου υποβιβαστικό για τη γυναίκα.
 
 
 
Διότι ο άνδρας ειναι υποχρεωμένος να την αγαπάει, να την φροντιζει, να της φερεται καλα, όπως ακριβώς ο Χριστός αγαπάει την Εκκλησία. Ακομη δεν θα πρεπει να ξεχνάμε ότι ο Χριστός θυσιάστηκε για την Εκκλησία.

 

 
 
 
Οι πραγματικες Ελληνιδες, όχι οι ραγιαδοπουλες, κερδιζουν την εκτιμηση, την φροντιδα, και την αγαπη των Ελλήνων ανδρων, μεσα από την ηθικη τους, την πραοτητα τους, και την γλυκυτητα του χαρακτήρα τους.
 
 
 

Μια αληθινη Ελληνιδα γυναικα δεν εκβιαζει, και δεν απαιτει, οπως κανουν οι σαπισμένες ραγιαδοπουλες της νεας ταξης.
 
 
 
Οι γυναικες Ελληνιδες οφειλουν να σεβονται και να υπακουν συμφωνα με τους νομους του Χριστου, τους γνησιους Ελληνες ανδρες.

Με την σειρα τους απαραιτητος ολοι οι πραγματικοι Ελληνες ανδρες, πρεπει να τις αγαπουν να τις σεβονται και να της φροντιζουν. 

 
 
 
Σε καμια των περιπτωσεων δεν οφειλουν οι Ελληνιδες γυναικες, να υπακουν, να σεβονται ανανδρους, δειλους, ραγιαδες.
 
 
 



Οπως υπο­γραμμίζει ο Απόστολος Παύλος στην περικοπή της προς Εφεσίους Επιστολής που διαβάζεται κατά τη διάρκεια της ακολουθίας τού γάμου: 
 
 
 
 
 
«Οι άνδρες αγαπάτε τάς γυναίκας εαυτών, καθώς καί ο Χριστός ηγάπησε τήν εκκλησίαν» 
 
 
 
 
 
 
 
 
Οι πραγματικες Ελληνιδες χριστιανες, πρεπει παντοτε να βαδιζουν στον δρομο του Χριστου. 
 
 
 
Έναν δρομο που χαραξε η Αυγουστα Αγια Ελενη και ακολουθησαν εκατομμύρια άλλες Ελληνιδες.
 
 
 
 
 
 
 
Ενδεικτικα και επιγραμματικα πριν κλεισω σας αναφερω τι ελεγαν σχετικα οι προγονοι μας, περι γυναικων.
 
 
 
 
 
 
 
Θεωρώ χαμένον, εκείνον που έχασε την ντροπή, μας αναφερει ο ύπατος, ο κορυφαιος των φιλοσόφων ολου του κοσμου ο Πλάτων. 
 
 
 
 
 
 
 
Όταν η γυναίκα αποβάλλει τον χιτώνα, αποβάλλει και την αιδω (Ηρόδοτος). 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η μυαλωμένη γυναίκα ούτε τον πήχυ του χεριού της δεν αφήνει ελεύθερο για να τον βλέπουν δημόσια, αναφέρει ο Πλούταρχος. 
 
 
 
 
Με το να χάσης κάθε ίχνος εντροπής προσέλαβες όψιν πόρνης» (Παλαιά Διαθήκη – Προφ. Ιερεμίας 3,3). 


Και αν η γυναίκα είναι σεμνά ντυμένη τότε δεν φταίει βέβαια αν κάποιος σκανδαλιστεί μαζί της, αν όμως είναι άσεμνα ντυμένη τότε η ευθύνη της είναι τρομερή, διότι ο Χριστός μας έχυσε το αίμα του για τη σωτηρία των ψυχών. (Ιησούς Χριστός – Ματθαίος 5, 28).«Όταν φύγει η ντροπή από τον άνθρωπο γίνεται πρόξενος πολλών κακών» (Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος). 
 
 
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ :
 
 Nα ξέρετε ότι για κάθε άντρα η κεφαλή του είναι ο Χριστός και κεφαλή της γυναίκας ο άντρας της. Βέβαια ο ανδρας δεν οφείλει να κατακαλύπτεται στην κεφαλή του, επειδή είναι εικόνα και δόξα του Θεού. η γυναίκα όμως είναι δόξα του άντρα. 



Γιατί δεν προέρχεται ο άντρας από τη γυναίκα, αλλά η γυναίκα από τον άντρα. Και βέβαια, δε δημιουργήθηκε ο άντρας για τη γυναίκα, αλλά η γυ
 



Η μείνασα παρθένος φροντίζει με όλην της την ψυχήν και επιδιώκει εκείνα που αρέσουν στον Κυριον, δια να είναι αγία και καθαρά κατά το σώμα και την ψυχήν. 



Λέγω δε αυτό περί της παρθενικής ζωής αποκλειστικά και μόνον προς το συμφέρον σας, όχι δια να σας βάλω θηλειά στον λαιμόν και να σας τραβήξω, χωρίς να το θέλετε, στον άγαμον βίον, αλλά δια να σας δείξω και να σας οδηγήσω εις μίαν σεμνήν ζωήν και διακεκριμένην θέσιν πλησίον του Κυρίου, χωρίς βιωτικούς περισπασμούς και φροντίδας», 

(Προς Κορινθίους πρώτη επιστολή Κεφάλαιο 7).
 
 
 
 
 
 
 
 
Η κατασταση είναι παρα πολύ ασχημη. 
 
 
 
 
 
Για το Ελληνικο εθνος είναι πλεον ζητημα ζωης και θανατου, να ξαναδημιουργηθουν νεες γενιες ηθικων Ελλήνων. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφορετικα δεν υπαρχει καμια ελπιδα σωτηριας και επιβιώσεως. 
 
 
 
 
 
 
Οι σαπισμένες από την σεξουαλικη διαφθορα ραγιαδοπουλες ως πορνες μητερες, είναι
αδυνατον να δημιουργησουν τους ηθικους Ελληνες του αυριο. 
 
 
 
 
 
Αυτό το γνωριζουν και το επισημαινουν 

ολοι οσοι δεν εχουν σαπισει ηθικα και ειναι γνησιοι ΕλληνεςΧριστιανοι.
 
 
 
 
 
 
Βρισκόμαστε στην χειροτερη ιστορικη στιγμη, από καταβολης του Ελληνικου εθνους. Για την επιβίωση του εθνους , είναι απαραιτητη η δημιουργια ηθικων αρχων. Ειδικα για της επομενες γενιες. 
 
 
 
 
Τα χρηστα ηθη είναι το διαχρονικο “μυστικο ” επιβιώσεως του εθνους μας από τα παναρχαια χρονια. 
 
 
 
 
 
Εξαιτιας των χρηστων ηθων και της σωστης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα, από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους ), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.
 
 
 
 
 
 
 
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη), και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 
 
 
 
 
 
 
 
Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. 
 
 
 
 
Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος.
 
 
 
 
 
 
Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 
 
 
 
 
 
 
 
Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 
 
 
 
 
 
Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου, εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 


 
 
Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια, οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 



 
 
Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια. 
 
 
 
Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο. Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. 
 
 
Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας. 
 
 
 
Ακομη και ο Αλεξανδρος με πολύ εμπειρους και με πολύ περισσοτερους στρατιώτες και με ένα πανισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος  πολιτικα και οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια ,σε σχεση με τον Ηρακλειο.
 
 
Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.
 
 
Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο , ο πρωτος Ελληνας χριστιανος Αυτοκρατορας , ο Ηράκλειος, εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων. 
 
 
 
Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας
 
 
 
 
 
Οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση κατα γενικη ομολογια ειναι μονον αυτες οι οποιες σας προτεινει η στηλη ισχυς δια της γνωσεως.



 
Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 
 
Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις
γνησιες Ελληνιδες γυναικες, συμμαχια με την Συρια και γαμοι με τις Συριες. 
 
 
Ολα τα προαναφερομενα θα μας οδηγησουν στην εθνικη επιβιωση. 
 
 
Απο ολες τις προαναφεροεμενες εξαιρειται ενα μικρο μερος με βαση τις παγκοσμιες μαθηματικες μετρον αριστον και μηδεν αγαν. 
 
 

ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΑ 

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. 


ΓΙΑ ΟΛΕΣ OΣΕΣ  ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ 

ΓΙΝΟΥΝ 

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ 

ΤΑ ΟΛΟΣΩΜΑ ΜΑΓΙΟ ΤΑ 

ΟΠΟΙΑ 

ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΕΙΤΕ 

ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ 

ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΤΕΣ 

ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 

ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΟΡΜΕΣ 

Α

ΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ 

ΑΤΟΜΟ. 




ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΦΥΣΙΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑΞΗ, 

ΛΟΓΙΚΗ, ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ,

ΕΞΕΛΙΞΗ, ΗΘΙΚΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ 

ΕΧΟΥΜΕ  ΔΙΑΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

ΕΠΙΒΙΩΣΗ.





 








ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΛΙΟΝΑΚΗ

 
 
loading...

41 thoughts on “ΟΥ ΜΟΙΧΕΥΣΕΙΣ

  1. XAXAXA. ΜΙΛΑ ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΙΧΕΙΑΣ Ο
    ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΑΝ Ο
    ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΟ ΚΑΛΡΙ ΤΗΝ
    ΣΑΡΑ.

    ΑΙΣΧΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ.

  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΤΟ
    ΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΣΟΝΤΕΣ ;

    ΤΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ;

    ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΤΣΟΝΤΕΣ
    ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΑΧΗ ΦΕΒΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΕΙΧΕ
    ΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ.

    ΣΜΕΡΑ ΕΧΕΙ9Ι ΣΕΙΡΑ ΜΙΚΚΑ ΑΛΛΗ ΕΒΡΑΙΑ Η
    GEMMA ARTERTON ΓIA THN MOIXEIA KAI TRIXES
    ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΩΕΥΤΟΘΕΟΣ ΣΑΣ
    Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΡΑΓΓΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ
    ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ.

    ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ
    ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

  3. ΧΘΕΣ ΖΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ
    ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ
    Ο ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΓΥΦΤΟΣ.

    Ανώνυμος20 Μαρτίου 2018 – 9:55 π.μ.
    Ειναι για το Δαφνι…αλλα δεν υπαρχουν κρεβατια

    ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΕΠΙΤΟΛΗ ΣΕΙΡΙΟΥ

    το δρωμενο διηρκησε 30 λεπτα συμμετηχαν 80 ατομα στο Καστρι Λουτρο στα Μεσαγγαλα …οπως επισης πραγματοποιιθικε και σε πολλα ακομα μερη τις Ελλαδος 31-7-2015 στις 6:28 ….με το νερο να εχει μετατραπη σε υφαλμηρο για εκεινα τα λεπτα….Aπαγγελθικαν περι τις 5 επικλησης…

    https://www.youtube.com/watch?v=Hh27yFZxzwQ

    Ανώνυμος20 Μαρτίου 2018 – 8:56 π.μ.
    ΛΙΓΕΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΕΙΛΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΥΦΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕ
    ΤΣΑΠΕΛΕΣ Ο ΥΠΟΝΟΜΟΣ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΕΛΑ ΚΑΙ ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΚΟΨΕ…

    flowerbabis19 Μαρτίου 2018 – 9:42 μ.μ.
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΥΤΑΞΙΑ , ΑΦΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ Σ'ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΑ ΧΑΛΙΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ
    ΣΕΕΝΑ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ? ΜΗΠΩΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΠΟΥ ΟΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ? ΑΝ ΝΑΙ,ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ , ΑΝ ΟΧΙ ΠΟΙΑ Η ΑΙΤΙΑ , ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ , ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΩΙΣΜΟ .

    Ανώνυμος19 Μαρτίου 2018 – 10:01 μ.μ.
    ΨΟΦΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ,
    ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΕ ΦΥΓΟΔΙΚΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ.
    ΠΗΓΑΔΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ Ο ΡΗΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΛΕΧΡΙΤΗ.
    ΟΥΣΤ !!! ΣΙΧΑΜΑ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΓΙΔΙ.

  4. Ανώνυμος19 Μαρτίου 2018 – 10:49 μ.μ.
    ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ.

    ΠΡΟΣ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ,
    ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΠ.

    ΔΕΙΞΕ ΡΕ ΑΝΑΝΔΡΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ,
    ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ
    Η "ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ" TOY ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΥΡΤΕΛΗ ;

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ 100% ΕΙΝΑΙ
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑ
    ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΔΑΙΜΟΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΣ ΑΑΝΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ
    ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΥΡΤΕΛΗ ΩΣ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΝΚ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΕΚΕΙΝΟΣ.

    ΥΣΤΕΡΑ ΓΕΛΟΙΕ ΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΓΙΑΤΙ
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΓΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ,
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ
    ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.

    Ο ΣΚΟΥΤΡΕΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ
    ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟ,ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΙΡΟ ΦΩΚΑ
    ΤΟΝ ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΗΡΩΕΣ
    ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΙΣΟΤΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
    ΓΙΑ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ
    ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ
    ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ
    ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ
    ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΨΩΡΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ
    ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΕΖΙΛΙ.

    ΙΔΟΥ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ
    Κ.ΣΚΟΥΡΤΕΛΗ :

    Σε παρα πολλες ιστορικες μου εργασιες εχω αναφερθει στο εβραικο δωδεκαθεο.

    Σημερα σχετικα με την Ιουδαικη καταγωγη του δαιμονα Απολλωνα, ας δουμε την αποψη και καποιου αλλου.

    Αυτος ειναι ο Δημητρης Σκουρτελλης.

    Ειναι μια εξαιρετικη εργασια, σχετικα με την προελευση του δαιμονα.

    ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΡΤΕΛΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ.

    To E το εν Δελφοίς και ο Ιεχωβάς – ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ

    Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟΛΛΥΩΝ-ΑΠΟΛΛΩΝ

    AΠO TO AΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ :

    Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ (ΕΒΡΑΙΚΗ Η … – Ξυπνήστε ρε
    http://www.ksipnistere.com/2018/03/blog-post_787.html

  5. ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΑΣΕΙ.
    ΒΓΕΣ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΛΕΧΡΙΤΗ.
    ΘΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΧΑΜΗΛΟΚΩΛΗ ΤΡΙΓΩΝΟΚΩΛΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΟΡΔΙΖΕΙΣ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΣΚΟΝΗ.
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΝΟΙ ΘΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ.
    ΟΥΤΕ ΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ Τ' @@ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΕΛΕΕΙΝΕ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

  6. Ανώνυμος19 Μαρτίου 2018 – 11:18 μ.μ.
    ΣΑΚΑΤΗ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ
    ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.

    ΔΕΙΞΕ ΜΩΡΗ ΑΝΑΝΔΡΗ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ
    ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΠΟΤΕ ΜΙΛΗΣΕΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ "ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ" ;

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ
    MIΛΗΣΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΥΡΤΕΛΗ.
    ΟΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΛΙΝΚΣ.

    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΥΡΤΕΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ
    ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ "ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ" Ο
    ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΞΑΝΑ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΟΤΙ
    ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ
    ΕΝΑΣ ΧΕΣΤΗΣ, ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΣ 12ΘΕΟΣ ΨΕΥΤΗΣ.

    ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΘΟΛΟΥ.

    ΨΩΦΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΑΙ
    ΔΩΔΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΡΓΙΑΣΙΑ ΟΠΩΣ
    ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ
    ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

    ΠΑΛΙ ΡΕΖΙΛΙ ΕΓΙΝΕ ΣΑΚΑΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ
    ΤΡΙΣ.

    Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ
    Κ.ΣΚΟΥΡΤΕΛΗ :

    Σε παρα πολλες ιστορικες μου εργασιες εχω αναφερθει στο εβραικο δωδεκαθεο.

    Σημερα σχετικα με την Ιουδαικη καταγωγη του δαιμονα Απολλωνα, ας δουμε την αποψη και καποιου αλλου.

    Αυτος ειναι ο Δημητρης Σκουρτελλης.

    Ειναι μια εξαιρετικη εργασια, σχετικα με την προελευση του δαιμονα.

    ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΡΤΕΛΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ.

    To E το εν Δελφοίς και ο Ιεχωβάς – ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ

    Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟΛΛΥΩΝ-ΑΠΟΛΛΩΝ

    AΠO TO AΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ :

    Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ (ΕΒΡΑΙΚΗ Η … – Ξυπνήστε ρε
    http://www.ksipnistere.com/2018/03/blog-post_787.html

    ΣΑΚΑΤΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΕ Ο
    ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΣ.

    ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΟΛΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ
    ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ
    ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ, ΓΙΣΑ ΝΑ ΔΜΗΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΑΝΩΝΤΑΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΓΟΝΕΙΣ
    ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ
    ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ
    ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ
    ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

  7. Ανώνυμος19 Μαρτίου 2018 – 11:47 μ.μ.
    ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΑ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ.
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΟ 12ΘΕΟ ΣΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΕ ΣΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΟΥ ΖΗΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΕ ΠΑΠΑΤΖΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

    Απάντηση

    Ανώνυμος19 Μαρτίου 2018 – 11:55 μ.μ.
    ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΡΥΨΕΙ ΡΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
    ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ; ΓΙ' ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΣΟΥ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ !!! ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΓΕΛΟΙΕ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ.

    Ανώνυμος19 Μαρτίου 2018 – 11:56 μ.μ.
    ξερετε γιατι η Αθηνα εχει προβλημα
    με τα νερα της βροχης και πλημμυριζει;;;;
    γιατι ο σκωρρας με τη παλιοπαρεα του
    κατοικουν στους υπονομους της Αθηνας
    και για να μην τους βρουνε κρυβονται
    απο υπονομο σε υπονομο αν δεν το
    πιστευετε ρωτηστε το μορφεα που τον
    καλεσαν στον υπονομο ερετρια β΄ και
    αφου ολοι μαζι ψαλλανε τον Δια μετα
    τους προσφερε ο σκωρρας θαλασσινο
    νερο τους εβγαλε λογο συνοδεια πορδης
    και μετα πορδισε και εφτυνε πορδιζε
    και εφτυνε τα κοτσανακια απο τις τσαπελες
    Giannis Paterakis

    Απάντηση

  8. Ανώνυμος20 Μαρτίου 2018 – 12:19 π.μ.
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ 'ΧΕΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΡΕ ΖΩΟΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΑΠΑΤΖΗΣ
    ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΜΕΓΕΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
    Απάντηση

    Ανώνυμος20 Μαρτίου 2018 – 12:13 π.μ.
    ΕΧΕΙ ΛΑΛΗΣΕΙ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
    ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΥΦΤΟΓΙΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΔΑΡΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΕ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΣΕ ΛΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ.

    Artemis Sorras ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΤΟΥΣ

    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΟΥ ΤΩΝ ΦΕΓΓΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΡΙΘΜΟΥΝ 13 ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΔΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 13 ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΩΝ ΘΗΛΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ Α ΣΕΙΡΙΟΥ Β ΣΕΙΡΙΟΥ Γ ΣΕΙΡΙΟΥ ( ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΕΙΡΙΟΣ ΕΧΕΙ 12 ΗΛΙΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΧΕΙ 12 ΠΛΑΝΗΤΕΣ )

    Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ Α Β Γ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΗΛΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΙΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΛΛΗΝΑ

    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΛΈΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΜΗΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΑΙΘΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΑΙΘΕΡΙΚΟΙ ( ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΙΘΕΡΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ) ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ Ή ΔΗΘΕΝ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ( ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ) ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΝ Ή ΘΑ ΚΑΤΑΤΑΞΟΥΝ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

    ΕΙΝΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ή ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΙΝΟΠΟΣΙΕΣ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΩΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΤΟΣ

    Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 5 ΑΤΟΜΩΝ Ή 13 ΑΤΟΜΩΝ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
    ………………………………..

  9. ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΓΥΦΤΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΚΑΙ
    ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

    ΟΣΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΑΚΑΤΗ
    ΑΘΙΓΓΑΝΟ Η ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ
    ΥΠΟΝΟΜΟ.

    ΑΚΟΜΗ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Κ.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    ΘΑ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  10. ΗΤΑΝ ΝΤΡΟΠΗ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΕΝΟΣ ΓΕΛΟΙΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΦΟΥΜΑΡΑ.

    Δημητρης Καζαμιας
    3 ώρες ·

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,
    ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ""ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ""..η.."Artemis Sorras..ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ,,ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ,ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  11. Δεν εχουμε παρει χαμπαρι το μεγεθος της προδοσιας για την χωρα μας !!

    ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

    https://katohika.gr/ellada/den-echoume-parei-champari-to-megethos-tis-prodosias-gia-tin-chora-mas/

    Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΑΦΓΑΝΙΚΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΤΟ ΠΑΣΧΑΦΤΑΝΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
    ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΩΡΑ 00:30 ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ
    ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΠΑΝΟ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ
    Ο ΑΛΛΑΧ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΟΥ

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΑΝΤΧΙΛ ΜΠΙΛΑΛ

  12. αυτο μου θυμιζει τον πατερακη ετσι βριζει η ομαδουλα του σκατογυφτου τους Ελληνες Χριστιανους οπως οι ισλαμοφασιστες

  13. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  14. ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΣΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
    ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ
    ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
    ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ

  15. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ – ΘΕΛΕΙ ΑΓΩΝΑ
    ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΟΣ, ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ.

    ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
    Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ:
    "Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη… Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο που δεν θα μπορεί να λυθεί"

    ΚΙ ΕΣΥ ΚΛΗΡΙΚΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ,
    ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2016, ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ,

    ΚΙ ΕΣΥ ΚΛΗΡΙΚΕ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ,

    ΚΙ ΕΣΥ ΚΛΗΡΙΚΕ, ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ,

    ΚΙ ΕΣΥ ΚΛΗΡΙΚΕ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΣΙΩΠΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ,

    ΚΙ ΕΣΥ ΚΛΗΡΙΚΕ, ΠΟΥ ΣΙΩΠΗΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΝΑΥΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΗΘΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΠΕΡΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣ ΤΩΝ 2 ΦΥΛΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΑΣΕ Ο ΘΕΟΣ,

    ΚΙ ΕΣΥ ΚΛΗΡΙΚΕ, ΠΟΥ ΔΕΧΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ,

    ΚΙ ΕΣΥ ΚΛΗΡΙΚΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΣΤΟ DNA ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ,

    ΚΙ ΕΣΥ ΚΛΗΡΙΚΕ, ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ (μέσω της προσευχής σου) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ,

    ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΣΩΣΑΝ.

    ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΛΗΡΙΚΕ, ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ Ή ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ, ΟΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ;

    Ο ΘΕΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΝΕΡΓΗΣΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ, ΣΤΙΣ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1452, ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΩΣ ΕΧΕΙ:
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ, ΙΕΡΕΙΣ, ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ.

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΛΚΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

    Παράλληλα συνεχίζουμε να προσευχόμαστε υπέρ αναρρήσεως των αιχμαλώτων παιδιών μας Αγγέλου και Δημητρίου
    ΑΜΗΝ

    Μουσική βίντεο:
    CEPHEI Epic music empire
    Kevin MacLeod – Mechanolith

    Αποσπάσματα βίντεο: worldofwarplanes.com

    THIS IS A NON-PROFIT VIDEO

    Τα βίντεο παραγωγής του καναλιού μας είναι ελεύθερα για αναμετάδοση.

    Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί, υπομονή κι έχει ο Θεός.

  16. Π Ε Ρ Α Σ Τ Ι Κ Α ,Σ Α Σ, Α Θ Ε Ο Ι,Α Ν Τ Ι Χ Ρ Ι Σ ΤΟ Ι

    Αντισυνταγματική η απόφαση του Ν. Φίλη για τις αλλαγές στα θρησκευτικά υπογραμμίζει το ΣτΕ (βίντεο)

    Σύμφωνα με την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας η απόφαση του 7.9.2016 απόφαση του τέως υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη με την οποία επήλθε ριζική αλλαγή στον χαρακτήρα και τον τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος των θρησκευτικών στις τάξεις Γ΄ έως ΣΤ του Δημοτικού και του Γυμνάσιου κλονίζει την θρησκευτική χριστιανική και κατά συνέπεια είναι πολλαπλά αντισυνταγματική και αντίθετη στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ).

    Στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο είχαν προσφύγει η Ιερά Μητρόπολης Πειραιά, ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ Μεντζελοπουλος, η Εστία Πατερικών Μελετών, γονείς κ.λπ. και ζητούσαν να ακυρωθεί η επίμαχη απόφαση του τέως υπουργού Παιδείας καθώς με αυτήν πραγματοποιείται μια ριζική αλλαγή στο χαρακτήρα του μαθήματος των θρησκευτικών, αλλοιώνοντας «τον από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους μέχρι σήμερα ορθόδοξο χαρακτήρα του», ενώ παράλληλα είναι αντισυνταγματική, αντίθετη στις διεθνείς συμβάσεις και την Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία.

    Η Ολομέλεια του ΣτΕ σήμερα σε έκτακτη συνεδρίασή της δημοσίευσε την υπ΄ αριθμ. 660/2018 απόφασή της, με πρόεδρο τον Νικόλαο Σακελλαρίου και εισηγητή τον σύμβουλο Επικρατείας Ευθύμιο Αντωνόπουλο. Με την απόφαση αυτή ακύρωσε την επίμαχη υπουργική απόφαση. Διευκρινίζεται, ότι η ακύρωση του ΣτΕ αφορά μεν το σύνολο της εν λόγω υπουργικής απόφασης, αλλά δεν αναφέρεται στη διδασκαλία του μαθήματος των θρησκευτικών στο Λύκειο, καθώς για το θέμα αυτό εκκρεμεί άλλη αίτηση ακύρωσης.

  17. Ποιος δαίμονας και χαζομάρες βρε ψυχοπλακωτική υστερική φοινικική πόρνη του πληκτρολογίου 20 Μαρτίου 2018 – 9:20 μ.μ.

    Μην φορτώνεις στον Σκουρτέλη λέξεις που δεν έχει γράψει.

    Οχι απλώς το γκουρού σου ο καραγκιοζογιαπόπουλος τον έχει αντιγράψει, αλλά φτιάχνει άρθρα καρικατούρες πάνω σε φράσεις που παίρνει. Άντε ρε τσόντες στο βαρθολομαίο να σας ευλογήσει κάτω από τα ράσα ρε εβραιοτουρκικά πρακτορικά ξαλαφρώματα. Ουστ να ξεβρωμίσει η χώρα από προπαγανδιστές και μαυρορασοφόρους ιουδαιοφοίνικες.

  18. Ποιος δαίμονας και χαζομάρες βρε ψυχοπλακωτική υστερική φοινικική πόρνη του πληκτρολογίου 20 Μαρτίου 2018 – 9:20 μ.μ.

    Πότε ο πρωταρχικός ερευνητής ανέφερε αυτές τις λέξεις που βάζει ο καραγκιοζογιαπόπουλος;

    Οχι απλώς το γκουρού σου ο καραγκιοζογιαπόπουλος τον έχει αντιγράψει, αλλά φτιάχνει άρθρα καρικατούρες πάνω σε φράσεις που παίρνει. Άντε ρε τσόντες στο βαρθολομαίο να σας ευλογήσει κάτω από τα ράσα ρε εβραιοτουρκικά πρακτορικά ξαλαφρώματα. Ουστ να ξεβρωμίσει η χώρα από προπαγανδιστές και μαυρορασοφόρους ιουδαιοφοίνικες.

  19. ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΙΟΥΔΑΙΟΡΩΜΑΙΚΟ ΓΛΥΚΟ.

  20. ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΙΟΥΔΑΙΟΡΩΜΑΙΚΟ ΓΛΥΚΟ.

  21. ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΟΓΑΜΗ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΡΚΑΛΟΣ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ
    ΓΥΦΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΜΙΑ Σ' ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

    Ιερόδουλος ονομάζεται ο δούλος ιερού, που υπηρετεί σε αρχαίο ναό ως αφιερωμένος εις την λατρευομένη θεότητα. Στον ναό της Αφροδίτης υπηρετούσαν γυναίκες και πρόσφεραν τον εαυτό τους προς συνουσία.

    Η προσφορά ανδρών και γυναικών σε ιερά αφιερωμένοι ως δούλοι εις την υπηρεσία του θεού, έχει την προέλευσή της στους ανατολικούς λαούς και γι’ αυτό συνηθίζεται στην Ελλάδα στα ιερά της Αφροδίτης , η οποία είναι Ασιατική θεότητα. Η αρχική αιτία της αφιερώσεως στους ναούς ήταν η ανάγκη καθαριότητός, της θεραπείας των ιερέων και προπαντός της καλλιέργειας των αγρών, ιδίως σε θεότητες των αγρών. Οι δια την εκτέλεση των εν λόγω υπηρεσιών ιερόδουλοι ήσαν συνήθως αιχμάλωτοι πολέμου. Εκτός όμως των δούλων υπήρχαν και ιερόδουλοι οι οποίοι ήταν ελεύθεροι πολίτες και αφιερώνονταν οικειοθελώς εις την υπηρεσία των ναών και των ιερέων αυτών

    Παραδόξως για τα σημερινά ήθη αλλά και για τα Ελληνικά ήθη της εποχής, ήταν η συνήθεια επιφανών ανδρών αλλά και ανατολικών λαών να στέλνουν τις κόρες τους και να προσφέρονται ως θυσία στους θεούς την αγνότητα και την παρθενία τους. Συνήθεια που οφείλεται μάλλον, και ίσως εις την αρχή, ότι οι θεοί πρώτοι έπρεπε να λαμβάνουν απαρχής κάθε πράγματος. (Ηροδ. Α’ 199)

    «Τὸν γὰρ δὴ Λυδῶν δήμου οἱ θυγατέρες πορνεύονται πᾶσαι, συλλέγουσοι σφίσι φέρνας εἰς ὁ ἂν συνοικήσωσι τοῦτο ποιέουσα; Εἰδιδόασι δὲ αὐταὶ ἐαυταὶ»

    Ηρόδοτος Α΄ 93

  22. ΠΡΟΣ ΣΑΚΑΤΗ , ΑΝΑΝΔΡΟ , ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣ ΤΟΝ
    ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.

    ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ ΑΝΑΝΔΡΕ ΣΑΚΑΤΗ ΜΑΤΙΡΟΓΥΦΤΕ.

    ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ
    ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟ
    ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ.

    Ο ΣΚΟΥΡΤΕΛΕΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ
    ΚΑΝΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.

    ΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΥΡΤΕΛΗ, ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ
    ΟΛΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ, ΑΥΓΟ ΜΕ ΠΟΔΙΑ, ΚΑΙ ΥΨΟΣ 1.30, ΧΕΣΤΗ
    ΚΕΦΤΕ, ΚΟΥΡΑΔΟΛΟΥΚΟΥΜΑ, ΑΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
    ΚΩΛΕΜΑΡΧΕ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ 12ΘΕΕ ΤΟΥ ΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΣΕΙΡΙΟ.

    ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ.

    ΜΕΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ
    ΟΣΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥΣ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ
    ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥΣ
    ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.

    ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ
    ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΒΑΛΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ
    ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
    ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΝΕΞΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΟΚΡΑΤΗ
    ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΝΗΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ.

    ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΗΡΟΔΟΤΟ, ΙΣΟΚΡΑΤΗ,
    ΑΙΣΧΥΛΟ ΚΛΠ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΤΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ
    ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΡΣΕΙΣ
    ΤΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.

    ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ
    Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΠΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟ
    ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΡΣΕΙΣ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ
    ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,
    ΕΣΩ ΚΑΙ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑΧΡΗΣΤΕ ΣΑΚΑΤΗ ΨΩΡΡΑ, ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ
    ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΥΡΤΕΛΗΗΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ
    ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ, ΚΛΠ.

    ΤΟΝ ΣΚΟΥΡΤΕΛΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ
    ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΟΙΝΙΚΙΚΟ
    12ΘΕΟ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ" ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ
    ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΣ ΟΤΑΝ
    ΚΑΝΕΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ,
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΚΜΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΩΣ
    ΕΒΡΑΙΟΥΣ , ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΙΟ
    ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ
    ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
    ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ
    ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.

    ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟ, ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΑΝΔΡΟ , ΤΟ
    ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ, ΠΙΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ
    ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΕ ΠΡΑΚΤΟΤΑ
    ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

  23. ΠΡΟΣ ΣΑΚΑΤΗ , ΑΝΑΝΔΡΟ , ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣ ΤΟΝ
    ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.
    ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ
    ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ Η ΓΥΦΤΑΡΑΚΗ, Η ΓΥΦΤΑΞΙΑ,
    Η ΓΥΦΤΟΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, Η ΓΥΦΤΟΑΝΓΩΣΤΟ.

    ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ ΑΝΑΝΔΡΕ ΣΑΚΑΤΗ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΕ.

    ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ
    ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟ
    ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ.

    Ο ΣΚΟΥΡΤΕΛΕΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ
    ΚΑΝΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.

    ΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΥΡΤΕΛΗ, ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ
    ΟΛΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ, ΑΥΓΟ ΜΕ ΠΟΔΙΑ, ΚΑΙ ΥΨΟΣ 1.30, ΧΕΣΤΗ
    ΚΕΦΤΕ, ΚΟΥΡΑΔΟΛΟΥΚΟΥΜΑ, ΑΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
    ΚΩΛΕΜΑΡΧΕ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ 12ΘΕΕ ΤΟΥ ΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΣΕΙΡΙΟ.

    ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ.

    ΜΕΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ
    ΟΣΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥΣ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ
    ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥΣ
    ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.

    ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ
    ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΒΑΛΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ
    ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
    ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΝΕΞΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΟΚΡΑΤΗ
    ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΝΗΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ.

    ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΗΡΟΔΟΤΟ, ΙΣΟΚΡΑΤΗ,
    ΑΙΣΧΥΛΟ ΚΛΠ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΤΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ
    ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΡΣΕΙΣ
    ΤΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.

    ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ
    Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΠΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟ
    ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΡΣΕΙΣ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ
    ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,
    ΕΣΩ ΚΑΙ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑΧΡΗΣΤΕ ΣΑΚΑΤΗ ΨΩΡΡΑ, ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ
    ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΥΡΤΕΛΗΗΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ
    ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ, ΚΛΠ.

    ΤΟΝ ΣΚΟΥΡΤΕΛΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ
    ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΟΙΝΙΚΙΚΟ
    12ΘΕΟ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ" ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ
    ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΣ ΟΤΑΝ
    ΚΑΝΕΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ,
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΚΜΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΩΣ
    ΕΒΡΑΙΟΥΣ , ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΙΟ
    ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ
    ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
    ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ
    ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.

    ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟ, ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΑΝΔΡΟ , ΤΟ
    ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ, ΠΙΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ
    ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΕ ΠΡΑΚΤΟΤΑ
    ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

  24. ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΑΠΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΕΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΩΣ ΜΙΑ Η ΑΥΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΟΜΗΤΩΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟ ΣΤΟΡΥ ΚΑΤΕΦΥΓΕ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΠΑΝΤΙΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΣΟ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΙΩΝ;

    ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΑΝΑΛΗΦΘΗΚΕ Ή ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΝΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΤΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΕΧΛΙΣΕΔΕΚ Ή ΤΖΙΖΟΥΣ ΓΙΕΣΟΥΑΧ.

    ΝΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕ ΟΥΤΕ Ο ΣΚΟΥΡΤΕΛΗΣ..

  25. ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΑΠΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΕΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΩΣ ΜΙΑ Η ΑΥΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΟΜΗΤΩΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟ ΣΤΟΡΥ ΚΑΤΕΦΥΓΕ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΠΑΝΤΙΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΣΟ;

  26. Να βαλουμε κ εκεινο το μαλακα το Δια που πηδαγε την αδερφη του να δεις τι ωραια δενει το γλυκο???

  27. ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΕΣΕ ΨΟΦΑ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ
    ΠΟΤΕ ΒΟΥΔΑ ΠΟΤΕ ΚΟΥΔΑ ΠΟΤΕ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑ
    ΤΟΝ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΕΣ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΥ ΓΕΛΟΙΕ ΠΑΠΑΤΖΗ

  28. ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΑΣΕΙ.
    ΒΓΕΣ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΛΕΧΡΙΤΗ.
    ΘΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΧΑΜΗΛΟΚΩΛΗ ΤΡΙΓΩΝΟΚΩΛΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΟΡΔΙΖΕΙΣ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΣΚΟΝΗ.
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΝΟΙ ΘΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ.
    ΟΥΤΕ ΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ Τ' @@ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΕΛΕΕΙΝΕ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

  29. Να βαλουμε κ εκεινο το μαλακα το Δια που πηδαγε την αδερφη του να δεις τι ωραια δενει το γλυκο???

  30. το εψιλον εν ζουρλής ηθική τσόντα ιουδαϊκό μαγιό και μοιχεία
    ————————————————————
    Ακυρώνει την χριστιανοσύνη του και καίει τα μυαλά των αναγνωστών του θέλοντας να αναδείξει μια ιουδαιοφοινικική θρησκεία έναντι ιουδαιοφοινικών προχριστιανικών παραδόσεων.

    Σας μοιράζει εβραϊκά φάσκελα κατάμουτρα, πάρτε να έχετε, αλλά παρά ταύτα καταφέρνει να διαφωνεί όπως υπαινίσεται με τον κύριο Σκουρτέλη πάνω στα κυριότερα τμήματα μιας λεπτομερούς μελέτης. Δεν είναι διαφωνία ούτε ο Γιανόπουλος είναι μύωψ, αλλά σπασμωδικός χειρισμός με μοναδικό σκοπό να κάψει τα μυαλά σας.
    Οι ' ιουδαιοφοινικικές ' φράσεις που χρησιμοποιούσε φυσικά από νωρίτερα ήταν εμφανές πως δεν ήταν δική του επινόηση, τις οποίες όμως εισήγαγε μέσα σε κείμενα καρικατούρες.

    Διαφωνεί με τον Σκουρτέλη αφού πρώτα κάψει τα μυαλά σας χρησιμοποιώντας τα κείμενα του και παίρνοντας φράσεις για να τις χρησιμοποιήσει καρικατουρείκα αποτυπώνοντας και τα δικά του ψυχολογικά.
    Μάλιστα έφτασε στο σημείο να αυτοκηρυχθεί και σε δαιμονολόγο βάζοντας επιπλέον φράσεις και επινοήσεις. Ποιος ο Γιανόπουλος, των γκρεμλιν.
    Το μόνο που καταφέρνουν τέτοια άτομα είναι η προβολή της ίδιας της σεληνιακής ιουδαιοχριστιανόπληκτης ανισσοροποίας τους.
    Αφού ήταν εμφανές ότι υιοθετούσε φράσεις του κυρίου Σκουρτέλη για τα καρικατουρέικα κείμενα έκανε και λινκ για να κάψει τα μυαλά σας συνειδητοποιώντας πως ενασχολείστε με κάποιους εβραιοφοινίκες ή απο τη μία ή απο την άλλη. Η χθεσινή επισήμανση μέσω σχολιασμού προκάλεσε όπως ήταν αναμενόμενα αισθητά από χθες και το αίτιο της λύσσας πρακτόρων του οικουμενικού πατριαρχείου στα σχόλια που επιδιώκουν αυτές τις συνδέσεις τσόντας χωρίς να απαντάνε στις αποκαλύψεις. Οι άνθρωποι βλέπετε χάνουν το παιχνίδι της προπαγάνδας και το μόνο που κάνουν είναι να ασχολούνται με τον Σορρα κατόπιν εντολών.
    Για τον Γιανόπουλο όπως και τον Σκουρτέλη υπάρχουν οι ιουδαιοφοινικικές παραδόσεις και μαυρορασσοφόροι ιουδαιοφοίνικες αλλά κόντρα στην κοινή λογική ο Γιανόπουλος εισάγει την λατρεία των μαυρορασοφόρων ιουδαιοφοινίκων. Τα φάσκελα εισάγονται προαιρετικά αλλά όχι με δόσεις.

  31. Στην Καρία, που ήταν σχεδόν ταυτισμένη με την Φοινίκη, («αν βέβαια η Καρία δεν λέγονταν Φοινίκη»[61]) λατρεύονταν δημόσια ο Ζηνοποσειδώνας,[62] συνδυασμός Δία και Ποσειδώνα.

    Όσο γελοία και να φαίνεται, η θεοποίηση του νεαρού εραστή του Αυτοκράτορα Αδριανού, του Αντίνοου, διευκόλυνε την «θεοκρασία», μια που ο νεαρός παριστάνονταν σαν όλους τους θεούς. Τα μουσεία είναι γεμάτα με αγάλματά του κάθε τύπου, ως Ερμής, Απόλλωνας, Διόνυσος, αλλά και ως Ρωμαϊκός θεός, π.χ. Σιλβανός, κ.ο.κ. Η λατρεία του συνεχίστηκε για αιώνες –άρα δεν ήταν απλό προϊόν αυτοκρατορικού έρωτα- και τελικά, αναπαραστάθηκε ακόμα και ως… Χριστός! [63] Αυτό φαίνεται πως επηρέασε και όλη την Χριστιανική εικονογραφία, γιατί στις πρώιμες αναπαραστάσεις του, ο Ιησούς εμφανίζεται ως αγένειος νεαρός, παρόμοιος με τον Αντίνοο! Σε μια από τούτες τις αναπαραστάσεις είναι… γυμνός, κρατώντας σταφύλια (=Διόνυσος- Γιαχ Βακχ- Ιεχωβάς) και Σταυρό.

    Ο Ιησούς λοιπόν, υπάκουσε στον ανώτερό του ιερέα. Η σκηνοθεσία της δίκης-παρωδίας έγινε για να ξεπεραστεί δικολαβικά η απαγόρευση ανθρωποθυσιών από τον Μωσαϊκό Νόμο.

    Οι Ιουδαίοι Χριστιανοί μιλάνε για το «εσώτερον του παραπέτασματος» του Ναού όπου μπήκε ο Ιησούς «κατά την τάξιν» του Μελχισεδέκ. Συνεπώς, στην Καινή Διαθήκη έχουμε μαρτυρία για αρχαία ύπαρξη Ναού, αλλά και αρχαιότατη λατρεία του Ιεχωβά, πολύ πριν τον Αβραάμ, «από αρχήν ημερών»…[122]

    —Όλα αυτά, που χρησιμοποιήθηκαν για να εξισώσουν τον Χριστό με το Μελχισεδέκ, [=«αφωμοιωμένος δε τω υιώ του Θεού»] ως αρχιερείς, πλάστηκαν και διδάσκονταν «μυστικά» μεταξύ των Εβραίων, για να μην τους φανεί προσβλητικό το ότι υπήρχε κανονική λατρεία του Ιαώ πριν από αυτούς. Αυτή διεξάγονταν μόνο σε… υπερφυσικό επίπεδο, από κάποιον που δεν είχε… γεννηθεί. Έτσι δημιουργήθηκε και Ιουδαιοχριστιανική αίρεση, οι Μελχισεδεκίτες, που τον θεωρούσαν ανώτερο και από τον Χριστό! [123]

    Ο Ιερατικός διάδοχος και συνεχιστής του Μελχισεδέκ, δεν είναι άλλος από τον Ιησού Χριστό, σύμφωνα με το επισημότερο δυνατό χριστιανικό κείμενο, την Καινή Διαθήκη! «…εισήλθεν Ιησούς, κατά την τάξιν Μελχισεδέκ αρχιερεύς γενόμενος εις τον αιώνα».[12] Και όλα αυτά τα… Ιουδαιοχριστιανικά, προέρχονται από το Άργος, την αγελάδα Ιώ/Σιών, και τους θεούς Δία και Ποσειδώνα. Έλεος…

    Δυστυχώς, μετά οι Χριστιανοί κατάργησαν ετούτες τις πατριωτικές λατρείες. Αντί για Ιουδαιοφοίνικες Τρώες, υποχρεωθήκαμε βίαια να λατρεύουμε Εβραίους… Αθάνατη Ελλάς!

  32. ΤΙ ΕΓΙΝΕ 20 Μαρτίου 2018 – 9:20 9:18 μ.μ;
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ;
    ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΣΑ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ;

    ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…

  33. ΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΠΕΡΑΞΕ ΤΟΣΕΣ ΛΑΣΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΑΠΣΕΙ
    ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ
    ΣΤΗΛΗ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ
    ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΥΦΤΙΚΕΣ ΒΛΑΚΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.

  34. ΠΩΣ ΑΝΤΕΞΕΣ ΩΡΕ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΕ ΤΟ ΦΑΣΚΕΛΟΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΣΑΔΕΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚ? ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΚΑΡΔΟΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΖΕΜΑΣΤΙΣΤΟ ΠΩΣ ΣΟΥ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΚΟΛΛΑΡΟ ΣΤΗΝ ΓΚΛΑΒΑ ΣΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΚΤΟΣ ΣΟΥ ΝΤΟΥΖΛΑΜΑ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΤΣΑΔΕΣ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΛΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΣΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΤΟΣΟΥΠΕΣ…ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΡΟΜΟ ΞΕΧΝΙΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΨΙΛΚΟΜΕΝΟ ΠΑΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΘΗΒΑ? ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ

  35. Λυπαμαι πολυ για τα παιδικα χρονια που περασατε,δεν φταιτε εσεις που εχετε τοσο μισος μεσας. Υπαρχουν ομως πολυ τροποι για να το αποβαλετε αν δεν σας ταιριαζει καποιος απο αυτους που προτεινει ο συνχρονος κοσμος νομιζω η εκκλησια σας, προτεινει διαρκεις προσευχη !!

  36. Ενα ευγε σε ολους τους χριστιανους ορθοδοξους που σχολιασαν απορριπτοντας καιπροδιδοντας τον καθε λογο του Χριστου!!Οταν βρεθητε ενωπιον του καμια προβλεψη αν θα σας δεχθει η θα σας δωσει ποδι??…εμεις αν θελουμε να ενταχθουμε στην ορθοδοξια μας προτεινετε να αρχισουμε με υβρεις και μισος σε οσους ειναι διαφορετικοι απο εμας??..τελος και ενα ευχαριστω στον κυριο Γιαννοπουλο που βγαζει το αληθινο προσωπο των οπαδων του σκορπωντας αγαπη συνχωρεση και ανεκτικοτητα στις αποψεις των αλλων και που παντα τα ενωτικα και με Σωκρατικη λογικη αρθρα του εχουν να κανουν με το πως θα επισημανει στο δογμα του και τους οπαδους του τα λαθη και τις αμαρτιες τους!!

  37. 1.Μια αληθινη Ελληνιδα γυναικα δεν εκβιαζει, και δεν απαιτει, οπως κανουν οι σαπισμένες ραγιαδοπουλες της νεας ταξης.
    2 Στον αντιποδα αυτην την εποχη οι ανηθικες, πολυσυντροφικες ραγιαδοπουλες οι οποιες ντυνονται παρα πολυ προστυχα γεννουν δειλους, ανανδρους, θηλυπρεπεις και κιναιδους.
    3.Αυτές είναι οι Συριες γυναικες οι οποιες πολεμουν με μεγαλη γενναιοτητα στην Συρια την νεα ταξη Δυστυχως δεν εχουμε τετοιες γυναικες για το Ελληνικο εθνος
    4.Οι γυναικες οι ηθικες, και όχι οι εξαθλιωμένες πορνες συμβολίζουν την αγία Εκκλησία και ο άνδρας τον Χριστό.
    4.Η μυαλωμένη γυναίκα ούτε τον πήχυ του χεριού της δεν αφήνει ελεύθερο για να τον βλέπουν δημόσια, αναφέρει ο Πλούταρχος.
    5.ΓΙΑ ΟΛΕΣ OΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ
    ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΟΛΟΣΩΜΑ ΜΑΓΙΟ ΤΑ
    ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΕΙΤΕ
    ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΤΕΣ
    ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΟΡΜΕΣ
    ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.

    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΙς ΜΑΝΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΑΔΕΡΦΕΣ-ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ!!!κ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ!!ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΛΕΕΙ ΓΙΟ ΤΗΣ!ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις?βγηκες ποτε στη κοινωνια να δεις ποσες ηρωιδες παλευουν για να ταισουν τα παιδια τους?πωσ τολμας να κρινεις το τι παιδια γενναει μια γυναικα η το πως θα φερθει στον πολεμο?ΔΕΝ ειδες ποσες δυστηχες συριες φυγανε για να σωσουν απο τον πολεμο τα παιδια τους υποκριτη! εσυ ειδες ποτε σου πολεμο?και αν ειδες που εισαι τοσα χρονια να μας βοηθησεις μεγαλε ηρωα!!τολμησες ποτε ανανδρε να προσβαλεις το παιδι μιας μανας μπροστα της να σε κοψει στα δυο η μονο με την πενα σου ξερεις?μπροστα μας ουτε κουβεντα δεν θα ελεγες για τις γυναικες μας γελοιε…ειλικρινα συγνωμη αλλα εισαι ενας παλιογερος που μονο μαλακιες γραφει και οποιος διαβασε το συγκεκριμενο αρθρο και συμφωνει με τις αποψεις σου ειναι καθυστεριμενος..πολυ αξια σου δωσαμε δειλε!!

  38. ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΟΞΕΙΑ ΤΣΙΡΛΙΤΙΔΑ" ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ, ΤΟΤΕ ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η …ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

    ΓΙΑ @ΟΥΤΑΝΕΣ ΜΙΛΑΤΕ Ο…"ΣΩΡΡΑΣ" ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΓΙΑ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΜΙΛΑΤΕ ΠΑΛΙ Ο…"ΣΩΡΡΑΣ" ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΓΙΑ…"ΡΩΜΑΙΚΟ…ΕΛΛΗΝΙΚΟ" ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΛΑΤΕ, Ο…"ΣΩΡΡΑΣ" ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΙ' ΑΝ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Η ΓΚΛΑΒΑ, ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο…"ΣΩΡΡΑΣ"…

    ΚΛΩΝΟΙ ΤΟΥ…ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ "ΧΩΚΙΝΓΚ" ΕΙΣΑΣΤΕ, ΔΗΛΑΔΗ…"ΑΝΑΠΗΡΟΙ" ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.

    ΡΩΤΑΩ, ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΡΕ…"ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ", ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΟΝΤΑ 40 ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ…"ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ" ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
    ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΩΜΑΙ ΛΟΓΙΚΑ, ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ…"ΣΠΟΥΔΗ" ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ…?

    Ο "ΣΩΡΡΑΣ" ΦΤΑΙΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ? ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΜΗΠΩΣ ΤΙΠΟΤΕ…"ΔΑΝΙΚΑ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ?

    ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΟΤΙ ΣΑΣ …"ΕΚΛΕΨΕ" 10ΡΙΚΑ, 50ΡΙΚΑ, 150ΡΙΚΑ, ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΑ…"ΣΠΙΤΙΑ" ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ "ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ" ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ…ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ…

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο…"ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ"…ΣΩΡΡΑΣ.

    ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ "ΑΧΝΑ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΚΙ' ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΑΣΣΑΡΕΤΕ …"ΙΕΡΑ ΚΟΚΚΑΛΑ", "ΙΕΡΕΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ", "ΙΕΡΕΣ ΖΩΝΕΣ", "ΙΕΡΕΣ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ" ΚΑΙ "ΙΕΡΑ ΣΩΒΡΑΚΑ" ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΣΑΝ …ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ "θεου"…

    ΕΙΣΤΕ ΔΥΟ ΤΙΠΟΤΕΝΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΤΥΠΟΙ, ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ …ΔΕΙΧΝΕΣΤΕ…ΠΟΛΛΟΙ…ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ.

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ…ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ …"ΥΔΡΟΧΟΟ" ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  39. ΦΙΛΕ 10.47μ.μ.,

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙ…"ΜΕΝΤΙΟΥΜ" ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"?

    ΠΟΛΥ… "ΕΥΚΟΛΑ"…"ΟΡΚΙΣΤΗΚΕΣ" ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ…"ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ …ΖΩΗ ΣΟΥ" ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ…ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΙ…ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΣ. ΠΑΡΕΛΕΙΨΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ "ΟΡΚΙΣΤΗΚΕΣ", ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ…

    ΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ "ΦΙΛΕ" ΜΟΥ…ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ.

    ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΚΑΝΕΝΑΝ "ΡΑΣΟΦΟΡΟ" ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩΘΡΗΣΚΕΙΑΣ…
    ΣΑΣ "ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ" 6.500 ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ…"θεους" ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ…
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ …"ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ" ΤΗΝ…"ΥΠΑΡΞΗ" ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ…"ΕΡΘΟΥΜΕ" ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ,…"ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ"…

    ΑΠΛΑ ΑΠΟ…"ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ", ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ …"ΙΕΡΑΡΧΗ" ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΑΔΕΛΦΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ", ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ.

    ΜΗΝ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ…"παπαδακι", ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΘΥΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΒΙΟΠΟΡΙΣΜΟ…

    ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ…"ΝΙΚΟΛΑΚΗ" ΤΟΝ…"ΚΑΤΟΧΙΚΟ", ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟ …"ΜΑΝΤΕΙΟ" ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ…"ΨΥΧΟΥΛΑ", ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΑ ΓΙΑ…ΜΗΝΕΣ.

    ΦΙΛΙΚΑ ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  40. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΡΙΟΛΗ 7ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΓΥΦΤΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ. ΙΣΑ ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΕ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΒΡΩΜΕΡΕ ΓΥΦΤΟΕΙΔΕΣ ΞΕΠΕΤΑΜΑ. ΟΥΥΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ

  41. ΑΝΑΠΗΡΗ ΑΜΟΙΒΑΔΑ 6.03μ.μ.,

    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΜΕ…"ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ" ΜΟΥ…"ΑΠΑΝΤΑΣ".

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤ' ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ "ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ" ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ…"ΤΙΤΑΝΙΟ" ΑΓΩΝΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΠΙ "ΧΡΗΜΑΣΙ" ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ "ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΑ…"ΣΧΟΛΙΑ" ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ…"ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ" ΣΟΥ ΑΥΤΗ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ…"ΑΔΡΙΑΝΤΑ", ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ "ΤΕΝΕΚΕ" ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ…

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ…ΘΥΜΑΣΑΙ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.